TurkeyForum Community  

Geri Dön   TurkeyForum Community > SES - GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ve EV ELEKTRONİĞİ > Diğer Cihazlar ve Elektronik Devreler / Tamir - Bakım
Türkçe-Turkish Ýngilizce-English Ana Sayfa Üye Ol - Register SSS Üye Listesi Takvim RSS Haberleri Forumları Okundu İşaretle

Forum içerisinde (özel mesajlar dahil) "Digiturk, D-Smart, NTV, NTV Spor, NBA, e2, Kanal 24, Star TV, Discovery" gibi yerli platformları ve kanalları kapsayan, bunlarla ilgili "kart paylaşım (card sharing), k e y, şifre" içerikli her türlü yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır !

Konu Araçları
Eski 20-09-2008, 11:10   #21
FBAHMET
Average Member

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Mekan: 38 Kayseri
Kan Grubu: B Rh ( + )
Üye No: 249512
Forum Dili: TR

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arifemir Mesajı Göster
FBAHMET askerden geldin herhalde eğer bitirdiysen geçmiş olsun... ben daha önce de yardım almıştım sizden ve diğer arkadaşlardan.
benim alet 1gb samsung bellekli, 1.5 inç Rohs ekranlı, ATJ2091N çipli çakma bişey. çalışırken LKC_9101_01 yazıyordu fw bilgisinde fakat içinde K918H2VOM yazısından başka bir yazı da yok. LCD nosu da yok. ben bu aletin fw sini bulamadım.bahsi geçen sitelerden neredeyse hepsini denedim uygun olabilecek ama olmadı eğer siz bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. fw yi eğer biliyorsanız veya bulabilirseniz bana fw nin linkini
arifemir@hotmail.com mail adresime ya da buraya yazabilir misiniz? şimdiden teşekkürler....

asjkerlik henüz bitmedi usta şimdi cihazn normal calışıyormu yoksa sistem çökmüş bir şekilde bozukmu eger çalışıyorsa önce kaliteli bir antivürüs programından gecir yok calışmıyorsa ona göre arayalım bulalım askerde oldugum için biraz teknolojiden uzak kaldım bazı bildigim yerlerde var sana gönderirim kardeşim sonra bu tür arızalara sistem entegresi ve flaş entegresindeki soguk lehimli bacaklarda yapabiliyor çünki cogu kişi bü tür arızaları program cökmesi diye algılıyor ve saglam cihazın yazılımın cökertiyor dedigim gibi yazılım en son iş ve emininseniz yükleyiniz artı yüklemek istersenizde aynı yazılım yükleyiniz dedigim gibi arif kardeş en büyük hatayı bütün yazılımları denedim demekle yapmışın hepsini denemek bir intihar cihaz için sisteme kadar bozabilirsin bu cihazlar belki bilirsin dijital uydu alıcılı cihazlara benzer başka yazılım attıgında flaş bozulabiyor ve orjinal yazılımın bulsan bile yükleme yapmıyor kolay gelsin

AHMET GÖZKONAN HEPİNİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR
FBAHMET Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Advertisement Links

Eski 23-09-2008, 16:56   #22
brn_
Starting Member

Giriş Tarihi: 23-09-2008
Mekan: Türkiye Dışı / Other Country
Üye No: 456368

kolay gelsin arkadaşlar herkese merhaba.yeni üye oldum bende,sorunum şu: bende bower marka 2gb lık mp4 kullanıyorum fakat geçen gün açtığımda parçaları çalarken açılıp kapandı şimdiyse hiç açılmıyo sadece mavi ekran da kum saati çoğunuzun malumu zaten. yalnız mp4 ün driver ccd si falan yok bende şimdi nasıl yapıcam ben bu aleti sizlerin yaptığı gibi?

brom version:3.0.80 firmware:9.1.52 aletin bildiğim bilgileri. 1.sayfadaki windows diçinde adfu. dosyası bulma yerinde takılıyorum çünkü windows un içinde böyle bi dosya yok. herkese şimdiden teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı
brn_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-2008, 22:52   #23
brn_
Starting Member

Giriş Tarihi: 23-09-2008
Mekan: Türkiye Dışı / Other Country
Üye No: 456368

arkadaşlar bi yardım eden yok mu ya? can sıkmaya başladı bu mp4 ya. usb ye takıp makineyi tanıtmaya çalışıyorum aama resimli anlatımlda verilen afd. kısmı var ya oraya geldiğim de bitiyo iş. çünük windowsun içinde böyle bi dosya yok makinalarını düzelten arkadaşlar bekliyorum yardımınızı. dirver cd de yok elimde bulamadım da int arayıp.bilenleri bekliyorum kolay gelsin
brn_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2008, 16:21   #24
BoSHVeR
Starting Member

Giriş Tarihi: 25-09-2008
Mekan: 34 İstanbul
Kan Grubu: A Rh ( + )
Üye No: 456721
cevap...

