Grafik Görünüm : Sony MP3/MP4 player'ların kurtarılması (2)
kozdemir26 07-08-2008, 11:28 selam arkadaşlar benimde elimde bu tür arıza veren bir cihaz var makina acılmıyor kum saati var ekranda ve bilgisayar tanımıyor
markası orite
modeli:emp 559
bellek:1gb
işlemci 1:atj 2093h
işlemci 2:samsung701 k9g8g08u0m
tuş takımının oradada şu bilgiler var:zx-751mtsls 22-11-2006 v-1,2(galiba firmware oluyor)
ayrıca buna uygun firmware de bulamadım yardımcı olurmusunuz?
gökhan karaca 07-08-2008, 13:57 Merhabalar! Benimde sahte sony 1gb FM radyo ve amw video görüntüleyici olarak kullandığım aynı zamanda hem mp3 dinleyip hemde resimlere bakabildiğim bir oynatıcım var. Geçenlerde ekranı hiç bir şey göstermememeye başladı.:bigeyes: Yani arka planda ışık yanıyor ama görüntüler yoktu. Açıp baktım ve içindeki bütün ekran bağlantı noktları sökülmüştü. Ekana bağlı olan kısmı olduğu için lehim de yapılmıyor.:crashs: Bu nedenle düzeleceğini de sanmıyorum. Çünkü benzer şekilde bir telefonum arıza yaptı ve birdaha telefonun ekranı nereye götürdüysem ekranından bulamadım. Ben bunu sadece mp3 player olarak kullanmak istiyorum ama tuş sırasını bir türlü hatırlayamadım. Bazen rastgele açabiliyorum. Bir türlü tuş sırasını tutturamadım. Sizden isteğim eğer bunun bir kullanma kılavuzu varsa gokhan_karaca1984@mynet.com adresine göndermenizi istiyorum.:warn: İçerisinde ZX-885A-TSL 2006-10-14 Ver 1.0 yazıyor. Sony yazıyor ama tabii fake sony. Şimdiden teşekkürler.:love:
selam arkadaşlar benimde elimde bu tür arıza veren bir cihaz var makina acılmıyor kum saati var ekranda ve bilgisayar tanımıyor
markası orite
işlemci 2:samsung k9g8g08u0m
tuş takımının oradada şu bilgiler var:zx-751mtsls 22-11-2006 v-1,2(galiba firmware oluyor)
kardeş cok ugrasıtım ama bulamadım büyük bir ihtimalle flaş cökmüştür veya sana tavsiyem play tuşunu baılı tutup usb ye tak eger donanım bulundu diye bir uyarı ses duyarsan bilgisayarıma gir ve cihazı hemen bicimlendir ama bu işlemi 10 saniye içinde yapman gerekir
kozdemir26 10-08-2008, 12:50 kardeş cok ugrasıtım ama bulamadım büyük bir ihtimalle flaş cökmüştür veya sana tavsiyem play tuşunu baılı tutup usb ye tak eger donanım bulundu diye bir uyarı ses duyarsan bilgisayarıma gir ve cihazı hemen bicimlendir ama bu işlemi 10 saniye içinde yapman gerekir
ilgin için teşekkür ederim dostum bilgisayara tanıtıp birkaç firmware denemeyi basardım ama doğru firmwareyi bulamadım.açıkçası makinanın versiyonun ne olduğunu bile bilmiyorum.(3.x.xx mi yoksa 9.x.xx mi bilemiyorum)
mp4 ün resmi aşagıda:
http://www.pcworld.com.tr/resim/cache/Orite%20EMP-559_thumb400.jpg
artık en son çare olarak bu makinanın marka ve modeli ile aynı olan bir makina daha var onun yazılım imajını alıp buna yükleyeceğim.
buna uygun firmware yi bulup benimle paylaşan olursa çok sevinirim saygılar...
lucky_35 11-08-2008, 11:59 merhaba
ben de piranha bx1002na 1gb. mp3 var. şu an sadece radyosu çalışıyor. onun dışındaki menülerde ve radyodan kayıt menüsünde "dick error" hatası veriyor. bilgisayara taktığıdaysa mp3 biçimlendirilmemiş diyor. biçimlendiri seçtiğimde ise biçimlendirme yapılamıyor diyor. mp3 ümde kayıtlı dosyalarım var ve bunları kaybetmek istemiyorum. bu sorunumu nasıl çözebilirim? yardımcı olursanız sevinirim. tşk.ler.
selamlar
öncelikle konuyu başlatanlara ve devam ettirnlere teşekkürler. Gerçekten kaliteli içerik var ve bi çok forum burdan alıntı yapmış...
bende sony(fake) 1gb mp4 var (kamera+radyo).
Sadece mavi ekran üzerinde "usb disk" modunda çalışıyor.
"USB 2.0(FS) ADFU Device" adımına kadar sorun yok.
Ancak "mp3 player update tool" playerı görmüyor (Hata: Device switching, reconnect device please!)
Player bana geldiğinde çalışmıyordu o yüzden verebileceğim bilgiler bunlardan ibaret
(Samsung 719 / K9G8G08UOM / PCBO)
Soru: bu alet nasıl düzelir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
(forumdaki başlıkların tamamını okudum ama işin içinden çıkamadım)
kozdemir26 15-08-2008, 17:16 selam arkadaşlar benimde elimde bu tür arıza veren bir cihaz var makina acılmıyor kum saati var ekranda ve bilgisayar tanımıyor
markası orite
işlemci 2:samsung701 k9g8g08u0m
arkadaşlar sonunda mp4 ü kurtarmayı basardım.internetten doğru firmwareyi bulamadım fakat başka bir arkadaşta elimdekiyle aynı marka ve modelde mp4 player vardı ve S1CLONE adlı imaj alma proğramıyla onun imajını alıp elimdeki makinaya yükledim sonuç süper.yazılımla beraber içindeki bütün mp3 lerinde imajını almış ve benimkine yükledi.şimdi makina çalışıyor.
NOT:imaj alma işini yapmadan önce sağlam makinanın içindeki bütün mp3 leri vs. yedekleyerek belleğini boşaltın yoksa imaj alma ve tekrar yükleme işlemi çok uzun sürüyor.elimdeki makina 1gb tı ve full doluydu imajını alması 25 dk geri yüklemesi ise yaklasık 3 saati buldu.
kolay gelsin...
hakanhako 16-08-2008, 22:29 selamlar
öncelikle konuyu başlatanlara ve devam ettirnlere teşekkürler. Gerçekten kaliteli içerik var ve bi çok forum burdan alıntı yapmış...
bende sony(fake) 1gb mp4 var (kamera+radyo).
Sadece mavi ekran üzerinde "usb disk" modunda çalışıyor.
"USB 2.0(FS) ADFU Device" adımına kadar sorun yok.
Ancak "mp3 player update tool" playerı görmüyor (Hata: Device switching, reconnect device please!)
Player bana geldiğinde çalışmıyordu o yüzden verebileceğim bilgiler bunlardan ibaret
(Samsung 719 / K9G8G08UOM / PCBO)
Soru: bu alet nasıl düzelir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
(forumdaki başlıkların tamamını okudum ama işin içinden çıkamadım)
http://en.s1mp3.net/ESR013_YD093.rar <-- bu linkte ki firmware yi dene yada
kozdemir26 rumuzlu arkadaşın mesajında yazdigi gibi bir yontemi dene faydası olur umarim ***arkadaşlar sonunda mp4 ü kurtarmayı basardım.internetten doğru firmwareyi bulamadım fakat başka bir arkadaşta elimdekiyle aynı marka ve modelde mp4 player vardı ve S1CLONE adlı imaj alma proğramıyla onun imajını alıp elimdeki makinaya yükledim sonuç süper.yazılımla beraber içindeki bütün mp3 lerinde imajını almış ve benimkine yükledi.şimdi makina çalışıyor.
NOT:imaj alma işini yapmadan önce sağlam makinanın içindeki bütün mp3 leri vs. yedekleyerek belleğini boşaltın yoksa imaj alma ve tekrar yükleme işlemi çok uzun sürüyor.elimdeki makina 1gb tı ve full doluydu imajını alması 25 dk geri yüklemesi ise yaklasık 3 saati buldu.
kolay gelsin...
13-08-2008 12:40 **
selamlar
baştada anlatıldığı gibi cihazın bacaklarını lehimledim 12. maddeye kadar bir sorun olmadı fakat firmware dosyasını bulamıyorum cihazın içini açtım yazanlar şöyle:
cihazda iki tane chip var
büyük olanında: ATJ2085W F6002 AB 168
diğerinde: spt SP3767HN 06FS17
cihaz 1.5inc 1gb yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...:help1:
http://img513.imageshack.us/img513/1992/chatlaxgi2.th.jpg (http://img513.imageshack.us/my.php?image=chatlaxgi2.jpg)
selamlar
hakanhako
verdiğin lik çalışmıyor be hocam yada ben açamadım... s1fw.com da hangi fw söyleseydin arama yapardım. tekrar yazarmısın linki ?
kozdemir26
hocam büyük bi ihtimalle bendeki makine ile sendeki aynı ! aldığın kopyanın aynısını bana da atabilirmisin ? ya da bi yere upload edip adres verebilrimisin ?
Not: benim sorunum doğru fw den önce pc ile makine arasında bağlantı kurmak! Pc sadece USBDisk olarak görüyor makineyi. ben AdfuUpdate.infdosyası üzerinden yeniden tanıtıyorum ama yine sonuç aynı...
MP3 Player Disk Tool aracı sonuç vermiyor! başka bi yükleme programı tavsiye edebilirimsiinz ? ben araştırdım ama bulamadım :(
mympxplayer.org/firmware-to-my-fake-sony-mp4-horizontal-model-vt9238.html
kozdemir26 27-08-2008, 01:14 selamlar
baştada anlatıldığı gibi cihazın bacaklarını lehimledim 12. maddeye kadar bir sorun olmadı fakat firmware dosyasını bulamıyorum cihazın içini açtım yazanlar şöyle:
http://img513.imageshack.us/img513/1992/chatlaxgi2.th.jpg (http://img513.imageshack.us/my.php?image=chatlaxgi2.jpg)
arkadaşım bacakları hehimlemeyeceksin sadece adfu sürücü olarak tanıtmak için kısa devre yapacaksın.
kozdemir26 27-08-2008, 01:17 selamlar
hakanhako
verdiğin lik çalışmıyor be hocam yada ben açamadım... s1fw.com da hangi fw söyleseydin arama yapardım. tekrar yazarmısın linki ?
kozdemir26
hocam büyük bi ihtimalle bendeki makine ile sendeki aynı ! aldığın kopyanın aynısını bana da atabilirmisin ? ya da bi yere upload edip adres verebilrimisin ?
Not: benim sorunum doğru fw den önce pc ile makine arasında bağlantı kurmak! Pc sadece USBDisk olarak görüyor makineyi. ben AdfuUpdate.infdosyası üzerinden yeniden tanıtıyorum ama yine sonuç aynı...
MP3 Player Disk Tool aracı sonuç vermiyor! başka bi yükleme programı tavsiye edebilirimsiinz ? ben araştırdım ama bulamadım :(
dostum çok isterdim ama benim imaj 1gb tuttu bunuda upload etmek epey zaman alacak sen makinanın içindeki işlemci kodunu ve flash kodunu detaylı bir bicimde yaz ben yardımcı olmaya çalışayım.hatta bendeki makinaın resmini birkaç mesaj önce vermiştim.
godsmack35 27-08-2008, 02:47 selamlar...
bende bir hata yapıp 1 sene önce gg den çakma sony aldım..1 sene kullandım ama şuanda alet kendi kendi açılıo ve donup kalıo ve daha sonra kapanmıoyr hold'a basıp kapatıyorum mecburen daha önce başına gelen warsa yada bilen birisi warsa yardımcı olabilir mi acaba ?
dostum çok isterdim ama benim imaj 1gb tuttu bunuda upload etmek epey zaman alacak sen makinanın içindeki işlemci kodunu ve flash kodunu detaylı bir bicimde yaz ben yardımcı olmaya çalışayım.hatta bendeki makinaın resmini birkaç mesaj önce vermiştim.
hocam ilgin için için teşekkürler ama şu konuya bi açıklık getirelim...
benim şuanki sorunum player ile pc arasında bağlantı kurmak. Player sadece usb disk modunda çalışıyor. AdfuUpdate.inf ile yeniden tanıtıyorum ve sorun yok ama yine pc (MP3 Player Disk Tool) ile player arasında bağlantı kuramıyorum :(
bu adımı geçebilirsem sırada fw var.!
sendeki makinenin resimine baktım. aynı makine değil. benimkinin resmi aşağıdaki forum bağlantısında var. Resmi ekleyen arkada mail attım o da elindeki playerı çalıştıramamış :(
(:jhong: forumda yeni olduğum için 10 mesaj yazmadan url yazmaya izin verilmiyor, adresi browsera yapıştırdığında açılır :smiles6: )
playerın üzerindeki işlemcinin birinde "Samsung 719 / K9G8G08UOM / PCBO" bilgisi var diğeri ise maalesef silink okunmuyor :(
arkadaşım bacakları hehimlemeyeceksin sadece adfu sürücü olarak tanıtmak için kısa devre yapacaksın.
kısa devreyide yaptım bana sadece firmware dosyası gerekli
selamlar
Cihazda 2 işlemci yok ATJ 2058 olan işlemci digeri ise sadece RADYO kartıdır işlemci ile alakası yoktur
by_sihirbaz 05-09-2008, 00:06 selam arkdslar sorunum su 1 gb lık mp3 me cok falza muzik yuklemiştim %98 lık dolmus farkında olmadım bugun bi dinliyim dedim actım dosya yok dedi sasirdim oysaki daha gecen atmıstım muzikleri pc ye taktım pc mp3 gördu amaa içindeki sarkıları gormedi bende biçimlendirdim sonra kendine geldi yeni müzikler attım kabul etti fakat şimdi deniyorum pc ye takmayı pc tanımıyo yazılanları yapmaya calıstım ama hiç bişey degişmedi pc halen tanımıyo benim ne yapmam lazım :
at j2091n
9.1.51
yardım ederseniz cok sevinirim
paraportu 11-09-2008, 20:04 sony (mp4-mp5) ly-88 modelinin driverini nerede bulabilirim ? driveri bulunan varsa verebilir mi uploadlayıp ???
arifemir 16-09-2008, 02:22 FBAHMET askerden geldin herhalde eğer bitirdiysen geçmiş olsun... ben daha önce de yardım almıştım sizden ve diğer arkadaşlardan.
benim alet 1gb samsung bellekli, 1.5 inç Rohs ekranlı, ATJ2091N çipli çakma bişey. çalışırken LKC_9101_01 yazıyordu fw bilgisinde fakat içinde K918H2VOM yazısından başka bir yazı da yok. LCD nosu da yok. ben bu aletin fw sini bulamadım.bahsi geçen sitelerden neredeyse hepsini denedim uygun olabilecek ama olmadı eğer siz bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. fw yi eğer biliyorsanız veya bulabilirseniz bana fw nin linkini
arifemir@hotmail.com mail adresime ya da buraya yazabilir misiniz? şimdiden teşekkürler....
arifemir 16-09-2008, 02:24 bu konuda yardımcı olabilecek başka arkadaşlar da varsa yardımlarını ve bilgilerini esirgemesinler.
yardımlarınızı bekliyorum....
