Grafik Görünüm : Hispasat Matrix 1055 ile ....
Cahit/İZMİR*** 26-01-2004, 00:07 Hispasat Matrix 1055 ile yayınlarda kesme yapıyor diğer uydularda olmuyor,bu problemle karşılaşan arkadaşlar varmı çözüm nedir.? (birkaç dakikada bir yayını göstermiyor sonra tekrar açıyor bu sorun D+ ve CABO' da var.) :crashs:
Sevgiler...
alibeyamca 26-01-2004, 00:10 cihaz yazılımı ile ilgili olabilir bende öyle bir sorun yok şu anda........
Cahit/İZMİR*** 26-01-2004, 00:14 Siz ne kullanıyorsunuz bende ECHOSTAR3600 IP VİA var,bu cihazdan olabilirmi.Elekronikçi arkadaş böyle birşeyler duyduğunu söylemişti.Modülde bulunan SİS LİNK entegresinden olabilir demişti..
Sevgiler..
titanium card kullanirsan sorun cozulur...sorunsuz calisiyor...bende kanal degistirme 1 saniyenin altinda gerceklesiyor...tesekkurler MACH1 ve M.O.D
selam arkadaslar bende taplin 7700m cıp gomulu mr 1.055 ve next 8000 var ondada mr harici 1.055 var her ikisindede aynı sorun var bende bir anlam veremedim.
saygılar
Arkadaşlar benim de aynı sorunum var Topfield 3000CıpPro ocak Yazılımını da yükledim Aralık yazılımını da yükledim ama hala sorun var
misfortune 26-01-2004, 12:25 10 dk bir kesme/donma olması yaklaşık 1,5 hafta önce başladı 1ileri1geri yapıp izlenebiliyor..sizin sorun tam neden kaynaklanıyor bilmiyorum..veya yeni yazılım yolda olabilir..mach1 hoca cevaplayacaktır..
Cahit/İZMİR*** 26-01-2004, 20:45 Bu problem HİSPASAT'ın şifreleme değişiminden sonra oldu,daha önceleri olmuyordu...
Fankurt arkadaşım,titanium kartı hangi cihazda kullanıyorsun açıklarmısın.
bende next cihaz var ve kanalları çok geç açıyor.
İlk değişim 17.12.2003 te oldu mecm ve 02 komutları yeni uygulamaya başlayınca fun6in1 ve çöktü sonra mr için yazılım çıktı ve açıyordu o aralar fun nagra autolarda çıkmaya başladı next8000 vs de çalışıyordu sonra 10-15 gün önce tv cabo ve d+ yolladığı konut sorgulama vs hızını 2-3 kat arttırdı ve fun kartlar donmaya başladı mr da aynı şekilde cabo da bilhassa donmaya başladı şu aşamada yani sorun modul yazılıyla alakalı yapması normaldir...
@kaptan titanium kart hispesat au olarak mr .1055 te çalışır
magicte polsat+tv cabo au çalışır
nagra gömülü ve modullerde çalışır
8000 de çalışır ama eski dosya çalışır yeni dosya çalışmaz henüz ..
bende next 2500 var daha önceden donma yoktu ama son zamanlarda sıkca donma yapmaya başladı. şifreleri ise çok geç açıyor..
peki titanium kart ekstra kanal çözermi?
Donma olayı yaklaşık 1 haftadır var ve çok sık olmaya başladı.
ozkan559 31-01-2004, 03:23 next 8000 için titanium kart çalışan dosya nerede bulamadım saygılar.
misfortune 31-01-2004, 12:05 bende next 2500 var daha önceden donma yoktu ama son zamanlarda sıkca donma yapmaya başladı. şifreleri ise çok geç açıyor..
donmalar troianın da dediği gibi..10 dk bir donuyordu enson 1 hafta önce..şifreleri geç açması normal herkeste aynı..
peki titanium kart ekstra kanal çözermi?
ekstra kanal çözmezsin. titanium kartlar hispadaki tv cabo, digital+ ve polsat kanallarını izlersin...
next 8000 için titanium kart çalışan dosya nerede bulamadım saygılar.
nagravision bölümünde vardı..sevgili mach1 hocamız vermişti...
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=389
http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=26
zaten şubat veye mart ayında nagra aladin şifreleme sistemine geçiyor digital +(hispa)
hepimize geçmiş olsun.
su an kartları değiştirmeye başlamışlar bile...
ozkan559 31-01-2004, 14:33 tşk misfortune
|