![]() |
|
|
#21 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
![]() Giriş Tarihi: 11-08-2006
Mekan: 38 Kayseri
Kan Grubu: B Rh ( + )
Üye No: 249512Forum Dili: TR
|
asjkerlik henüz bitmedi usta şimdi cihazn normal calışıyormu yoksa sistem çökmüş bir şekilde bozukmu eger çalışıyorsa önce kaliteli bir antivürüs programından gecir yok calışmıyorsa ona göre arayalım bulalım askerde oldugum için biraz teknolojiden uzak kaldım bazı bildigim yerlerde var sana gönderirim kardeşim sonra bu tür arızalara sistem entegresi ve flaş entegresindeki soguk lehimli bacaklarda yapabiliyor çünki cogu kişi bü tür arızaları program cökmesi diye algılıyor ve saglam cihazın yazılımın cökertiyor dedigim gibi yazılım en son iş ve emininseniz yükleyiniz artı yüklemek istersenizde aynı yazılım yükleyiniz dedigim gibi arif kardeş en büyük hatayı bütün yazılımları denedim demekle yapmışın hepsini denemek bir intihar cihaz için sisteme kadar bozabilirsin bu cihazlar belki bilirsin dijital uydu alıcılı cihazlara benzer başka yazılım attıgında flaş bozulabiyor ve orjinal yazılımın bulsan bile yükleme yapmıyor kolay gelsin AHMET GÖZKONAN HEPİNİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#22 |
|
Starting Member
Giriş Tarihi: 23-09-2008
Mekan: Türkiye Dışı / Other Country
Üye No: 456368Forum Dili: TR
|
kolay gelsin arkadaşlar herkese merhaba.yeni üye oldum bende,sorunum şu: bende bower marka 2gb lık mp4 kullanıyorum fakat geçen gün açtığımda parçaları çalarken açılıp kapandı şimdiyse hiç açılmıyo sadece mavi ekran da kum saati çoğunuzun malumu zaten. yalnız mp4 ün driver ccd si falan yok bende şimdi nasıl yapıcam ben bu aleti sizlerin yaptığı gibi?
brom version:3.0.80 firmware:9.1.52 aletin bildiğim bilgileri. 1.sayfadaki windows diçinde adfu. dosyası bulma yerinde takılıyorum çünkü windows un içinde böyle bi dosya yok. herkese şimdiden teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Starting Member
Giriş Tarihi: 23-09-2008
Mekan: Türkiye Dışı / Other Country
Üye No: 456368Forum Dili: TR
|
arkadaşlar bi yardım eden yok mu ya? can sıkmaya başladı bu mp4 ya. usb ye takıp makineyi tanıtmaya çalışıyorum aama resimli anlatımlda verilen afd. kısmı var ya oraya geldiğim de bitiyo iş. çünük windowsun içinde böyle bi dosya yok makinalarını düzelten arkadaşlar bekliyorum yardımınızı. dirver cd de yok elimde bulamadım da int arayıp.bilenleri bekliyorum kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Starting Member
Giriş Tarihi: 25-09-2008
Mekan: 34 İstanbul
Kan Grubu: A Rh ( + )
Üye No: 456721Forum Dili: TR
|
Bendeki mp3 player bu kapalı olması gerektiği yazıyor lakin ben usb bağladığımda çalışıyor pilsiz olduğu halde...