FBAHMET askerden geldin herhalde eğer bitirdiysen geçmiş olsun... ben daha önce de yardım almıştım sizden ve diğer arkadaşlardan.
benim alet 1gb samsung bellekli, 1.5 inç Rohs ekranlı, ATJ2091N çipli çakma bişey. çalışırken LKC_9101_01 yazıyordu fw bilgisinde fakat içinde K918H2VOM yazısından başka bir yazı da yok. LCD nosu da yok. ben bu aletin fw sini bulamadım.bahsi geçen sitelerden neredeyse hepsini denedim uygun olabilecek ama olmadı eğer siz bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. fw yi eğer biliyorsanız veya bulabilirseniz bana fw nin linkini
arifemir@hotmail.com mail adresime ya da buraya yazabilir misiniz? şimdiden teşekkürler....
asjkerlik henüz bitmedi usta şimdi cihazn normal calışıyormu yoksa sistem çökmüş bir şekilde bozukmu eger çalışıyorsa önce kaliteli bir antivürüs programından gecir yok calışmıyorsa ona göre arayalım bulalım askerde oldugum için biraz teknolojiden uzak kaldım bazı bildigim yerlerde var sana gönderirim kardeşim sonra bu tür arızalara sistem entegresi ve flaş entegresindeki soguk lehimli bacaklarda yapabiliyor çünki cogu kişi bü tür arızaları program cökmesi diye algılıyor ve saglam cihazın yazılımın cökertiyor dedigim gibi yazılım en son iş ve emininseniz yükleyiniz artı yüklemek istersenizde aynı yazılım yükleyiniz dedigim gibi arif kardeş en büyük hatayı bütün yazılımları denedim demekle yapmışın hepsini denemek bir intihar cihaz için sisteme kadar bozabilirsin bu cihazlar belki bilirsin dijital uydu alıcılı cihazlara benzer başka yazılım attıgında flaş bozulabiyor ve orjinal yazılımın bulsan bile yükleme yapmıyor kolay gelsin
AHMET GÖZKONAN HEPİNİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR :ok:
kolay gelsin arkadaşlar herkese merhaba.yeni üye oldum bende,sorunum şu: bende bower marka 2gb lık mp4 kullanıyorum fakat geçen gün açtığımda parçaları çalarken açılıp kapandı şimdiyse hiç açılmıyo sadece mavi ekran da kum saati çoğunuzun malumu zaten. yalnız mp4 ün driver ccd si falan yok bende şimdi nasıl yapıcam ben bu aleti sizlerin yaptığı gibi?
brom version:3.0.80 firmware:9.1.52 aletin bildiğim bilgileri. 1.sayfadaki windows diçinde adfu. dosyası bulma yerinde takılıyorum çünkü windows un içinde böyle bi dosya yok. herkese şimdiden teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı
arkadaşlar bi yardım eden yok mu ya? can sıkmaya başladı bu mp4 ya. usb ye takıp makineyi tanıtmaya çalışıyorum aama resimli anlatımlda verilen afd. kısmı var ya oraya geldiğim de bitiyo iş. çünük windowsun içinde böyle bi dosya yok makinalarını düzelten arkadaşlar bekliyorum yardımınızı. dirver cd de yok elimde bulamadım da int arayıp.bilenleri bekliyorum kolay gelsin
Bendeki mp3 player bu kapalı olması gerektiği yazıyor lakin ben usb bağladığımda çalışıyor pilsiz olduğu halde...
Ve yeni donanım bulundu diyor USB device yazıyor birde yeni donanım bulundu sihirbazına hoş geldiniz ekranı çıkıyor şimdi;
buna ragmen chip sete kısa devre yapmam gerekiyor gerekiyorsa yapıyorum lakin gene aynı şeyi söylüyor yeni donanım bulundu usb device yazıyor sağ altta...
yok herşey doğru burdan devam et diyorsanız... 5. şıktan yani
AdfuUpdate.inf bu dosya bende yok ben xp sp2 kullanıyorum...
phoenix99 arkadaşımız bir link vermiş
mpx-players/adfu_drivers_winxp_sp2.zip[
lakin link ölü....
mp3 player imözellikleri
1 GB
Atj2091N
Samsung716
K9G8G08U0M
Ne Yapmam gerekiyor Şimdiden Allah c.c. Razı olsun inşallah...
oguzhan25069 27-09-2008, 10:46 s.a. benim çakma bi mp5 im (kamera + video+ müzik) var ama kulaklık ve hapörlerden aynı anda ses geliyor kulaklığı biraz dışarı çelince tek kulaklıktan ses geliyor neden acaba yardımcı olursanız seviniri....
s.a. benim çakma bi mp5 im (kamera + video+ müzik) var ama kulaklık ve hapörlerden aynı anda ses geliyor kulaklığı biraz dışarı çelince tek kulaklıktan ses geliyor neden acaba yardımcı olursanız seviniri....
kulaklık yuvası arızalı degiştirilirse sorun düzelecektir
AHMET GÖZKONAN
Bendeki mp3 player bu kapalı olması gerektiği yazıyor lakin ben usb bağladığımda çalışıyor pilsiz olduğu halde...
Ve yeni donanım bulundu diyor USB device yazıyor birde yeni donanım bulundu sihirbazına hoş geldiniz ekranı çıkıyor şimdi;
buna ragmen chip sete kısa devre yapmam gerekiyor gerekiyorsa yapıyorum lakin gene aynı şeyi söylüyor yeni donanım bulundu usb device yazıyor sağ altta...
yok herşey doğru burdan devam et diyorsanız... 5. şıktan yani
AdfuUpdate.inf bu dosya bende yok ben xp sp2 kullanıyorum...
phoenix99 arkadaşımız bir link vermiş
mpx-players/adfu_drivers_winxp_sp2.zip[
lakin link ölü....
mp3 player imözellikleri
1 GB
Atj2091N
Samsung716
K9G8G08U0M
Ne Yapmam gerekiyor Şimdiden Allah c.c. Razı olsun inşallah...
Anlattıgın arızaya göre cihazının sadece USB kablosu arızalı görülüyor önce USB kablosunu denesende sonra cihazda müdahele yapsan ne dersin veya USB giriş yuvası bacakları SOGUK LEHİM olabilir
ne dersin .....
AHMET GÖZKONAN
kolay gelsin arkadaşlar herkese merhaba.yeni üye oldum bende,sorunum şu: bende bower marka 2gb lık mp4 kullanıyorum fakat geçen gün açtığımda parçaları çalarken açılıp kapandı şimdiyse hiç açılmıyo sadece mavi ekran da kum saati çoğunuzun malumu zaten. yalnız mp4 ün driver ccd si falan yok bende şimdi nasıl yapıcam ben bu aleti sizlerin yaptığı gibi?
brom version:3.0.80 firmware:9.1.52 aletin bildiğim bilgileri. 1.sayfadaki windows diçinde adfu. dosyası bulma yerinde takılıyorum çünkü windows un içinde böyle bi dosya yok. herkese şimdiden teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı
kardeş önce PC YE BAGLAYIP BİÇİMLENDİRMEYİ DENEDİNMİ ?
yoksa al sana ADFU DOSYASI: http://rapidshare.com/files/149229119/adfu.rar.html
selam arkdslar sorunum su 1 gb lık mp3 me cok falza muzik yuklemiştim %98 lık dolmus farkında olmadım bugun bi dinliyim dedim actım dosya yok dedi sasirdim oysaki daha gecen atmıstım muzikleri pc ye taktım pc mp3 gördu amaa içindeki sarkıları gormedi bende biçimlendirdim sonra kendine geldi yeni müzikler attım kabul etti fakat şimdi deniyorum pc ye takmayı pc tanımıyo yazılanları yapmaya calıstım ama hiç bişey degişmedi pc halen tanımıyo benim ne yapmam lazım :
at j2091n
9.1.51
yardım ederseniz cok sevinirim
Cihazı USB ye takar takmaz PLAY TUŞUNU 10 saniye basılı tutun GÖRECEKTİR.....
AHMET GÖZKONAN
ya bazı yazılarda bırseyler okudum.chıp ın bacaklarına lehım mı atılcakmıs neymıs.kusura bakmayın cok aradım ama bulamadım bu lehım olayını anlatan sayfa nerede.ilk konuda 50 sayfa var her sayfada onlrca yazı.bu ıkıncı konu buraya mıllet yazmıs da yazmıs.aradım aradım bulamadım.lehım ısını anlatan yazı hangı sayfada.
bırde benım fırmware un devıce name ı United mp3 player olmalı.kafayı yıyecem hep s1 fırmware var nette.hıc mı kımsede olmaz unıted fırmware.eger bulupta serefsızce bencıllık yapan varsa allah onun mustahakını versın.ben bır buluyum ilk isim foruma eklıyecegım.
ya bazı yazılarda bırseyler okudum.chıp ın bacaklarına lehım mı atılcakmıs neymıs.kusura bakmayın cok aradım ama bulamadım bu lehım olayını anlatan sayfa nerede.ilk konuda 50 sayfa var her sayfada onlrca yazı.bu ıkıncı konu buraya mıllet yazmıs da yazmıs.aradım aradım bulamadım.lehım ısını anlatan yazı hangı sayfada.
bırde benım fırmware un devıce name ı United mp3 player olmalı.kafayı yıyecem hep s1 fırmware var nette.hıc mı kımsede olmaz unıted fırmware.eger bulupta serefsızce bencıllık yapan varsa allah onun mustahakını versın.ben bır buluyum ilk isim foruma eklıyecegım.
Bence böyle konuşmanız forum acısından pek etik degil zaten forumdaki arkadaşlarım gereken ne ise yardımcı oluyorlar bende askerde olmama ragmen cihazınızın arızaya gectiginden dolayı zaten böyle bir yazı cıkmıştır.cihazı lehim beceriniz varsa ki sandıma göre yok lehimledikten sonra adfu dosyası var zaten bu yaptımız işlem adfu modunda tanıtıpta cihaza uygun yazılım yüklemek için dir lütfen rica ediyorum bir daha böyle yazmayınız moderatörlerim tarafından uyarılmak zorunda kalırsınız
SAYGILARIMLA
Creative Zen neeon2 4 gb mp3 player'a en son çıkan firmware sürümünü yüklemek istedim.. yüklerken firmware error yazıp pc kitlendi.. usb çıkardım cihaz boot olarak açılıyor fakat menü hiç çıkmıyor .. sadece
''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' diye uyarı çıkıyor.. pc'ye bağlıyorum görev çubuğunda ''usb yığın depolama aygıtı-sürücü (e)'' olarak görünüyor.. 4-5 dakkika kadar beklersem bilgisayarımda da gözüküyor ama cihazın içine girilmiyor.. Bilgisayarıma sağ tıklayıp, yönet/disk yönetimini seçince bir müddet sonra orada da görebiliyorum fakat bir işlem yapamıyorum..
Yeniden firmware yüklemek istiyorum.. bir türlü tekrar fw yükleyemedim.. bir müddet bekleyince upgrade yazısı çıkıyor tıklıyorum ama sonuç hep olumsuz..?!
http://img72.imageshack.us/img72/8511/20081003022541ht7.jpg (http://imageshack.us)
Türkiye garantisi de olmadığı için istanbul'da ki creative servisi multimedya şirketi yapmıyormuş..
Sizce bu cihazı kime yaptırabilirim..
Creative Zen neeon2 4 gb mp3 player'a en son çıkan firmware sürümünü yüklemek istedim.. yüklerken firmware error yazıp pc kitlendi.. usb çıkardım cihaz boot olarak açılıyor fakat menü hiç çıkmıyor .. sadece
''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' diye uyarı çıkıyor.. pc'ye bağlıyorum görev çubuğunda ''usb yığın depolama aygıtı-sürücü (e)'' olarak görünüyor.. 4-5 dakkika kadar beklersem bilgisayarımda da gözüküyor ama cihazın içine girilmiyor.. Bilgisayarıma sağ tıklayıp, yönet/disk yönetimini seçince bir müddet sonra orada da görebiliyorum fakat bir işlem yapamıyorum..
Yeniden firmware yüklemek istiyorum.. bir türlü tekrar fw yükleyemedim.. bir müddet bekleyince upgrade yazısı çıkıyor tıklıyorum ama sonuç hep olumsuz..?!
http://img72.imageshack.us/img72/8511/20081003022541ht7.jpg (http://imageshack.us)
Türkiye garantisi de olmadığı için istanbul'da ki creative servisi multimedya şirketi yapmıyormuş..
Sizce bu cihazı kime yaptırabilirim..
Kardeş askerde oldugum halde size yardımcı olmaya calışıyorum buyur nasıl olacanı biliyorsun pc ye tak pc bilgisayarımda cıkarılabilir disk yazısı görülene kadar bekle sonra bu programı calıştır ....
dowload....http://rapidshare.com/files/150487151/zen_neeon_2_reverse_tools_firmware.rar.html
Yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim..
Cihazı bilgisayar gördükten sonra reverse tools'u çalıştırdım;bir çok kere denememe rağmen yanıt vermiyor..
cihaz şarj oluyor ama kapanmıyor.. sürekli şarjı bitene kadar ''font mismatch, please reload firmware. please connect your player to pc'' modunda açık kalıyor.. Artık çözüm bulununcaya kadar bekleteceğiz..
Sana hayırlı teskereler dilerim...
""FONT"" dosyası eksik oldugu için yapıyor ama font dosyasını internetten zor bulruz anca aynı cihazdan bulucaz onun fontunu kopyalayıp göndercez baklımda olmassa teknosada varsa veya onlrdan tamire cihaz geliyor ordan yedekler size gönderirim
""FONT"" dosyası eksik oldugu için yapıyor ama font dosyasını internetten zor bulruz anca aynı cihazdan bulucaz onun fontunu kopyalayıp göndercez baklımda olmassa teknosada varsa veya onlrdan tamire cihaz geliyor ordan yedekler size gönderirim
İlgin için teşekkürler Ahmet kardeşim..
1 saat kadar evvel son fw'yi (ZENNeeon2_PCFW_A5_1_07_03) yine deneyeyim dedim bu sefer.. ''please wait'' yazdı.. 2-3 dakika kadar bekledim ekranda firmware error yazdı.. Tühh olmadı derken;yanda ki deliğe iğne sokup, reset attım.. bu sefer cihaz normal olarak boot yapıp,açıldı.. hem hayret ettim hem de çok sevindim..
Belki 100 kere fw atmayı 10 gün kadar deniyorum olmuyoırdu.. bu sefer punduna geldi oldu??!!
Creative'lerin fw atmada hiç sorun çıkardığını görmedim.. Bu ilk defa başıma geldi.. Zaten nette de araştırma yaparken zen neeon2 modelinden çok kişi şikayetçi.. sorunlu bir modelmiş.. çoğu alan değiştirmiş..
En iyisi kısa zamanda sorunsuz çalışırken satmak galiba..
Bence böyle konuşmanız forum acısından pek etik degil zaten forumdaki arkadaşlarım gereken ne ise yardımcı oluyorlar bende askerde olmama ragmen cihazınızın arızaya gectiginden dolayı zaten böyle bir yazı cıkmıştır.cihazı lehim beceriniz varsa ki sandıma göre yok lehimledikten sonra adfu dosyası var zaten bu yaptımız işlem adfu modunda tanıtıpta cihaza uygun yazılım yüklemek için dir lütfen rica ediyorum bir daha böyle yazmayınız moderatörlerim tarafından uyarılmak zorunda kalırsınız
SAYGILARIMLA
FBAHMET sen benı yanlıs anladın.benım dusundugum bazı kısıler forumu sırf bılgı almak ıcın kullanıyorlar.bılgılerını aldıktan sonrada ortalıktan kayboluyorlar.yanı bencıllık yapıyorlar.ama tabı benım gorusumdur.yanlıs dusunuyorsam kusura bakmayın kımsenın hakkını yemek ıstemem.kac aydır ben devıce name ı united mp3 player olan firmware arıyorum.hıc mı olmaz.elınde olanlar vardır elbette ama yardım etmıyorlar.neyse ben yanlıs anlasıldım sanırım.
lehım ısıne gelınce lehım kullanmasını yapmasını cok ıyı bılırım.ama sanırım cıhazı adfu yapamıyanlar lehım olayına gırmelı ben zaten yapıyorum.flash dısk olarak tanıyorda uygun fırmware yok elımde.
ıyı gunler...
