Grafik Görünüm : Vestel 840 için 1.5.1 yazılımı çıktı!!! (emusuz)
sevgili arkadaşlarım vestelin 151 yazılımı çıktı. ama link veremiyorum.
mod olsaydım siteye bırakacaktım ama mod da değilim isteyene mail arabilirim.
saat 19-20 civarı
saygılarımla.........
ciriney arkadaş bu yazılımın 141 den ne farkı var denedinmi
e-mailim aşağıda bana gönder bide hangi versiyonlar için uygun açıklarsan sevinirim
guzel04@mynet.com
ciriney! bende vestel 840 ci ye uygun 1.5.1 yazılımı rica ediyorum. drasy@gizliposta.com. yüklenmesini de ayrıntılı anlatırsan sevinirim. şimdiden teşekkürler
getirileri ve götürüleri neler 1.5.1'in .
840 CI içinse bende rica etsem colak_i@yahoo.com
teşekkürler; saygılar
yüklemede farklılık varsa ondan da bahsederseniz sevinirim.
sevgili arkadaşlarım
1.4.1 versiyonu vestelin 840, 5000 yani cihazın altında yazar dvb3 olan tün CI modellere oluyor. cihaza extra kattığı özellikler şunlardır:
Versiyon numarası 1.5.1 olan software'in versiyon numarası 1.4.1 olan önceki versiyonundan farkları ve geliştirilen ögeler;
[COLOR=DarkRed]Satcodx desteğinin getirilmesi,
Magic modul performansını geliştiren değişikliklerin yapılması,
CI performansını geliştiren değişikliklerin yapılması,
Bir önceki software'de karşılaşılan "reminder kurulduğunda sadece receiver açıksa reminder kurulan kanala switchliyor cihaz kapalı ise açılmıyor" probleminin çözümü;
bu yazılımı emu ile sakın karıştırmayın çünkü değil, vestel bunu desteklemiyor.yasal olmadığından
yazılımı maillere tek tek değilde Sayın Bülent Tekcana mail attım en kısa zaman zarfı içerisinde foruma yerleştirecek.
saygılarımla.....
bizi izlemeye devam edin.......
Bulent Tekcan 31-03-2004, 22:17 İlk mesaja eklenmiştir !!!
ciriney çok teşekkür;
yükledim nefis oldu.mr 1.055 in performansı değişti nasıl olduysa??
yalnız bendeki satcodx'in lisans süresi dolmuş. bi onu kullanamadım
teri değil ama benim bulunduğum yerde telesat. dergisi bulamam.güncel satcodx license number'ı olan bana gönderse uygunsa???
Bulent Tekcan 31-03-2004, 23:27 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=321
Sürekli burada verilir,biraz dolaşsanız daha neler bulacaksınız ;)
cuneytatay 01-04-2004, 00:47 bende cw3001 var 840ci yapacam inşallah boardın üzerinde
16MB06
DVB-3
VER:E2
050303
yazıyor bu o bahsettiğin numara değil mi yazılım elimde bulunsun da denemek için
Arkadaşlar ben yeni çıkan 1.5.1i yazılımını yükledim fakat uydu isimleri tam görünmemeye başladı.Aynı zamanda sinyal almadı.İki kez denedim sonuç değişmedi .Tekrar 1.4.1e versiyonunu yükleyince normale döndü.Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.
1.5.1 versiyonu satcoDX uyumlu. Ben uğraştım satcodx le beceremedim.ama uydu program tablosu vs. oradan yüklenecek heralde.
Ben versiyonu yükledikten sonra otomatik arama yaptım kanal buldu. Disec ayarlarını değiştirdim sadece.
1,5,1i için kanal tablosu hazırlıyorum ama birkaç gün
sürecek.Daha sonra isteyene göndereceğim.
