Grafik Görünüm : Next Lere Sunny Software
LeProfessionale 10-04-2004, 17:36 Merhaba Arkadaşlar
Bir Arkadaşım bana Next lere Sunny yazılım yukleyebileceğimi söyledi
Bu Konuda bilgisi olan varmı
Elimde Next 2000 plus 2 mb var 200d software yüklü
Emuya yeni kanal giremiyorum eski kanalların identisini değiştiremiyorum
İlginize teşekkurler
Nexte değil nextstar7600 e atarsın ancak sunny veya kaon extreme yazılımı..
O yazılımda kilitlidir elle giremiyorsan identleri
sonra next'in yazılım yönünden sorunu mu var ki sunny yazılım atacaksın?yazılım mı çıkarmıyor next?yazılım yönünden en şanslı kullanıcılarız biz!neden uğraşıyorsun sunny'le falan?
Borckaartvin 11-04-2004, 03:53 Sunny yazılımı Nextın yazılımından çok çok daha kalitesiz.Neden Nexte sunyy yazılımı atacağızki bu nedemek ya...
zabumabu 11-04-2004, 17:26 selamlar
polsat au çıkmadı bir hepsi çıktıda. bende duydum ama atamadım next 8000xcam kabul etmiyor malesef.
bence hiç mi hiç gerek yok sunny yazılımı atmaya next in kendi yazılımı en iyisi sunny yazılımını yuklemek cihaza zarar verebilir...
bu sanki sey gibi olmus mersedese lada motoru hehehehehehe
çok sabırsız milletiz yaw hehhee biraz bekleyelim arkadaşlar aceleye gerek yok yeni gelecek yazılım mutlaka yine parmak ıssırtacak.
arkadaşlar ciğazdan ciğaza yazılım nasıl yüklenir ayrıntılı yazarmısınız. teşekkür ederim.izmirli jön . izleniyoruz ,bize bizden yakındır O...... :love:
konu kaon yazılımıysa nextstar için 7600 son yazılım en son haliyle yapıldı testlerden sonra verilir..garantilidir..2000 lere sorunun yeni identle c 5 ise bu sıralar öyle gerekiyor ..
herkes için geçerli....
seydiyucel 12-04-2004, 14:24 Ya arkadaşım yazdıgın konu başlıgı bile yannış hadi bunu es geçtik.ya ne mantıkla sen nextte sunny yazılımı atacaksın okadar muhtesem bir cihaz ve yazılım olsaydı onu alırdık.neyse canım next'i de goldmaster'a çevirmeyin ya onun yazılımını ona bunun yazılımını suna lütfen.ben cihazım next yazıyorsa menümde yazılımımda nex olmalı goldmaster cihazımı açıp sunny veya digi master yazması çok saçma geliyor kendimi kandırılmış hissederim,nitekimde öyle
saygılarımla
seydiyucel 12-04-2004, 14:30 Dünyanın en iyi yazılım destegi olan bir cihazına başka yazılım atmayı düşünmek bile saçma
saygılarımla
arkadaşlar gezerken rastladım.herkes olayı anlamadan yazmış.doctor net bir cevap yazmış hala anlaşılmamış.kaon yazılımları nexte atmak mümkün değildir.farklı cihazlar çünkü.burada kastedilen nextstar7600'e kaon yada extreme yazılımı atmak.nextstar ye-7600 kaon boardu kullanan bir cihazdır.daha doğrusu 12.03.A5 HW kodlu xtreme hornet cihazının donanımını kullanır.Bu cihaz xtreme hornet cihazının ta kendisidir.Dolayısı ile bu HW kodlu her türlü yazılım ile kullanılabilir.Yoksa kim niye next'e xtreme yazılımı atsınki zaten ikisininde emu yazılımları yapılabilecekleri yapabiliyor.Yani mercedes yada lada ile alakaları yok.
