trexone
27-01-2004, 02:38
orj.MR 1.055 yüklü.kartsız veya kartla hiçbir kanalı açmıyor.Kartla 1.055 i yeniden yükledim.yine açmıyor.Cas ile sildirip yeniden yükledim.yine yok.keylerde problem yok.Acaba ne yapmam gerekli.
|
Grafik Görünüm : İlgİnÇ Mr Problemİ trexone 27-01-2004, 02:38 orj.MR 1.055 yüklü.kartsız veya kartla hiçbir kanalı açmıyor.Kartla 1.055 i yeniden yükledim.yine açmıyor.Cas ile sildirip yeniden yükledim.yine yok.keylerde problem yok.Acaba ne yapmam gerekli. cihangir 27-01-2004, 03:49 modülü at diyecem ama verilen paraya yazık, eksik bir şeyler yapıyorsundur mutlaka frantic 27-01-2004, 10:11 modul yuklu oldugundan emınmısın.. modul menusunde ucas mı yazıyor yoksa normal menumu var.. gecenlerde basıma geldıdı hıc kanal acmıyordu yenı gelen mr modulde megerse module mr yazılımı yuklu dıılmıs...kartla yuklendı daha sonra ama ılk etapta bende neden cozmuyor dıye kuşkuda idim stone_heart 27-01-2004, 19:04 Sevgili trexone öncelikle aramıza hoşgeldin :) :) Frantic arkadaşım doğru söylüyor ve ayrıca receiver modülü tanıyormu ci modül iniztalizing yazısı çıkıyormu modülü takınca gerçi cas ile falan yükleme yapan birisi bunları bilir ama illaki gözden kaçırdığın bir yer vardır biz beraber tekrarlayalım ok? :) 1:receiver,a modülü takınca ci modül inistalizing yazısı çıkıyormu (modülü tanıyor) 2: menü-- ortak arabirim-- yapınca mr 1,055 yazısı çıkıyormu 3:veya yerine UCAS yazısımı çıkıyor;? 4:veya modul kurulmamış yazısımı çıkıyor? 5:eğer başka bir modül takılıysa cihazda mr modül açmayabiliyor diğer modülü çıkartıp dene 6:receiver,en markası modeli ne? lütfen soru sorarken bunlarıda belirtin 7:açtığınız topiği takip edip sorduğunuz sorunun vereilen cavaplara göre düzelip düzelmediğini yazınızki arkadaşlarım ile birlikte yardıma devam edelim veya düzeldiyse ok. diyelim slmlar atilim 27-01-2004, 23:42 receiver den kaynaklanıyor modulu tanısa bıle sifreleri acmıyor ornegin yumatu cıhazları verebılırım cihaz markası nedir bu cok onemli 1.055 daha da onemli tahraci 28-01-2004, 00:59 bazen bu sorun oluyor setup dan set defaultkey yapinca duzelir kaon yetkili saticisi |