Temel Reis
05-02-2004, 02:34
Arkadaşlar bendeki uydu cihazının (DYNASAT 999) içinde embedded modül var ve Smartcard MR : 1.05 gösteriyor.
Bu Matrix Reloaded mi oluyor. Eğer öyleyse 1.052, 1.053 veya 1.055 olduğunu nasıl anlayabilirim.
Kart bilgilerinde
H/W : 1.5
S/W/ : MR 1.05
loader : 1.0 ...........yazıyor. Bu nedir ?
alibeyamca
05-02-2004, 03:38
kartsız çalışıyor ve kanalları açıyor ise matrix modüldür free gurubunu açıyor ise ve kartla çalışıyorsa sky dır bilgine selamlar......
http://www.matrixcam.com/index.htm
ahmetsezgin9
11-02-2004, 17:00
[QUOTE][merhaba arkadaşlar.ben matrix modül almak istiyorum.piyasada bir iki değişik çeşidini gördüm.hispasat için hangisini almam lazım
korfezden
11-02-2004, 17:30
Merhaba arkadaslar bende modul almaka ıstıyorum ama karar veremıyorum ustalardan bi yardim !
Bende Turksat , Hotbird , Hispasat uyduları var bunlara uygun olan nedir ? Matrix veya Sky modullerden hangisi
bana daha iyi olur.Matrix le hangi kanallar açılır( yabancı). Sky la hangi kanallar açılır.
Cihazım Sunny 6062 DCI .Eger Matrix alırsam bu bahsi gecen ele sıfre girebilirmiyim ?
misfortune
11-02-2004, 17:47
[QUOTE]merhaba arkadaşlar.ben matrix modül almak istiyorum.piyasada bir iki değişik çeşidini gördüm.hispasat için hangisini almam lazım
şu anda matrixte donma var hispasatta...
dragon modulde hispasatta sorun yokmuş ama o modulunde bazı cihazlarla uyumsuzluğu var..dragon alacaksanız modulu kesin deneyin denemedan almayın..cihazınızla uyusmaz sonra...matrix içinde yeni yazılım çıkar veya çıkmaz birşey söylemek imkansız..
[QUOTE]
Merhaba arkadaslar bende modul almaka ıstıyorum ama karar veremıyorum ustalardan bi yardim !
Bende Turksat , Hotbird , Hispasat uyduları var bunlara uygun olan nedir ? Matrix veya Sky modullerden hangisi
bana daha iyi olur.Matrix le hangi kanallar açılır( yabancı). Sky la hangi kanallar açılır.
Cihazım Sunny 6062 DCI .Eger Matrix alırsam bu bahsi gecen ele sıfre girebilirmiyim ?
modul olarak yukardakiler sizin içinde geçerli..kanak olarak sorarsınız bu dosyayı indirin ve inceleyin...
http://www.turkeyforum.com/satforum/attachment.php?attachmentid=409
her iki modulde aşağı yukarı bir iki farkla aynı işinizi görebilir..mrde hispa sorunu halledilirse mr daha iyi..
dragon almayin...beklendigi gibi cikmadi...MR simdilik en iyi multicam...2in1 titanium dosyasi sayesinde conax modulu de kullanisli...Tercih sizin beyler...kolay gelsin.
misfortune
11-02-2004, 18:11
zaten dragonla hispasatı çözmelerinin sebebi dragonun pazar payını arttırmak..yoksa şimdiye kadar mr için yazılım verirlerdi diye düşünüyorum..elinde modul olanların beklemsi iyi..