Grafik Görünüm : Matrix Loader için Teşekkürler
Sevgili Bülent hocam. Adresimi size henüz dün bildirmiş olmama rağmen bu sabah matrix loaderi aldım. Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Hem bizlere böylesine güzel bir forum hizmeti (bence burasi bir nevi okul) sağladığınız için hem de kampanyanız için çok teşekkür ediyorum. Sevgiler, saygılar...
Not: Hocam bunu nasıl kullanacaz yahuuu :D:
misfortune 30-01-2004, 14:12 çok dikkatsizsin yahu..http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=616 burayı oku dündar19 arkadaşımız yazmıştı...sevgiler
Bulent Tekcan 30-01-2004, 14:22 Sanıyorum yavaş yavaş ellerine geçmeye başladılar.
E güzel sevindim,alanlara hayırlı olsun..
Sevgiler
Daha önce okumuştum o açıklamayı. Kartı modüle takın derken loaderi mi demek istiyor. Selamlar
muzaffercesmeci 30-01-2004, 14:34 Hocam Tekirdag'ı temsilen bana da gonderirmisiniz neolur ???
Muzaffer ÇEŞMECİ
Aras Kargo Bolge Mudurlugu
Corlu /Tekirdag
Tel :0 282 6542248undefined
misfortune 30-01-2004, 14:35 evet aynen ve modulde cihazın içinde olacak..
Teşekkür ederim. Sanırım bu işi kıvırıcam sayenizde. Selamlar
misfortune 30-01-2004, 14:38 Hocam Tekirdag'ı temsilen bana da gonderirmisiniz neolur ???
Muzaffer ÇEŞMECİ
Aras Kargo Bolge Mudurlugu
Corlu /Tekirdag
Tel :0 282 6542248undefined
bu yazdıklarınızı buraya (http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=319) yazmalısınız açılınca...
Bulent Tekcan 30-01-2004, 14:40 Sn.muzaffercesmeci
İlleri temsilen yollanan birşey değil bu.80'in üstünde il var heryere bu şekilde yollamak olası değil.
Lütfen bu topic'i takip edin şansınızı deneyin.
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=319
Saygılar
Matrix loader için gerekli programı indirdim. winzip ile sıkıştırılmış dosyanın içinde ayrıca multicamloader.cab (winrar ile sıkıştırılmış) diye bir dosya daha var. hem winzip de hem winrar da exe programı var. hangisini kuracağım.
misfortune 30-01-2004, 15:21 setup la kuracaksın yaww.setupa tıkla...
yahuu diyorum ki bende, iki tane setup var. biri winzipi açtığında, diğeri de winrar ın içinde. ikisi farklı mı
Birisi setup, diğeri de matrixloader.setup
saygı deger bülent hacam ve misfortune her ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim loderim bu gün geldi.
forumdaki başarılarınızın devamı, hep saglıklı ve mutlu kalmanız dilegiyle..
dündar hacam sizede ayrıca teşekkür ederim.
alibeyamca 31-01-2004, 01:54 evet dündar hocam olmasa bu konuda olmazdı teşekkürler.......
misfortune 31-01-2004, 11:53 tabiki ilk açtığın yerdeki içindeki zıpı tıklayınca açılacak olan değil.. herhalde şimdiye kadar kurmayı başarmışındır..:)
misfortune 31-01-2004, 11:55 saygı deger bülent hacam ve misfortune her ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim loderim bu gün geldi.
forumdaki başarılarınızın devamı, hep saglıklı ve mutlu kalmanız dilegiyle..benim bir katkım yok hepsi bülentle dündar19 hocanın sayesinde oldu...
Hehehehhe kurdum kurdum merak etmeyin. İki setup olunca tereddüt ettim. Ne demişler, iki setup bir olunca misfortune hocam sinir olur :)
misfortune 31-01-2004, 13:39 yok yaww niye sinir olayım ki...
biraz uğraştırdım da o yüzden. oke o zaman. tekrar teşekkürler.
ben_zafer 31-01-2004, 21:23 Bülent Hocam beni de listeye eklediğiniz için teşekkürler. Bu da demek oluyorki gerçekten ihtiyacı olanları seçmişsiniz.
Tüm herkesin Kurban Bayramını kutlar, herşeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.
Ben kacırmısım yaw bu topıgı.Nasıl olur ....Neyse umarım bırdahakı sefere.
BÜLENT HOCAM topici maşallah saniyesinde açıp kapatmışsın yetişemedim,,
herkese kolay gelsin...
Bulent Tekcan 01-02-2004, 18:45 Zaman zaman açıyorum,zaten 1 saat açık kalırsa ortalama 70 online olan yerde anında dolar heheh.
