Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 22 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Arçelik için yardım...

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    133
    Üye No
    1754

    Arçelik için yardım...



    Selam.
    Hesaplı olması nedeniyle Arçelik receiver aldım. Söylenene göre bunları TopField'dan almışlar görünüşleri aynı. Ama yazılım olarak hangileri ile uyuyor. TopField'ın hangi modeli arçelik 500 modeline denk geliyor. Aynı yazılımı yüklesem olurmu???

    Şimdiden teşekkür ederim.

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    05 Amasya
    Yaş
    48
    Mesajlar
    876
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1262

    arçelikle topfield 3000cıpro aynı

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Selam jbond...:)

    TF 3000 cipro modeline denk geliyor ama aynı yazılımı yüklemen mümkün değil, sadece hata mesajı aldığınla kalırsın...



    Sevgiler...

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    133
    Üye No
    1754

    .

    arçelik receiver lar için yeni yazılımı yani firmware 'i nerden bulabilirim.

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    52
    Mesajlar
    388
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1964

    Flashını programlatıp topfield yazılımı yükletebilirsin

    Ama garantisi kalmaz.......

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,063
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    47

    forumda dolaşırsan bu konuyla ilgili bilgiye ulaşabilirsin..

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,907
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    2036

    selam

    arçelik ile tf görünüşte aynı olabilir. sistem farkı var. yazılımları birbirine uymaz.

    buraya cihaz bilgisini yaz yardımcı olayım.

    haa.. bir de ne istediğini yaz yani yazılım yükleyince cihazın uzaya çıkacağını zannetme. euro modül desteğimi yoksa sky modül desteği mi.? felan gibi yani..

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    931
    Üye No
    52

    bana acil i****o modul destekli yazılım lazımn as500

  9. #9
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Selam atilim...:)

    Aşağıdaki linkten ulaşabileceğin sitede patchli beko yazılımı var, bir dene bakalım arçelik'e yükleniyormu?





    Sevgiler...

  10. #10
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    52
    Mesajlar
    388
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1964

    Topfield 3000CI yazılımı arçelik ve bekonun as500 modellerina uyar
    Ama serial yöntemle atamazssın. Error verir.
    Bence biraz bekle. Topfield 3000ci için emu yazılımı çıkacak o çıkınca sana ne yapacağını söylerim.....Şimdilik bekle.......

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Cihazdan cihaza sistem aktarımınımı söyleyeceksin...



    Sevgiler...

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    45
    Mesajlar
    488
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    728

    arcelik emu yazılımı çıkacakmı acaba bilgisi olan varmı

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Şimdilik emu'dan haber yok, Herkes beklemede Topfield için çıkarsa arçelik içinde çıkar...



    Sevgiler...

  14. #14
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    6343

    Arçelik için yardım--

    AS 500D CI Sinyalı çok az gösteriyor yeni versyon program yükledim yine aynı neyden olabilir yardımlarınız için teşekkürler...

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    44 Malatya
    Yaş
    55
    Mesajlar
    160
    Üye No
    124

    arkadaşım canagının ayarına baktır düzelir

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    36
    Mesajlar
    526
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3805

    çanağın ayarını,lnb ve kablonu kontrol ettir.

  17. #17
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    6343

    aynı model başka cihaz çalışıyor

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    52 Ordu
    Mesajlar
    744
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    4695

    Arçelik As 5000 cı için goldmaster 9400 cı emu benziyor ama cihazdan cihaza denedim olmadı.Bilgisayardan rs 232 kablo ile tf 3000 cıp ı denedim i****o paht olmadı ne lanet bişi bu cihaz sanki flash kilitli update de olmuyor..
    de toplfild yazılımlarlar var bakın

  19. #19
    New Member
    Giriş Tarihi
    12-04-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    56
    Mesajlar
    24
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    10481

    arkadaşlar bs500 dci arka kısmında svhs olmayan tiplere 9400 flas bilgisi sökülüp atılabiliyor aynı model arka kısmında svhs soketi varsa ona çözüm bulamadım iç bordu tf5000ci rev 1.4 flasın dosyası lazım

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    34
    Mesajlar
    214
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    707

    arçelik makinaya topfield 3400 cı emusu yükledim ve çalıştı ... :)

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı