Grafik Görünüm : Önce bunu okuyunuz Sunny Yazılım yükleyeceklerin dikkatine
Yükleme ilgili Tüm sorun ve Çözümler burdadır Burayı okumadan Herhangi bir işlem yapmayınız
SUNNY AT SKY 1030 EMBEDİT Cİhazlar için Embedit Yazılımı Yüklenmesi.
1)Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.cihazda yazılımın yüklenme ilerlemesini görmek için Görüntü almak almak için gerekli bağlantı yapılır.
2)KUPAtsky proğramı açılır en üstte solda File Open butonuna basılarak
RC2_First_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir çıkan penceredki aç butonuna basılır.Arkadaki Anahtar ile cihaz açılır ve yükleme işlemi başlar.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez.yükleme bittikten sonra TV ekranında #OK İNTEWR B#ikazı çıkana kadar cihaza müdahele etmeden beklenilir.(**Eğer Tv Ekranında bu yazı çıkmadan cihazı kapatır iseniz kesinlikle yayın alamazsınız.Sinyal olsa bile**)kupatsky proğramı kapatılır.
3)KuPatsky proğramı açılır 2.Adımdaki işlemi aynen yaparak bu kez RC2_Intern_All_V3099_conv.bin dosyası seçilir.Makina açılır yükleme işlemi yapılır.
4)Cihazlarının Gömülü modul kısmının Üzerindeki ızgaradan bakıldığında Beyaz etiket olan ve üzerinde İRD2 yazan cihazlara DSC-911A_12.03.A5_040126c.bin dosyası yüklenecek Yükleme ATsky proğramı ile yapılacaktır.
**Herhangi bir nedenden dolayı AT1030 Sky embedit cihazlarında FreeX TV açamayanlar veya Sinyal olupta görüntü ve taratma esnasında kanal bulamıyan kullanıcılar bunu Yükleyecektir.BUnun Dışında LÜTFEN Keyfe Keder Yükleme yapmayınız.**
AT1030sky-7010DCİ ve 7010 Cihazlara Normal Yazılım Yüklemek için
Bu cihazlara sadece Kup216user Programı ile yükleme yapınız
**Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.
Kup216 açılır Sol üstteki File Open butonuna basılarak Uygun dosya seçilir ve makina açılır yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez .
Yükleme yaptıktan sonra mutlaka cihaz resetlenir.
EMU Yazılımı Yüklemek için
**Emu yazılımı Yüklemek için Sadece KUP226user ile yükleme yapılacaktır.Yükleme Normal emu yazılım Yüklenmesi şeklinde yapılacaktır.Yüklemeden sonra Menuye girilerek system kurmaya girilir Ordan kanal kilt seçneği bulunur Ses Sağ tuşuna Basılarak Kilitli konumdan çıkartılır.
***** Tablosunu Erişmek İçin sıra ile beklemeden SARI+MAVİ+YEŞİL+MENU tuşuna basılarak erişilir.ses tuşu ile Şifreleme sistemi tablosu değiştirlir.
*Yeni İdent eklemek için Tabloda iken Kırmızı tuşa basılır 000000 00 000000000000 satırı oluşur ilk 6 sıfırlı yere örnegin 007C00 identi yazılır.
*Herhangi bir identin keyini değiştirmek için o ident üzerine gidilir ok tuşuna basılır ilgili ****** girilip Ok tuşu ardından exit tuşuna basılarak çıkılır.
EMULU YAZILIMDAN Normal yazılıma dönmek için Yapılacak işlemler
Bu işlem için Gerekli program ve Yazılım KUp208 programı ile BL_212_conv.bin dosyasıdır.
1)Cihaz arka anahtardan kapatılır.Kup208 Proğramı açılır File open butonuna basılır ve BL_212_conv.bin seçilir Aç tuşuna basılır.karşınıza File open O.K.!
> Old version binary yazısı çıkar Old version binary yanına mouse ile Tıklanır 12345 yazılır.Karşınıza Supervisor Mode yazısı çıkınca Kup208 File open açılır ve bu kez Cihazınıza uygun Bin dosyası Seçilerek aç butonuna basılır.
File open O.K.! > New version binary. Bu Yazı çıkar Ve cihaz Arka Anahtardan açılır Yükleme işlemi Başlar.
