TurkeyForum Community  

Geri Dön   TurkeyForum Community > YERLİ DİJİTAL PLATFORMLAR + RADYOLAR + KARASAL YAYINLAR > D-Smart
Türkçe-Turkish Ýngilizce-English Ana Sayfa Üye Ol - Register SSS Üye Listesi Takvim RSS Haberleri Forumları Okundu İşaretle

Forum içerisinde (özel mesajlar dahil) "Digiturk, D-Smart, NTV, NTV Spor, NBA, e2, Kanal 24, Star TV, Discovery" gibi yerli platformları ve kanalları kapsayan, bunlarla ilgili "kart paylaşım (card sharing), k e y, şifre" içerikli her türlü yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır !

Konu Araçları
Eski 10-11-2009, 13:05   #181
eastern25
Average Member

Giriş Tarihi: 20-10-2005
Mekan: 58 Sivas
Kan Grubu: A Rh ( + )
Üye No: 142511
Forum Dili: TR

Bayilerin bazılarına modüller teşhir amaçlı gönderilmedi elbette yakında satışa çıkacaktır. Biz de o zaman istediğimiz bilgileri alabiliriz. Ancak yeni modüllerin satışa çıkacağı tarih yeni yıla sarkabilir zira bu modülleri satmadan önce çalışıp çalışmadığını ya da nasıl çalıştığını öğrenmek veya paylaşımını engellemek maksadıyla bir teste tabii tutarlar bu da biraz zamanlarını alabilir. Doğru değil mi?
eastern25 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Advertisement Links

Eski 10-11-2009, 22:42   #182
bak05
Banned Member

Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: 34 İstanbul
Kan Grubu: 0 Rh ( + )
Üye No: 510256

satışlar ne zaman başlar 2010 ilk aylarında belki yeni yıla yeni müjde olarak verebilirler
bak05 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2009, 22:57   #183
ctberkalp
Advanced Member

Giriş Tarihi: 19-08-2008
Mekan: 06 Ankara
Üye No: 450388

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eastern25 Mesajı Göster
Bayilerin bazılarına modüller teşhir amaçlı gönderilmedi elbette yakında satışa çıkacaktır. Biz de o zaman istediğimiz bilgileri alabiliriz. Ancak yeni modüllerin satışa çıkacağı tarih yeni yıla sarkabilir zira bu modülleri satmadan önce çalışıp çalışmadığını ya da nasıl çalıştığını öğrenmek veya paylaşımını engellemek maksadıyla bir teste tabii tutarlar bu da biraz zamanlarını alabilir. Doğru değil mi?
adamlar mağazalara gönderdiklerine göre çoktan bir sürü teste tabi tutmuşlardır. Yeni yıla kadar daha kaç ay var o zamana kadar hep bayide duracak değil ya neden o zaman erkenden bayilere verdilerki
ctberkalp Bağlı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2009, 23:06   #184
eastern25
Average Member

Sayın ctberkalp sen de haklısın tabii modülleri bekletmelerinin görünüşe göre bir anlamı yok gibi ama muhakkak bekletmelerinin sadece kendilerinin bildiği bir sebebi vardır. Yani altın kural şu: bekle ve gör politikası, biz de bekleyip göreceğiz gelişmeleri. Kaldı ki şayet bir gelişme olursa yine burada diğer arkadaşlarla bu konu kesinlikle paylaşılacaktır. Saygılar.
Eski 11-11-2009, 01:51   #185
nurettin cengiz
Advanced Member

Giriş Tarihi: 09-01-2007
Mekan: 35 İzmir
Kan Grubu: A Rh ( - )
Üye No: 306321

valla d-smart kullanıyorum fakat modullu uyelık yapsalar kesın alırım d-smartın sacma kanal dızılısınden kurtulurum kendı favorımı yaratırım dt oyle kullanıyorum cunku
nurettin cengiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-2009, 08:57   #186
asmatasma
Senior Member

Giriş Tarihi: 23-04-2009
Üye No: 490324

Arkadaşlar ben 2007 Temmuz Aktiveli Dsmart kullanıcısıyım.
Kullanıdığım cihazın marka / modeli de " NEXT 9500 CIS " şeklinde...
Arkadaşlar ben şimdi yeni çıkacak modüllü kartın sadece modülünü alsam.
Sonra da Modüldeki kart yuvasına Kendi aktive olmuş kartımı yerleştirsem,
KANALLARI KENDİ İSTEĞİME GÖRE SIRALAYIP, ŞU ANA KADAR İZLEDİĞİM
KANALLARI DA RAHATLIKLA İZLEYEBİLİR MİYİM?
Ve ne kadar param gider?
asmatasma Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-2009, 11:16   #187
evıl dead
Banned Member