Arkadaşlar kolay gelsin,
Bende 2 gün önce İstanbul Doğubank'tan 1 Gb çakma Sony mp3-mp4 player aldım oğluma, 2 gündür dinliyordu ancak bu gün mp3 dinlerken parça başlıyor 10 saniye sonra yeni parçaya geçiyordu, bütün parçaları hafızadan sildim satece bir parça bıraktım, onda da 10 saniye sonra durdu, ne yaptıysam, hangi ayarlarını kurcaladıysamda düzelmedi, bende forum sitelerine bakayım yazılımını yeniden yükleyeyim dedim ve forum sitesinde belirtildiği gibi kısa devre yaparak cihazı sıfırladım ve tekrar bilgisayara tanıttım, şuan mavi bir ekran var sadece, firmware sini de bir türlü bulamadığım için cihazı çalıştıramıyorum, gece saat 04.00 ben hala firmware arıyorum ama bulamayacağım sanırım, tek ümidim sizlersiniz. Cihazın yazılımını silmeden versiyon bilgilerini almıştım ayrıca cihazın içinide açtım, işlemci üzerinde yazanları da size versem yardımcı olabilirmisiniz bana acaba,
Cihaz Çakma Sony MP3-MP4 PLAYER (Oyun, Tex, Tel Rehberi vs. kısımlar var)
Silmeden önce versiyon bilgisi olarak
MP3 Player
BKSC13121_30
2008-01-08
9.1.52
2005-01-09
bilgileri yazıyordu.
Cihazın içi kısmındaki işlemcilerde ise,
0752 1-1
29F8G08MAA
WC B
Diğerinde ise
ACU7513
GA110EA 1AN
bilgileri var.
Ben bir kaç tane frimware yüklemesi yaptım ama sanırım doğrusunu yüklemediğim için herhangi bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar kolay gelsin,
Bende 2 gün önce İstanbul Doğubank'tan 1 Gb çakma Sony mp3-mp4 player aldım oğluma, 2 gündür dinliyordu ancak bu gün mp3 dinlerken parça başlıyor 10 saniye sonra yeni parçaya geçiyordu, bütün parçaları hafızadan sildim satece bir parça bıraktım, onda da 10 saniye sonra durdu, ne yaptıysam, hangi ayarlarını kurcaladıysamda düzelmedi, bende forum sitelerine bakayım yazılımını yeniden yükleyeyim dedim ve forum sitesinde belirtildiği gibi kısa devre yaparak cihazı sıfırladım ve tekrar bilgisayara tanıttım, şuan mavi bir ekran var sadece, firmware sini de bir türlü bulamadığım için cihazı çalıştıramıyorum, gece saat 04.00 ben hala firmware arıyorum ama bulamayacağım sanırım, tek ümidim sizlersiniz. Cihazın yazılımını silmeden versiyon bilgilerini almıştım ayrıca cihazın içinide açtım, işlemci üzerinde yazanları da size versem yardımcı olabilirmisiniz bana acaba,
Cihaz Çakma Sony MP3-MP4 PLAYER (Oyun, Tex, Tel Rehberi vs. kısımlar var)
Silmeden önce versiyon bilgisi olarak
MP3 Player
BKSC13121_30
2008-01-08
9.1.52
2005-01-09
bilgileri yazıyordu.
Cihazın içi kısmındaki işlemcilerde ise,
0752 1-1
29F8G08MAA
WC B
Diğerinde ise
ACU7513
GA110EA 1AN
bilgileri var.
Ben bir kaç tane frimware yüklemesi yaptım ama sanırım doğrusunu yüklemediğim için herhangi bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
ABİ sen ne yaptın cihazda sadece menü ayarında sarkı calma listesi ayarı orda repeat-normal-yazan yerler vardı 2 dakikalık iş için kopmle cihazı mafetmişin her zaman diyorum yazılım atmak en son işiniz olsun
o cihazlar fake oldugu için cok zor yazılım bulman sana tavsiyme bir adet daha al
KOLAY GELSİN AHMET GÖZKONAN
Baktım be abicim, repeat ayarlarında böyle 10 saniye sonra değişim olması gereken bir ayar yeri yoktu, o ayarları iyice kurcaladım, doğru tekrarlama ayarları var ama bizim cihazda sorun tekrarlama değil 10 sn sonra sıradaki parçaya geçiyordu, bellekte tek şarkı var ise de 10 saniye sonra şarkı çalması duruyordu, bir şey daha dikkatimi çekti, mesela şarkı çalarken senin dediğin menüdeki ayarlar ile uğraşırken tabii ki saniye kontörünün görüntüsü gidiyor, menüde hangi kısma girdiysen orası var ekranda, bu arada tabii ki şarkı çalmaya devam ediyor, işte o zaman 10 saniye de 20 saniye de geçse şarkı devam ediyordu, yani anlayacağın bu repeat ayarlarından değildi tahminimce, çünkü çok baktım ayarlara düzelmedi, ondan sonra yazılımı silmek istedim. Ben şimdi İstanbul'da değilim, Bartın'dayım, burası da küçük bir il, bu işlerden anlayan bir elektronikçi de olduğunu düşünmüyorum, hatta mp3 satan doğru dürüst biryer bile yok gibi geliyor o nedenle ya bir sene daha bekleyeceğiz ki izinde İstanbul'a gidince başımızın çaresine bakacağız, tabii bu arada oğlumu nasıl ikna edeceğim o da ayrı bir problem, yada bizim derdimize derman olacak yukarıda verdiğim bilgilere uygun frimwire bana bulabilecek bir arkadaşın mesajını bekleyeceğim, özellikle çin web sayfalarında var gibi geldi bana çince bilmediğim için indirme şansım olmadı, ama bu işlerle sürekli uğraşan çok daha profesyonel arkadaşlar olduğuna inanıyorum burada, tek ümidim sizlersiniz, sizlerden gelecek yardımı beklemekten başka yapabilecek birşeyim yok.
timberlakee 07-10-2008, 13:05 arkadaşlar
Samsung 704
k9g8g08uom PCb0
için uygun firmware'yi biliyo musunuz ? lütfen yardın edin :/
FBAHMET sen benı yanlıs anladın.benım dusundugum bazı kısıler forumu sırf bılgı almak ıcın kullanıyorlar.bılgılerını aldıktan sonrada ortalıktan kayboluyorlar.yanı bencıllık yapıyorlar.ama tabı benım gorusumdur.yanlıs dusunuyorsam kusura bakmayın kımsenın hakkını yemek ıstemem.kac aydır ben devıce name ı united mp3 player olan firmware arıyorum.hıc mı olmaz.elınde olanlar vardır elbette ama yardım etmıyorlar.neyse ben yanlıs anlasıldım sanırım.
lehım ısıne gelınce lehım kullanmasını yapmasını cok ıyı bılırım.ama sanırım cıhazı adfu yapamıyanlar lehım olayına gırmelı ben zaten yapıyorum.flash dısk olarak tanıyorda uygun fırmware yok elımde.
ıyı gunler...
al kardeşim sana yazılım tanıtman iin yardımcı olduysam ne mutlu http://rapidshare.com/files/151696524/adfu.rar.html
Baktım be abicim, repeat ayarlarında böyle 10 saniye sonra değişim olması gereken bir ayar yeri yoktu, o ayarları iyice kurcaladım, doğru tekrarlama ayarları var ama bizim cihazda sorun tekrarlama değil 10 sn sonra sıradaki parçaya geçiyordu, bellekte tek şarkı var ise de 10 saniye sonra şarkı çalması duruyordu, bir şey daha dikkatimi çekti, mesela şarkı çalarken senin dediğin menüdeki ayarlar ile uğraşırken tabii ki saniye kontörünün görüntüsü gidiyor, menüde hangi kısma girdiysen orası var ekranda, bu arada tabii ki şarkı çalmaya devam ediyor, işte o zaman 10 saniye de 20 saniye de geçse şarkı devam ediyordu, yani anlayacağın bu repeat ayarlarından değildi tahminimce, çünkü çok baktım ayarlara düzelmedi, ondan sonra yazılımı silmek istedim. Ben şimdi İstanbul'da değilim, Bartın'dayım, burası da küçük bir il, bu işlerden anlayan bir elektronikçi de olduğunu düşünmüyorum, hatta mp3 satan doğru dürüst biryer bile yok gibi geliyor o nedenle ya bir sene daha bekleyeceğiz ki izinde İstanbul'a gidince başımızın çaresine bakacağız, tabii bu arada oğlumu nasıl ikna edeceğim o da ayrı bir problem, yada bizim derdimize derman olacak yukarıda verdiğim bilgilere uygun frimwire bana bulabilecek bir arkadaşın mesajını bekleyeceğim, özellikle çin web sayfalarında var gibi geldi bana çince bilmediğim için indirme şansım olmadı, ama bu işlerle sürekli uğraşan çok daha profesyonel arkadaşlar olduğuna inanıyorum burada, tek ümidim sizlersiniz, sizlerden gelecek yardımı beklemekten başka yapabilecek birşeyim yok.
Şimdi abicim o dedigin versiyon numarasına göre cok yazılım buluyor en azından bir resm ekleyebilirsen sana daha cok yardımcı olucam cünki bayagı yazılım buldum buna göre
arkadaşlar
Samsung 704
k9g8g08uom PCb0
için uygun firmware'yi biliyo musunuz ? lütfen yardın edin :/
böyle bir yazılım bulmamız cok zor bunun versiyonu olur yazılım tarihi olur bu yazdıklarınız sadce flaş entegresi ve işlemci numarasıdır.........
AHMET GÖZKONAN
İlgin için teşekkürler Ahmet kardeşim..
1 saat kadar evvel son fw'yi (ZENNeeon2_PCFW_A5_1_07_03) yine deneyeyim dedim bu sefer.. ''please wait'' yazdı.. 2-3 dakika kadar bekledim ekranda firmware error yazdı.. Tühh olmadı derken;yanda ki deliğe iğne sokup, reset attım.. bu sefer cihaz normal olarak boot yapıp,açıldı.. hem hayret ettim hem de çok sevindim..
Belki 100 kere fw atmayı 10 gün kadar deniyorum olmuyoırdu.. bu sefer punduna geldi oldu??!!
Creative'lerin fw atmada hiç sorun çıkardığını görmedim.. Bu ilk defa başıma geldi.. Zaten nette de araştırma yaparken zen neeon2 modelinden çok kişi şikayetçi.. sorunlu bir modelmiş.. çoğu alan değiştirmiş..
En iyisi kısa zamanda sorunsuz çalışırken satmak galiba..
Eger calıştı ise cok sevindim evet neeon2 lerde yazılım sorunu var cok zor buluyorlar en kısa zamanda elinden cıkarmanı tavsiye ederim
timberlakee 07-10-2008, 15:03 h t t p://img72.imageshack.us/img72/5848/12qs2.png
bu cihazın önizlemesi,
bilgileri;
sony mp4 1 gb
işlemci: ATJ2091N FC2420B CCS
Samsung 704 K9G8G08U0M PCB0
.. bide SP3767HN 06LS37 yazıyo arkasında .. başka yazı göremiyorum..
buna uygun firmware lazım arkadaşlar yardım edin .. FBAHMET Lütfen :/
h t t p://img72.imageshack.us/img72/5848/12qs2.png
bu cihazın önizlemesi,
bilgileri;
sony mp4 1 gb
işlemci: ATJ2091N FC2420B CCS
Samsung 704 K9G8G08U0M PCB0
.. bide SP3767HN 06LS37 yazıyo arkasında .. başka yazı göremiyorum..
buna uygun firmware lazım arkadaşlar yardım edin .. FBAHMET Lütfen :/
http://rapidshare.com/files/151764874/LSD_ATJ2091N_18V_A1_SSD1784_9.1.52.7z.html al kardeş ilaçın burda senin cihazının aynısıdır
not: yani tek sen degil herkes foto ekleyebilse hiç degilse ona göre buluruz ve yardımcı olmamız daha kolay olur........
timberlakee 07-10-2008, 19:37 h t t p://rapidshare.com/files/151764874/LSD_ATJ2091N_18V_A1_SSD1784_9.1.52.7z.html al kardeş ilaçın burda senin cihazının aynısıdır
not: yani tek sen degil herkes foto ekleyebilse hiç degilse ona göre buluruz ve yardımcı olmamız daha kolay olur........
uraştığın için teşekkürler ahmet ama şuan konudakileri uygulayıp firmware'yi yükledim.. ama bi sorun var, ekranda sadece beyaz bir şey çıkıyor.. Beyazdan başka bir şey yok.. Bilgisayarda J: Diski olarak gözüküyor şarkı da atılabiliyor fakat ekran beyaz.. :smiles20:
Abicim cihazın içinin fotoğrafını mı atayım, entegrelerin fotoları mı?
al kardeşim sana yazılım tanıtman iin yardımcı olduysam ne mutlu htt://rapidshare.com/files/151696524/adfu.rar.htm
FB AHMET GONDERDIGIN SEYI HENUZ INCELEMEDIM.NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA INCELIYECEGIM.TESEKKUR EDERIM.SIMDI BEN SANA BASKA BIR SEY SORCAM.
BUGUN FARK ETTIM.DAHA ONCE FIRMWARE YUKLUYORDUM.CIHAZI 4-5 DAKIKA BEKLETIYORDUM USB DE KI CIHAZ TAM OLARAK FIRMWARE U ALGILASIN DIYE.AMA SONUC HEP AYNIYDI.EKRANDA MAVI ISIK YOK OLMUYOR KUM SAATI VEYA BASKA BIRSEY CIKMIYORDU.BUGUN HERHANGI BIR FIRMWARE YUKLEDIM(ELIMDE 50-60 TANE VAR).GENE MAVI ISIK EKRANDAN GITMEDI.CIHAZIN EKRANININ ARKASINI ACTIM.ORADA EKRANI TAM DEVREYE BAGLAYAN IKI KABLO VAR.DEDIM BU IKI KABLOYU BIR BIRINE TEMS ETTIRIYIM BAKIYIM NE OLACAK ZATEN MP4 MAHVOLDU.BU IKI KABLOYU BIRBIRINE DEYDIRDIKTEN SONRA KUM SAATI CIKTI EKRAND.BELLI BIR SURE EKRANDA KUMSAATI GORUNDU ANCAK DAHA SONRA TEKRAR GITTI.BUNU DIGER FIRMWARE LERDEDE DENEDIM BIR KACINDA DA AYNI SEY OLUYOR.ACABA YAPAMAYAN ARKADASLARIN VE BENIM MP4 PLAYERLARDA EKRANIN ARKASI ILE OYNAMAK MI LAZIM.
UMARIM ACIKLAYICI ANLATABILMISTIRIM.UZUN LAFIN KISASI EKRANIN ARKA TARAFINDAKI IKI KABLOYU BIRBIRINE TEMAS ETTIRDIKTEN SONRA KUM SAATINI CIKARABILIYORUM.AKSI TAKDIRDE O KADAR FIRMWARE YUKLEMEME RAGMEN SONUC 0.
timberlakee 13-10-2008, 16:11 uraştığın için teşekkürler ahmet ama şuan konudakileri uygulayıp firmware'yi yükledim.. ama bi sorun var, ekranda sadece beyaz bir şey çıkıyor.. Beyazdan başka bir şey yok.. Bilgisayarda J: Diski olarak gözüküyor şarkı da atılabiliyor fakat ekran beyaz.. :smiles20:
yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar ? :help1::smiles7:
Şimdi abicim o dedigin versiyon numarasına göre cok yazılım buluyor en azından bir resm ekleyebilirsen sana daha cok yardımcı olucam cünki bayagı yazılım buldum buna göre
Ahmetcim cihazın dış görünüm fotoğrafını çektim, ancak buraya eklemeyi de bir türlü beceremedim, bir mail adresi versende göndersem olurmu, hadi gözünü seveyim şunun firmware si neyse buluverirsen çok makbule geçecek, çocuk hergün baba bulundumu bir haber geldimi diye sorup duruyor.
mympxplayer.org/image-full-asp578.html
Cihazın içindeki menüler ve açıldığında aynı yukarıdaki linkdeki cihaz gibi görünüyordu, linkdeki cihazın menüleri ve ekran görüntüsü aynıydı.