Ve yeni donanım bulundu diyor USB device yazıyor birde yeni donanım bulundu sihirbazına hoş geldiniz ekranı çıkıyor şimdi; buna ragmen chip sete kısa devre yapmam gerekiyor gerekiyorsa yapıyorum lakin gene aynı şeyi söylüyor yeni donanım bulundu usb device yazıyor sağ altta... yok herşey doğru burdan devam et diyorsanız... 5. şıktan yani AdfuUpdate.inf bu dosya bende yok ben xp sp2 kullanıyorum... phoenix99 arkadaşımız bir link vermiş mpx-players/adfu_drivers_winxp_sp2.zip[ lakin link ölü.... mp3 player imözellikleri 1 GB Atj2091N Samsung716 K9G8G08U0M Ne Yapmam gerekiyor Şimdiden Allah c.c. Razı olsun inşallah... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Starting Member
Giriş Tarihi: 27-09-2008
Mekan: 06 Ankara
Kan Grubu: AB Rh ( + )
Üye No: 456984Forum Dili: TR
|
s.a. benim çakma bi mp5 im (kamera + video+ müzik) var ama kulaklık ve hapörlerden aynı anda ses geliyor kulaklığı biraz dışarı çelince tek kulaklıktan ses geliyor neden acaba yardımcı olursanız seviniri....
|
|
|
|
|
|
#26 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
|
kulaklık yuvası arızalı degiştirilirse sorun düzelecektir AHMET GÖZKONAN |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
|
Anlattıgın arızaya göre cihazının sadece USB kablosu arızalı görülüyor önce USB kablosunu denesende sonra cihazda müdahele yapsan ne dersin veya USB giriş yuvası bacakları SOGUK LEHİM olabilir ne dersin ..... AHMET GÖZKONAN |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#28 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
|
kardeş önce PC YE BAGLAYIP BİÇİMLENDİRMEYİ DENEDİNMİ ? yoksa al sana ADFU DOSYASI: http://rapidshare.com/files/149229119/adfu.rar.html |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#29 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
|
AHMET GÖZKONAN |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#30 |
|
New Member
![]() Giriş Tarihi: 25-01-2008
Mekan: 35 İzmir
Kan Grubu: A Rh ( - )
Üye No: 413998Forum Dili: TR
|
ya bazı yazılarda bırseyler okudum.chıp ın bacaklarına lehım mı atılcakmıs neymıs.kusura bakmayın cok aradım ama bulamadım bu lehım olayını anlatan sayfa nerede.ilk konuda 50 sayfa var her sayfada onlrca yazı.bu ıkıncı konu buraya mıllet yazmıs da yazmıs.aradım aradım bulamadım.lehım ısını anlatan yazı hangı sayfada.
bırde benım fırmware un devıce name ı United mp3 player olmalı.kafayı yıyecem hep s1 fırmware var nette.hıc mı kımsede olmaz unıted fırmware.eger bulupta serefsızce bencıllık yapan varsa allah onun mustahakını versın.ben bır buluyum ilk isim foruma eklıyecegım. |
|
|
|
|
|
#31 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
|
Bence böyle konuşmanız forum acısından pek etik degil zaten forumdaki arkadaşlarım gereken ne ise yardımcı oluyorlar bende askerde olmama ragmen cihazınızın arızaya gectiginden dolayı zaten böyle bir yazı cıkmıştır.cihazı lehim beceriniz varsa ki sandıma göre yok lehimledikten sonra adfu dosyası var zaten bu yaptımız işlem adfu modunda tanıtıpta cihaza uygun yazılım yüklemek için dir lütfen rica ediyorum bir daha böyle yazmayınız moderatörlerim tarafından uyarılmak zorunda kalırsınız SAYGILARIMLA |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#32 |
|
Advanced Member
![]() Giriş Tarihi: 26-09-2005
Üye No: 135877Forum Dili: TR
|
Creative Zen neeon2 4 gb mp3 player'a en son çıkan firmware sürümünü yüklemek istedim.. yüklerken firmware error yazıp pc kitlendi.. usb çıkardım cihaz boot olarak açılıyor fakat menü hiç çıkmıyor .. sadece
''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' diye uyarı çıkıyor.. pc'ye bağlıyorum görev çubuğunda ''usb yığın depolama aygıtı-sürücü (e)'' olarak görünüyor.. 4-5 dakkika kadar beklersem bilgisayarımda da gözüküyor ama cihazın içine girilmiyor.. Bilgisayarıma sağ tıklayıp, yönet/disk yönetimini seçince bir müddet sonra orada da görebiliyorum fakat bir işlem yapamıyorum.. Yeniden firmware yüklemek istiyorum.. bir türlü tekrar fw yükleyemedim.. bir müddet bekleyince upgrade yazısı çıkıyor tıklıyorum ama sonuç hep olumsuz..?! ![]() Türkiye garantisi de olmadığı için istanbul'da ki creative servisi multimedya şirketi yapmıyormuş.. Sizce bu cihazı kime yaptırabilirim.. Düzenleyen haluk13 : 03-10-2008 at 02:28 |
|
|
|
|
|
#33 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
|
dowload....http://rapidshare.com/files/15048715...mware.rar.html |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#34 |
|
Advanced Member
|
Yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim..