biz eniyi next lere daha iyi yazılımların çıkmasını bekleyelim analogda dahil 12 yıldır next kullanıyorum sorunsuz
yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.12 yıl önceki next dediğin cihaz sakın nextwave olmasın.
seydiyucel 12-04-2004, 22:00 arkadaşlar gezerken rastladım.herkes olayı anlamadan yazmış.doctor net bir cevap yazmış hala anlaşılmamış.kaon yazılımları nexte atmak mümkün değildir.farklı cihazlar çünkü.burada kastedilen nextstar7600'e kaon yada extreme yazılımı atmak.nextstar ye-7600 kaon boardu kullanan bir cihazdır.daha doğrusu 12.03.A5 HW kodlu xtreme hornet cihazının donanımını kullanır.Bu cihaz xtreme hornet cihazının ta kendisidir.Dolayısı ile bu HW kodlu her türlü yazılım ile kullanılabilir.Yoksa kim niye next'e xtreme yazılımı atsınki zaten ikisininde emu yazılımları yapılabilecekleri yapabiliyor.Yani mercedes yada lada ile alakaları yok.
arkadaşım konuyu açan arkadaşın yannış anlatımı ve yannış anlatmasından kaynaklanan nextlere sunny yazılımı nasıl atılır gibi soruların türememesi için düşüncemi anlattım yoksa nextlere atılmadıgını gayet iyi biliyoruz yazıyı ve yazıları gayet iyi okudum ama sen cevabları ve konu başlıgını iyi irdeleyememişin birdaha okumanı öneririm
saygılarımla
zabumabu 13-04-2004, 00:19 selamlar
arkadaşlar iyi diyorsunuzda iki hafta oldu next8000xcam alalı yüklediğim yazılım altıyı geçti sabrediyorum. birtanesi doru dürüst çalışmıyor. ya ses gelmiyor ya görüntü takılıyor şifreli kanal diyor ondan sonra yeniden açıyor. skart kablosu takılıyken normal yayınları izleyemiyorum televizyonun ekranı simsiyah sadece ses geliyor, skartı çıkarınca düzeliyor. bilmiyorum yoksa benim cihazım mı bozuk. anlayamadım gitti.
beğenmediğiniz yazılımı hiç yüklediniz mi bilmiyorum ama his au+polsat au+seca2+?5'de çalışıyor.
varmı? next8000'nin böyle bir yazılımı bilen varsa haber versin onu yükleyelim arkadaşlar.
şu ana kadar ora, sunny, neta'ya yazılım yükledim hepsi tıkır tıkır çalışıyor bir benim next8000 sorunlu. kendi makinem olduğu için mi? yoksa hepsinden pahalı olduğu için mi?
saygılar/selamlar.
bizde çalışıyorda sende neden çalışmıyor!ya cihazın arızalı yada yazılım yükleme konusunda bir problemin var!ben belki 6 değil 60 kez yazılım attım cihaza!hiçte bir problem yaşamadım...polsat au next'te çıkalı çok oldu...ve yine çıkar diğer markalarda ömürlük mü polsat au'lar?
zabumabu 13-04-2004, 00:56 selamlar
diğer makinalara da ben yüklüyorum onlarda olmuyor da next'te oluyor sorunlar.
acaba neden? işte bende bunu anlamıyorum arkadaşım.
iyi cihaz dedik o kadar para verdik vallahi pişman olacağım nerdeyse.
satma imkanımda yokki satayım. o kadar pahalı cihazı çevremde kimse almaz.
saygılar/selamlar
10 aydır 8000 kullanıyorum. Yazılımların çoğunu denemek için yükledim. Şifreli kanallarda bazen takılma (her marka cihazda olabilen) dışında hiç problem yaşamadım. Bu ve diğer forumlarda da okuduğum kadarıyla büyük çoğunluk cihazından son derece memnun. Ya cihazda, ya televizyonunda ya da kullanımda bir problem var herhalde. Detay yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Kolay gelsin.......
mustafa k 13-04-2004, 01:41 arkadaslar bencede 8000 daha oturmadı.her marka cıhazım var.next plus laf yok .ama 8000 de mesela bazen ses sonra gelıyor,multıler bazen kesılıyo,sunny 1030 enson seca 2 turkey. yuledım gayet guzel calısııyor.8000 de en son cıkan yazılıma malum kanalı ne yaptıysam olmadı.ıdent -sıfre hepsı tamam.yinede 2001 da cı plus kullanıyorum.bana göre mukemmel bı cıhaz.
