Selam
Arkadaslar Matrix Reloaded Modul ile ilgili birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
1-Matrix Reloaded Modul hangi sifreleme sistemlerini çözebiliyor
2-ikili üçlü sistemleri çözebiliyormu
3-hangi funkardı kullanmamız gerekiyor?
4-Titanyum Cardmı Fun cardmı kullanmalıyız?
5-Alacağımız Matrix Reloaded Modulun versiyonunu nasıl anlayabiliriz?
Saygılar
alibeyamca
05-02-2004, 02:49
matrix modül 1 li sistemleri çözer kart gerekmez şu anda hispayı çözen tek modül bilgine selamlar.......versiyonu modül menüsünde görebilirsin.....enson mr1.055
2- 2li sistem bazı orjinal kartlarıda çalışıtırır destekler
3-Fun karta ihiyacın yok genelde belki sadece viasat ticket sirius için gerekebilir
4-Titanium kartı Conaxları açmak ve moduldeki hispesat donmaları engellemek için kullanabilirsin
arkadaslar mr 170 yuklemek istedim fakat birinci karti yuklerken 2-3 dk sonra
(card extracted or not respoding),ve altinda,(tray again)
yaziyor .next 7500dapci,fun5,infinity usb kullaniyorum
Tekrar denemen lazım. Bazen modülü tanımıyor. Sanırım bu arada modül resetleniyor yazısı çıkınca böyle bir hata veriyor. Çoğu cihazda bu tür yüklerken hata mesajı veriyor.
Nextlerde mr modul yükseltmelerde sorun oluyor başka cihazda dene yada bence hiç 1.070 e geçme oda şu an hispesatta acayip donmalı hiçbir farkı yok 1.055 ten
tesekkurler mach1 fakat neden olmadigini merak ediyorum.ayrica echostar 3600,technomata5000,cihazlardada denedim defalarca ,karti tekrar yukleyip denedim yine ayniseyi yapiyor
Fun6 ise genelde yapar ve bazı cihazlarda bende niye tam bilmiyorum cihaz yazılım vs ile alakalı herhalde
mr1.54 yada 1.53 yukleyipde dahasonra 1.70 denesem olurmu acaba
1.53 ,1.54 nerede bulabilirim
Fun5 ile olmuyorsa dediğim gibi cihazlarla alakalıdır illaki başka cihazda deneyeceksin
eski versiyona dönmene gerek farketmez atılması lazım normalde..