Grafik Görünüm : sunny de emu versiyonlara kumanda ile *** girme
altansat 31-01-2004, 13:30 hiç bir menü ve başka konumda olunmayacak
normal kanal izlerken yani..
sarı, mavı, yeşil ve menü bas emu görülür
sağ sol tuşlarla sistem seçilir viaccess, seca ve nagravision.
örnek polsat *** girceğiz sağ sol tuşla Nagravision seçilir Prov id si 7001 dir çöğü yerde 7101 diye geçer Receiverde 7001 olsun yoksa çözmez
Prov ID index Hex ******
7001 00 A1 7A 8E 55 78 CB 12 AD
7001 01 12 53 89 51 BC AD FE 33
Bunların üstüne gel OK de sağ sol tuşlarla Hex keylere gel rakamları kumandadan tuşla harfleri p+ p- tuşla A,B,C,E,F leri sonra OK de şifre çözecek
ve posat için günlük ***..http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=241 :jump:
en ucuza bedava izle :wave:
sancaktar 31-01-2004, 14:28 teşekkürler altansat
Sn. altansat
eski 7010 DCI lar icin bir sari 2 mavi 2 yesil 2 kirmizi ve menu tusu diye soylediler 1 satirlik bir menu geliyor *** girisini ne sekilde yapacagimi bilmiyorum yarimci olabilirsen sevinirim...
altansat 09-02-2004, 19:16 YuGo herhalde sen kaon 570 yükledin sayın arkadaşım ben o yazılımı yüklemedim
ama yukarıdaki olmuyormu
Sn. altansat
eski 7010 DCI lar icin bir sari 2 mavi 2 yesil 2 kirmizi ve menu tusu diye soylediler 1 satirlik bir menu geliyor *** girisini ne sekilde yapacagimi bilmiyorum yarimci olabilirsen sevinirim...
kaon emule ksc 570 yazılımı içindir
şifre yüklemek için
sarı tuşa bir defa
mavi tuşa iki defa
yeşil tuşa iki defa
kırmızı tuşa iki defa
Menu tuşuna bir defa basmak gerekiyor
bundan sonra şifre girme yeri çıkıyor
ilk iki hane şifre türü için
00= betacryp
01=nagra
02=seca
03=viacces
kumanda dan sky 1030 dci ye *** giriliyormu ?
altansat 12-02-2004, 10:51 asuenes EMU yüklediysen yukardaki işlemi yapacaksın ok
Selam arkadaşlar elimde Sunny 7010 DCI bir cihaz var ve bu sizin demiş olduğunuz emu denilen şeye giremiyorum(yani emu menusune giremiyorum),ne ettiysem boş yardımlarınızı bekliyorum!!!! :help1:
Emu Yazılım yüklemedinse girmezsin yazılımı bordttan indir.sonra Yukardaki işlemleri yapmaya çalış
Yani bilgisayardan receivera önce yazılım mı yüklemem lazım?Bort dediğin şey nedir biraz açıklama yaparsan sevinirim..Teşekkürler!!
arkadaşlar merhaba ben7010 lara yazılım yüklemeyi başardım *** menüsünede girebiliyorum ama bitürlü .....ile diğer şifreli kanallar açlmıyor lütfen bana yardım edin içim içimi yiyiyor çok rica ediyorum yardım edin
alibeyamca 15-02-2004, 13:44 güncel keyleri gir sorunsuz çalışır bilgine selamlar.......