Hadi Ahmetcim bir el atıver şu olaya be abicim.
kozdemir26 18-10-2008, 20:14 selam arkadaşlar elimde bir mp3 player var asahi gk828q.(1gb radyolu)
http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd52194-m.jpg
benim sorunum mp3 player şarkı çalarken arka planda çıt çıt diye bir gürültü ve parazit sesi çıkartıyor ses yüksek olunca pek belli olmuyor ama gece yatarken sesi kıstığımda çok belli pluyor.şarkı çalmazken bile bu ses geliyor bu radyodada mp3 tede aynı ve işigi yandığı zaman bu ses artıyor.acaba yeni yazılım yüklesem bu sorun düzelirmi
çiplerin üzerlerinde şunlar yazılı:
atj2091n
hy27ut088g2m
versiyon:9.1.52
tarih:22.05.2006
not:makinanın imajını aldım yani elimde orjinal firmware mevcut yanlış bişey yüklesem bile geri getirme şansım var birkaç firmware denedim olmadı sonra kendi firmware i geri yükledim makina şuan çalışıyor.
Merhabalar;
Bende çakma sony ns-11 modeli 1gb mp3 var.Pcye taktığımda gördüğü halde tanıyamıyor.Ekran açılınca starting yazıp kalıyor...
Sanırım driverı lazım.Cdsi elimde yok.
Gerekli sürücü elinde olan varsa bi yardımcı olabilir mi acaba?
Teşekkürler...
by_sihirbaz 25-10-2008, 02:34 Cihazı USB ye takar takmaz PLAY TUŞUNU 10 saniye basılı tutun GÖRECEKTİR.....
AHMET GÖZKONAN
kardeşim solediklerini harfiyen yaptım ama yok tanımadı bilgisayar..mp3 biçimlendirmişdim yazılımını bulamazmıyız tekrardan :smiles8:
oradigital 26-10-2008, 21:26 h ttp://img291.imageshack.us/img291/7828/8673mp4dk3.jpg
h ttp://img124.imageshack.us/img124/7743/adszmg2.jpg
hynix hy27uf082g2a
1 gb mp4 player
uygun firwareyi bulamadım cok acilarkadaslar :badprv:
hicacılmıyo kısa devre yapıyorum yardımlarınızı bekliyrum
resimlere bakmak icin http olcak bosluk yolk
oradigital 31-10-2008, 07:52 h ttp://img291.imageshack.us/img291/7828/8673mp4dk3.jpg
hynix hy27uf082g2a
1 gb mp4 player
güncell:help1:
oradigital 31-10-2008, 19:29 @FBAHMET
invalid upgrade firmware file!
uyarı cıktı olmadı
daha önce attım yazılımdan cihazın ısıgı sürekli yanıp sönüyo:help1: uygun versionu arayıyorum yardım
telsiz09 02-11-2008, 03:13 şu çakma sony mp5 fotoğraf makinalı olan modellerden 1 tane aldım batarya düşük resmi ekrana gelip kapanıyor aldığım yer cep telefonu şarj cihazı verdi şarj cihazı olarak ama takınca şarj almıyor sanırım 2 saat şarj da duruyor şarj almıyor bu meretin orijinal şarj aleti kaç volt dur veya klasik bir arızası varmıdır bunun ile ilgili ...elektronik bilgim iyidir ama içini açmadım ....:ok:
selam arkadaşlar elimde bir mp3 player var asahi gk828q.(1gb radyolu)
http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd52194-m.jpg
benim sorunum mp3 player şarkı çalarken arka planda çıt çıt diye bir gürültü ve parazit sesi çıkartıyor ses yüksek olunca pek belli olmuyor ama gece yatarken sesi kıstığımda çok belli pluyor.şarkı çalmazken bile bu ses geliyor bu radyodada mp3 tede aynı ve işigi yandığı zaman bu ses artıyor.acaba yeni yazılım yüklesem bu sorun düzelirmi
atj2091n
hy27ut088g2m
not:makinanın imajını aldım yani elimde orjinal firmware mevcut yanlış bişey yüklesem bile geri getirme şansım var birkaç firmware denedim olmadı sonra kendi firmware i geri yükledim makina şuan çalışıyor.
kulaklık cıkışı yuvasının yanında 2 adet micro kondasitörler arızalıdır kısa devre yapınız.............
h ttp://img291.imageshack.us/img291/7828/8673mp4dk3.jpg
hynix hy27uf082g2a
1 gb mp4 player
şimdi ana boardtan ekrana giden flex ( kablo ) üstünde versiyonu ve tarihi yazar bu yazdıklarınız sadece flaş numarası kimse yardım edemez dedigim yere bakın versiyon numarası yazacaktır....
saygılarımla coktandır bakamıyordum maillere askerlikten dolayı AHMET GÖZKONAN
Merhabalar;
Bende çakma sony ns-11 modeli 1gb mp3 var.Pcye taktığımda gördüğü halde tanıyamıyor.Ekran açılınca starting yazıp kalıyor...
Sanırım driverı lazım.Cdsi elimde yok.
Gerekli sürücü elinde olan varsa bi yardımcı olabilir mi acaba?
Teşekkürler...
Usb kablosunu dene olmassa sofware arızalıdır yoksa cihazının usb yuvaları soguk lehim olmuş olabilir
SAYGILARIMLA AHMET GÖZKONAN
şu çakma sony mp5 fotoğraf makinalı olan modellerden 1 tane aldım batarya düşük resmi ekrana gelip kapanıyor aldığım yer cep telefonu şarj cihazı verdi şarj cihazı olarak ama takınca şarj almıyor sanırım 2 saat şarj da duruyor şarj almıyor bu meretin orijinal şarj aleti kaç volt dur veya klasik bir arızası varmıdır bunun ile ilgili ...elektronik bilgim iyidir ama içini açmadım ....:ok:
şimdi ilk olarak 3.3 volt ile sarj olacak efendim ama sarja baglayınca küçük bir lamba yanıyormu eger yanıyorsa pil sarj etmeye hazır ama siz tadınız halde yanımıyorsa adatörün + - olayı var ona bir bakın yok lamba yanıyor diyorsan içinde SAKIZ PİL diye adlandırdımız pil var o şişme yapmıştır ya degiştirin yada 12 volt ile bir tetikleyin yani şoklayın o dedigim lamba ön panelde kırmızı lambanın yanında sarı bir lamba idi ona bakın eger hepsinde de bir sonuç alamadı iseniz şarj yuvası arızalıdır onu degiştirin
SAYGILARIMLA AHMET GÖZKONAN ŞAFAK 187
telsiz09 02-11-2008, 13:50 edit ....
telsiz09 02-11-2008, 13:55 Ahmet kardeşim aynen dediğin gibi şarja bağlayınca 2 ledde voltaj aktifi anlamında parlaklaşıyor ancak şarj cihazı üzerindeki ledin akım çekince kırmızıya dönmesi gerekirken yeşilde kalıyor yani akım çekmiyor ..pili piyasada bulabilirmiyiz BEN İZMİR deyim cihazı geri verdim eğer basit bir konu ise tekrar alıp tamir edeym mi sizce cihaz hoşuma gitmişti .....
timberlakee 02-11-2008, 19:10 uraştığın için teşekkürler ahmet ama şuan konudakileri uygulayıp firmware'yi yükledim.. ama bi sorun var, ekranda sadece beyaz bir şey çıkıyor.. Beyazdan başka bir şey yok.. Bilgisayarda J: Diski olarak gözüküyor şarkı da atılabiliyor fakat ekran beyaz.. :smiles20:
yardım edecek yok mu arkadaşlar lütfen !!
Casus2716 03-11-2008, 11:26 teşekürler
Arkadaşlar elimde ORİTE EMP-155 var mp3/mp4 var bunun için neler yapılabilinir
http://img221.imageshack.us/img221/6969/el445381ve4.jpg (http://imageshack.us)
arifemir 09-11-2008, 20:25 asjkerlik henüz bitmedi usta şimdi cihazn normal calışıyormu yoksa sistem çökmüş bir şekilde bozukmu eger çalışıyorsa önce kaliteli bir antivürüs programından gecir yok calışmıyorsa ona göre arayalım bulalım askerde oldugum için biraz teknolojiden uzak kaldım bazı bildigim yerlerde var sana gönderirim kardeşim sonra bu tür arızalara sistem entegresi ve flaş entegresindeki soguk lehimli bacaklarda yapabiliyor çünki cogu kişi bü tür arızaları program cökmesi diye algılıyor ve saglam cihazın yazılımın cökertiyor dedigim gibi yazılım en son iş ve emininseniz yükleyiniz artı yüklemek istersenizde aynı yazılım yükleyiniz dedigim gibi arif kardeş en büyük hatayı bütün yazılımları denedim demekle yapmışın hepsini denemek bir intihar cihaz için sisteme kadar bozabilirsin bu cihazlar belki bilirsin dijital uydu alıcılı cihazlara benzer başka yazılım attıgında flaş bozulabiyor ve orjinal yazılımın bulsan bile yükleme yapmıyor kolay gelsin
hocam dediğim daha önceden dediğim gibi benim cihaz hala ekransız bi şekilde çalışıyor.. hem de ezbere tuşlayarak herşeyi kullanılabiliyor. ama ekranı da görünse fena olmazdı. ekran bir firmware yüklenmesi sonrasında böyle görünmez oldu.. çok incelememe rağmen de diğer arkadaşların verdiği gibi bord no ve ekran no sunu da olmadığından dolayı yazamıyorum.
cihaz camında ipod yazan Atj2091N ; 1Gb flash samsung 704 ; ekranı da Rohs dan başka bişey yazmayan 1.5" bişey ; K918H2VOM dan başka da bir yazı yok. buna göre flash da yok zaten...
şimdi dedigim yazı ekranın flex kablosu üzerinde yazar yani ekran kabloları üzerinde 100% yazması gerekir
Ahmet kardeşim aynen dediğin gibi şarja bağlayınca 2 ledde voltaj aktifi anlamında parlaklaşıyor ancak şarj cihazı üzerindeki ledin akım çekince kırmızıya dönmesi gerekirken yeşilde kalıyor yani akım çekmiyor ..pili piyasada bulabilirmiyiz BEN İZMİR deyim cihazı geri verdim eğer basit bir konu ise tekrar alıp tamir edeym mi sizce cihaz hoşuma gitmişti .....
şimdi cihaz hoşunuza gidebilir ama firmware de sorun cıkarsa cihazı unutun efendim pil sakız pil bu işlerle ugrasan tamircilerde bulabilirsin ama dedigim gibi yazılım cökerse cihazı unut ++ antivürüsü cok iyi, olan bilgisayarlarda kullan virüs girerse cabucak cökme riki daha cok mesela kasperysky olabilir norton oloabilir bu gibi yazılımlar kullanki cihazını korusun
saygılarımla ahmet gözkonan
arifemir 12-11-2008, 00:50 şimdi dedigim yazı ekranın flex kablosu üzerinde yazar yani ekran kabloları üzerinde 100% yazması gerekir
ahmet kardeşim ekranın filmini alt üst ettim, fakat yazı yok değil ama diğer arkadaşların yazdığı gibi model yazısı değil LCD 128X128 RoHs yazıyor ben de anlamadım bu işi acaba neden yazmaz ki ekran modeli. inan bana başka hiç bir yazı yok. sanki hiç kimsede olamayan bir çakması var ben de, artık
arifemir 12-11-2008, 00:52 artık ben de hayretediyorum elimdeki cihaza.
muratkuldur 20-11-2008, 11:37 slm arkadaşlar.
Aynı sorunlar bendede vardı.Bendede cw-x marka bir mp4 vardı firmware yükleyelim dedik Türke birşey olmaz dedik alet bozuldu :)
kum saatinden başka birşey görünmüyordu.Ama markası ne olursa olsun bu aletlerin hepsi aynı.Ben forumda biraz bakındım öğrendiklerimle uygulamaya çalıştım şu kısa devre yaptırma filan bir kaç gün uğraştım ama onunda başardım.
Bir daha tövbe dokunursam.Ben bozmadan önce aletin yazılım bölümündeki bilgileri not etmiştim.Hatta şu içinde 4 tane dosya olan bat lı dosyalardan filan yedeğini almıştım dump.bin adında dosya oluşturmuştum
ama işe yaramadı.İnternetten yazılımdaki bilgilere göre ona en benzer firmware buldum onunla becerebildim.Aletin üzerindeki chip numaralarıylada bulursunuz belki ama ben yüklü yazılıma göre buldum.
İlk gün iş yerindeki laptopda denedim.O kısa devre olaylarıyla filan ara sıra yeni donanım bulundu gibi gösteriyordu ama adfuupdate.inf dosyasını göstererk yüklemeye çalışıyordum ama her seferinde donanımınız hakkında bilgi içermiyor diyordu.
Bende evde denemeye karar verdim ordada adfuupdate.inf dosyasını göstererek yüklemeye çalıştım bu sefer aynı dosya yükleme yaptı.Ama öyle hemen flash disk gibi bilgisayarımda görünmüyor ben öyle olacağını düşünüyordum.Usb device diye yeni bir donanım buluyor gibi gösteriyor
fakat buna ait sürücü bulmaya çalıştım ama bulamadım zaten gerekte yokmuş.Öyle alete zarar vermeye bataryayı filan kesmeyede gerek yok.Adfu dosyasını yükledikten sonra gerisi doğru firmware yükledikten sonra problem çıkarmaz.Bilgisayara bağladığınızda ama şu hani donanımı güvenle
kaldır dediğimiz bölümün saatin yanında gelmesi gerekiyor.Hatta onun içerisine çift tıklayarak bakın usb adfu device diye gösteriyorsa artık şu mp3 update tool diye olan programı çalıştırıp uygun firmwireyi seçip yükletin.Eğer sonunda success derse aletiniz olmuş demektir.Ama bu işlem illa bir seferde olacak diye gerek yok bazen
program aleti görmüyor aygıt yok gibi msjlar veriyor.Siz usb yi bilgisayardan çıkarın takın.Benimde ilk seferde olmadı zaten bende aygıt yok gibi msjlar aldım.
Sizlere bu başımdan geçenleri anlatmak için üye oldum belki bir alet fazla kurtulurda bu çinlilere giden para çöpe gitmiş olmaz diye düşündüm.
Valla çinlileride tebrik ediyorum böyle dandik cihazları üretebildikleri için.Sizlere tavsiyem uzak durun işi hakkı ile yapanlar kazansın.
Kendi ülkemizde bile bu kadar işsizliğin sebebi belki bizleriz çünkü ucuz diye alıyoruz kaliteli ürün yapanlar madur oluyor vs.
Bence bu cihazlara para vermektense bu cihazların yaptığı işi yapan cep telefonlarını alın mesela samsung e250 mp4 ün yaptığı hepsini yapar.
150 ytl civarında bu özellikteki telefonları bulmak mümkün hemde kaliteli tabi.
Birde şu video oynatamayan arkadaşlara birşeyler söylüyeyim siz bu aletlerde avi, mp4 vs gibi dosyalarını oynatamazsınız özelliklerinde belki böyle diyor hatta adıda zaten mp4 player ama ben oynatanı görmedim çoğu bu tür video dosyalarını amv formatına çeviren programlarla attıktan sonra oynatıyor.Tabi çözünürlüğüde sizin alete uygun olmak şartıyla.
odenizci 28-11-2008, 15:10 :help1: merhaba arkadaşlar sizdem yardım istiyorum.
aşağıdaki cihazı gittigidiyor'dan almıştım.oğlum sd kart girişine bozuk para attığını gördüm.makinede kum saati çıktı .makinenin içini açıp parayı çıkarttım.bu arada makinenin içindeki numaraları kayıt edip bende firmware atmak istedim.fakat tecrübesiz olmamdan ötürü cihazın pili çipe yapışıktı pili çıkartmak isterken çip 'in bir tarafı komple lehimlerinden söküldü bu arada on/off anahtarıda zarar gördü neyse elektronikçi bir arkadaşa çipi güzelce lehimlettim anahtarın yerinede ince kablolar çıkartıp (anahtar vazifesi görsün diye)bir birlerine değdirmek sureti ile cihaza önceden şarj ettiğim pilini takıp açtım.forumda verilen bazı adreslerden yazılım aradım birtane yükledim bu sefer daha kötü oldu.kum saatide çıkmaz oldu.ekran kapkara ama cihazı hafıza kartı olarak görüyor.adfu yapıp birkaç yazılım daha yükledim ama nafile.yedeğinide almamıştım.bunun yazılımını aramadıım site kalmadı.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
h ttp://img9.imagevenue.com/img.php?image=75951_G7r9nt6009_122_962lo.jpg
h ttp://img239.imagevenue.com/img.php?image=75949_G2r1nt4008_122_134lo.jpg
çip1: ACU 7515
ÇİP2: HY27UT088G2M
LCD: FPC-TGS000190AC02-00
BOARD:*2007*04*13VER:B01
B0-058 yazmaktadır.