Kolay gelsin.
sclsda; 1.5.1'i yükledim ama bugun forumda şöyle bir yazılım var emulu diyorlar http://www.servis.vestel.com.tr/dvbson/prog/dvb3ci_ital_spain_5in1_1_4_1.zip
haberin varmı yoksa bu direk 1.4.1 mi. "1.4.1 yazılımı burada" diye bir topicte geçiyor.
emumu acaba
saygılar
sayın cuneyttalar
cw3001 i 840 a çevirmeyi başarırsan bu yazılım senin için olur.
arkadaşlar
bende 15.01.2004 tarihli *.sdx uzantılı prğram tablosu var. bunu isteyen arkadaşlarıma yollayabilirim. bunun eksikleri
trt,olay tv, ntv, ntv int, kanal d paketleridir.
evet bu yazılımın içerisinde program tablosu tam eklenmemiş.
isteyen arkadaşlar mail atsın görndereyim
saygılarımla.......
ciriney
princeofcomputer@hotmail.com
az önce yükledim fakat bir sürü bug var.
» bütün kanalları sildi.
» CVBS-RGB modunu değiştirmiyor.
» Sesi kumanda etmiyor (sesi değiştirmiyor hep aynı)
» Turksat 'ta anten kurulumundan tarama yapınca hiçbir kanalı bulmuyor.
hemen 1.4.1e geri döndüm.
Daha üzerinde çalışılması gerekiyor bence
az önce yükledim fakat bir sürü bug var.
» bütün kanalları sildi.
» CVBS-RGB modunu değiştirmiyor.
» Sesi kumanda etmiyor (sesi değiştirmiyor hep aynı)
» Turksat 'ta anten kurulumundan tarama yapınca hiçbir kanalı bulmuyor.
hemen 1.4.1e geri döndüm.
Daha üzerinde çalışılması gerekiyor bence
arkadaşım eğer forumdaki mailin doğru ise sana prog tablosunu göndereyim. yeniden dizayn ettim. şuanda mükemmel çalışıyor.
saygılarımla......
arkadaşlar
tekrar yineliyorum
vestelim emulu yazılımı yok. olmayacak desemde yeridir. çünkü yazılımı yaparsa c...5 ve diğer şifreye geçmek isteyen kanallar büyük tazminatlar alırlar. vestelde bunu destekleyemez. eğer yaparsa bile turksat haricinde kanallar için yapar. bunuda el altından gönderir.
saygılarımla........
sevgili ciriney vestel emu yaparsa tazminat öder diyorsun diğer cihazlar için yazılım yapan kişi yada kuruluşlar bu sorunu nasıl hallediyor sadece vestel için mi sorun oluyor onu anlamadım açıklarsan sevinirim
:shout: :shout: ARKADAŞLAR MERHABA! BENDE YENİ KATILDIM. ELİMDE VESTEL DVB5000 VAR. AYNI YÜKLEMEYİ BUNDADA YAPABİLİRMİYİM. NASIL YAPABİLİRİM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. MAİLİM:himrag@hotmail.com
Arkadaşlar
1.5.1i yazılım cihazların şu anda kullandığı kanal tablosu ile uyumlu değil.
Yazılımı yükleyince bütün kanalları silip tekrar arayıp bulmanız gerekiyor.
Denemek için okey ama kullanmak için acele etmeyin.Kanal tablosu hazırlıyorum.
Bitirince isteyene göndereceğim.Bilgilerinize.
acaba satcoDX menüsü çalışmıyormu.??ben yükleyemedim satco'dan denedinizmi sayın sclda
ggundogmus 02-04-2004, 14:33 :help1: arkadaşlar aranıza yeni katıldım.hepinize selamlar.
benim sorum 840 cı'nın kurulum menüsünden yeni kanal eklemeye girip otomatik arama seçiyorum.ancak hiç bir kanalı listelemiyor.bazen turksat 1-c seçili olmasına rağmen hodbird'deki kanalları listeliyor. otomatik aramayı ben mi yanlış yapıyorum.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden hepinize teşekkür ederim. :jester:
kanal arayıp bulsanda düzenlemek çok zor oluyor karman çorman liste geliyor.cihaza 1.5.1 yükle birkaç gün sonra sclda 1.5.1 için program tablosu koyacakmış onu da yüklersin nefis olur.
