Grafik Görünüm : yazılım yükseltmenin faydaları

terminator
02-04-2004, 20:44
selamlar
yeni üye oldum birkaç sorum olacak

1-bende yumatu 5500FTA v1.400 var yumatunun sitesinde 1.451 var şimdi ben bu yazılımı yükseltsem ne gibi faydaları olur

2-ben kabloyu kendim yaptım (doğru bir şekilde) cihaza taktım programdan com portunu açtım sonra yüklemeden önce verify test(F1) yaptım fakat ekrana hiç bir şey gelmedi acaba bu normalmi yoksa cihazla bilgisayar bağlantı kuramıyormu

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

SAROS
02-04-2004, 21:31
Selam arkadaşım valla ben hiç test etmeden yazılım yüklediğim için normalmi değilmi bilmiyorum.Yazılımı yükseltmenin en azından faydası şu emu yazılımlar genellikle en son yazılıma göre hazırlanır.Ayrıca değişik sorunları gidermek için yapılan çalışmalar.
Saygılar.

alusta
02-04-2004, 22:11
Terminatör yaptıklarını sıra ile yavaş yavaş tekrarla. Yumatu sitesinden indireceğin yazılım dosyasının hepsini aynı klasöre aç. Öyle dene. Bence direk emu yazılımı at . Selamlar.

bayulgen
03-04-2004, 11:39
selamlar
yeni üye oldum birkaç sorum olacak

1-bende yumatu 5500FTA v1.400 var yumatunun sitesinde 1.451 var şimdi ben bu yazılımı yükseltsem ne gibi faydaları olur

2-ben kabloyu kendim yaptım (doğru bir şekilde) cihaza taktım programdan com portunu açtım sonra yüklemeden önce verify test(F1) yaptım fakat ekrana hiç bir şey gelmedi acaba bu normalmi yoksa cihazla bilgisayar bağlantı kuramıyormu

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...oncelıkle son versıyonu yukle arkasından f4 secenegını kullanarak yukleme yaprsan sorun olmadan calısacaktır. saygılar.