NOT:cihaz 4gb'tı şuan 958 mb görüyor
lütfen sizden ricam uygun yazılım konusunda sizden yardım bekliyorum.
carter1586 29-11-2008, 21:10 10 saattir uğraşıyorum bir türlü cımbız olayını yapamadım lütfen yardım edermisiniz
kirtozlee 07-12-2008, 20:45 Arkadaslar bu fotograftaki mp4 playeri olan varmi ? yardimci olabilecek
http://C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\mp4 ........bmp
http://C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\mp4 ..bmp
sonra boyle kalıyo yada acılıyor ama saga sola tıklayınca donup kalıyor..
http://C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\mp4.bmp
yardim pls..
..... simdiden tesekkurler ......
turhanb2000 11-12-2008, 22:05 8 GB Ipod Nano 3 rd ( taklit çin malı ) cihaz aldım.Fakat ikinci gün cihaz çöktü.forumlardan firmware yükleme programı buldum.Bir sürüde firmware yazılımı buldum.Bir çoğunu denedim.Fakat sadece cihazım çıkarılabilir bellek olarak gördürmeyi başardım.Yalnız sadece 2 GB olarak görünüyor.Cihazı açtığımda sadece ekran ışığı yanıyor.Menüleri ekrana gelmiyor.
Mp3 utilities programlarının 1.28 inden tut 5.09 a kadar tüm versiyonlarıyla elimdeki tüm firmware yazılımlarını yüklemeye çalıştım.Hiç biri cihazın menü ekranına gelmesini sağlamadı.
cihazın entegre bilgileri:
hynix KOR
HY27UU08AG5M
TPCB 838F
M8UJW719
DİĞER ENTEGREDE İSE : AK 125 YAZIYO
Sanırım doğru firmware yazılımı yüklemiyorum.Cihazıma uygun elinde firmware yazılımı tavsiye edebilirseniz sevinirim....
cihazım alttaki resimdekidir..
http://img230.imagevenue.com/loc544/th_06223_I3_122_544lo.jpg
http://img242.imagevenue.com/loc19/th_24540_3rd_54pod_nano_benzeri_122_19lo.jpg (http://img242.imagevenue.com/img.php?image=24540_3rd_54pod_nano_benzeri_122_19l o.jpg)
.....yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
acgelektronik 12-12-2008, 12:30 arkadaşım taklıt çin malı aldıysan onlar en fazla bir hafta çalışır kendini hiç yorma aldıgın yere götür degiştir .
8 GB Ipod Nano 3 rd ( taklit çin malı ) cihaz aldım.Fakat ikinci gün cihaz çöktü.forumlardan firmware yükleme programı buldum.Bir sürüde firmware yazılımı buldum.Bir çoğunu denedim.Fakat sadece cihazım çıkarılabilir bellek olarak gördürmeyi başardım.Yalnız sadece 2 GB olarak görünüyor.Cihazı açtığımda sadece ekran ışığı yanıyor.Menüleri ekrana gelmiyor.
Mp3 utilities programlarının 1.28 inden tut 5.09 a kadar tüm versiyonlarıyla elimdeki tüm firmware yazılımlarını yüklemeye çalıştım.Hiç biri cihazın menü ekranına gelmesini sağlamadı.
hynix KOR
HY27UU08AG5M
TPCB 838F
M8UJW719
Sanırım doğru firmware yazılımı yüklemiyorum.Cihazıma uygun elinde firmware yazılımı tavsiye edebilirseniz sevinirim....
cihazım alttaki resimdekidir..
http://img230.imagevenue.com/loc544/th_06223_I3_122_544lo.jpg
http://img242.imagevenue.com/loc19/th_24540_3rd_54pod_nano_benzeri_122_19lo.jpg (http://img242.imagevenue.com/img.php?image=24540_3rd_54pod_nano_benzeri_122_19l o.jpg)
Orda yazmışın birsürü program denedim diye belki dogru yazılımı buldun ama hepsini denediginden dolayı sistem bozulmuş olabilir veya flaş cin sitelerinde var ama nasıl bulcaksın orjinal yazılımı var
saygılarımla
roncatto 16-12-2008, 11:28 benim makinamda açılmıyor.bilgisayara taktıgımda sadece denetim masasında aygıt yöneticisi kısmında bilinmeyen aygıt diye gözüküyor.sürücü yazılımı gerekiyor sanırsam ama makinanın sürücüsünü internet te dahil bulamadım hiç biryerde..yardımcı olabilcek arkadaslar varsa sevinirim..hepinize kolay gelsin.
kozdemir26 19-12-2008, 06:56 öncelikle aşağıda verdiğim konunun ilk mesajını oku ve hepsini harfiyen uygula ve mp4 playeri adfu device olarak tanıt.
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=276567
ondan sonra yapman gereken doğru firmware'i bulup telefonuna yüklemek olacaktır.ben bir tane firmware koyuyorum onu bir dene.
http://uploaded.to/?id=svlaa0
bart1969 21-12-2008, 21:18 arkadaşlar 2 konuyu da sonuna kadar okudum.ama cevap bulamadım.elşmde aşağıdaki resme benzer 1gb
sahte sony s21 mp3 player var(radyolu ve ses kaydeden).
http://images.hemalhemsat.com/_upload/20074/246930001169762206576470_0_0.jpg
resimdekinden tek fark solda mp3 yazan yerde sony logosu var gerisi tamamen aynı)
malesef ne chip ne de ram üzerinde ki kodu okuyamıyorum(ram üzerinde 1024 yazan beyaz etiket var).chipüstü ise çok ufak görüp te okuyamadım.
şimdi olay şu:
makina bu aleti görüyor.ama o kadar flash disk olsa ona da razı olcam.onlarca program ve fw kullandım ama gelebildiğim son nokta ekranda sadece yeşil ışık.
acaba uğraşmayı bırakayım mı?
çünki artık bunda elektronik devre arızası var gibi geliyor.
siz ne dersiniz bunun tam programı ve dosyası var mı yoksa at gitsin mi diyonuz?
bir de şimdi s21 yazıyor ya s21 için ne varsa onu da denedim.acaba her s21 birbirinden farklı olmasın sakın yada kaç çeşit s21 var?
kardeş...s1clone programını bi dene..ben çok forum dolaştım bu konuda özellikle yabancı forumlar
bu cihazları öncelikle Adfu olarak tanıtcaksın..uzun uğraşlarım sonucu cihazı adfu tanıttım..ama mp3player özelliği kayboldu..şimdi sıradan bi depolama aygıtı=(
okadar firmware denedim altta linkini verdiğim firmware i kabul ettti sadece..gerçi o da işime yaramadı
rapidshare.com/files/109036165/FW_9.1.51_ATJ2091N_SAMSUNG_2024MB-FM.rar
selamlar elimde küçük kibrit kutusu kadar mp3 var üstünde sony yazıyor mavi renk .açılnca starting yazıp kalıyor pc baglayınca yeni donanım bulundu deyip kalıyor.yardım lütfen
Hani nerede yardım bekliyorum.
yasinxus 09-01-2009, 15:29 moodoo K5 marka cihazı adfu olarak makina görüyor cdsi de var v4.18. "mp3player disk manager" cihazı görmüyor. "mp3player upgrade tool" programını açıyorum cd den çıkan fwyi (wilson 9.1.51)yi seçiyorum ama eski yazılımı görünmediği için Begin Upgrading tuşu çalışmıyor:( lütfen yardım
Turkey forumdan yardım olamadıgım olmadı daha ama burası terk edilmiş galiba.bakan yok.tşk
Turkey forumdan yardım olamadıgım olmadı daha ama burası terk edilmiş galiba.bakan yok.tşk
cihazın içini açıp gerekli donanım bilgilerini yazmalısın+
seromero 13-01-2009, 17:09 Arkadaşlar slm formu başından beri okudum birşeyler kaptım ama kendi sorunumun çözümünü bulamadım.Elimde AOL marka 2gb çin icadı bi mp3 çalar var.Bu benim elime bir başkasından geçti. bozuldugu için gözden çıkartmış.Malum sorun yazılım çökmesi.Bende birkaç kaliteli modeli yazılım yükleyerek kurtardım fakat kendi sitelerinde vermiş oldukları yazılımla tabi.Bu lanet çin malının internette adı bile geçmiyor.Kendi yazılım nosunu okutarak almış oldugum yazılım koduyla internette birkaç firmware yükledim ama nafile.Arkadaşlara sorum şu alet beş paralık ama bendede bir inat bir hırs ve başarabilme azmiyle ugraşmayı seviyorum...Cihaz ilk elime aldıgımda açma tuşuna basınca mavi ışık yanıp tam açılacakken tekrar sönüp tekrar yanıyor açılmıyordu.Bende play tuşuna basıp reovery yaptım ve 2 gb hafızayı gördüm.daha sonra koyuldum aynı seriden yazılım denemeye ama hiç biri tam uymadı.bu arada bir yazılım yüklerken yarıda hata verdi.Şimdi ise usb ye taktıgımda donanımda (sigmatel mscnmmc usb device) yazan iki tane birim aygıtı görünüyor ve bilgisayarıma girdigimde F: ve G: olarak iki adet disk çıkıyor ama hiç bir işlem yapılamıyor.recovery moduda artık çalışmıyor.....tıkandı kaldı...acaba böyle bir sorunla karşılaşıp çözen aradaşlar varmı...hayır mp3 ten vaz geçtik ama 2gb lık disk te çalışmıyor artık....bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşım yapalım.şimdiden teşekkürler.....
yasinxus 14-01-2009, 01:03 selam FataLL ,
verdiğim detaylar le bana yardımcı olabilirmisin? pc adfu olarak görüyor cihazı??
selam FataLL ,
verdiğim detaylar le bana yardımcı olabilirmisin? pc adfu olarak görüyor cihazı??
mp3player upgrade tool programının degişik versiyonlarını bulup indirip deneyiniz
yilmaz65 19-01-2009, 18:00 ya kardes sen bu ılk sayfada formatlamadan bahsetmıssın ben o fotolara ulasmasdımm acılmıyo tıklayınca bana bı sekılde gonderırımsısın yada dırek lınklerını verırımsısın bıde bende sahte ıpod 4 gb var onun fıremıwere sı varsa gonderırımsın lutfen acıll
melodi beste 21-01-2009, 21:53 öncelikle herkese slm. benim elimde sahte sony sv-885 var.hiç bi sorunu yoktu fakat bi gün uçları aynı olduğu için bi geceliğine nokianın şarjına takmışım sabah baktığımda ekran yanıp sönüyodu uzun bi süre açılmadı.aradan 2 hafta geçti herşey iyiydi ama şimdi bilgisayara taktığımda en son şarjının tam dolu gözükmesine rağmen low battery yazıp kapandı ve bi daha da açılmadı.1 gün şarj etim ama yine de açılmıyo.bu durumda ne yapabilirim, yardım ederseniz sevinirim.
sa arkadaslar elımde 25 tane mp4-5 player var su cakma sonılerden bana bunlar kısa devre yaptırıp adfu devıce olarak tanıtmam ıcın getırdıler ama ben bı turlu tanıtamıyorum okadar kısa devre yaptırıyorum ama bı turlu tanımıyo hep usb aygıtı calısmadıgndan bılmem ne bılmem ne bılınmeyen aygt olarak tanıyo napmam lazım arkadaslar bu arada bunu adfu devıce olarak tanıtırsam busefer fıre vallarını getırecekler once bı tanıtmama yardımcı oln arkadaslar soz bende hepsının fıre walını sızle paylasıcam ıyı calısmalar....
reastroid 30-01-2009, 02:34 benim sony de ses devamlı dışarıya veriyor. yani kullaklığı taktığım zaman hem kullaklık hemde cihazdan ses geliyor.bu yazılım sorunu olabilirmi? yoksa kulaklık girişi arızalandımı? ayırmıyormu?
cihaz bilgileri: LG MP3 player( her nedense üzerinde sony yazıyor)
ZC111V2-CM 500 16_ 2007/09/21-ACT_V9.1.52
şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
benim sony de ses devamlı dışarıya veriyor. yani kullaklığı taktığım zaman hem kullaklık hemde cihazdan ses geliyor.bu yazılım sorunu olabilirmi? yoksa kulaklık girişi arızalandımı? ayırmıyormu?
kulaklık soketinde olma ihtimali yüksek
arkadaşlar bendede böyle bişey vare iyidi hoştu ama artık usbden sadece şarj oluyor.allahtan kart okuyabiliyor ama onada kart okuyucu lazım bi çaresi var mı acaba img226.yukle.tc/images/1603mp4.JPG
yan tarafında play vol ve açma anahtarı var
matilda~ 01-02-2009, 13:05 orite EMP 155 imde bi sorun var fakat ne olduğun hala anlamış değilim daha önce EMP 559 vardı bi süre kullandım sonra bigün açılmadı bende garantiye gönderdim bişey yok deyip geri gönderdiler ama yine açılmadı ben de hemen geri götürdüm daha sonra bana şuan elimde olan EMP 155i verdiler gayet güzel çalışırken sonraları ilk açılılştaki kum saatinde çok uzun süre bekliyodu geçen gün şarjı bitti şarja taktım dolmuştur diye çıkardığımda alet açılmadı hemen usb yi taktım pc tanıyo açabiliyorum da ama usb yi çıkardıktan sonra kum saatinin olduğu ekran bi geliyo bi gidiyo .. Ben yine taktım şarkıları pc ye kopyaladım aleti biçimledirdim.. belki düzelir ümidiyle ama hala aynı şeyi yapıyo şarja takıyorum usb kablosunu çıkardığım anda kum saati ekranı gelip gidiyo .
Napabilirim lütfen yardım edin. .. :)
kerimscan 02-02-2009, 20:04 sonyerickson k750i nin telefon kilit kodu nedir 0000 ı denedim olmuyor lütfen yardım
matilda~ 04-02-2009, 13:24 sonyerickson k750i nin telefon kilit kodu nedir 0000 ı denedim olmuyor lütfen yardım
Hiç bi fikrim yok ama 12345 de olabilir bi dene istersen :D
thenorthstar 06-02-2009, 09:55 Merhaba arkadaşlar bende Sony mp4/mp5 LY-88 Player var.Açılmıyor açmaya çalıştığımda üzerindeki mavi led yanıyor elimi power dan çekince sönüyor,PC ye taktıgımda ise sürekli ekran mavi kalıyor, fakat pc de görmüyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bu na nasıl yazılım atabilirim?Teşekkür ederim.
CHİP: SUNPLUS SPMP3052A-HL 171
FLAŞ :HY27UT088G2M
BOAD ID: PMP-703-V11.00(connect)
matilda~ 08-02-2009, 18:15 orite EMP 155 imde bi sorun var fakat ne olduğun hala anlamış değilim daha önce EMP 559 vardı bi süre kullandım sonra bigün açılmadı bende garantiye gönderdim bişey yok deyip geri gönderdiler ama yine açılmadı ben de hemen geri götürdüm daha sonra bana şuan elimde olan EMP 155i verdiler gayet güzel çalışırken sonraları ilk açılılştaki kum saatinde çok uzun süre bekliyodu geçen gün şarjı bitti şarja taktım dolmuştur diye çıkardığımda alet açılmadı hemen usb yi taktım pc tanıyo açabiliyorum da ama usb yi çıkardıktan sonra kum saatinin olduğu ekran bi geliyo bi gidiyo .. Ben yine taktım şarkıları pc ye kopyaladım aleti biçimledirdim.. belki düzelir ümidiyle ama hala aynı şeyi yapıyo şarja takıyorum usb kablosunu çıkardığım anda kum saati ekranı gelip gidiyo .