Birde stress olmasın diye Bayram'da açmıyorum topic'i.
Sevgiler
iyi bayramlar dilerim
bülent hocam beni de listeye dahil ettiginiz icin tesekkür etmek istiyorum ancak ismim mavi den yesil e dönmemis yinede cevremde (antalya merkez) ihtiyaci olan birileri varsa update ile ilgili laptop la cok cabuk bir sekilde yükliyebiliyorum ve yardimci da olmak isterim
bilginize
sevgiler
Bulent Tekcan 06-02-2004, 02:10 Listede yeşil olanlar bana bayramdan önce adresleri ulaştıranlardı.Bayramdan sonra tekrar devam edeceğim.Ama benim bayramım pazartesi bitiyor :)
Sevgiler
Sayın hocam daha önceki forumda da loader için şehir ismi bırakmıştım.Forum yeniden kurulduğunda da. Ancak şu ana kadar ben ve benim gibi üyeler için herhangi bir açıklama yapılmadığı için sürekli gece yarılarına kadar forumda çıkacak haberi bekliyorum. Humax 5400Z de yükleme yapalım derken üç kere MR modülün flashını yaktım ve modülleri değiştirmek zorunda kaldım. Maalesef Humax'ta bu yükleme işlemini gerçekleştiremiyorum. Piyasadan ise loader cihazı veya CAS interfase cihazı bulunamıyor. Bu nedenle hiç olmazsa durumumuzu öğrenebilirsem ona göre kendi başımın çaresine bakmaya çalışacağım.Kusura bakma hocam bu saatte başını ağrıttığım için.Saygılar.
compuman 08-02-2004, 02:27 Bende niye Bülent Hoca bizi listeye eklemiyordu diyorum. Daha Bayramı bile bitmemiş.. :) :)
Bulent Tekcan 08-02-2004, 02:31 P.tesi'den itibaren akşam 22:00 civarı aralıklı açılacak,bazı arkadaşlar zaten listeye eklenecek merak etmeyin.
Ancak bu konuda bana yazmama rağmen PM veya Mail yollayanlar kusura bakmasın.
Sevgiler
Bülent TEKCAN
Arkadaşım, bugün sabah işyerimde MR_Loader ımı teslim aldım.
Bu kadar kısa zamanda elime geçtiği için inan çok sevindim. Burda sizlere, dündar hoca mıza, misfortuna ya ve bu cihazı hazırlayan elektronik firmasına, Paket üzerinde ismi yazan ...... ne çok çok teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygı ve sevgilerimle.........
dundar19 10-02-2004, 21:44 hehe güle güle kullanın millete güzellik olsun derdimiz kimseyi kırmak üzmek için forum acılmaz degilmi herkese sevgiler
fun kart sorununa çözüm getirmesi benim için mühimdi oda oldu çünkü bende vp20 varya yenidenmi fun5 fun6 yazacak programer alayım nerde para diye soran yok heheh
evet hocam çok haklısınız.
saygılar
Bu loaderde emeği geçenler bu mesajımı okuduktan sonra belki bana hayıflanabilirler. Kusura bakmayın ben sadece Bülent hocaya teşekkür etmiştim. Heyecandan olsa gerek. Diğer ismini söylemediğim arkadaşlardan özür diliyerek onlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili ademmut arkadaşımıza da beni bu yanlıştan döndürdüğü için teşekkür ediyorum. Saygılar...
troia
arkadaım biz teşekkür ederiz
yanlışlığını kabul etmek ve dönmek bir erdemliktir.
saygılar.
dundar19 10-02-2004, 22:35 yok kardeş hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için felsefesi ile düşünürsen hiç sorun olmaz turkeyforumu bu hale getiren fikir budur işte
yinede ince düşüncen için sende sagol güle güle kullanın bülent beyinde kesesine bereket ki daha cok loader dagıtsın hehehe
Bulent Tekcan 10-02-2004, 23:10 Rica ederiz ne demek,en azında biz verdiğimiz sözü tutuyoruz hehehe.
Ayrıca sevgili ademmut firma adını sildim,çünki o firmayla alakası yok.Sadece paket gönderisi için yardımcı oldu o firma o kadar.Şahıs olarak tek tek uğraşmak zor olacaktı ondan.
Sevgiler
mustafaba 11-02-2004, 21:10 Sağolasın bülent hocam loaderı bu gün aldım ellerinize sağlık.
ben_zafer 11-02-2004, 22:30 Bende bugün aldım loaderi ve de çok sevindirik oldum yahu :) Emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hepinize iyi çalışmalar.