Cihazı bilgisayar gördükten sonra reverse tools'u çalıştırdım;bir çok kere denememe rağmen yanıt vermiyor.. cihaz şarj oluyor ama kapanmıyor.. sürekli şarjı bitene kadar ''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' modunda açık kalıyor.. Artık çözüm bulununcaya kadar bekleteceğiz.. Sana hayırlı teskereler dilerim... Düzenleyen haluk13 : 03-10-2008 at 21:35 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Average Member
|
""FONT"" dosyası eksik oldugu için yapıyor ama font dosyasını internetten zor bulruz anca aynı cihazdan bulucaz onun fontunu kopyalayıp göndercez baklımda olmassa teknosada varsa veya onlrdan tamire cihaz geliyor ordan yedekler size gönderirim
|
|
|
|
|
|
#36 | |||||||||||||||||||||||
|
Advanced Member
|
1 saat kadar evvel son fw'yi (ZENNeeon2_PCFW_A5_1_07_03) yine deneyeyim dedim bu sefer.. ''please wait'' yazdı.. 2-3 dakika kadar bekledim ekranda firmware error yazdı.. Tühh olmadı derken;yanda ki deliğe iğne sokup, reset attım.. bu sefer cihaz normal olarak boot yapıp,açıldı.. hem hayret ettim hem de çok sevindim.. Belki 100 kere fw atmayı 10 gün kadar deniyorum olmuyoırdu.. bu sefer punduna geldi oldu??!! Creative'lerin fw atmada hiç sorun çıkardığını görmedim.. Bu ilk defa başıma geldi.. Zaten nette de araştırma yaparken zen neeon2 modelinden çok kişi şikayetçi.. sorunlu bir modelmiş.. çoğu alan değiştirmiş.. En iyisi kısa zamanda sorunsuz çalışırken satmak galiba.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#37 | |||||||||||||||||||||||
|
New Member
![]() Giriş Tarihi: 25-01-2008
Mekan: 35 İzmir
Üye No: 413998Forum Dili: TR
|
lehım ısıne gelınce lehım kullanmasını yapmasını cok ıyı bılırım.ama sanırım cıhazı adfu yapamıyanlar lehım olayına gırmelı ben zaten yapıyorum.flash dısk olarak tanıyorda uygun fırmware yok elımde. ıyı gunler... |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#38 |
|
Starting Member
Giriş Tarihi: 06-10-2008
Mekan: 74 Bartın
Üye No: 459227Forum Dili: TR
|
Arkadaşlar kolay gelsin,
Bende 2 gün önce İstanbul Doğubank'tan 1 Gb çakma Sony mp3-mp4 player aldım oğluma, 2 gündür dinliyordu ancak bu gün mp3 dinlerken parça başlıyor 10 saniye sonra yeni parçaya geçiyordu, bütün parçaları hafızadan sildim satece bir parça bıraktım, onda da 10 saniye sonra durdu, ne yaptıysam, hangi ayarlarını kurcaladıysamda düzelmedi, bende forum sitelerine bakayım yazılımını yeniden yükleyeyim dedim ve forum sitesinde belirtildiği gibi kısa devre yaparak cihazı sıfırladım ve tekrar bilgisayara tanıttım, şuan mavi bir ekran var sadece, firmware sini de bir türlü bulamadığım için cihazı çalıştıramıyorum, gece saat 04.00 ben hala firmware arıyorum ama bulamayacağım sanırım, tek ümidim sizlersiniz. Cihazın