Ya sanırım bu alet şarj olmuyo napabilirim been ? ? :smiles7::crashs:
mus_tiii 15-02-2009, 00:21 selam arkadaşlar elimde bir mp3 player var asahi gk828q.(1gb radyolu)
atj2091n
hy27ut088g2m
benimde asahi gk828q radyosuz mp3 playerim var
cihaz bilgisayara bağlıyken çalışıyor fakat normalde yani pili takıyorum açma dümesine basıyorum
açılmıyor
lütfen yardımcı olun bana
firmware de bulamadım hiç biyerde
:smiles18:benimde elimde bower 625 mp4 var yaklasık 1 yıldır kulanamıyorum cunku ekranda kum saatinden baska bişey allah rızası için yardım edebilirmisiniz lütfen.[/email]
[email]mahsunaydin@hotmail.com
mrb arkadaşlar bendede sony mp3 var ekranda hiç bisey gözükmüyor sadece renkli ışıklar var , pc ye bağladığımda içine girebiliyorum ama bişey yükleyemiyorum korunmalı diyor , biçimlendirmek istedim aynı sorunla karşılaştım , yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler...
:smiles18:benimde elimde bower 625 mp4 var yaklasık 1 yıldır kulanamıyorum cunku ekranda kum saatinden baska bişey allah rızası için yardım edebilirmisiniz lütfen.[/email]
[email]mahsunaydin@hotmail.com
kardeş arızayı tam anlayamadım tam ve kesin yazarsan yardımcı olabilirimm
mrb arkadaşlar bendede sony mp3 var ekranda hiç bisey gözükmüyor sadece renkli ışıklar var , pc ye bağladığımda içine girebiliyorum ama bişey yükleyemiyorum korunmalı diyor , biçimlendirmek istedim aynı sorunla karşılaştım , yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler...
sanırım içimlendirmeden kaynaklanan bir sorun dur
beyler elimde prion marka bi mp5 var kaçk. wirüs girdi makinaya. eskiden makina acılırken kum saati cıkyodu sora bi resm cıkıp ekran gelyodu smdi sadece kum saati gelyo ve öylece kalyo. pc ye takyorum pc alglayamıyo acaba içndeki virusu nasl silcem. yada bu makinann işletm sistm progrmlarını nerdn bulcam yardmcı olblcek varsa makbule gecer.
Slmlar
Şimdiden yardım eden herkese Cok Teşekkür ediyorum.
Benim mp4 ekranında kum saati işrati var hiç bi tepki vermiyor üzerinde CW-X mp-710 yazıyor.Burda da resmi var urun gittigidiyor com/CW-X-MP-710-1GB-MP3-MP4-PLAYER-KART-GIRISLI_W0QQidZZ15214039 yardımcı olabilicelek varmı?
8 GB Ipod Nano 3 rd ( taklit çin malı ) cihaz aldım.Fakat ikinci gün cihaz çöktü.forumlardan firmware yükleme programı buldum.Bir sürüde firmware yazılımı buldum.Bir çoğunu denedim.Fakat sadece cihazım çıkarılabilir bellek olarak gördürmeyi başardım.Yalnız sadece 2 GB olarak görünüyor.Cihazı açtığımda sadece ekran ışığı yanıyor.Menüleri ekrana gelmiyor.
hynix KOR
HY27UU08AG5M
TPCB 838F
M8UJW719
senin cihaz zaten 2 gb nasıl yapmışsalar sana 8 gb gösterip satmışlar bahsettiğin hafıza entegresi 2gb yani 16 gbit=16/8=2gbayt
mp3 e yazım yapmak için pil takılı olması gerekiyor.Aksi taktirde korumalı der ve dosyara işlem yapamazsın.
arkadaşlar 2 konuyu da sonuna kadar okudum.ama cevap bulamadım.elşmde aşağıdaki resme benzer 1gb
sahte sony s21 mp3 player var(radyolu ve ses kaydeden).
resimdekinden tek fark solda mp3 yazan yerde sony logosu var gerisi tamamen aynı)
malesef ne chip ne de ram üzerinde ki kodu okuyamıyorum(ram üzerinde 1024 yazan beyaz etiket var).chipüstü ise çok ufak görüp te okuyamadım.
şimdi olay şu:
makina bu aleti görüyor.ama o kadar flash disk olsa ona da razı olcam.onlarca program ve fw kullandım ama gelebildiğim son nokta ekranda sadece yeşil ışık.
acaba uğraşmayı bırakayım mı?
çünki artık bunda elektronik devre arızası var gibi geliyor.
siz ne dersiniz bunun tam programı ve dosyası var mı yoksa at gitsin mi diyonuz?
bir de şimdi s21 yazıyor ya s21 için ne varsa onu da denedim.acaba her s21 birbirinden farklı olmasın sakın yada kaç çeşit s21 var?
SH86270_Mp3_Firmware_Tools_V0.84 bunu dene senin sistem entegresi SH86270 ve genelde çin sayfalarından firmvare bulabiliyorsun.
slm Arkadaşlar.2gb lik bir mp4 playeri nasıl oluyorda 16gb Gösteriyorlar.
avrupaaslani83 16-04-2009, 19:06 arkadaşlar bendede sahte sony lerden var cihaz düzgün çalışıyordu video yükledim ondan sonra ekranda kum saati çıkıp öyle kalıyordu sonra bi ara açıldı bende biçimlendirdim sonra 2 tane şarkı attım dinledim şimdi yine kum saati olarak kalıyo herhangi bir şey denemedim ve usbdevice olarak görünüyo bilgisayarda cihaza ulaşamıyorum
cihaz sistem bilgileri: LG MP3 PLAYER QY-136HV1 CM70048 2008/03/17 ACT_V9.1.52
FBAHMET isimli arkadaşım gerçekten Allah razı olsun senden çok şey öğrendim burada bende tamir yapıyorum mp3-4 ama fw leri herzaman bulamıyorum çok zor sana bi resim versem mp3 resmi bana frimwaresini bulabilirmisin şimdiden teşekkür ederim :) :) :)
utkukuzu123 26-04-2009, 00:54 merhaba benım player da uçtu.
kodları yazsam yardımcı olabilirmisiniz ?
Ekran kenarındaki kodlar:
km090226
bl-0297a1
Ekran filmi kodu:
fpc-0297a2
Board kodu:
qs91b18s-b-*** v0.3
Uçmadan önceki son çalışır vaziyetteki firmware..
XID_ak1025
2009-04-01
9.1.54
2005-01-09
elinde olupda yükleyen olursa çok makbule geçer, aramadığım yer kalmadı :(
FBAHMET isimli arkadaşım gerçekten Allah razı olsun senden çok şey öğrendim burada bende tamir yapıyorum mp3-4 ama fw leri herzaman bulamıyorum çok zor sana bi resim versem mp3 resmi bana frimwaresini bulabilirmisin şimdiden teşekkür ederim :) :) :)
Kardşe şu an vatnaimi görevimi ankarada yapmaktayım 10 gün sonra bitiyor bitsin askrlik o zaman bu bölüme daha cok agırlık vericem askerlik oldugu için 1 sene kadar ayrı kladım buralardan ama 10 gün sonra tekrar eskisi gibi yardımcı olucam sen ekle forma ben bakayım ona före yardımcı olmaya çalışırım
SAYGILARIMLA
AHMET GÖZKONAN
merhaba benım player da uçtu.
kodları yazsam yardımcı olabilirmisiniz ?
Ekran kenarındaki kodlar:
km090226
bl-0297a1
Ekran filmi kodu:
fpc-0297a2
Board kodu:
qs91b18s-b-*** v0.3
Uçmadan önceki son çalışır vaziyetteki firmware..
XID_ak1025
2009-04-01
9.1.54
2005-01-09
elinde olupda yükleyen olursa çok makbule geçer, aramadığım yer kalmadı :(
Bak bu sitede milyonlarca firmware var ama tek sorun cince olması eger cince ceviriciniz varsa biraz kolaylaşır işinz
arkadaşlar bendede sahte sony lerden var cihaz düzgün çalışıyordu video yükledim ondan sonra ekranda kum saati çıkıp öyle kalıyordu sonra bi ara açıldı bende biçimlendirdim sonra 2 tane şarkı attım dinledim şimdi yine kum saati olarak kalıyo herhangi bir şey denemedim ve usbdevice olarak görünüyo bilgisayarda cihaza ulaşamıyorum
cihaz sistem bilgileri: LG MP3 PLAYER QY-136HV1 CM70048 2008/03/17 ACT_V9.1.52
bak kardeş usb kablosunu denedinmi tam usb yi dene ondan sonra cihaza müdahaleye bak
SAYGILARIMLA
utkukuzu123 26-04-2009, 15:27 FBAHMET
hangi site mydigit mi .. google translate ile çevirip arattım tek tek gezdim yinede yok.. :(
başka firmware yedirmenin imkanı yokmu ?
arkadaşlar mp4 bu uygun bi yazılım bulamadım yardımlarınızı bekliyorum 9.0.50 yazılımı olabilir diye tahmin edip dolu denedim olmadı teşekkürler
http://mympxplayer.org/-apm312.html
http://mympxplayer.org/image-asp312.html
bu sitede bilgiler
samsung 719
K9G8G08U0M
atj2091n
Böyle bulunması cok zor bu cihazın bilgileri ekran dısplayın altında veya ekran flex kablosu üstünde yazılımı versiyonu chip numarası yazar oralar bakma imkanın varsa bakıp yazabilirmiisn
AHMET GÖZKONAN
SAYGILARIMLA
benim sony de ses devamlı dışarıya veriyor. yani kullaklığı taktığım zaman hem kullaklık hemde cihazdan ses geliyor.bu yazılım sorunu olabilirmi? yoksa kulaklık girişi arızalandımı? ayırmıyormu?
Kulaklık soketi arızalı her arıza firmware degildir unutmayın ! ! ! zaten cogu kullanıcılar basit arızayı yazılım arızası zannedip yazılım atıyor kendi cabası ile ama cihaz uçmuş oluyor
AHMET GÖZKONAN
orite EMP 155 imde bi sorun var fakat ne olduğun hala anlamış değilim daha önce EMP 559 vardı bi süre kullandım sonra bigün açılmadı bende garantiye gönderdim bişey yok deyip geri gönderdiler ama yine açılmadı ben de hemen geri götürdüm daha sonra bana şuan elimde olan EMP 155i verdiler gayet güzel çalışırken sonraları ilk açılılştaki kum saatinde çok uzun süre bekliyodu geçen gün şarjı bitti şarja taktım dolmuştur diye çıkardığımda alet açılmadı hemen usb yi taktım pc tanıyo açabiliyorum da ama usb yi çıkardıktan sonra kum saatinin olduğu ekran bi geliyo bi gidiyo .. Ben yine taktım şarkıları pc ye kopyaladım aleti biçimledirdim.. belki düzelir ümidiyle ama hala aynı şeyi yapıyo şarja takıyorum usb kablosunu çıkardığım anda kum saati ekranı gelip gidiyo .
Cihazın pili arızalı şarj tutmuyor pilin degişmesi içindeki sakız piller cok dandik oluyor pil degiştimi sorun kalkar
ahmet gözkonan
Merhaba arkadaşlar bende Sony mp4/mp5 LY-88 Player var.Açılmıyor açmaya çalıştığımda üzerindeki mavi led yanıyor elimi power dan çekince sönüyor,PC ye taktıgımda ise sürekli ekran mavi kalıyor, fakat pc de görmüyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bu na nasıl yazılım atabilirim?Teşekkür ederim.
CHİP: SUNPLUS SPMP3052A-HL 171
FLAŞ :HY27UT088G2M
BOAD ID: PMP-703-V11.00(connect)
yazılımla alakalı degil içindeki 27000 mhz lik kristal var arızalı
AHMET GÖZKONAN
selam arkadaslar. bende kawai fx-72 mp4 player var. maalesef ekran filmi yirtilmis. ankara'da ekran bulabilecegim yer bilgisi olan var mi? simdiden tesekkurler...
** klavyem ingilizce oldugu icin turkce karakter sorunu var. kusura bakmayin
http://img247.yukle.tc/images/36422524untitled.jpg (http://www.yukle.tc)
http://mympxplayer.org/image-asp312.html
bu siteden resim buldum sadece
samsung 719
K9G8G08U0M
atj2091n
http://resimyukle.net/thumb-16191.jpg (http://resimyukle.net/showpic-16191/image_003_.jpg) http://resimyukle.net/thumb-16193.jpg (http://resimyukle.net/showpic-16193/image_004_.jpg) http://resimyukle.net/thumb-16194.jpg (http://resimyukle.net/showpic-16194/image_005_.jpg) http://resimyukle.net/thumb-16195.jpg (http://resimyukle.net/showpic-16195/image_006_.jpg)
http://resimyukle.net/thumb-16194.jpg (http://resimyukle.net/showpic-16194/image_005_.jpg) sadece yazı bu resimde ekran yanında yazı var yazan yazı
1.8-py-1328w <rfd> 07/05/15
selam arkadaslar. bende kawai fx-72 mp4 player var. maalesef ekran filmi yirtilmis. ankara'da ekran bulabilecegim yer bilgisi olan var mi? simdiden tesekkurler...
** klavyem ingilizce oldugu icin turkce karakter sorunu var. kusura bakmayin
Tek bulabilecegin servisi diger tamircilerde zor
ya arkadaşlar ben kawai-fx-13 aldım mp3 yüklüom klasörler açılıoo ama şarkı adları gözükmüo ama çalıodu bende bu durumdan kurtulmak için bana verilen cd içindeki yazılımı yükliim dedim ama yüklemeden önce fw backup yaptım.daha sora yükleyince yanlış yazlımı yükledimsanırım mp3 hiç açılmıo tepkide wermio o kısa dewre olayını denedim daha sora yazlım yüklenio backup yazılımıyla restore oluo yani ama mp3ü usbden çıkarınca yine eski haline dönüo :S:S napmam gerek acil yardım istiorum sizden?
Geçmş olsun sistem göçmüş kardeşim neden her arızada firmware yüklenir anlamıyorum bu sadece bir biçimlendirme ile hallolucak bir işti ama dah zora sokmuşun işi anca servise gidicen
SAYGILARIMLA
AHMET GÖZKONAN
Selam arkadaşlar elimde mp3 var kum saati çıkyor starting deyip kalıyor yazılım yükleyince düzelecek bu cihazı takınca yeni donanım bulundu diyor ilk defa yapmıyorum ama bu cihazı adfu olarak ne yaptıysam tanıtamadım kafayı yiyecem lütfen yardım sagolun.Burada yazılanların ilk mesajdakileri uyguluyorum olmadı olmadı.
Selam arkadaşlar elimde mp3 var kum saati çıkyor starting deyip kalıyor yazılım yükleyince düzelecek bu cihazı takınca yeni donanım bulundu diyor ilk defa yapmıyorum ama bu cihazı adfu olarak ne yaptıysam tanıtamadım kafayı yiyecem lütfen yardım sagolun.Burada yazılanların ilk mesajdakileri uyguluyorum olmadı olmadı.
Şimdi baz ciahzları görmeyebilir çünki sistem farkından dolayı cihazın sistem entegreesi tutmayabiliyor.eger tutmassa birşey yapamassın cok uğraşma
Şimdi baz ciahzları görmeyebilir çünki sistem farkından dolayı cihazın sistem entegreesi tutmayabiliyor.eger tutmassa birşey yapamassın cok uğraşma
Arkadaşım ilgine teşekkürler benim pc de xp kurulu aynı xp kurulu başka arkadaşın pc de hemen tanıyor adfu olarak .kendim yapmak istiyorum. Sistem farkı olsa başka pc de görmemesi lazım.
sagol.
Arkadaşım ilgine teşekkürler benim pc de xp kurulu aynı xp kurulu başka arkadaşın pc de hemen tanıyor adfu olarak .kendim yapmak istiyorum. Sistem farkı olsa başka pc de görmemesi lazım.
sagol.