Selam arkadaşlar emu yazılımı nereden ve nasıl yükleyebilirim?Bana neler gerekli yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.. :help1:
@savas menuye gir siytem kurmaya gir orda kanal lidi kısmını kapat şifreli kanallar açılacak
scarface 15-02-2004, 15:01 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=1462[/URL]
bu adreste detayı var
arkadaslar güncel keyleri elle mi gircez? yoksa bunun içinde bir program var mı?( oto güncelleme için)
dune 40 bu keyleri editörle girme imkanımız yokmu acaba.veya pc ile bi yolu varmı.ayrıca emu versiyonu attıktan sora irdeto modül devre dışı kalıyor yani emu yu kapatıp modüle geçmek için bişeler yapılıyomu.Birde emu ve modül neden birlikte çalışmıyor. saygılar
:crashs: Arkadaşlar Şu Güncel Keyleri Nereden Bulucaz Bi Bilen Varmı
anakonda 19-02-2004, 09:54 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?p=15168#post15168
dan bulabilirsin eğer aradıkların orada yoksa yukarıdaki linkte en aşağıdaki zipli dosyayı indir....
SAYGILARIMLA...
hulkhogin 21-02-2004, 17:49 arkadaşlar ben yüklemeyi yaptım ama bir türlü emu bölümüne dediğiniz gibi nekadar uğraştımsa olmadı bana açil yardım ederseniz sevinirim.saygılar....
nazmiaydogan 22-02-2004, 01:55 7010 dcı rec. emu programini yüklemek için neler yapılacağını tektek anlatırmısınız
sıra ile beklemeden sarı+mavi+yeşil+menu tuşuna basman gerkiyor
alligatormt 22-02-2004, 18:56 herkese merhaba bende sunny at-7010 DCI receiver var 2 mb olduğuna eminim kontrolünü yaptım.Yalnız bir kaç sorum olacak.eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
- emu yada güncel yazılım yaparken makinayı resetleyip fabrika ayarlarına döndürmeye gerek varmı?
- yazılım yüklerken kup programını çalıştırıp *....bin) dosyasına çift tıkladıktan sonramı receive'ı fişe takalım.
- receiver'ın önünde ayrıca game station yazıyor.Emu yazılım yüklerken
(at-7010DCI-toZ_12.01.A5_040129zc.bin) dosyasını yükleyeceğim doğrumu?
- makinaya güncel yazılım da yüklemek istiyorum.Yalnız sunny'nin sitesinde kup216 ile yükleyin diyor.Ben kup216 güncel yazılımı yükledikten sonra kup226 ile emu'yu yüklersem sizce bir sorun olurmu?
altansat 22-02-2004, 19:00 hayır ama yanlış yere yazmısın bak burası *** girme kup 226 yükleyeceksin başka olmaz
alidogan23 23-02-2004, 23:15 dec: ...... diye devam eden *** kısımlarını nasıl giricez?mavi sarı menu falan filandan emu ya giriyorum fekat orada sadece keylerin diger kısmılarını girebiliyorum dec:... denilen bilgileri nereye girecegim yardım ederseniz sevinirim.
hangi kısmın şifresini gireceksen onun üzerinde iken ok tuşuna bas ses tuşu ile ağa sola ilerle aşağı yukarı tuşları ilede harfleri oluştur.
Yedin bir ident gireceksende önce kırmızı tuşa bas
Arkadaşlar size baktıkça kafam iyice karışıyor. Bu EMu yazılımı yüklenince, polsat tan bahsedliyor onu ve vb.kanalları ( ben şu anda polsatı seyredemiyorum) module bağlı olarak seyredemediğimiz kanalları bize seyretme imkanı mı veriyor ? size saçma gelecek ama cahillik işte affedin yardımcı olrsanız sevinirim
grant 980 24-02-2004, 21:23 selam bu polsatı at 10 30 dcı sky receverla çözuyorum nagravison olanı bunun seca ve viaccesi de çön programı var mı
canertopuz 25-02-2004, 22:02 selam arkadaşlar ben yeni sunny 7010 dci marka yeni kasa oyunlu receiver aldı.acaba bu receiverlerde kanalların şifrelerini çözmek için *** giriliyormu? ve ayrıca free x tv yi çözebilmek için ne yapmam gerekiyor? teşekkürler
@sevgili caner FreX tv yi çözmen için sky tabanlı module ihtiyacın var cihazın Tek oyunlu değilse yani birden fazla oyun var ise linke tıkla seni link yönlendirecektir
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=2433
|