Giriş Tarihi: 03-09-2009
Üye No: 504866
su soruya cevap veren yokmu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evıl dead Mesajı Göster
ya neden ya neden hd cihazı olanlar neden hd smart yada dıgıplus almadan modülle hd yayın seyrettirilmiyor teknik yetersizlikmi var cihaz satmak içinmi yapıyorlar halbuki herkesin platformlara ait hd cihazı olmak zorundamı şimdi bende lig tv modülü var hd smart var ben aslında lig tv modülümden hd smartımda lig maçlarını hd seyretmek istiyorum napalım parası belki biraz fazla olabilir ama neden eyrettirmiyorlar veyahut card paylaşımı yapan bir hd cihaz alrım hem yabancı platformlardaki hd yayını seyredrkeb modülümdede yerli platformlardaki hdyi seyretmek istiyorum bu özgürlüğümüzü neden kısıtlıyorlar oysa bence bu sekilde inanın daha fazla abone olacaklardır bence herkese hd cihaz satma derdinden vazgecseler modüllerle hd yayın seyrettirseler kendileri daha karlı çıkacak değerli dostlar yanlışmı söylüyorum
değerli ustadlar aynı sorun belkide hepimide var ebay1971 arkadasımızın sorusunu bende merak ettim sizce nasıl olur
evıl dead Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-2009, 12:53   #188
eastern25
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evıl dead Mesajı Göster
değerli ustadlar aynı sorun belkide hepimide var ebay1971 arkadasımızın sorusunu bende merak ettim sizce nasıl olur
Ben teknik yetersizlik olduğunu düşünmüyorum öyle olsa hiç bir modül hiç bir HD yayını göstermezdi. Onların HD kanalları modülle izletmemelerinin gerekçesini ancak onlar bilir. DT kullanan arkadaşlar bu bilgiyi müşteri hizmetlerinden şimdiye kadar edinmiş olmalıydılar. DS' ye gelince daha modül piyasaya sürülmediği için onunla ilgili bilgiye şu anda ulaşmamız zor görünüyor. Onun için biraz daha beklememiz gerekebilir. Yeni bilgiler çıktıkça burada verilir zaten. Herkese saygılar
Eski 11-11-2009, 16:16   #189
evıl dead
Banned Member

Giriş Tarihi: 03-09-2009
Üye No: 504866
çok teşekkürler

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eastern25 Mesajı Göster
Ben teknik yetersizlik olduğunu düşünmüyorum öyle olsa hiç bir modül hiç bir HD yayını göstermezdi. Onların HD kanalları modülle izletmemelerinin gerekçesini ancak onlar bilir. DT kullanan arkadaşlar bu bilgiyi müşteri hizmetlerinden şimdiye kadar edinmiş olmalıydılar. DS' ye gelince daha modül piyasaya sürülmediği için onunla ilgili bilgiye şu anda ulaşmamız zor görünüyor. Onun için biraz daha beklememiz gerekebilir. Yeni bilgiler çıktıkça burada verilir zaten. Herkese saygılar
sağolasın ya usta
evıl dead Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-2009, 16:48   #190
cimbom28
Member

Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: Türkiye Dışı / Other Country
Üye No: 513415

arkadaslar kart modulle calisirsa d.smart uyumlu uydu alicisiylada calismasi lazim elbette önceden ben OCTAGON 918 HD bakiyordum ama karti biloka ettiler simdi 99.TL istiyorlar
cimbom28 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-2009, 19:50   #191
dkameraman
Average Member

Giriş Tarihi: 24-03-2006
Üye No: 201011
:(

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ozkaradag Mesajı Göster
Bence resim sahte, yani montajlı. Neden?

1-. "Kart İçindedir"'in altındaki yansımada sorun var.
2-. Resmi hiç bir duyuru, reklam, ve bayilere verilen bilgi yok.
3-. Olsaydı D-Smart bunu 2 ay önce yapardı. Şimdi maçlar bitti / elenecek kim alacak?

Sanki biri yemledi gibi.
valaaaa pek feyk gıbı durmuyor bunu fotoshop da yapmak bıraz zor olur kımse ugrasmaz bı konu ıcın bence bunu
dkameraman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-11-2009, 20:35   #192
ctberkalp
Advanced Member

Giriş Tarihi: 19-08-2008
Üye No: 450388

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmatasma Mesajı Göster
Arkadaşlar ben 2007 Temmuz Aktiveli Dsmart kullanıcısıyım.
Kullanıdığım cihazın marka / modeli de " NEXT 9500 CIS " şeklinde...
Arkadaşlar ben şimdi yeni çıkacak modüllü kartın sadece modülünü alsam.
Sonra da Modüldeki kart yuvasına Kendi aktive olmuş kartımı yerleştirsem,
KANALLARI KENDİ İSTEĞİME GÖRE SIRALAYIP, ŞU ANA KADAR İZLEDİĞİM
KANALLARI DA RAHATLIKLA İZLEYEBİLİR MİYİM?
Ve ne kadar param gider?
makinanız yine dsmart olduğundan , yine dsmartın yazılımını kullanacağınız ve güncellemesini dsmart yapacağı için kanal ralaması yine dsmartın istediği gibi olur. Söylentilere göre modüller aydan aya olacakmış ayda en az 12 tl niz gider