@CİRİNEY
doxan9@hotmail.com
birde bu program tablosunu kendim nasıl güncelleyebilirim ve receiver'a nasıl atarım onu da anlatabilirmisin?
medcezir 02-04-2004, 17:52 ggundogmus türksatta oto.arama yaptırıyorsan bir faydasını göremezsin.Tamamını manuel olarak girmen gerekiyor.Ancak hotbird'de oto aramayı seçtiğin zaman sembol oranı kısmına 27500 yazarsan kanal bulabilirsin.Diğer dediklerine bakarsak ayarlarında bozukluk var.Anten ayarlarından gerekli düzeltmeleri yapman gerekiyor.Turksat'a bağlı olan uç receiverinde büyük ihtimalle hotbird'e bağlı gözüküyor...
sevgili ciriney vestel emu yaparsa tazminat öder diyorsun diğer cihazlar için yazılım yapan kişi yada kuruluşlar bu sorunu nasıl hallediyor sadece vestel için mi sorun oluyor onu anlamadım açıklarsan sevinirim
sevgili güzel arakadaşım diğer firmaların aşırı büyüklüğü yok. o yüzdende olabilir. yanlız onlar koreden iki şahısı getirip yazılımı yaptırıyorlar ve forumlara dağıtıyorlar.
vestel baksana 69 milyona dvb veriyor. ben hic başka bir mal almadan bunu satın aldım. bayiilere 60 civarına alıyor. adamlara işlemez bie. bu cihazın anakart fiyatı 100 milyon ama cihaz 60 nasıl oluyor. adamlar tek ve kaliteli üretiyor.
benim görüşüm bu
:shout: :shout: ARKADAŞLAR MERHABA! BENDE YENİ KATILDIM. ELİMDE VESTEL DVB5000 VAR. AYNI YÜKLEMEYİ BUNDADA YAPABİLİRMİYİM. NASIL YAPABİLİRİM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. MAİLİM:himrag@hotmail.com
http://www34.brinkster.com/uzayelektronik/hyperterminal.zip
şu dosyayı indir ve zipleri aç hyper terminalde dosya gönderden azılımı seç gönder de.
cihazın fişini tak. yükleme yapar
saygılarımla.........
işte yükleme talimatı
http://www34.brinkster.com/uzayelektronik/software_yukleme.doc
arkadaşlar proğram tablosunu sayın bülent tekcana yolladım eğer uygun görürse bu sayfanın başına bırakacak saygılarımla...........
colak_i
satcodx i denemeyeceğim.
Çünkü benim istediğim gibi değil.Söylediğim gibi kendim çalışma yapıyorum.
Türksat ve Hotbird i kapsayacak.Astra yı yazmayacağım.Bitirmek üzereyim
ama iyice denemeden göndermek istemiyorum.
Kolay gelsin.
110murat 07-04-2004, 19:48 merhba nextte versiyon neden yok simdi varsa hangi sitede ögrenebilişrmiyim 110murat@mynet.com yollarmısınızz
erhan kocal 09-04-2004, 12:30 sevgili arkadaşlarım vestelin 151 yazılımı çıktı. ama link veremiyorum.
mod olsaydım siteye bırakacaktım ama mod da değilim isteyene mail arabilirim.
saat 19-20 civarı
saygılarımla.........
arkadaşım ben erhan bana bunun e-mailini atabilirmisin
erhankocal61@mynet.com. saygılarımla.......
erhan kocal 09-04-2004, 12:36 Arkadaşlar
1.5.1i yazılım cihazların şu anda kullandığı kanal tablosu ile uyumlu değil.
Yazılımı yükleyince bütün kanalları silip tekrar arayıp bulmanız gerekiyor.
Denemek için okey ama kullanmak için acele etmeyin.Kanal tablosu hazırlıyorum.