Bendeki mp3 player bu kapalı olması gerektiği yazıyor lakin ben usb bağladığımda çalışıyor pilsiz olduğu halde...
Ve yeni donanım bulundu diyor USB device yazıyor birde yeni donanım bulundu sihirbazına hoş geldiniz ekranı çıkıyor şimdi;

buna ragmen chip sete kısa devre yapmam gerekiyor gerekiyorsa yapıyorum lakin gene aynı şeyi söylüyor yeni donanım bulundu usb device yazıyor sağ altta...

yok herşey doğru burdan devam et diyorsanız... 5. şıktan yani

AdfuUpdate.inf bu dosya bende yok ben xp sp2 kullanıyorum...
phoenix99 arkadaşımız bir link vermiş
mpx-players/adfu_drivers_winxp_sp2.zip[
lakin link ölü....

mp3 player imözellikleri
1 GB
Atj2091N
Samsung716
K9G8G08U0M

Ne Yapmam gerekiyor Şimdiden Allah c.c. Razı olsun inşallah...
BoSHVeR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-2008, 10:46   #25
oguzhan25069
Starting Member

Giriş Tarihi: 27-09-2008
Mekan: 06 Ankara
Kan Grubu: AB Rh ( + )
Üye No: 456984
mp5imde kulaklık ve hapörlerden aynı anda ses geliyor

s.a. benim çakma bi mp5 im (kamera + video+ müzik) var ama kulaklık ve hapörlerden aynı anda ses geliyor kulaklığı biraz dışarı çelince tek kulaklıktan ses geliyor neden acaba yardımcı olursanız seviniri....
oguzhan25069 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2008, 02:01   #26
FBAHMET
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oguzhan25069 Mesajı Göster
s.a. benim çakma bi mp5 im (kamera + video+ müzik) var ama kulaklık ve hapörlerden aynı anda ses geliyor kulaklığı biraz dışarı çelince tek kulaklıktan ses geliyor neden acaba yardımcı olursanız seviniri....

kulaklık yuvası arızalı degiştirilirse sorun düzelecektir

AHMET GÖZKONAN
Eski 29-09-2008, 02:05   #27
FBAHMET
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BoSHVeR Mesajı Göster
Bendeki mp3 player bu kapalı olması gerektiği yazıyor lakin ben usb bağladığımda çalışıyor pilsiz olduğu halde...
Ve yeni donanım bulundu diyor USB device yazıyor birde yeni donanım bulundu sihirbazına hoş geldiniz ekranı çıkıyor şimdi;

buna ragmen chip sete kısa devre yapmam gerekiyor gerekiyorsa yapıyorum lakin gene aynı şeyi söylüyor yeni donanım bulundu usb device yazıyor sağ altta...

yok herşey doğru burdan devam et diyorsanız... 5. şıktan yani

AdfuUpdate.inf bu dosya bende yok ben xp sp2 kullanıyorum...
phoenix99 arkadaşımız bir link vermiş
mpx-players/adfu_drivers_winxp_sp2.zip[
lakin link ölü....

mp3 player imözellikleri
1 GB
Atj2091N
Samsung716
K9G8G08U0M

Ne Yapmam gerekiyor Şimdiden Allah c.c. Razı olsun inşallah...

Anlattıgın arızaya göre cihazının sadece USB kablosu arızalı görülüyor önce USB kablosunu denesende sonra cihazda müdahele yapsan ne dersin veya USB giriş yuvası bacakları SOGUK LEHİM olabilir
ne dersin .....