Ubs farkındanda kaynaklanabilir usb baglantı hızı 2.0 olmassa tanımayabiliyor senin usb hızı büyük bir ihtimal 1.1 dir ondan dolayı kaynaklanabilir
KOLAY GELE
AHMET GÖZKONAN SAYGILARIMLA
Ubs farkındanda kaynaklanabilir usb baglantı hızı 2.0 olmassa tanımayabiliyor senin usb hızı büyük bir ihtimal 1.1 dir ondan dolayı kaynaklanabilir
KOLAY GELE
AHMET GÖZKONAN SAYGILARIMLA
çok çok teşekkürler işin garibi aynı pc de adfu olarak gören cihazlar şimdi göremiyor.sagolasın bu usb hızını nasıl artırabirilirim. çok sagol.
evet artırabilirsin anakartınız 2.0 a destekli ise montenboard cd sinde olucak yazılımı daha iyisi pc lerler ugrasan bölümde olabilir ama bildigim kadarı ile ögle olması gerekir
saygılarımla
AHMET GÖZKONAN
evet artırabilirsin anakartınız 2.0 a destekli ise montenboard cd sinde olucak yazılımı daha iyisi pc lerler ugrasan bölümde olabilir ama bildigim kadarı ile ögle olması gerekir
saygılarımla
AHMET GÖZKONAN
eyvallah pc bölümüne konu açayım sagol.
SLM arkadaşlar elimde kawainin bayagı mp 4 yazılımları var isteyen veya arıyan olursa forma yazsın not düşşün gönderelim dosya boyutu bayagı büyük oldugundan hepsini ekleyemiyorum
SAYGILARIMLA
AHMET GÖZKONAN
cihaz kawai fx-01
cihazı pc ye bağladım yeni mp3 atmak için yeniden yapılandırmak gerekiyor mesajı verdi , yapılandırmaya başlat dedim, hiç bir gelişme olmadı, iptal dedim, cihac açılıyor faka sadece açılış ekranı gözüküyor, pc cihazı tanımıyor usb
çözüm öneriniz nedir şimdiden teşekkürler,
cihaz kawai fx-01
cihazı pc ye bağladım yeni mp3 atmak için yeniden yapılandırmak gerekiyor mesajı verdi , yapılandırmaya başlat dedim, hiç bir gelişme olmadı, iptal dedim, cihac açılıyor faka sadece açılış ekranı gözüküyor, pc cihazı tanımıyor usb
çözüm öneriniz nedir şimdiden teşekkürler,
şimdi 2 çesit fx 01 var sana tavsiyem önce işlemcisine bak """ALİ """ işlemcilimi yoksa """gp"" işlemcimi üstünde yazar ona göre yaz sana yardımcı olayım veya yazılımını göndereyim
şimdi 2 çesit fx 01 var sana tavsiyem önce işlemcisine bak """ALİ """ işlemcilimi yoksa """gp"" işlemcimi üstünde yazar ona göre yaz sana yardımcı olayım veya yazılımını göndereyim
ALİ işlemcili, ne yapmam gerektiğini ayrıntılı bir şekilde anlatırsan sevinirim, teşekkür ederim.
cihazınızı bilgisayara takmadan önce factory4.exe dosyasını acıp cihazınızı bilgisayara takınız bilgisayar gördükten sonra firmware feature ıconunu tıklayınız ve yüklemeyi bekleyiniz yükleme bittiğinde cihazı usb den cıkarıp tekrar takınız kesinlikle yüklemeyi yarıda kesmeyiniz böyle bir durumda cihazınız kawai yazısında takılı kalır ve flash ını söküp resetlemeyi gerektirir...
:ok:AL kardeş hepsi nasıl olacagı içinde link aşagıda:ok:
http://rapidshare.com/files/240892678/fx01_ali.rar.html
galiba artık çok geç, cihaz açılıştaki kawai yazısında takılıp kalıyor, ilk taktığımda pc ye yapılandırmayı iptal dediğim için oldu galiba, sağlık olsun garantisi devam ediyor, servise gönderdim, yine de emeğin için teşekkür ederim arkadaşım,
kolay gelsin:smiles34:
galiba artık çok geç, cihaz açılıştaki kawai yazısında takılıp kalıyor, ilk taktığımda pc ye yapılandırmayı iptal dediğim için oldu galiba, sağlık olsun garantisi devam ediyor, servise gönderdim, yine de emeğin için teşekkür ederim arkadaşım,
kolay gelsin:smiles34:
evet ne yazıkki senin yapabilecegin birsey yok artık en yakın servise götürmen gerekiyor.cünki flaşa müdahele etme sansın yok
vito_corleone 13-06-2009, 03:04 benim cihazın çipi hynx. aK1025 Firmware ile çalışıyo.
aleti advu ile tanıttım fakat flash olarak görmüyor.
2 sefer şans eseri cihazı resetlerken flash olarak gördü fakat firmwarei yükleyemeden gitti.
nasıl flash olarak gördürebilirim?
Şimdi arızası ney cihazda peki tanıttınız elinizde yazılım varmı usb kablosu bozuk olabilir.pc tanımıyorsa cihazın PLAY TUŞUNU BASILI TUTUP PC GÖRENE KADAR ELİNİZİ BASILI TUTUNUZ
Slm arkadaşlar öncelikle ellerinde KAWAİ FX37 MODEL olan cihazların problemleri yazılımdan degildirböyle bir arıza ile karşılaştıgınızda yazılım atmaya kalkmayın ve yazılım aramayın.Böyle arıza ile karsılaştıgınızda yapılacak işlemi acıklıycam ona göre yapın cihazınız düzelicektir.
FX37 RESET TADİLATI
1 Cihaz OFF Konumuna Getirilir.
2 Mp 4 üstünde bulunan ""REW"" TUŞU İLE "" ENTER "" Tuşuna basılı tutun.
3 Cihazın ""OFF"" Olan Anahtarını ""ON"" Konumuna getirin
4 Ekranda rakam ve numaralar sayacaktır
5 Burda cok dikkat edin ""CİHAZ TEKRAR ACILIP-KAPANANA KADAR elinizi tuşlardan cekmeyin
6 Ve cihaz tekrar acıldıktan sonra büyük bir ihtimal calışacaktır
7 Cihazı USB baglantısı ile pc ye baglayın normal görücektir ama siz yinede BİÇİMLENDİRİN saglıklı olması acısından ....
HEPSİ BU KADAR
http://img141.imageshack.us/img141/29/74747460.th.png (http://img141.imageshack.us/i/74747460.png/)
Bu tip model mp4 lerde pc de biçimlendirdikten sonra menü ikonları ( RESİMLERİ ) ÇIKMIYOR
Yapılacak işlem kendi cd si içinde ""FONT"" adlı dosya var onun içindeki dosyayı cihaza kopyalıyoruz.
ve cihazı pc den ayırıp acıyoruz..
şimdi menüyü göremedimizden dosyayı elimizle kendimizi yüklüycez
== MENÜ-4 KERE AŞAGI-ENTER-2 KERE YUKARI-ENTER ==
2-4 SANİYE İÇİNDE RESİMLER İKONLAR GELİCEKTİR...
http://img141.imageshack.us/img141/2052/mmp3079.th.jpg (http://img141.imageshack.us/i/mmp3079.jpg/)
Bu model cihazlarda eger pc nizde NOD32 ESET antivirüs kullanıyorsanız bu program mp4 dünüzün sistem dosyalarını virüs olarak görüp silmektedir.ve sürekliyazılım atmak gerekiyor.bu yüzden bu cihaz kullanıcıları lütfen ESETNOD32 kullanmayaya özenn göstersin
vito_corleone 13-06-2009, 21:18 Şimdi arızası ney cihazda peki tanıttınız elinizde yazılım varmı usb kablosu bozuk olabilir.pc tanımıyorsa cihazın PLAY TUŞUNU BASILI TUTUP PC GÖRENE KADAR ELİNİZİ BASILI TUTUNUZ
arızası. cihazın açıldığı zaman sadece ekrana kum saati geliyor olması. vede bilgisayara bağladığımda aleti usb bellek olarak tanımaması ve bilinmeyen alet diye bişi bulması ve yüklenememesi.
Cihazı ADFU olarak tanıttım firmware i ni yüklüycem fakat. usb bellek olarak tanımaması yüzünden firmware i yükleyemiyorum sorun bu.
Tam olarak nesi bozuk onuda bilmiyorum ya :smiles31: anca kum saati çıkıyor.
Forumdan okuduğum kadarıyla sıfırlama işlemi yaptım bu işlemi yaparken iki sefer usb bellek olarak mp4 gördü içine girebildim ama play tuşuna basınca geri kayboldu. :( denemelerim devam ediyor belki usb bellek olarak görürde aleti kurtarabilirim yada en azındna içindekileri kurtarsam da olur :'(
üzerindeki çiplerde yazanlar : AK1025
ÖTEKİ: HYNIX HY27UTO88G2M
benim mp4 üm ortadaki olandan.
http://img.blogcu.com/uploads/faydalibilgiler_counterfeit_sony.jpg
şimdiüzerindeki yazanlar birkere firmware numarası degil onu söyleyeyim firmware num.ekran altında ve board üstüne yazar bu bilgiler flaş bilgisi cogu zaman sistem entegresi bacakları soguk lehim oluyor ortadaki 4 köşe olan siyah entegre şimdi falşı kısa devre yaptıysan sök cihazın play tuşunu basılı tut takiii bilgisayar "YNEİ DONANIM BULUNDU""diyene kadar ögle dene o tanıyacaktır....cihazı
2. usb kablosu arızalı olabiliyor
3.usb yuvası arızalı olabilir
4.soguk lehim olabilir
bunalrı göz önünde bulundurarak firmawre yükle
arkadaşlar merhaba.
benim elimde bir tane creative zen stone 1gb mp3 çalar var. geçen gün arkadaşım mp3 çaların şarj olduğunu içindeki dosyaları bilgisayarda görebildiğini fakat bilgisyardan çıkardığında açılmadığını söyledi. mp3 çaları ben aldım ve tamirciye götürmek istedim ama daha önce kendi bilgisayarımda denemek istedim ve bir bilgisayarcıdan usb kablosu aldım alırken bilgisayarcıda kabloyu denemek istedim bilgisayara taktığında kablo çalıştı ve içindeki dosyaları gördüm ve kabloyu alıp eve geldim kendi bilgisayarıma taktım mp3 playerın içindeki dosyaları gördüm hatta bazı şarkıları bilgisayarıma kopyaladım ve sarj oluyordu. daha sonra kabloyu çıkardım ama mp3 çalar açılmadı daha sonra creative in sitesinden firmware güncellemesini indirdim ve kurdum mp3 player açıldı ve şarkılar çalmaya başladı fakat kısa bir süre sonra mp3 player kapandı. tekrar usb kablosunu taktım fakat bu sefer ne bilgisayar mp3 playerı gördü nede sarj oldu.
acaba sorun sizce neden kaynaklanıyo olabilir aldığım kablo mp3 playera uygun kablo olmayıp yakmış olabilirmi? eğer yanmışsa ilk taktığımda böyle bir sorunla karşılaşmam gerekmezmiydi? bu sorunu nasıl çözebileceğimi söylerseniz çok sevinirim. çok teşekkürler
arkadaşlar merhaba.
benim elimde bir tane creative zen stone 1gb mp3 çalar var. geçen gün arkadaşım mp3 çaların şarj olduğunu içindeki dosyaları bilgisayarda görebildiğini fakat bilgisyardan çıkardığında açılmadığını söyledi. mp3 çaları ben aldım ve tamirciye götürmek istedim ama daha önce kendi bilgisayarımda denemek istedim ve bir bilgisayarcıdan usb kablosu aldım alırken bilgisayarcıda kabloyu denemek istedim bilgisayara taktığında kablo çalıştı ve içindeki dosyaları gördüm ve kabloyu alıp eve geldim kendi bilgisayarıma taktım mp3 playerın içindeki dosyaları gördüm hatta bazı şarkıları bilgisayarıma kopyaladım ve sarj oluyordu. daha sonra kabloyu çıkardım ama mp3 çalar açılmadı daha sonra creative in sitesinden firmware güncellemesini indirdim ve kurdum mp3 player açıldı ve şarkılar çalmaya başladı fakat kısa bir süre sonra mp3 player kapandı. tekrar usb kablosunu taktım fakat bu sefer ne bilgisayar mp3 playerı gördü nede sarj oldu.
acaba sorun sizce neden kaynaklanıyo olabilir aldığım kablo mp3 playera uygun kablo olmayıp yakmış olabilirmi? eğer yanmışsa ilk taktığımda böyle bir sorunla karşılaşmam gerekmezmiydi? bu sorunu nasıl çözebileceğimi söylerseniz çok sevinirim. çok teşekkürler
Şimdi öncelikle kablodan olma olasılıgı ""0"" ihtimal cünki kablodan olsa ilkbaşta hava verir cihazınızın hardwaresini yakardı.büyük bir ihtimal firmware sorunudur.web sitesinden bulup yükleyiniz
NOT: BURDA CİHAZI PC GÖRMÜYOR DEDİNİZ.ELİNİZİ ""PLAY TUŞUNA BASILI TUTUP"" PC GÖRENE KADAR TUTUN TUŞU PC CİHAZI GÖRECEKTİR...SAYGILARIMLA
Şimdi öncelikle kablodan olma olasılıgı ""0"" ihtimal cünki kablodan olsa ilkbaşta hava verir cihazınızın hardwaresini yakardı.büyük bir ihtimal firmware sorunudur.web sitesinden bulup yükleyiniz
NOT: BURDA CİHAZI PC GÖRMÜYOR DEDİNİZ.ELİNİZİ ""PLAY TUŞUNA BASILI TUTUP"" PC GÖRENE KADAR TUTUN TUŞU PC CİHAZI GÖRECEKTİR...SAYGILARIMLA
fbahmet öncelikle çok teşekkür ederim ama malesef elimi play tuşuna ne kadar basılı tutarsam tutayım hiçbir usb girişi ve bilgisayar görmüyor ne donanım algılandı sesi nede bilinmeyen donanım hiçbirşey olmuyor dolayısıyla firmware'i de yükleyemiyorum. sanırım hardware sorunu olmalı fakat neden oluştuğu ve ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok.
fbahmet öncelikle çok teşekkür ederim ama malesef elimi play tuşuna ne kadar basılı tutarsam tutayım hiçbir usb girişi ve bilgisayar görmüyor ne donanım algılandı sesi nede bilinmeyen donanım hiçbirşey olmuyor dolayısıyla firmware'i de yükleyemiyorum. sanırım hardware sorunu olmalı fakat neden oluştuğu ve ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok.
Şimdi pil varmı pil ilemi görüyor cihazı pc yabaildigi arızalar
1 usb girişindeki mikrosigorta dedimiz sigorta atmış olabilir pc den gelen +5 voltun sigorta direnci hali ile o sigorta atıncada cihaza 5 volt gelmez
2 sistem kristali arızalı olabilir..
3 Flaş cökmüş olabilir
4 Sistem entegresi arızya gecmiş olablir
NOT:AMA BAK İNTERNETTE BU TÜR MODEL CİHAZ LAR HİÇ ÇALIŞMIYOR VE BUNLARA YAZILIM YÜKLENİYORDU HİÇ ÇALIŞMADIGINDA BEN BAKAYIM WEB E BULABİLİRSEM VEYA TEKNİK SERVSİTEKİ BİLGİSARAIMDA BULABLİRSEM ""TURKEYFORMA "" EKLERİM SAYGILARIMLA
Şimdi pil varmı pil ilemi görüyor cihazı pc yabaildigi arızalar
1 usb girişindeki mikrosigorta dedimiz sigorta atmış olabilir pc den gelen +5 voltun sigorta direnci hali ile o sigorta atıncada cihaza 5 volt gelmez
2 sistem kristali arızalı olabilir..
