merhaba arkadaslar gecenlerde sormustum ama kimseden bir cevap gelmedi ben yine sormak istedim belki bir bilen cıkarda bır seyler soyler dıye sorum su matrix bu uyduda kullanılabılırmı +burdakı kanallar sevgiler :shout:
alibeyamca
29-01-2004, 23:00
kullanılamaz çünki ordaki yayınlar 2 li sistem bilgine selamlar.........
Yıllık üyelik kartını alacaksın 100 euro civarı ancak o zaman bakarsın o pakete
Pekde değecek bir pakete benzemiyor. Sanırım private blue kanalı popüler gibi izlenim yaratılarak abone toplamaya çalışılıyor.
Bence ucuz çünkü 24 saat spice kanalı var halbuki hotbirddeki tek bir spice kanalı üyeliği sadece 190-200 dolar civarı orda ise 100 euroya full paket var 15 tane kanal spice ta içinde..
alibeyamca
30-01-2004, 01:26
50 euro olsada pahalı gelir herkese bi modülle 500 kanal izlemeye alıştı herkes he he......
dijimagic
30-01-2004, 02:00
ama hocam malasef şimdi izleyemiyorrrrr.....
2 li şifreleri bekliye bekliye direk olduk :)
hele sukur ya muradıma erdim bıze bu uydudan fayda yok.yokmu baska uydu ya bu galakside he he....
alibeyamca
31-01-2004, 01:01
olsada izleme imkanın varmı bilmiyorum ben 2500 civarında kanal alıyorum 30 uydudan 1 dakika izlesen 2500 dakika kaç gün eder onun hesabını sen yap he he.......
olsun hocam seyretmesemesekte olsun fazla kanal gözmü cıkartır
Spice artık yokmuş o paket içinde anlaşmaları bozuldu sanırım yerine sct gelmiş 24 saat günde 5 film akşam a kadar 4 normal gece 1 de xy varmış...