Bu Talimat Bilgi Amacı ile yazılmıştır :stupidprv
ustam bana yardımcı olursan çok sevinecegim.at-7010d receveirim var .buna sitenizdeki at-7010dtoz-10.00.a1-040129zc.bin dosyasını siteden indiremedim bana yardımcı olumusunuz.
altansat 07-02-2004, 11:45 dune40 tşk bilgilerin için
rem makinayı yenimi eskimi vada hw bilgilerine bak ona göre yükle
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=660&page=1 @rem arkadaşım burdan indir
dune bu sky yazılımı goldmaster 7400 ile uyumlumu bilgin varmı
ibrahimer 07-02-2004, 14:43 selam arkadaşlar
altansat 07-02-2004, 14:46 alper 7400 içinde sky dosyası çıktı sitesinde var
mehmethan 07-02-2004, 15:00 teşekkürler dune 40
sunny modul güncellemesi benimkinden daha yeni acaba getirdiği artıları varmı diye sormuştum güncelleme yapsam ne kazanırım şu an 7400 cimden dönmüş emulu sunny kullanıyorum
mehmethan 07-02-2004, 15:57 dune 40 faydalı olmak güzel şeyler herkes detaylı anlatabilse diye düşünüyorum
7400 cime burdaki update uyumsuz makina ekran tek nokta kaldı bende her şeyi düzgün yapmamam rağmen burdaki yazılımı yükledim hiç bir kanalı açmadı.sonra kendi yazılımıma rahatça döndüm.siz siz olun yüklemeyin
alper fazla merak iyi degildir.........
golmaster in emdebded yazılımlarını tekrar yukle ve 212 loaderini belki duzelte bilirsin....
ts boş konuşma makinam zaten çalışıyor ben senin gibilere diyorum yapmasın diye
ayrıca altansat neden editledin ki milleti uyarıyorum kimse sunny nin sky yazılımını yüklemesin goldmastere
golmaster.com.tr de ki nozap yazılımı sahinelektroniktekinden daha eski değilmi
tarihlere bakınca
demek benim gibilere ..........
ooooooo......
afedersin......
bir daha soylemeyiz.......
Bulent Tekcan 09-02-2004, 00:57 Başka bir topic'tede uyardım Sn.alper
Hiçbir moderatör'e yazımı niye editlediniz demeye hakkınız yok ! Bunu isyan edermiş gibi yazıyorsunuz.Bunu üye olurken okumadığınız Forum Kurallarında bulabilirsiniz.Yazılarınız biraz daha sakin olursa sizde bizde sorunsuz şekilde devam ederiz.
Forum içerisinde herkes saygı seviyesini korusun ! Şaka ile ciddiyi birbirine karıştırırsanız zararlı çıkarsınız.
Saygılar
hocam simdi ben 7400cim ilk kaon yukledim ama sunny ye donmek istiyorum direk kaoun uzerine sunny kursam olurmu........yardımcı olursanız sevinirim
(gm7400cim)kaon un uzerine sunny i yukledim ama acmadı ...........
212 sonRa mavi kucuk nokta olup bekliyor..........
ne yapmam gerek bide sunny yazılımına kup223de "zcode" diyor pek bir sey anlamadım.........
Merhaba.sevgİlİ Dune40 Usta;benİm Data Kablom Yok.o Kablodan Alsam
Kendİm Bu Emu Yazilimini YÜkleyebİlİrmİyİm?
VerdİĞİnİz BÜtÜn 1030sky Yazilimlarini Download Ettİm Bİlgİsayara.
Adim Adim Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm.bÖylece Benİm Gİbİ TÜm Acemİlere Yardimci OlmuŞ Olursunuz.
Şİmdİden VereceĞİnİz Bİlgİler İÇİn TeŞekkÜrler.
