piyanisttamer
15-03-2005, 20:02
Merhabalar Arkadaşlar,
Bu Ayki Bir Pc Dergisinde Kapak Olarak mp3 Paylaşım programları hakkında bilgi vardı. Bu tür bir program henüz kullanmadım ve sadece mp3 paylaşımı olarak bu konuyu ilk kez duydum.
Eğer Sizlerden Bu tür program kullanan Arkadaşlar varsa ben öneri sunmanızı Bekliyorum. Hangisi İyidir, olumlu & Olumsuz yönleri nelerdir. Hangisindeki paylaşılan mp3 ve albüm sayısı daha fazla, hangisi daha kullanışlıdır???
ilginiz dolayısıyla Teşekkürler..
emule yi dene derim ama cok dikkatli ol en az 1 anti virus bulundur makinende (kaspersky) www.emule-project.net burda programı bulabilirsin
bence "Limewire"
eğer hızlı bir bağlantın varsa çok iyi bir program
www.limewire.com
;)
ihsan1234
16-03-2005, 17:27
Arkadaşım bence ares türkçe dil desteğide var ve oldukca hızlı kullanıcısı gün geçtikçe artıyor sakın kazaa programını kullanma fazla sonuç vermiyor ve virüs ve trojen dolu.Kazaa programı kullananların galiba bilgisayarında antivirüs programı yok.Kolay gelsin.
arkadaşım merhaba bence kazaa'yı kullan,yalnız bağ.hızın önemli adsl kullanıyorsan çok verim alırsın.hem hızlı hem çok paylaşım var hemde kullanmak kolay ben günde (ak şam 2 saat içersinde en az 25-30 şarkı indiriyorum,ve istediğim her şarkıyı buluyorum. google 'de arat bir çok versiyonu var.
:wave: :wave: :wave:
arkadaşım dün limewire i indirdim o da güzelmiş...
piyanisttamer
17-03-2005, 23:11
Arkadaşlar Ben Genel olarak Paylaşım değilde Sadece mp3 paylaşımı Olan bir Program vermı diye sormuşrum ama bunlarda güzeldi. ben zaten ares ve kazaa kullanıyorum.. ilginize teşekkürler..
teknik_05
17-03-2005, 23:17
arkadaşım kaza kullanırken bilgisayarını casus yazılımlara karşı tarattınmı hiç ?
kazaa yükledikten sonra sistemi o kadar kirletiyor ki anlatamam ve pek te işe yaradığı söylenemez. ben limewire veya emule diyorum ama emule de fake fazlaca var. dikkat etmek lazım.
piyanisttamer
18-03-2005, 11:11
Teşekkürler, ben Kaspersky Kullanıyorum Ve Kurduktan Sonra Şu ana Kadar Hiçbir soryn yaşamadım. Eskiden Format atar 2-3 tane antivirüs kurardım ama 1-2 hafta zor dierdi pc, şimdi çok rahatladım. herkese tavsiye ederim. bu türr programların yanında kullanılması son derece sağlıklı..
bende ares derim mukemmel
yilmazelk
10-09-2005, 21:51
arkadaşlar ben liwemire yükleyemiyorum yardım edermisiniz
wildrain
10-09-2005, 21:57
arkadaşlar ben liwemire yükleyemiyorum yardım edermisiniz
Probleminizi detayları ile yazarsanız kısa sürede yardım alabilirsiniz...
Eğer Limewire programını arıyorsanız http://www.limewire.com/english/content/download.shtml Linkten Pro (Ücretli) yada Basic (Ücretsiz) versiyonlarına ulaşabilirsiniz... Ayrıca Limewire java tabanlı bir program olduğu için http://jdl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=10156 Linkten Java Arabirim programını da indirip yüklemeniz gerekir...saygılar
kim neder bilmiyorum ama ares emule imesh hepsi bilgisayarı kitliyor nekadar virüs varsa senin bilgisayarına topluyor hatta bu yazıyı yazarken bile bu onaylandı bir virüs daha yakalandı aklınız varsa uzak durun tavsiya eden arkadaşlarada soruyorum eminmisiniz iyi programlar olduğuna ben 2gün önce yükledim başıma gelmeyen kalmadı benden uyarması