AHMET GÖZKONAN
Eski 29-09-2008, 02:08   #28
FBAHMET
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi brn_ Mesajı Göster
kolay gelsin arkadaşlar herkese merhaba.yeni üye oldum bende,sorunum şu: bende bower marka 2gb lık mp4 kullanıyorum fakat geçen gün açtığımda parçaları çalarken açılıp kapandı şimdiyse hiç açılmıyo sadece mavi ekran da kum saati çoğunuzun malumu zaten. yalnız mp4 ün driver ccd si falan yok bende şimdi nasıl yapıcam ben bu aleti sizlerin yaptığı gibi?

brom version:3.0.80 firmware:9.1.52 aletin bildiğim bilgileri. 1.sayfadaki windows diçinde adfu. dosyası bulma yerinde takılıyorum çünkü windows un içinde böyle bi dosya yok. herkese şimdiden teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı

kardeş önce PC YE BAGLAYIP BİÇİMLENDİRMEYİ DENEDİNMİ ?

yoksa al sana ADFU DOSYASI: http://rapidshare.com/files/149229119/adfu.rar.html
Eski 29-09-2008, 02:10   #29
FBAHMET
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi by_sihirbaz Mesajı Göster
selam arkdslar sorunum su 1 gb lık mp3 me cok falza muzik yuklemiştim %98 lık dolmus farkında olmadım bugun bi dinliyim dedim actım dosya yok dedi sasirdim oysaki daha gecen atmıstım muzikleri pc ye taktım pc mp3 gördu amaa içindeki sarkıları gormedi bende biçimlendirdim sonra kendine geldi yeni müzikler attım kabul etti fakat şimdi deniyorum pc ye takmayı pc tanımıyo yazılanları yapmaya calıstım ama hiç bişey degişmedi pc halen tanımıyo benim ne yapmam lazım :

at j2091n
9.1.51
yardım ederseniz cok sevinirim
Cihazı USB ye takar takmaz PLAY TUŞUNU 10 saniye basılı tutun GÖRECEKTİR.....

AHMET GÖZKONAN
Eski 03-10-2008, 00:48   #30
gtas
New Member

Giriş Tarihi: 25-01-2008
Mekan: 35 İzmir
Kan Grubu: A Rh ( - )
Üye No: 413998

ya bazı yazılarda bırseyler okudum.chıp ın bacaklarına lehım mı atılcakmıs neymıs.kusura bakmayın cok aradım ama bulamadım bu lehım olayını anlatan sayfa nerede.ilk konuda 50 sayfa var her sayfada onlrca yazı.bu ıkıncı konu buraya mıllet yazmıs da yazmıs.aradım aradım bulamadım.lehım ısını anlatan yazı hangı sayfada.
bırde benım fırmware un devıce name ı United mp3 player olmalı.kafayı yıyecem hep s1 fırmware var nette.hıc mı kımsede olmaz unıted fırmware.eger bulupta serefsızce bencıllık yapan varsa allah onun mustahakını versın.ben bır buluyum ilk isim foruma eklıyecegım.
gtas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2008, 01:04   #31
FBAHMET
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gtas Mesajı Göster
ya bazı yazılarda bırseyler okudum.chıp ın bacaklarına lehım mı atılcakmıs neymıs.kusura bakmayın cok aradım ama bulamadım bu lehım olayını anlatan sayfa nerede.ilk konuda 50 sayfa var her sayfada onlrca yazı.bu ıkıncı konu buraya mıllet yazmıs da yazmıs.aradım aradım bulamadım.lehım ısını anlatan yazı hangı sayfada.
bırde benım fırmware un devıce name ı United mp3 player olmalı.kafayı yıyecem hep s1 fırmware var nette.hıc mı kımsede olmaz unıted fırmware.eger bulupta serefsızce bencıllık yapan varsa allah onun mustahakını versın.ben bır buluyum ilk isim foruma eklıyecegım.

Bence böyle konuşmanız forum acısından pek etik degil zaten forumdaki arkadaşlarım gereken ne ise yardımcı oluyorlar bende askerde olmama ragmen cihazınızın arızaya gectiginden dolayı zaten böyle bir yazı cıkmıştır.cihazı lehim beceriniz varsa ki sandıma göre yok lehimledikten sonra adfu dosyası var zaten bu yaptımız işlem adfu modunda tanıtıpta cihaza uygun yazılım yüklemek için dir lütfen rica ediyorum bir daha böyle yazmayınız moderatörlerim tarafından uyarılmak zorunda kalırsınız