Benİm Sİstem Bİlgİsİ ŞÖyle:
At-1030dci Sky
Last Update:sep 27 2003
S/w:v02.00.02
H/w:v12.03.a5
Loader:v6.1.6
C.a:2.1.9
Mehhat yukarda zaten adım adım yazmışşım sen sadece emu yazılımı atacaksan kup 226 aç file'den emu yazılımını seç yükle başka yazılıma gereke yok freex Tv açıyorsa başka yazılım atmana gereke yok
MURAT-BJK 10-02-2004, 01:54 Dune40 Ellerİne SaĞlik
tşk cevap için bir soru daha @sky video link yazılımını kurdum kayıt yapmaya çalıştım .kayıt yapıyor siyah ekranda fakat play diyince hiçbirşey göstermiyor acaba tv out çıkışlı ekran kartım yok ondan mı kaynaklanıyor.yoksa nasıl yapacağız bu kayıt işini.
Sevgili arkadaşlar herkes bir yere bir şeyler yazıp duruyorBilgiler her nekadar paylaşılıyor gibi görünüyorsa biraz karışıklık oluyor.Bu yüzden cihazınızın versiyonuna uygun yazılımı atınız Macera aramak için deneme yapmayınız.şimdi size yazacağım yükleme talimatlarına aynen uyunuz.
AT SKY 1030DCİ Embedit Yükleme Talimatı
Embetit(Modul günceleme)
1)önce cihazınızı herhangi bir kanalda iken arkasındaki ana anahtarla kapatınız.
2)RS232 kablo bağlantınızı doğru bir şekilde yapınız.
3)KUPATSKY.EXE programını açınız.Comportunuzu seçiniz.File opena tıklayarak önce First ile başlayan BİN uzantılı dosyayı seçiniz makinanızı arkadadan anahtarla açınız.yükleme başlayacaktır.Yükleme Bitene kadar kesinlikle makinaya müdahale etmeyiniz.Yükleme bitince TV ekrarnında #OK İNTEWR B#Yazısı çıkana kadar Bekleyiniz.Bu yazı çıkmadan makinanızı kapatırsanız başarılı olamazsınız.Bu yazı çıktıktan sonra Kumandanın EXİT tuşuna basınız ve makinayı STANDBYE veya ARKADAKİ Anahtar ile kapatınız.
4)KupATsky.EXE programını kapatıp yeniden açarak aynı klasördeki İNTERN.Bİn uzantılı dosyayı açınız daha sonra makinanızı açın yükleme başlayacaktır yükleme bitince makina kendiliginden açılacaktır.Makinaya Ayrıca reset Atmaya gerek Yok.
BL618 Conv Bin dosyası Yüklemek için Kup223.exe,Kup226.exe ile Standbye konumundan açarak yükleyebilirsiniz.
5) Normal Yazılım veya Emu yazılımı kup 226 ile aynı yöntemle yüklenecektir.
7010DCİ Ve 7010D Modeline Yüklemek için gerek BL618 gerekse orjinal emulu veya emusuz yazılımı atmak için Sadece kup226.EXE programı kullanılmalıdır.
Kesinlikle Yazılım S/W Bilgilerine dikkat ediniz.
*******NOT:Son çıkan AT1030sky Embedit modelli cihazlar 618 loaderlı olup hemen kasa üzerindeki ızgara delikten embedit kısmın üstüne bakıldığında Beyaz etiket görülüyorsa ve RD2 yazılıyorsa kesinlikle embedit yazılımı yüklemeye kalmayınız.Bu entegre ile ilgili yazılımı Modların verecegi bir adrese uploand edeceğim onlarda buraya koyarlar sanırım.**************
Bu Talimat Bilgi Amacı ile yazılmıştır :stupidprv
Sunny at1030 dci sky çakılı kart var.. Bunun en güncel dosyası hangisi. Çakılı modül benimki. Free tv 11137 frekansı çözüyor diğerini çözmüyor. Birde sky wideo link programı var. Ama malesef türksat uydusundaki kanaları seyredemiom. Acaba onun seyretmek için uydu listesi varmı aradım bulamadım...