Bitirince isteyene göndereceğim.Bilgilerinize.
arkadaşım bana gönder...
erhankocal61@mynet.com saygılarımla....
arkadaşlar dikkatinizi çektimi bu yazılım cihazı hızlandırıyor. ayrıca bazı cihazlarda çalışmayan feex ıce-sky-jokr modüller takır takır çalışıyor. satcodx süper olmuş.
denizfeneri 16-04-2004, 23:14 arkadaslar bir türlü programı yükleyemiyorum .. rs232 kablosunu inetrnetten alığım şemaya göre hkndim yaptım. acaba kablommu yanlış. yada bağlantı işlmini yanlışmı yapıyorum.ne denediysem reciver ile pc mi bağlayamadım. vesel 840 ci m var. bir yardım. ayrıca şu an rs 232 kablomun şması şöyle. doğrumu..
1- boş
2- 3
3- 2
4- boş
5-5
6 boş
7-8
8-7
9 boş
lütfen. yoksa cıldıracam. servisede sordum yanlız onlar illaki biz gelelim diyorlar. bende onlara internet dostlarım yardım eder dedim. beni mahçup etmeyin şimdiden tsk...
Denizfeneri
en kolayı 9 ucu birebir bağla.
Tamamen 1e1 çaprazlama yapmıyorsun.
olacak.
Kolay gelsin.
denizfeneri 18-04-2004, 22:53 saoğl sclsda
Merhaba arkadaşlar bendede vestelin DVB5000 VAR AMA PROGRAM NASIL YÜKLENİR KUMANDA İLEMİ KARTLAMI BU KONUDA ÇOK ACEMİYİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Merhaba arkadaşlar ben dünde yazdım ama cevap alamadım şu program yükleme işi nasıl oluyor şifreli kanalları nasıl seyredebilirim veya daha fazla yasal kanallardan nasıl yararlanırım yardımcı olursanız sevinirimDVB5000 MARKASI VAR ELİMDE CİHAZIN Saygılar
Merhaba arkadaşlar bendede vestelin DVB5000 VAR AMA PROGRAM NASIL YÜKLENİR KUMANDA İLEMİ KARTLAMI BU KONUDA ÇOK ACEMİYİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
arkadaşım forumu biraz gezer ise yükleme talimatını bulacaksın
kolaygelsin
Merhaba arkadaşlar ben dünde yazdım ama cevap alamadım şu program yükleme işi nasıl oluyor şifreli kanalları nasıl seyredebilirim veya daha fazla yasal kanallardan nasıl yararlanırım yardımcı olursanız sevinirimDVB5000 MARKASI VAR ELİMDE CİHAZIN Saygılar
1arkadaşım cihazının üzerindeki modül korsan izlenim için değildir onun için ya servise gidip modülüne 078 versiyonu yada sen yapabilirsen fun 5 kart ile 078 versiyonunu yüklemelisin. forumda tamamen anlatılıyor. bak derim
2 cihazına sen beya serviste 1.5.1 yazılımını yüklet ve proğram tablosunuda eklesinler. bunlar ücretsizdir. ama sen yapabilirsen yani yükleme kablon var ise nasıl yükleneceği bir üst menüde verdim. iyice araştırırsan hepsi yazıyor. hatta kablo nasıl bağlanacağı dahi.
bir tavsiyemde büyük harflerle yazma bağırma anlamındadır.
kolay gelsin
MANAGER35 20-04-2004, 17:58 bende vestel 840CI cihaz var.bununla şifreli kanalları izleyebilmem için hangi programı ve dosyayı yüklemem gerekiyor? yardımınızı bekliyorum.
MANAGER35 20-04-2004, 18:05 ACİL!.... lütfen yardımınızı bekliyorum.