SAYGILARIMLA
Eski 03-10-2008, 02:22   #32
haluk13
Advanced Member

Giriş Tarihi: 26-09-2005
Üye No: 135877

Creative Zen neeon2 4 gb mp3 player'a en son çıkan firmware sürümünü yüklemek istedim.. yüklerken firmware error yazıp pc kitlendi.. usb çıkardım cihaz boot olarak açılıyor fakat menü hiç çıkmıyor .. sadece
''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' diye uyarı çıkıyor.. pc'ye bağlıyorum görev çubuğunda ''usb yığın depolama aygıtı-sürücü (e)'' olarak görünüyor.. 4-5 dakkika kadar beklersem bilgisayarımda da gözüküyor ama cihazın içine girilmiyor.. Bilgisayarıma sağ tıklayıp, yönet/disk yönetimini seçince bir müddet sonra orada da görebiliyorum fakat bir işlem yapamıyorum..
Yeniden firmware yüklemek istiyorum.. bir türlü tekrar fw yükleyemedim.. bir müddet bekleyince upgrade yazısı çıkıyor tıklıyorum ama sonuç hep olumsuz..?!

Türkiye garantisi de olmadığı için istanbul'da ki creative servisi multimedya şirketi yapmıyormuş..
Sizce bu cihazı kime yaptırabilirim..

Düzenleyen haluk13 : 03-10-2008 at 02:28
haluk13 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2008, 11:35   #33
FBAHMET
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi haluk13 Mesajı Göster
Creative Zen neeon2 4 gb mp3 player'a en son çıkan firmware sürümünü yüklemek istedim.. yüklerken firmware error yazıp pc kitlendi.. usb çıkardım cihaz boot olarak açılıyor fakat menü hiç çıkmıyor .. sadece
''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' diye uyarı çıkıyor.. pc'ye bağlıyorum görev çubuğunda ''usb yığın depolama aygıtı-sürücü (e)'' olarak görünüyor.. 4-5 dakkika kadar beklersem bilgisayarımda da gözüküyor ama cihazın içine girilmiyor.. Bilgisayarıma sağ tıklayıp, yönet/disk yönetimini seçince bir müddet sonra orada da görebiliyorum fakat bir işlem yapamıyorum..
Yeniden firmware yüklemek istiyorum.. bir türlü tekrar fw yükleyemedim.. bir müddet bekleyince upgrade yazısı çıkıyor tıklıyorum ama sonuç hep olumsuz..?!
http://img72.imageshack.us/img72/851...3022541ht7.jpg

Türkiye garantisi de olmadığı için istanbul'da ki creative servisi multimedya şirketi yapmıyormuş..
Sizce bu cihazı kime yaptırabilirim..
Kardeş askerde oldugum halde size yardımcı olmaya calışıyorum buyur nasıl olacanı biliyorsun pc ye tak pc bilgisayarımda cıkarılabilir disk yazısı görülene kadar bekle sonra bu programı calıştır ....

dowload....http://rapidshare.com/files/15048715...mware.rar.html
Eski 03-10-2008, 13:55   #34
haluk13
Advanced Member

Yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim..
Cihazı bilgisayar gördükten sonra reverse tools'u çalıştırdım;bir çok kere denememe rağmen yanıt vermiyor..
cihaz şarj oluyor ama kapanmıyor.. sürekli şarjı bitene kadar ''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' modunda açık kalıyor.. Artık çözüm bulununcaya kadar bekleteceğiz..
Sana hayırlı teskereler dilerim...

Düzenleyen haluk13 : 03-10-2008 at 21:35
Eski 04-10-2008, 00:18   #35
FBAHMET
Average Member

""FONT"" dosyası eksik oldugu için yapıyor ama font dosyasını internetten zor bulruz anca aynı cihazdan bulucaz onun fontunu kopyalayıp göndercez baklımda olmassa teknosada varsa veya onlrdan tamire cihaz geliyor ordan yedekler size gönderirim
Eski 04-10-2008, 00:52   #36
haluk13
Advanced Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FBAHMET Mesajı Göster
""FONT"" dosyası eksik oldugu için yapıyor ama font dosyasını internetten zor bulruz anca aynı cihazdan bulucaz onun fontunu kopyalayıp göndercez baklımda olmassa teknosada varsa veya onlrdan tamire cihaz geliyor ordan yedekler size gönderirim
İlgin için teşekkürler Ahmet kardeşim..
1 saat kadar evvel son fw'yi (ZENNeeon2_PCFW_A5_1_07_03) yine deneyeyim dedim bu sefer.. ''please wait'' yazdı.. 2-3 dakika kadar bekledim ekranda firmware error yazdı.. Tühh olmadı derken;yanda ki deliğe iğne sokup, reset attım.. bu sefer cihaz normal olarak boot yapıp,açıldı.. hem hayret ettim hem de çok sevindim..
Belki 100 kere fw atmayı 10 gün kadar deniyorum olmuyoırdu.. bu sefer punduna geldi oldu??!!
Creative'lerin fw atmada hiç sorun çıkardığını görmedim.. Bu ilk defa başıma geldi.. Zaten nette de araştırma yaparken zen neeon2 modelinden çok kişi şikayetçi.. sorunlu bir modelmiş.. çoğu alan değiştirmiş..
En iyisi kısa zamanda sorunsuz çalışırken satmak galiba..
Eski 04-10-2008, 03:23   #37
gtas
New Member