Bende at sunny 1030 dci sky çakılı modül var. Bunun en gücel yazılımı hangisi. 10 oyunlu... Birde ben bunda freex tv nin 11137 nolu frekansını çözüyor diğerini çözmüyor. Birde *** girme olayı sanırsam sunny lerde yok ama bir program yüklersek bunu yapabilirmiyiz. Birde sky wideo link yazılımı ile ilgili bir sorum olacaktı. Bu programa girdiğimde türksat uydusunun ismi yok. Hirtbird var mesala. Bunun bu dosyasını nerden çekebilirim. Türksat uydusu ile ilgili kayıt yapmak istiyorumda. Birde freex tv de kayıt yapamıyorum. Siyah ekran çıkıyor. Ama multivisionda kayıt yapıyorum.... :help1:
Sunny 1030 larda usp bağlantısı var. Bu bağlantı ile sunny version güncellemesi yapabiliyormuyuz. Bildiğiniz bir program var mı? İllede r232 kablomu lazım. Usb kablosuyla olmuyor mu???? Çakılı modülün son yazılımı ne????? Birde benim ciahızım kaç mblık???? :write:
@orange :help1: Makinan sunny AT 1030sky ise http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=660&page=1 EMU yazılımını burdan yükle. embedit yazılımı yani modul güncellemek için buraya bak http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=338 link burda (Makinan 618 ile açılıyorsa yani yeni aldınsa ikinci linkteki yazılımı yükleme)
@orange :help1: Makinan sunny AT 1030sky ise http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=660&page=1 EMU yazılımını burdan yükle. embedit yazılımı yani modul güncellemek için buraya bak http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=338 link burda (Makinan 618 ile açılıyorsa yani yeni aldınsa ikinci linkteki yazılımı yükleme)
Bilgilerin için teşekkür ederim. Yalnız birde usp den güncelleme yapabiliyormuyuz. Bunun hakkında bilgi verebilirmisin? Birde *** girme olayı sunny at 1030 dci sky çakılı modüllerde var mı? Varsa nasıl oluyor. Şimdiden teşekkürler.... :help1:
:help1: :help1: Merhabalar yine birde bu emu yazılımlarının getirdiği yenilikler nelerdir?? Birde onu yüklersem makinamdaki oyunlar silinir mi? Ne gibi getirisi olur? ve Götürüsü olur. Birde ben r 232 kablo aldım. ama buna nasıl bağlıcam. Bunlar sanırsam bağlantı şeması değişik. Benimki düz nasıl bağlamam gerekir. Kabloları leyimlemek gerekir!
ahmettan 12-02-2004, 16:50 SLM arkadaşlar bendede sunny 7017DCİ RİSIVIR VAR.ÖZELLİKLERİ last uptade jun19 2002/ S/W 1.0.0 /H/W1.0.0 /LOADER 1.0.6 /C 1.0.2 SARI KASADAN OYUNSUZ olnlardan yazılıp çizilenlere göre flaşı 1 MB olanlardan herhelde bunlara yeni emu dan yükleme herhelde yok. özelliklerine göre bilgi verirseniz çok sevinirim.slmlar
Ahmethan sen sakın yükleme senin makinan 1MB daha çıkmadı yazılımı.
Orange usb ile yüklenmiyor.RS232 kablo ile yüklenir.At1030skyde emu yazılımı bordtta var evet oluyor kablonun bağlantısı 2-3,3-2,5-5-5 şeklkinde olacaktır.Oyunlar gitmiyor amma 2 tane azalıyor buda emu yazılıma ayrılan alan için
Arkadaşlar cihazlarınıza gereksiz yükleme yapmayınız Biraz önce GM geziyordum embedit yazılımı olarak all conv 95 ve DSC-911A_12.03.A5_040126c.bin diye yazılım tavsiye edilmiş. onları uyardım şimdi sunny Kullanıcılarınıda uyarıyorum. DSC911 adlı conv bin dosyası Son 15-20 gün içinde imal edilen 1030 ATSKY embedit cihazlarda embedit kısımda farklı eprom kullanılmış olup onlar içindir Bu bahsettiğim yazılımı bulupta yükleyecek kişiler makinalarının bu yazılımı kabul edip etmeyeceklerini bilmeleri için hemen Çakılı modulun üst kısmındaki ızgara deliginden bakıp eger orda beyaz etiket görüyor vede Etikette İRD2 yazıyor ise DSC 911A embedit yazılımı kullanabilir Aksi durumda cihazları zarar görebilir.
mustafa k 14-02-2004, 00:58 pekı kup 226 ıle yazılım atacagımız receıverın kac mb oldugunu göremezmıyız.