MEMNUN OLMAYANLARDA GENELDE SATICILAR KULLNICILARIN SORUNU OLDUĞU ZAMAN EN aZINDAN DÜZELECEĞİNİN FARKINDALAR..next 8000 de olan özellikler,desteği,açtıkları yada acaba hangi cihazda emuyla beraber 2 modül ve kart girişi çalışır yada bu cihazın amacı nedir diye sorgulayan yok..MADEM KULLANAMAYACAKSINIZ NİYE 8000 ALDINIZ ... en iyisi 2 kapılı porsche BUNU ALIPTA TOFAŞIN KOLTUĞU daha rahat yada bunun altı alçak yere vuruyor o kadar para verdik dersen adama gülerler .. bunlara bakıp porsche yaramaz diyorsan kusura bakma sen arabadan anlamıyorsun o zaman TOFAŞ AL RAHAT ET..porscheyide KATLANANLAR KULLaNISIN ZEVK ALSIN... bu kadar
Doktor Çok Haklisin Senİn Butun SÖzlerİne Katiliyorum.
arkadaşım konuyu açan arkadaşın yannış anlatımı ve yannış anlatmasından kaynaklanan nextlere sunny yazılımı nasıl atılır gibi soruların türememesi için düşüncemi anlattım yoksa nextlere atılmadıgını gayet iyi biliyoruz yazıyı ve yazıları gayet iyi okudum ama sen cevabları ve konu başlıgını iyi irdeleyememişin birdaha okumanı öneririm
saygılarımla
okumasak yada anlamasak konu hakkında yazı yazarmıyıyız değil mi seydiyücel.
sayın haydut kesinlikle size hak veriyorum next 8000 4 cü yazılımı yüklü gayet güzel çalışıyor
doktor hocam arkadaşlar kanalların hepsini birden çözmesini bekliyor buda mümkün değil herhalde dediğiniz gibi en azından cihazın genel özelliklerine göre incelemeleri gerekir
suny ve next 8000 mukayese bile edilemez bence
mustafa k 14-04-2004, 01:22 karsılastığımız sorunları yazıyoruz .kızmayın.bız de satıs-montaj ve kullanan biriyim.hangı makınanın ne yapıp yapmıyacağını da bılen biriyim.halende next 2001 da cı pluskullanıyorum.zamanla 8000 de problemsiz olacagına ınanıyorum.ama daha zamana ihtiyacı var 8000 in.
saygılar.
körün istediği bir göz millet istiyor 4 göz.Next bu kadar yazılım ve destek için ugrasırken her zaman daha fazlasını istiyorsunuz arkadaşlar.Bu konuda kim haklı acaba bir düşünün hep birlikte.Bence emek harcayan ve ugrasan kişilere haksızlık etmeyelim ve sabırla yenilikleri hepbirlikte bekleyelim.Saygılarımla.
LeProfessionale 14-04-2004, 14:42 Merhaba Arkadaşlar.
Delinin biri kuyuya taş atarmış 40 akıllı çıkaramazmış benim soruda öyle oldu galiba
Benim tek derdim Emuda yeni kanal ekleyebilme ve çıkarabilme o da 200d de yokmuş sanırım
Yazılımı kim yapıyorsa bir an önce yapsada hepimizi dertten kurtarsa
İlgilenen arkaraşlara teşekkurler
|