Giriş Tarihi: 25-01-2008
Mekan: 35 İzmir
Üye No: 413998

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FBAHMET Mesajı Göster
Bence böyle konuşmanız forum acısından pek etik degil zaten forumdaki arkadaşlarım gereken ne ise yardımcı oluyorlar bende askerde olmama ragmen cihazınızın arızaya gectiginden dolayı zaten böyle bir yazı cıkmıştır.cihazı lehim beceriniz varsa ki sandıma göre yok lehimledikten sonra adfu dosyası var zaten bu yaptımız işlem adfu modunda tanıtıpta cihaza uygun yazılım yüklemek için dir lütfen rica ediyorum bir daha böyle yazmayınız moderatörlerim tarafından uyarılmak zorunda kalırsınız

SAYGILARIMLA
FBAHMET sen benı yanlıs anladın.benım dusundugum bazı kısıler forumu sırf bılgı almak ıcın kullanıyorlar.bılgılerını aldıktan sonrada ortalıktan kayboluyorlar.yanı bencıllık yapıyorlar.ama tabı benım gorusumdur.yanlıs dusunuyorsam kusura bakmayın kımsenın hakkını yemek ıstemem.kac aydır ben devıce name ı united mp3 player olan firmware arıyorum.hıc mı olmaz.elınde olanlar vardır elbette ama yardım etmıyorlar.neyse ben yanlıs anlasıldım sanırım.
lehım ısıne gelınce lehım kullanmasını yapmasını cok ıyı bılırım.ama sanırım cıhazı adfu yapamıyanlar lehım olayına gırmelı ben zaten yapıyorum.flash dısk olarak tanıyorda uygun fırmware yok elımde.
ıyı gunler...
gtas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 04:28   #38
sgenc71
Starting Member

Giriş Tarihi: 06-10-2008
Mekan: 74 Bartın
Üye No: 459227

Arkadaşlar kolay gelsin,
Bende 2 gün önce İstanbul Doğubank'tan 1 Gb çakma Sony mp3-mp4 player aldım oğluma, 2 gündür dinliyordu ancak bu gün mp3 dinlerken parça başlıyor 10 saniye sonra yeni parçaya geçiyordu, bütün parçaları hafızadan sildim satece bir parça bıraktım, onda da 10 saniye sonra durdu, ne yaptıysam, hangi ayarlarını kurcaladıysamda düzelmedi, bende forum sitelerine bakayım yazılımını yeniden yükleyeyim dedim ve forum sitesinde belirtildiği gibi kısa devre yaparak cihazı sıfırladım ve tekrar bilgisayara tanıttım, şuan mavi bir ekran var sadece, firmware sini de bir türlü bulamadığım için cihazı çalıştıramıyorum, gece saat 04.00 ben hala firmware arıyorum ama bulamayacağım sanırım, tek ümidim sizlersiniz. Cihazın yazılımını silmeden versiyon bilgilerini almıştım ayrıca cihazın içinide açtım, işlemci üzerinde yazanları da size versem yardımcı olabilirmisiniz bana acaba,
Cihaz Çakma Sony MP3-MP4 PLAYER (Oyun, Tex, Tel Rehberi vs. kısımlar var)
Silmeden önce versiyon bilgisi olarak
MP3 Player
BKSC13121_30
2008-01-08
9.1.52
2005-01-09
bilgileri yazıyordu.
Cihazın içi kısmındaki işlemcilerde ise,
0752 1-1
29F8G08MAA
WC B
Diğerinde ise
ACU7513
GA110EA 1AN
bilgileri var.
Ben bir kaç tane frimware yüklemesi yaptım ama sanırım doğrusunu yüklemediğim için herhangi bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
sgenc71 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 17:30   #39
FBAHMET
Average Member