selam emu yazılım olarak hangi dosyayı atmam lazım bir yardım lütfen
@Etosun cihazının ne olduğunu bilemyoruz ki tavsiyede bulunalım
7010 a emu yazılımını attım. Gayet güzel çalışıyor. Ama kumandadan *** girmek için menüyü bulamadım. Yardımcı olurmusunuz.
altansat 14-02-2004, 13:57 sitede var nasıl oacak dige kumanda ile *** diğe
Gözümün içine içine bakıyormuşta görmüyormuşun. Dünden beri onunla uğraşıyorum yaw. Sağol Altansat kardeş.
ilkkezvesonkez 14-02-2004, 21:19 slm
sunny yazılım atmak için bu yolu deneyimmi 5010d ora var
KUP 208 AÇTIĞINDA
File open O.K.!
> New version binary.YAZAR
BUNU AYNI DOSYADAKİ (kup 208 dosyasındaki )BL_212_conv AÇ SONRA AŞAGIDAKİ YAZI ÇIKAR
File open O.K.!
> Old version binary.
SONRA Old version binary.YANINA KLAVYE İLE 12345 (YAZ SAYILAR GÖRÜNMEZ)
Supervisor Mode YAZISI ÇIKAR
ŞİMDİ CİHAZ ESKİ HALİNE GELDİ.BUNDAN SONRA KUP 226 EXE DOSYASINI AÇ 5010D, 6010D ,7010D RECEIVERLERE
BU DOSYAYI YÜKLE.( 226 KUP İLE AÇ BU DOSYAYI YÜKLE-AT-7010D-toZ_16.00.A1_040129zc)
doğru mu yapıyorum yoksa yanliş mı
Çok doğru yaptın aynen öyle olacak
mehmethan 15-02-2004, 19:44 hocam yukarıda yazdığınız yazı içerisinde hem sky var hen 7010 dcı var karışıklık olmuş farklı br köşe açarak 7010 dcı ve 7010 için yazılım nasıl atılır başlığı altında bir kısım açarsanız daha güzel olacak ve anlaşılabilecek karışıklık düzelecek diye düşünüyorum
mehmethan 15-02-2004, 19:50 7010 dcı hangi kupla atılacak,loader tanıtılacakmı,ve nasıl atılacak hocam tam olarak anlatabilirmisin saygılar
7010DCİ veya 7010D 2 MB lık cihazlarınız için Normal Yazılımı yüklemek için cihazınızı kapatınız.Kup226 programını açınız.File open Basınız.Cihazınıza uygun emu dosyasını seçiniz Aç basın.cihazınızı açınız yükleme başlayacaktır.Sadece kup226.EXE programı kullanılmalıdır.
Yazılım S/W Bilgilerine dikkat ediniz.KupAsky ile yükleme yapmayınız
mehmethan 15-02-2004, 20:17 kup 226 yı nereden indireceğiz
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=1462 buradan
altansat 15-02-2004, 20:33 arkadaşlar biraz dikkatli baksanız ne aradınızı rahat bulursunuz :love:
selam arkadaslar ora 5010 dci cihazın versiyonunu faska bir sunny cihaz yazılımı ıle değiştirebilirmiyiz
altansat 15-02-2004, 21:20 selam arkadaslar ora 5010 dci cihazın versiyonunu faska bir sunny cihaz yazılımı ıle değiştirebilirmiyiz
eğerki hw uyuyorsa olur yoksa olmaz dikkat et
serhanatakan 15-02-2004, 21:24 selam alibey amca ben At1030sky son embedit yazilimi ve 6[1][1].18loaderi SUNNY 1030-AT-SKY receivere yukledim. sagolasin sari mavi yesil menu. kumanda ile *** girme menusu geliyor *** giriliyor ve calisiyor. fakat freex gitti hem 12207 hem 11137 frekanslarini taradim, ses var goruntu yok acaba sky flash silindi mi ?
berkmurat 15-02-2004, 21:31 free x tv de bazı sorunlar yaşanıyordu.. tekrar giderildi. bi dene belki olur...
