merhaba
mr modul son vers yazılımı ile kartsız birçok yayını açıyor malum...ancak bu modülü kart ile şifre yükleyerek kullanacağımız kanallar yokmudur?
ikinci sorum da şu,mr ile magic modulun farkı nedir?benim gördüğüm iki modulunda cözdügü yayınlar aynı. :stupidprv :stupidprv
Mm kartla çalışır hispesatı d+ u açamaz caboyu donmalı açar mr ise kartsız çalışır hispesatı açar polsatıda
titanyum kartı yükleyip D+ ve caboyu auto polsatı da manuel izlersin ayrıca orjinal kartla kullanabilirsin
farkı keyleri kumanda ile girebilirsin
tesekkur ederim mach1.
bir de sunu sorayım,mm thor daki kiosk ları çözüyor.mr bu paketi çözermi?
KIOKS`lari simdilik unut...bir de 5 derecedeki sirius uydusundaki ticket kanallarini MR ile seyretmek istersen funcard kullanmak gerekiyor.
hurhakan
03-02-2004, 16:30
mr modul neden bu kadar ok rabet görüyor.diğerlerinden üstün yanı ne?.ilerisi için gelecek vadediyormu?
mr modülle keyleri elle girebiliyorsun ve hispasatta canal+ ve tv cabo au yaparak izleyebilirsin
magic modulu mr module cevirmeyi tavsiye edermisiniz yoksa kalsın belki yazılımı değişir bir başka sisteme yararmı dersiniz? :help1:
Ben inatla direniyorum. D+ için magic module için birşeyler yaparlar diye bekliyorum, inşallah boşa değildir. Matrix module ile ilgili ise şunu sormak istiyorum: bir sürü şifreyi elle girmek zor olmuyor mu? İlle de elle mi girmek gerekiyor, yoksa kartla bütün şifreleri elle girmeden güncelleyebiliyormusunuz?
alibeyamca
04-02-2004, 20:45
kartla elle girmeden güncelleyebilirsin bilgine.........
Mm için beklersen ve 1 ay sonra giderse üzülürsün boşa bekliyorsun bence
Yani biran önce MR yapalım mı diyorsun.Maliyeti ne olur acaba üstad..
alibeyamca
08-02-2004, 00:14
bildiğim kadar 10-15 milyon civarında bilgine......
MR ile kartsız au nasıl yükleniyor.