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sgenc71 Mesajı Göster
Arkadaşlar kolay gelsin,
Bende 2 gün önce İstanbul Doğubank'tan 1 Gb çakma Sony mp3-mp4 player aldım oğluma, 2 gündür dinliyordu ancak bu gün mp3 dinlerken parça başlıyor 10 saniye sonra yeni parçaya geçiyordu, bütün parçaları hafızadan sildim satece bir parça bıraktım, onda da 10 saniye sonra durdu, ne yaptıysam, hangi ayarlarını kurcaladıysamda düzelmedi, bende forum sitelerine bakayım yazılımını yeniden yükleyeyim dedim ve forum sitesinde belirtildiği gibi kısa devre yaparak cihazı sıfırladım ve tekrar bilgisayara tanıttım, şuan mavi bir ekran var sadece, firmware sini de bir türlü bulamadığım için cihazı çalıştıramıyorum, gece saat 04.00 ben hala firmware arıyorum ama bulamayacağım sanırım, tek ümidim sizlersiniz. Cihazın yazılımını silmeden versiyon bilgilerini almıştım ayrıca cihazın içinide açtım, işlemci üzerinde yazanları da size versem yardımcı olabilirmisiniz bana acaba,
Cihaz Çakma Sony MP3-MP4 PLAYER (Oyun, Tex, Tel Rehberi vs. kısımlar var)
Silmeden önce versiyon bilgisi olarak
MP3 Player
BKSC13121_30
2008-01-08
9.1.52
2005-01-09
bilgileri yazıyordu.
Cihazın içi kısmındaki işlemcilerde ise,
0752 1-1
29F8G08MAA
WC B
Diğerinde ise
ACU7513
GA110EA 1AN
bilgileri var.
Ben bir kaç tane frimware yüklemesi yaptım ama sanırım doğrusunu yüklemediğim için herhangi bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

ABİ sen ne yaptın cihazda sadece menü ayarında sarkı calma listesi ayarı orda repeat-normal-yazan yerler vardı 2 dakikalık iş için kopmle cihazı mafetmişin her zaman diyorum yazılım atmak en son işiniz olsun

o cihazlar fake oldugu için cok zor yazılım bulman sana tavsiyme bir adet daha al

KOLAY GELSİN AHMET GÖZKONAN
Eski 07-10-2008, 00:30   #40
sgenc71
Starting Member

Giriş Tarihi: 06-10-2008
Mekan: 74 Bartın
Üye No: 459227
frimwere

Baktım be abicim, repeat ayarlarında böyle 10 saniye sonra değişim olması gereken bir ayar yeri yoktu, o ayarları iyice kurcaladım, doğru tekrarlama ayarları var ama bizim cihazda sorun tekrarlama değil 10 sn sonra sıradaki parçaya geçiyordu, bellekte tek şarkı var ise de 10 saniye sonra şarkı çalması duruyordu, bir şey daha dikkatimi çekti, mesela şarkı çalarken senin dediğin menüdeki ayarlar ile uğraşırken tabii ki saniye kontörünün görüntüsü gidiyor, menüde hangi kısma girdiysen orası var ekranda, bu arada tabii ki şarkı çalmaya devam ediyor, işte o zaman 10 saniye de 20 saniye de geçse şarkı devam ediyordu, yani anlayacağın bu repeat ayarlarından değildi tahminimce, çünkü çok baktım ayarlara düzelmedi, ondan sonra yazılımı silmek istedim. Ben şimdi İstanbul'da değilim, Bartın'dayım, burası da küçük bir il, bu işlerden anlayan bir elektronikçi de olduğunu düşünmüyorum, hatta mp3 satan doğru dürüst biryer bile yok gibi geliyor o nedenle ya bir sene daha bekleyeceğiz ki izinde İstanbul'a gidince başımızın çaresine bakacağız, tabii bu arada oğlumu nasıl ikna edeceğim o da ayrı bir problem, yada bizim derdimize derman olacak yukarıda verdiğim bilgilere uygun frimwire bana bulabilecek bir arkadaşın mesajını bekleyeceğim, özellikle çin web sayfalarında var gibi geldi bana çince bilmediğim için indirme şansım olmadı, ama bu işlerle sürekli uğraşan çok daha profesyonel arkadaşlar olduğuna inanıyorum burada, tek ümidim sizlersiniz, sizlerden gelecek yardımı beklemekten başka yapabilecek birşeyim yok.
sgenc71 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Geri Dön TurkeyForum Community > SES - GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ve EV ELEKTRONİĞİ > Diğer Cihazlar ve Elektronik Devreler / Tamir - Bakım

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Yeni mesaj gönderemezsiniz
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum Seç