likeadream 17-02-2004, 14:53 dune40 arkadaşım bende sunny 7010 dcı 1 mb cihaz var buna hangi yazılımı yükleyeceğim.yardımcı olursan çok sevinirim
1 Mb cihazlar için henüz yazılım çıkmadı
arkadaşlar bir arkadaşımın 7010 dci suuny receiveri var versiyonu( 25 şubat 2003 s\w v0.10001 H\W.v.10.41.65 loader:v1.0.6 C.A:2.1.3) , doğru emüle programını nasıl ve nereden bulabilirim,bir tane yazılım buldum bulduğum yazılım (AT-7010 DCI_toz_12 [1].01.A5_040129zct) bunu kup 226 use ile yüklemeye çalıştım ama başaramadım,proğramı çalıştırıyorum cihazın anahtarını açıyorum fakat yükleme başlamıyor ve displayde ---- işareti çıkıyor.Buişlemin doğrusu hangi yazılımla ve nasıl yapılıyor bilen varmı acaba
Forumda var arkadaşım iiyi bak bulursun
Arkadaşlar herkese selam ;
MODEL : AT-7010DCI
Last Update : Sep 06 2003
S/W : V02.00.01
H/W : V12.01.A5
Loader : V6.1.4
C.A : 2.1.8
Sunny marka cihazıma emu yüklemek istiyorum,yukarıdaki özelliklere bakarak benim hangi emuyu yüklemem gerekiyor,bu özelliklerde bir makinaya emu yükleyebilirmiyim,benim cihazım kaç MB?Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese selamlar..
mehmethan 18-02-2004, 19:33 kardeş senin cihaz 2mb yani sen V12.01.A5
olan yazılımı yukleyecen yazılım burda.http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=1462 12(1)1.a5 yazılı yazılımı indir
arkadaslar acil yardim suny 7010 na emu yazilimini attim ama hala keylerde guncel ama ve multivizyonlari nede polsati aciyor deli olacam
altansat 18-02-2004, 20:53 Arkadaşlar herkese selam ;
MODEL : AT-7010DCI
Last Update : Sep 06 2003
S/W : V02.00.01
H/W : V12.01.A5
Loader : V6.1.4
C.A : 2.1.8
Sunny marka cihazıma emu yüklemek istiyorum,yukarıdaki özelliklere bakarak benim hangi emuyu yüklemem gerekiyor,bu özelliklerde bir makinaya emu yükleyebilirmiyim,benim cihazım kaç MB?Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese selamlar..
arkadaşım bu sayfadan http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=1462 senin makinan 2 mb lı
bu dosyayı yükle. AT-7010DCI-toZ_12[1].01.A5_040129zc.bin.zip (873.8 KB
ok
altansat 18-02-2004, 21:04 arkadaslar acil yardim suny 7010 na emu yazilimini attim ama hala keylerde guncel ama ve multivizyonlari nede polsati aciyor deli olacam yeni ****** burada..http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?p=15168#post15168
muratyasar 18-02-2004, 21:07 elimde 6010 d model cihaz var emu yazılımı yüklemek istiyorum
s/w:02.00.03
h/w:12.00.a5
loader:2.00.02
bu cihaza yükleme yapamıyorum
bana yardımcı olurmusunuz .......?
sairyakamoz 19-02-2004, 16:42 esefle kınıyorum 1mb lık sunny ler için emu yazılım çıkarmıynaları çabuk çıkartın da bizde bayram edelim...
AT 1010 Sky Dci receiver var. Ya öncelikle emu yazılım nedir? Bu receiverde keyleri kumanda ile girmenin imkanı varmı? ve ayrıca şu anda ABsat ve Multivission kanallarını çözemiyorum.(Kartı yeni Yüklememe rağmen). Ne yapmam gerekiyor
@sanala emu yazılım demek kumanda ile elle *** girme özelliği olan bir yazılımdır.Match1 ustadın dosyasını yükle bak bakalım açmıyacakmı.Emu yazılımda forumda mevcut yükleyeceksen dikkatli yükle yükleme ile ilgili forumda çok yazı var kolay gelsin
muratyasar 20-02-2004, 15:54 bende at 6010 d model cihaz var
ona kaon ksf 511 12 00 a5 yazılımı yükledim
fakat emu yazılımını kabul etmiyor
ksc 511 12 00 a5 i kabul etmiyor.......