Düzenleyen ctberkalp : 11-11-2009 at 20:51
ctberkalp Bağlı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2009, 12:25   #193
bak05
Banned Member

Giriş Tarihi: 17-10-2009
Üye No: 510256

değerli bayi arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz modüller geldimi elinize merkez ne diyor sizlere satışın başlıyacağı tarih yada fiyat listesi elinize ulaştımı acaba
bak05 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2009, 12:26   #194
xxxsafez
Advanced Member

Giriş Tarihi: 23-11-2004
Mekan: 60 Tokat
Üye No: 43800

evet ya hala bir haber yokmu ?
xxxsafez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2009, 15:25   #195
plusnettr
Senior Member

Giriş Tarihi: 31-10-2005
Üye No: 146103

Modul geç kalınmış güzel bir uygulama olmuş almak isteyenler açısından ama NDS Java yüklü uydu alıcılarında çalışması tüm CI ları kapsamaması biraz anlamsız olmuş. Bence en güzeli Cam çıkartmak yerine +BISS koysun kanallara onu kendi cihazından izlemek istemeyenler için BISS anahtarı versin müşterilerine Nasıl olsa herkezin cihazında EMU yüklü NDS Java uyumlu cihaz arama derdi olmaz
plusnettr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2009, 15:32   #196
amanav
Banned Member

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Üye No: 472577

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi plusnettr Mesajı Göster
Modul geç kalınmış güzel bir uygulama olmuş almak isteyenler açısından ama NDS Java yüklü uydu alıcılarında çalışması tüm CI ları kapsamaması biraz anlamsız olmuş. Bence en güzeli Cam çıkartmak yerine +BISS koysun kanallara onu kendi cihazından izlemek istemeyenler için BISS anahtarı versin müşterilerine Nasıl olsa herkezin cihazında EMU yüklü NDS Java uyumlu cihaz arama derdi olmaz
gerek yok d-smart a ait cam modüller her cihazda çalışırlar NDS son 1,5 yıldır üretiyor o modülleri...

NDS-Cam!

http://www.inside-digital.de/news/9002.html
amanav Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2009, 15:34   #197
nyny
Senior Member

Giriş Tarihi: 12-05-2006
Üye No: 215239

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi amanav Mesajı Göster
gerek yok d-smart a ait cam modüller her cihazda çalışırlar NDS son 1,5 yıldır üretiyor o modülleri...

NDS-Cam!

http://www.inside-digital.de/news/9002.html
peki dsmart kartı taksan sorunsuz ileyebilirimsin? kart bloke olmaz mı?
nyny Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2009, 15:41   #198
amanav
Banned Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nyny Mesajı Göster
peki dsmart kartı taksan sorunsuz ileyebilirimsin? kart bloke olmaz mı?
d-smart dan alacağınız modül ve kart (modül satacaklar eski müşteriler için dün akşam görüştüm müşteri hizmetlerinden tarkan bey ile onun yalancısıyım) her cihazda çalışacak...

modül tek başına satılırsa eski müşteriler kartlarını o modüllerde kullanabileceklerdir...
Eski 12-11-2009, 16:44   #199
mergink
Member

Giriş Tarihi: 02-07-2006
Üye No: 232694

Merhaba,

D-Smart müşteri hizmetlerine konu hakkında 2 kez yazmama rağmen aynı cevabı aldım.Modüllü üyelik ile ilgili hiçbir uygulamamız yoktur.D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile üyelik yapılmaktadır.

Fakat NebuTv' nin online satış sitesinde (Dsmart CAM Modül + Kart) yeni ibaresiyle yer almaktadır.Aşağıdaki linke tıkladığınızda ilgili satış ilanını göreceksiniz.Yalnız stokta olmadığıda belirtilmiş.Henüz satış yok.

http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=716

İyi günler.
mergink Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2009, 18:29   #200
amanav
Banned Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mergink Mesajı Göster
Merhaba,

D-Smart müşteri hizmetlerine konu hakkında 2 kez yazmama rağmen aynı cevabı aldım.Modüllü üyelik ile ilgili hiçbir uygulamamız yoktur.D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile üyelik yapılmaktadır.

Fakat NebuTv' nin online satış sitesinde (Dsmart CAM Modül + Kart) yeni ibaresiyle yer almaktadır.Aşağıdaki linke tıkladığınızda ilgili satış ilanını göreceksiniz.Yalnız stokta olmadığıda belirtilmiş.Henüz satış yok.

http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=716

İyi günler.
aslında ben biraz şanslı müşterisiyim tarkan bey ile kurduğum güzel kontak sayesinde bir çok şeyi önceden öğrenebiliyorum...

Geri Dön TurkeyForum Community > YERLİ DİJİTAL PLATFORMLAR + RADYOLAR + KARASAL YAYINLAR > D-Smart

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Yeni mesaj gönderemezsiniz
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç