![]() |
|
|
#1 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 27-02-2004
Mekan: 06 Ankara
Üye No: 4687Forum Dili: TR
|
önce fotoğraflar her zamanki gibi...
@abant ![]() ![]() @vintage ![]() ![]() ![]() ![]() @kalender, yeniköy ![]() ![]() @timpani ![]() ![]() ![]() @fenerbahçe
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Advanced Member
|
gecenin ev sahibi vintage'e misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum. ayrıca bizle birlikte olan arkadaşlara da ayırdıkları vakit için şükranlarımı sunuyorum...
altın vuruş yaparak fotoğraftaki muhteşem hoparlörü alan ershin'e de hayırlı olsun diyorum. ankara'da tüm dengeleri alt üst ederek zirveye ortak oldu sayılır. bir de kulağı olsa bitti gitti...
Düzenleyen professor : 27-12-2009 at 12:01 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 15-11-2004
Mekan: 09 Aydın
Kan Grubu: AB Rh ( - )
Üye No: 40738Forum Dili: TR
|
sevgili ershin hayırlı olsun, güle güle, iyi günlerde keyifli dinletiler diliyorum,
resimler için teşekkürler sevgili prof. bayaa bir yok almışsın, maşallah. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 25-10-2004
Mekan: 35 İzmir
Kan Grubu: A Rh ( + )
Üye No: 35775Forum Dili: TR
|
sevgili prof fotolar harika, özellikle abant'daki ağaçlı foto çok güzel.
Sevgili ersin hoparlörünü güle güle kullan. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Adviser
![]() Giriş Tarihi: 04-05-2004
Mekan: 34 İstanbul
Üye No: 12995Forum Dili: TR
|
Sevgili ersin yeni hoparlörün hayırlı ve uğurlu olsun keyifli dinletiler diliyorum
görünümü gercekten harika çok etkileyici ... sesi hakkında bilgim yok onu da arkadaşlardan ve senin yorumlarından anlayacağız artık... Bu hoparlörler standlarıyla beraber mi alındı bu arada prof un fotoları profesyonelce bana göre... büyük aşama ... hiç beklemiyordum bu kadarını
Düzenleyen satbaba : 27-12-2009 at 13:33 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 07-05-2005
Üye No: 99233Forum Dili: TR
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
New Member
![]() Giriş Tarihi: 27-12-2008
Mekan: 45 Manisa
Kan Grubu: AB Rh ( - )
Üye No: 474607Forum Dili: TR
|
Çok güzel bir buluşma olmuş çok iyi kareler bu arada M.acoustic Monitor SE çok iyi bir tercih olmuş güle güle dinleyin...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 28-02-2005
Üye No: 77793Forum Dili: TR
|
İyi dileklerde bulunan/bulunacak tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Son İstanbul gezisi bana bayağı pahalıya patladı.
Hiç hesapta yokken, M.Acoustics (yeni adı Sigma Acoustics) Monitör SE bookshelf (standı ile birlikte - zaten birlikte satılıyorlar) ve Chordette Gem aldım. Cihazları alırken Apollo cd okuyucuyu takas olarak verdiğim için, şu anda kaynak olarak sadece Chordette var (ayarsız pikabımı saymıyorum ). Blutoothlu cihaz olarakta sadece cep telefonum var. Şimdilik ondaki müzikleri dinliyorum. Bu haliyle bile sonuç mükemmel. Daha detaylı izlenimlerimi bir kaç gün içinde yazacağım. Selamlar...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 28-02-2005
Üye No: 77793Forum Dili: TR
|
Fotoğrafların bazıları bende açılmıyor prof.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 31-03-2005
Üye No: 88976Forum Dili: TR
|
Ershin güle güle kullan.Çok güzel görünüyorlar.Seside muhteşemdir onların.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Advanced Member
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 02-03-2006
Üye No: 193090Forum Dili: TR
|
Sevgili arkadaşlar , ne iyi ettinizde geldiniz...Bizede değişiklik oldu , kreyifli bir haftasonu geçirdik...Ayaklarınıza sağlık...
![]() Ersin güzel bir hamleyle , çok güzel bir hoparlör almış oldu...Güle güle kullansın. Bu arada çaktırmadan aradan chordette gem dac ı kapan hifici nin sesi soluğu çıkmıyor..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 08-03-2006
Kan Grubu: AB Rh ( + )
Üye No: 195225Forum Dili: TR
|
Ersinciğim bu ne muhteşem vuruş oldu böyle?