mehmethan 20-02-2004, 20:16 amam ha kardeş ne yapıyorsun cihazın uçacak senin cihaz 1 mb bu yazılımlar 2 mb sen biraz bekle dune hoca 1 mb için yazılımı yayınlayacak
mehmethan 20-02-2004, 20:20 birde sistem bilgilerini vermemişsin onuda yaz bakalım uyuyormu
benim At 7010 dcı cihazım var özellikleri
S/W :v02.00.03
H/W :V10.41.65
Loader V1.0.6
C.: .2.1.9
Buna uygun emu yazılımını nereden bulabilirim saygılarımla
mehmethan 21-02-2004, 15:44 senin cihaz 1.mb senin cihaz yazılım çıkana kadar sabret
serifkilic 21-02-2004, 22:44 sunny at-7010 dci emü yükledikten sonra.multivizyon emü keylerini nereden alabilirim.
teşekkürler.
sayfanın üstünde http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?p=17875#link kısmında keylerin listesi var orda TPS olarak geçiyor...
bu arada bende ***-viev ,plus ***.tv ,freextv gibi faideli kanallari açamadım emu bunları acanıyormu?
melegobia 22-02-2004, 16:36 arkadaşlar benim sunny 1030 sky cihazımı bilgisayara bağlayıp video klipleri kayıt etmek istiyorum yalnız cihazın kurulum cd sinde türksat ile ilgili kanalların listesi yok ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
alligatormt 22-02-2004, 20:03 herkese merhaba bende sunny at-7010 DCI receiver var 2 mb olduğuna eminim kontrolünü yaptım.Yalnız bir kaç sorum olacak.eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
- emu yada güncel yazılım yaparken makinayı resetleyip fabrika ayarlarına döndürmeye gerek varmı?
- yazılım yüklerken kup programını çalıştırıp *....bin) dosyasına çift tıkladıktan sonramı receive'ı fişe takalım.
- receiver'ın önünde ayrıca game station yazıyor.Emu yazılım yüklerken
(at-7010DCI-toZ_12.01.A5_040129zc.bin) dosyasını yükleyeceğim doğrumu?
- makinaya güncel yazılım da yüklemek istiyorum.Yalnız sunny'nin sitesinde kup216 ile yükleyin diyor.Ben kup216 güncel yazılımı yükledikten sonra kup226 ile emu'yu yüklersem sizce bir sorun olurmu?
altansat 22-02-2004, 20:07 herkese merhaba bende sunny at-7010 DCI receiver var 2 mb olduğuna eminim kontrolünü yaptım.Yalnız bir kaç sorum olacak.eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
- emu yada güncel yazılım yaparken makinayı resetleyip fabrika ayarlarına döndürmeye gerek varmı?
- yazılım yüklerken kup programını çalıştırıp *....bin) dosyasına çift tıkladıktan sonramı receive'ı fişe takalım.
- receiver'ın önünde ayrıca game station yazıyor.Emu yazılım yüklerken
(at-7010DCI-toZ_12.01.A5_040129zc.bin) dosyasını yükleyeceğim doğrumu?
- makinaya güncel yazılım da yüklemek istiyorum.Yalnız sunny'nin sitesinde kup216 ile yükleyin diyor.Ben kup216 güncel yazılımı yükledikten sonra kup226 ile emu'yu yüklersem sizce bir sorun olurmu?
makinaya reset atmana gerek yok
yazılım atarken dosyayı göstercen aç diyeceksin
evetbu dosya yüklenecek 2mb için
kup 226 yüklenek ok
alligatormt 22-02-2004, 20:18 - sistem bilgilerinde
s/w :V01.00.01
h/w :V12.01.A5
Loader :V2.1.2
C.A:2.1.3
yazıyor emu yüklenir değilmi?
- kup216 ile güncel yazılım yükledikten sonra kup226 ile emu yüklersen sorun olmaz anlıyorum doğrumu?
altansat 22-02-2004, 20:40 - sistem bilgilerinde
s/w :V01.00.01
h/w :V12.01.A5
Loader :V2.1.2
C.A:2.1.3
yazıyor emu yüklenir değilmi?
- kup216 ile güncel yazılım yükledikten sonra kup226 ile emu yüklersen sorun olmaz anlıyorum doğrumu?
at korkma artık senin makinaya olurrrrrrrrr
ve 266 yükle
|