kayaoglu 21-04-2004, 12:01 MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM SAYFALARDAKİ ZİPLİ DOSYALARI BİLGİSAYARA KAYDEMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER KAYAOGLU65@MYNET.COM
kizilbey 21-04-2004, 16:24 DVB3ftadr3sf_1_2_0 bu ne demek bunu yuklemek ıcın edıtoru nerden bulcam
DVB3ftadr3sf_1_2_0 bu ne demek bunu yuklemek ıcın edıtoru nerden bulcam
forumu okursanız nasıl olacağını görürsünüz
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM SAYFALARDAKİ ZİPLİ DOSYALARI BİLGİSAYARA KAYDEMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER KAYAOGLU65@MYNET.COM
hangi dosyadan bahsediyorsun. bana neyi istiyorsan buraya yaz ben sana mail atayım
Ustalar benim rex 3000FTA recervier'im var.yazılım sürümü 1,1,11 1mb.lık
yeni yazılım yüklemek istiyorum.Bana bunun yerine hangi yazılımı yükleyebiceğimi ve nasıl,nereden hangi programla söylerseniz sevinirim. :)
bu topicte bunları yazarsanız cevap alamazsınız. Biraz forumu dolaşın bütün bilgilere ulaşacaksınız
saygılar;
denizfeneri 22-04-2004, 20:34 sevgili criney 151 güncellemesini indirdim fakat paket 201 den sonra yükleme yapamıyor. cihaz kendini resetliyor. acaba cihazmı sorunlu yoksa benim indidiğim 151 güncelleme dosyasımı bozuk. 840 ci nin rogram mesünden yükleme yapıyorum.
sevgili criney 151 güncellemesini indirdim fakat paket 201 den sonra yükleme yapamıyor. cihaz kendini resetliyor. acaba cihazmı sorunlu yoksa benim indidiğim 151 güncelleme dosyasımı bozuk. 840 ci nin rogram mesünden yükleme yapıyorum.
arkadaşım yükleme işini hyper terminali açtıktan sonra dosyayı belirtin ve 1 kmodem üzerinden gönder diyin.
cihazın fişini takın yükleme yapılma işlemi böyledir. sakın proğram tablosu yükleme yerinden yapmayın.
cihazın sağlam, sen yanlış şekil yüklüyorsun. estel yükleme şeklini bana ait toplik te anlatmıştın önceki yazılarımı oku.
saygılar
[QUOTE=cenker]Ustalar benim rex 3000FTA recervier'im var.yazılım sürümü 1,1,11 1mb.lık
yeni yazılım yüklemek istiyorum.Bana bunun yerine hangi yazılımı yükleyebiceğimi ve nasıl,nereden hangi programla söylerseniz sevinirim. :)Ustam bulabilem ,ulaşabilseydim zaten meşgul etmezdim.Yardımlarınızı bekliyorum.....
denizfeneri 23-04-2004, 20:33 deniyeceğim criney.. ama daha önce o şekilde yapamamıştım. tekrar deneyeceğim. ilgine sağol
denizfeneri arkadaşım birde oşekilde denemeni tavsiye ederim
ben burda vestelcilere yardım maksadı ile duruyorum
saygılarımla.......
denizfeneri 25-04-2004, 00:06 criney bu sefer oldu sağolasın. yanlız reciverın sağ ok tuşu ve okey tuşuna basmam gerekiyormuş. forumun başka bölümlerinden öğrendim. eyvallah program için.. yeni emulu programlar çıkar inşallah . artık onları göderirisin.
sevgili denizfeneri arkadaşım sende sağol. yüklemeden önce
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=7593 topic ine girseydin orda belirtmiştim. sorununun halledildiğine sevindim.
benim burda oluşum sizlere bağlı.........
zabumabu 14-05-2004, 15:17 sayın ciriney usta
cahilliğime bağışlayın bu sadcodks ne işe yarıyor. yüklemek zorundamıyız. vestel 840 cı ya 1.5.1i 'yi yükledim otomatik aramada kanal bulmuyor. ilk kurulumda da bulmadı. bu sadcodks bunun için mi yoksa. bilginizi rica ediyorum. depodan (satcodx v3.06 trial 31 mayis.zip) dosyasını indiriyorum. umarım doğru dosyadır.
sayın ciriney usta
cahilliğime bağışlayın bu sadcodks ne işe yarıyor. yüklemek zorundamıyız. vestel 840 cı ya 1.5.1i 'yi yükledim otomatik aramada kanal bulmuyor. ilk kurulumda da bulmadı. bu sadcodks bunun için mi yoksa. bilginizi rica ediyorum. depodan (satcodx v3.06 trial 31 mayis.zip) dosyasını indiriyorum. umarım doğru dosyadır.