Ters köşeye yatırdın bizi ![]() Görüntüsü harika, eminim sesi de öyledir ...Güle güle kullan dostum
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 04-05-2006
Kan Grubu: B Rh ( + )
Üye No: 212893Forum Dili: TR
|
Bu monitoru daha önce dinlemiştim, büyülü bir ses, çok iyi tercih, hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Average Member
![]() Giriş Tarihi: 05-03-2005
Mekan: 48 Muğla
Üye No: 79406Forum Dili: TR
|
Güle güle kullanın, özellikle Chordette Gem yorumlarını merak ediyorum.
Bu arada fotolar beni eski günlere götürdü. Resimde görülen Abant Palace Otelinde 4 yıl boyunca hemen hemen her gün çaldım. O zamanlar Göl Bar (Sanırım şimdi Göl Cafe oldu) ve Palace Pub'da çok güzel günler-geceler geçirdim. Özellikle gölün üzerine sis çökmüşken Göl Cafe'de oturup gölün sabah manzarasını seyretmek ömre bedeldir. Bu arada Abant'ın en güzel zamanı sonbahar olur. Sonbaharda kırmızının, sarının ve yeşilin her tonunu doğada muhteşem bir uyumda görebilirsiniz, tıpkı fotoğraflardaki ağaç gibi. Sn. Professor, fotoğraflar çok başarılı. Tebrik ederim... |
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 21-10-2006
Kan Grubu: 0 Rh ( + )
Üye No: 275317Forum Dili: TR
|
![]() Bu arada bizi misaferperverliği ile ağırlayan Sevgili Vintage'a ve geceye katılan İstanbul Tayfasına (tüm dostlarımıza) çok teşekkür ederim. Bizim için çok güzel bir gece c.tesi oldu. Halit Abinin analog sistemi tek kelimeyle 10 üzerinden 10, hem de yıldızlısından. Güle güle kullansın. ![]() Asr'ler zaten daha önce Avalonun sisteminde beni çok etkilemişti ama orada cd player (yani digital) bir sistem dinlemiştik. Burada ise analog.... Mükemmel ne diyelim. Özellikle Huge Masekala - Hope o ne muhteşem bir kayıttı öyle. Hala kulaklarımda. Bana göre Analog setup bir kez daha 1 numara olduğunu ispatladı. Elektro statik hoparlör de çok başarılı, çok değişik bir lezzete sahip. İlginç, karizmatik, farklı, ... bir çok şey söylenebilir. Ama imkanı olanlar mutlaka bu hoparlörü de bir gözden geçirsin. Digital sistem ise çok iyi tabii ama analog setuptan çıkan sesi duyunca o biraz geri planda kaldı. Tek başına dinleseydik muhteşem derdik yine. Timpani ziyaretimizde çok hoştu. Bir kaç farklı sistem dinledik. Sevgili Avalonun da tavsiyeleri sonucunda Ersin altın vuruşu yaptı. Hoparlör çok başarılı geldi bize. Basları çok etkileyici hem lambalı (Diyalog One'dı zannedersem) + Chordette + Laptop birlikteliğinde hem de Apollo + Mira birlikteliğinde çok başarılıydı. Adnan Bey'in belirttiğine göre sürülmesi çok kolay olan bir hoparlörmüş. Hatta İstanbul tayfasından Sevgili Musashi'de aynı hoparlörden almış. Musashi ve Ersin'e güle güle kullansınlar diyelim bu arada. ![]() ![]() İstanbul ziyaretine geleceğimizi duyan Sevgili celal58 ile de tanışma fırsatımız oldu. Sağolsun sırf biz oraya geliyoruz diye bizimle tanışmak için Timpaniye gelmiş. Selamlarımızı iletiyorum kendisine buradan. ![]() Tüm dostlarımıza selamlar, sevgiler. Ankara'ya bekliyoruz.
Düzenleyen hifici : 28-12-2009 at 10:42 Sebep: imla |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Adviser
|
sevgili hifici
chordette gem dac hayırlı uğurlu olsun keyifle dinle iyi bir seçim oldu.. bluetooth özelliği kablo falan kullanmadan bağlantı için çok kolaylık sağlıyor hele akü ile beslenince tadından yenmiyormuş kullanan dostların dediklerine göre.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 25-10-2004
Mekan: 35 İzmir
Üye No: 35775Forum Dili: TR
|
HİFİCİ de mi chordete dac aldı, ben sadece ersin aldı zannettim. güle güle kullanınız.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Adviser