yazılımını silmeden versiyon bilgilerini almıştım ayrıca cihazın içinide açtım, işlemci üzerinde yazanları da size versem yardımcı olabilirmisiniz bana acaba, Cihaz Çakma Sony MP3-MP4 PLAYER (Oyun, Tex, Tel Rehberi vs. kısımlar var) Silmeden önce versiyon bilgisi olarak MP3 Player BKSC13121_30 2008-01-08 9.1.52 2005-01-09 bilgileri yazıyordu. Cihazın içi kısmındaki işlemcilerde ise, 0752 1-1 29F8G08MAA WC B Diğerinde ise ACU7513 GA110EA 1AN bilgileri var. Ben bir kaç tane frimware yüklemesi yaptım ama sanırım doğrusunu yüklemediğim için herhangi bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#39 | |||||||||||||||||||||||
|
Average Member
|
ABİ sen ne yaptın cihazda sadece menü ayarında sarkı calma listesi ayarı orda repeat-normal-yazan yerler vardı 2 dakikalık iş için kopmle cihazı mafetmişin her zaman diyorum yazılım atmak en son işiniz olsun o cihazlar fake oldugu için cok zor yazılım bulman sana tavsiyme bir adet daha al KOLAY GELSİN AHMET GÖZKONAN |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#40 |
|
Starting Member
Giriş Tarihi: 06-10-2008
Mekan: 74 Bartın
Üye No: 459227Forum Dili: TR
|
Baktım be abicim, repeat ayarlarında böyle 10 saniye sonra değişim olması gereken bir ayar yeri yoktu, o ayarları iyice kurcaladım, doğru tekrarlama ayarları var ama bizim cihazda sorun tekrarlama değil 10 sn sonra sıradaki parçaya geçiyordu, bellekte tek şarkı var ise de 10 saniye sonra şarkı çalması duruyordu, bir şey daha dikkatimi çekti, mesela şarkı çalarken senin dediğin menüdeki ayarlar ile uğraşırken tabii ki saniye kontörünün görüntüsü gidiyor, menüde hangi kısma girdiysen orası var ekranda, bu arada tabii ki şarkı çalmaya devam ediyor, işte o zaman 10 saniye de 20 saniye de geçse şarkı devam ediyordu, yani anlayacağın bu repeat ayarlarından değildi tahminimce, çünkü çok baktım ayarlara düzelmedi, ondan sonra yazılımı silmek istedim. Ben şimdi İstanbul'da değilim, Bartın'dayım, burası da küçük bir il, bu işlerden anlayan bir elektronikçi de olduğunu düşünmüyorum, hatta mp3 satan doğru dürüst biryer bile yok gibi geliyor o nedenle ya bir sene daha bekleyeceğiz ki izinde İstanbul'a gidince başımızın çaresine bakacağız, tabii bu arada oğlumu nasıl ikna edeceğim o da ayrı bir problem, yada bizim derdimize derman olacak yukarıda verdiğim bilgilere uygun frimwire bana bulabilecek bir arkadaşın mesajını bekleyeceğim, özellikle çin web sayfalarında var gibi geldi bana çince bilmediğim için indirme şansım olmadı, ama bu işlerle sürekli uğraşan çok daha profesyonel arkadaşlar olduğuna inanıyorum burada, tek ümidim sizlersiniz, sizlerden gelecek yardımı beklemekten başka yapabilecek birşeyim yok.
|
|
|
|
![]() |
|
|
| Konu Araçları | |
|
|