sevgili arkadaşım satdocx güncel olarak hiç bir yerde arama yapmadan proğram taplosu yüklemek içindir. yanlız vestel cihazına satdocx dosyasını yükleme bazen hata veriyor başka bir şekil yükleme olanağı var istersen bana mail at sana talimatını göndereyim
saygılar..........
zabumabu 14-05-2004, 15:46 iyide usta mailini bulamadım. benimki
zabumabu@hotmail.com
memnun olurum. hiç kanal bulmuyor ozaman bulacak mı?
saygılar
[QUOTE=cenker]Ustalar benim rex 3000FTA recervier'im var.yazılım sürümü 1,1,11 1mb.lık
yeni yazılım yüklemek istiyorum.Bana bunun yerine hangi yazılımı yükleyebiceğimi ve nasıl,nereden hangi programla söylerseniz sevinirim. :)Ustam bulabilem ,ulaşabilseydim zaten meşgul etmezdim.Yardımlarınızı bekliyorum.....
sevgili arkadsailarım sayın admine defalarca yazmama rağmen mod olamadım eğer mod olsaydım buraya ekler ve sorunları beraber hallederdik. birde siz pm atın bakalım ne diyor bu konuya admin
yazılıma gelelim arkadaşım bana pm at sana cevap verebileyim ayrıca mail adresinide yaz yazılımı yollayayım
sayın ciriney usta
cevabını pm ile verdim forumda dolaş satdocx un olduğu bülent tekcanın verdiği bir proğram var mayıs tarihli olan geçti yenisini al
zabumabu 15-05-2004, 19:13 selam
ciriney usta pm gelmemiş. 1.5.1i yi yüklemiştim hotbird kanallarına gelince sinyal yok diyor. anten kuruluma giriyorum orda sinyal var çıkıyorum yine sinyal yok diyor. birde modül takınca ekranda çok hafif karıncalanma gibi çizgiler oluşuyor. modül irdeto.
cihazı açıp kapayınca gösteriyor. acaba sorun nerde?
zabumabu@mynet.com.tr
birde bu depodaki 1.5.1i yazılımı en son yazılımmı yoksa denme sürümümü? varsa sorunsuzu rica etsem.
saygılar.
turkfatih 20-05-2004, 16:33 merhabalar yeni versiyonun adresini verebilirmisin birde telkom d720cı modelinin yeni versiyonu veya emusu hakkinda bilgin var mi?yardimin icin tesekkurler..
sevgili ciriney bu acemi arkadaşa da 1.5.1 yazılımını gönderebilirmisin
munuklu2001@yahoo.com
Makinenin flash entegresini değiştirtmiştim üzerinde bir yazılım var ama versiyonun tamamını ekranda goremiyorum şimdi yeni bir yazılım atmak istiyorum fakat yazılım atmak için ne bir rs232 girişi var nede baska bir şey HYPER TERMİNAL ile scart yuvasından yazılım atıldıgını duymustum hatta bir kablo şeması bile buldum fakat bu kabloyu uygulamama rağmen işlemi birtürlü gerçekleştiremedim yardımcı olursanız sevinirim..
vestel CW 3001
şasi no: 16MB06
DVB-3
050303
TECHNOVA 13-01-2007, 00:18 cihazın 840 ci ise rsr232 kabloyla yazılım atılır
cihazın 840 ci ise rsr232 kabloyla yazılım atılır
model belirtmemiştim cihaz modeli
vestel CW 3001
şasi no: 16MB06
DVB-3
050303
TECHNOVA 13-01-2007, 00:46 cw modelde scart girişinden yazılım atılıyor bildiğim kadarıyla. cihazla dt izliyorsan yazılım atınca dt izlemende sorun olur
istersen burayı incele (http://www.adoroom.gen.tr)
TECHNOVA 13-01-2007, 00:48 daha dogrusu burayı incele özür (http://www.servis.vestel.com.tr/dvbson/dvb1968.htm)
saol arkadasım teşekkür ederim ama hala sorunum cozulmedi
|