Yalnız ufak bir sorunum var burası yeri değil belki ama.Bende recieverlere yazılım attığım rs 232 kablo vardı heyecanla bilgisayarı cihazın yanına kurdum herşeyi bağladım rs232 kablosunu da takacaktım ki :) olmadııı. kablo hakkında ufak bir yardım yaparsanız olacak. Tekrar iyi çalışmalar arkadaşlar.
ben_zafer 11-02-2004, 22:32 Şimdi diyeceksiniz ki ; her loader gönderdiğimiz arkadaş böyle kafamızı ütülerse işimiz var. Kablo konusunda kapanan diğer topikde bazı bilgiler vardı galiba ama burada yok gibi.
mustafaba 11-02-2004, 23:15 bende daha hiç yükleme yapmadım ama sanırım magic loader gibi bir ucu dişi bir ucu erkek olan 1-1 dizilimli rs232 data kablosu ile olucak bu iş. ayrıyeten hem bülent hocama hemde kenan hocama ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bulent Tekcan 12-02-2004, 02:04 Kablo 1 e 1 bağlantı olacak.
Hayırlı olsun herkese...
Sevgiler
BLaCkBiRd 12-02-2004, 02:09 Bende amcama yollayacaktım ama modlara yok muş amcam valla kızdı :)
mustafaba 12-02-2004, 23:10 amcanın yanına bir süre uğramasan çok iyi edersin bence blackbird
cihangir 13-02-2004, 22:41 sağolun bülent bey aldım, çok teşekkür ederim
ben_zafer 13-02-2004, 23:00 Bugün kabloyu temin ettim ve yüklemeyi yaptım. Gerçekten ihtiyacım olan birşeydi. Hepinize çok teşekkürler.
Cahit/İZMİR*** 13-02-2004, 23:40 Herhalde sıra bizede gelir,parayla değil ya sırayla ;eh olsun o kadarcık yaw...
Bulent Tekcan 14-02-2004, 01:52 Rica ederiz,herkese hayırlı olsun...
Ayrıca ilgili alan tekrar zaman zaman açılacak,son günlerdeki bazı elde olmayan gerginliklerden dolayı ihmal ettik,kusura bakılmasın.
Sevgiler
bende zahmeti ve emegi gecen herkeze tesekkür etmek istiyorum
sevgiler
Bülent TEKCAN
Üstad bugün MR güncelleyim dedim fakat "Multicamloader 2003 Beta Versiyon 3.5" ile güncelleyemedim!
Run-time eror 340
Control array element 2560 doesn't exist
şeklinde bir hata mesejı veriyor, acaba neden bunu nasıl halledebiliriz?
Selamlar
misfortune 16-02-2004, 11:33 o hata cihazın karta yazma hızıyla alakalı bir hata ...
multicamboardv1 le denedinmi..
http://www.wedzboyz.com/pcbs/multicamboardv1.zip
birde bunla dene ve denerkende dündar hocanın dediği gibi MATRİX LOADER SPEED:115200 OLAN YERİ değiştirirerek dene...
olmazsa başka bir marka cihazda dene kesin çalışıyor çünkü sorun yok..ben kontrol ettim çünkü..
misfortune
arkadaşım cevabınız ve ilginiz için teşekkürler,
bu mesajı yazdıktan sonra multicamboardv1.0 versiyonla denedim ve hemen oldu.
Sorun sizinde dediğiniz gibi yeni versiyonda imiş.
Burda size sormak istediğim bir konda ; eger varsa kendimizin yapabileceği Seasoninterface şeması ve malzeme listesi, buraya yazarsanız sevinirim.
selamlar.
loader bugün elime geçti. emeği geçen, ücretsiz dağıtmak gibi bir özveriyi göze alan herkese çok çok teşekkürler... üstelik gerçekten usta işi bir işçiliği var.. emin olun, bir yaraya merhem oldu.. :)
Bulent Tekcan 28-02-2004, 01:58 Sağolun güle güle kullanın.
İşçilik güzel,çünki dağıtım alanındada belirttiğim üzere bu dağıtımda bize Mimsat Elektronik yardımcı oldu.Fabrikasyon yapılmış olanları kendilerinden temin ettik.
Sevgiler
Cahit/İZMİR*** 28-02-2004, 22:41 Bülent Bey,
Gönderdiğiniz MR loaderi akşam üzeri aldım,emeği geçenlere sonsuz teşekkürler henüz denemedim.
Sevgiler.
Bulent Tekcan 28-02-2004, 22:43 Rica ederiz ne demek..
Sevgiler
Elimde MD1-II-USB Reader var. device manager media reader01 usb device olarak görüyor. Bu readerla modül yükliyebilirmiyim. İnternette araştırdım, konuyla ilgili bir site bulamadım. varsa da ingilizce dışında bir şey anlayamıyorum... Bilgisi ve ilgisi olanlara arz olunur.
|