3 Flaş cökmüş olabilir
4 Sistem entegresi arızya gecmiş olablir
NOT:AMA BAK İNTERNETTE BU TÜR MODEL CİHAZ LAR HİÇ ÇALIŞMIYOR VE BUNLARA YAZILIM YÜKLENİYORDU HİÇ ÇALIŞMADIGINDA BEN BAKAYIM WEB E BULABİLİRSEM VEYA TEKNİK SERVSİTEKİ BİLGİSARAIMDA BULABLİRSEM ""TURKEYFORMA "" EKLERİM SAYGILARIMLA
pil ile mi görüyor derken demek istediğini tam olarak anlamasamda cihazda entegre pil bulunuyor ve sadece usb den şarj olabiliyor ama pil dolu. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Önce Bu Siteye Bak İngilizce Olna Sitenen Türkce Halidir
http://74.125.43.132/translate_c?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http://forums.creative.com/creativelabs/board%3Fboard.id%3Ddap&prev=hp&rurl=translate.google.com.tr&usg=ALkJrhi_hOxCmA2MGhMizGsadhINYgDDpA
Sonra Burdan Recovery tools İndir Dene
http://74.125.43.132/translate_c?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http://www.creative.com/products/mp3/MP3PlayerRecoveryTool/welcome.asp&prev=hp&rurl=translate.google.com.tr&usg=ALkJrhjH4jNO0CLFjn6IiXAUqqleX1RSjw
jokernel 22-06-2009, 02:04 öncelikle sorulara bukadar çok geri dönmeniz elinizden geleni yapmanız çok güzel.
FBahmet ve Phoneix i her saayfada muhakkak gördüm 60 sayfada.
konuya gelecek olursak :)
resimlerdede görüldüğü üzere benim bir Creative MuVo V100 [1gb] mp3 çalarım var. uzun zaman oldu alalı.
en son geçen yaz firmware güncelliyeyim derken yüklemenin yarısında kesildi alet bidaha açılmaz oldu.
Bilgisayara taktığımda STMP3500 diye yeni donanım pencesresi çıkıyodu çok araştırdım bunu en son geçenlerde bu sitede:LINK (http://localize-it.narod.ru/stmp3500.htm) gördüm ki tüm creative marka mp3 çalarlarda kullanılan bi çip miş resimde en büyük çekilde görünen çip. bulduğum sitedeki yüklemelerle bu driver ı yüklüyorum sayfanın en altında frimware yüklemesi için tıklanacak yere tıklıyorum.
açılan sayfada cihazı bağlayıp açacağımı falan yazıyo yanlız cihaz hiç açılmıyor pc ye bağladığımda bile STMP3500 diye bi aygıt bulundu diyor.
lütfen FBahmet ve Phoneix. banada bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım.
bu arada diğer konudaki sizin anlatımı dikkatlice okudum ancak resimleri göremiyorum artı cihazı şase yapamadım göremediğim için.
http://img29.imageshack.us/img29/1227/resim002ubi.jpghttp://img29.imageshack.us/img29/117/resim003ucf.jpghttp://img29.imageshack.us/img29/1553/resim004sbk.jpghttp://img29.imageshack.us/img29/7015/resim005zeu.jpg
Gerekli açıklamayı yaptıgın için tesekkurler bu acıklmanız bizim size daha erken yardımcı olmamızı saglayacaktır 2 çeşit modeli var bunların siz fm veya fx yüklediyseniz yanlışlıkla cihazı unutun .Şimdi cihazınız flaş gibi modülden ayrılan model yani pil yuvası ayrı usb flaş ayrı olanlardan ilk öncelikle ""YÜKLEME PROGRAMINI ACINIZ-SONRA CİHAZIN PLAY TUŞUNU BASILI TUTUN TAKİİİİİ BİLGİSAYARINIZDAN SES GELENE KADAR -BURAYA DİKKAT ( cogu herkes burda hata yapıyor işte ) ses geldigi anda elinizi PLAY tuşundan cekin ve hemen YÜKLEME PROGRAMINA BAŞLAYIN ve yüklemem başlayacaktır cünki başıma bircok kez geldi bu sorun hepside düzeldi
NOT : YÜKLEME PROGRAMI ACIK OLSUN Kİ HEMEN YÜKLEMEYİ BAŞLATMANIZ İÇİN EGER ACIK OLMAYIP SESTEN SONRA ACMAYA KALKARSANIZ ZAMAN AŞIMINA UGRADIGINDAN YÜKLEME YAPMIYACAKTIR
+ ŞASE YAPMAYI BIRAKIN CİHAZINIZDA FİRMWARE ARIZA VAR MAİNBOARD DEGİL ARIZA 1 İKEN 2 YAPMAYIN.........
SAYGILARIMLA İNSALLLAH DÜZELİR TEK.AHMET GÖZKONAN
Burdada firmware yüklenirken oluşan hatalar cökmeler için yapılmış ve benimde kullandıgım mp3 kurtama konsol programı var http://209.85.129.132/translate_c?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http://www.creative.com/products/mp3/MP3PlayerRecoveryTool/welcome.asp&prev=hp&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhg2Xgh98JV5OrwWdSTTKW0RF2usQw
STMP3500 dediniz numara ise cihazınızn" SİSTEM ENTEGRESİDİR"Bir yazılım donadım adı degildir.Flaş bilgilerini göremedigi için sadece sistem cipset olarak numarasını görüyor.:ok:
jokernel 22-06-2009, 17:25 usta recovery programını açıp basılı tutuyorum firmware indirdi v100 e göre bitane yükleme yaparken
OPERATING SYSTEM REPORTED ERROR. SEMAFOR ZAMAN AŞIMI SÜRESİ GEÇİLDİ diyor :S dün geceden berii uğraşıyorum kırıp atıcam kıyamıyorum ilk çıktığında almıştım bayaa para vermiştim :D
şimdi para etmiyo gereçi ama :D
EDİT: hiç açılmayan aletin ekranı yanıyor artık az da olsa bi ilerleme var sanırım mavi ekran sadece
usta recovery programını açıp basılı tutuyorum firmware indirdi v100 e göre bitane yükleme yaparken
OPERATING SYSTEM REPORTED ERROR. SEMAFOR ZAMAN AŞIMI SÜRESİ GEÇİLDİ diyor :S dün geceden berii uğraşıyorum kırıp atıcam kıyamıyorum ilk çıktığında almıştım bayaa para vermiştim :D
şimdi para etmiyo gereçi ama :D
EDİT: hiç açılmayan aletin ekranı yanıyor artık az da olsa bi ilerleme var sanırım mavi ekran sadece
işte tam atamadıgından ekran ögle oldu
kendi yazılımını yükle recovery ile yükleyeme calışma sadece kendi yazılımı ile yükleme yap demekki firwareyi tutturmusun cihazaki cihaz yazılım alıyor.sen yine başarmısın bak pc ye cihazı tanıtmayı coguları tanıtamıyor bile anlatmama ragmen muvo v 100 kendi firmwaresini yüklüyceksin recerver tolls ile işin kalmamış artık
jokernel 23-06-2009, 14:27 evet onu farkettim bende baktım herseferinde firmware indiriyor bende kendim indirdim aynısını hep semafor zaman aşımı semafor zaman aşımı
-bilgisayara takıyorum
-hiçbişeye basmadan FW setup u çalıştırıyorum
- bağlı olan cihazları arıyor...
-sonra bi pencere çıkıyo mevcut firmware sürümü ve yükliceğim olan yazılı
-içindekine 0.0.00 diyor benim yükleyeceğim ise 1.5.02 gibi bi sürüm emin değilim.
-format data area tik ini işaretliyorum.
-usb den bağlı olan cihazın ekranın da yüklemeye başladığımda bilgisayar ve cihaz arasındaki bağlantı simgesi çıkıyor.
-yükleme ilk çeyreğindeyken SEMAFOR hatasını alıyorum ve cihazın ekranı yanıp öylece kalıyor mavi bi şekilde.
yeterince açıklayıcı sanırım :) lütfen çözülsün problem bukadar uğraştım senide yorduk. ama inanıyorum hala :D
Şimdi cihazınızın flaşı tıkandıgından dolayı yazılımı almıyor başka model bir cihazınkini yüklemeye çalışın yükleme yaptıktan sonra cihazı usb den ayırmayın tekrar kendi orjinal yazılımın yükleyim eger bu seferde olmassa artık cihazın flaşı sökülüp fyazılımın flaş yükleyici ile yüklenmesi gerekiyor......
jokernel 23-06-2009, 20:45 son çare bu yani :/ şimdi deniyorum
kader anı :D
gallipoli 0606 23-06-2009, 20:51 lütfn yardım edin shov stv-2014 37 ekran tvnin bi arızası var servisiz ama bi türlü yapamadık mavi birekranın ortasında lock yazıyo ne yapmalıyım yardım edermisiniz lütfen
lütfn yardım edin shov stv-2014 37 ekran tvnin bi arızası var servisiz ama bi türlü yapamadık mavi birekranın ortasında lock yazıyo ne yapmalıyım yardım edermisiniz lütfen
Konuyu yanlış bölümde actınız.Lütfen modertör arkadasşımdan konunun uygun yere taşınmasını istiyorum
harikagenc 24-06-2009, 15:10 Medion Marka Sigmatel STMP 3506 işlemcili cihaza firmware lazım yardımcı olabilecek arkadaş warmı.
Medion Marka Sigmatel STMP 3506 işlemcili cihaza firmware lazım yardımcı olabilecek arkadaş warmı.
Sayın modum cihazınız küçük klasik modellere benziyen siyah model olanlardanmı acaba?
ekran dısplayı mavi renkte ışıgı olanlardan ise buyrun aşagıda nasıl yüklenicegi ve yazılımı bulunmaktadır servisi oldumuz zaman yedeklemiştimki ilerde lazım olur diye kısmet size imiş......
NOT:BU İŞLEMİ YAPARKEN CİHAZINIZI PC YE ""USB YE TAKILI ( USB )TAKILI OLUCAKTIR.UNUTMAYIN!!!!!
BUYRUN YAZILIMI:smiles34:
http://rapidshare.com/files/248169340/mp3_med__305_on_d__305_r__305_ver.rar.html
BUNLARDA NASIL YÜKLENİCEGİ:smiles34:
http://img200.imageshack.us/img200/4641/25987038.png (http://img200.imageshack.us/my.php?image=25987038.png)http://img200.imageshack.us/img200/25987038.png/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img200/25987038.png/1/)
http://img195.imageshack.us/img195/2606/20324902.png (http://img195.imageshack.us/my.php?image=20324902.png)http://img195.imageshack.us/img195/20324902.png/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img195/20324902.png/1/)
http://img200.imageshack.us/img200/5343/49754511.png (http://img200.imageshack.us/my.php?image=49754511.png)http://img200.imageshack.us/img200/49754511.png/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img200/49754511.png/1/)
http://img37.imageshack.us/img37/8128/18760423.png (http://img37.imageshack.us/my.php?image=18760423.png)http://img37.imageshack.us/img37/18760423.png/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img37/18760423.png/1/)
EN SON PENCEREYİ AÇTINIZ AÇTINIZDA BİR MÜDDET BEKLEYİN EL FENER GİDİP GELİCEK SÖYLE 15-20 SANİYE SABIR EDİN PENCERE GELİCEKTİR....
EN SON BİR PENRE CIKICAK 2 LİSTE ONLAR SİZİN CİHAZ İLE YÜKLEYECEGİNİZ VERSİYON NUMARALARI
ÖRNEK 212.44.45.412
245.45.54.154
BÖYLE LİSTE CIKICAK HİÇ ALDIRIŞ ETMEDEN YÜKLEMEYİ TAMAMLAYIN
KOLAY GELSİN TEKNİSYEN AHMET GÖZKONAN SAYGILARIMLA
lunatic35 24-06-2009, 21:57 merhabalar benim de mp4 player uçtu hemde durup dururken.
forumlarda yazıldığı gibi adfu driverini bir tülü kabul etmiyor. winxp sp3 kullanıyorum 98 de denedim tanıtamadım
ama bilgisayar icatch (VII) still camera device ve mmcatch(VII) video kamera driver diye gördü bu da bana gelen cdler ve internetten aamalrımda indirdiğim adfu driverlerinden çıktı.
w w w.linealajans.com/IMG0088A.jpg
mp4 player resimde görüldüğü gibi özellikleri de şu
SUNPLUS SPMP3052A-HL171 0835 işlemci
hynix kor HY27UG088G5M flash
bana bir yardım ederseniz sevinirim. şimdidden çok teşekkürler
merhabalar benim de mp4 player uçtu hemde durup dururken.
forumlarda yazıldığı gibi adfu driverini bir tülü kabul etmiyor. winxp sp3 kullanıyorum 98 de denedim tanıtamadım
ama bilgisayar icatch (VII) still camera device ve mmcatch(VII) video kamera driver diye gördü bu da bana gelen cdler ve internetten aamalrımda indirdiğim adfu driverlerinden çıktı.
w w w.linealajans.com/IMG0088A.jpg
mp4 player resimde görüldüğü gibi özellikleri de şu
bana bir yardım ederseniz sevinirim. şimdidden çok teşekkürler
Ekranın altında veya borda üstünde numara yazar 11-54-mo gibi örnek olarak bu yazdıgınız numralar sistem yonga numrası ile flaş numarasıdır
lunatic35 25-06-2009, 13:24 Ekranın altında veya borda üstünde numara yazar 11-54-mo gibi örnek olarak bu yazdıgınız numralar sistem yonga numrası ile flaş numarasıdır
ekranda birşey yazmıyor
bordda Yxx_024_V1.2
2008/10/28
yazıyor
selam arkadaşlar,benim mp4 de dün gümledi,cihazı advu driverini yükledim.lakin uygun frimwareni bulamadım.cihaz bilgileri samsung 637 cip ve diğerindede, atj2091h yazıyor.konu altında verilen sitelerden 8-10 tane denedim olmadı.sabahtan beri bakmadığım yer kalmadı,yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...!!!
selam arkadaşlar,benim mp4 de dün gümledi,cihazı advu driverini yükledim.lakin uygun frimwareni bulamadım.cihaz bilgileri samsung 637 cip ve diğerindede, atj2091h yazıyor.konu altında verilen sitelerden 8-10 tane denedim olmadı.sabahtan beri bakmadığım yer kalmadı,yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...!!!
Resim felan koyun böyle yardımcı olmamız cok zor
SAYGILARIMLA
selam kardeş şuna bir bakarsan bunun aynısı http://www.nekadar.com/69047.html
selam kardeş şuna bir bakarsan bunun aynısı http://www.nekadar.com/69047.html
Al kardeş Senin Cihazınızın Aynısı firmware VE dump aynısıdır resim yanıltmasın .Eğer yükleme yapmassa bilinki başka yazılım yüklemeye calıştıgınızdan dolayı flaş tıkanmıştır kendini korumaya cekmiştir....
:ok::ok:http://rapidshare.com/files/248633741/MP_4___304_NCE_GICIK.rar.html:ok::ok:
harikagenc 26-06-2009, 10:08 Sayın modum cihazınız küçük klasik modellere benziyen siyah model olanlardanmı acaba?
ekran dısplayı mavi renkte ışıgı olanlardan ise buyrun aşagıda nasıl yüklenicegi ve yazılımı bulunmaktadır servisi oldumuz zaman yedeklemiştimki ilerde lazım olur diye kısmet size imiş......
NOT:BU İŞLEMİ YAPARKEN CİHAZINIZI PC YE ""USB YE TAKILI ( USB )TAKILI OLUCAKTIR.UNUTMAYIN!!!!!
BUYRUN YAZILIMI:smiles34:
http://rapidshare.com/files/248169340/mp3_med__305_on_d__305_r__305_ver.rar.html
BUNLARDA NASIL YÜKLENİCEGİ:smiles34:
EN SON PENCEREYİ AÇTINIZ AÇTINIZDA BİR MÜDDET BEKLEYİN EL FENER GİDİP GELİCEK SÖYLE 15-20 SANİYE SABIR EDİN PENCERE GELİCEKTİR....
EN SON BİR PENRE CIKICAK 2 LİSTE ONLAR SİZİN CİHAZ İLE YÜKLEYECEGİNİZ VERSİYON NUMARALARI
ÖRNEK 212.44.45.412
245.45.54.154
BÖYLE LİSTE CIKICAK HİÇ ALDIRIŞ ETMEDEN YÜKLEMEYİ TAMAMLAYIN
KOLAY GELSİN TEKNİSYEN AHMET GÖZKONAN SAYGILARIMLA
Ahmet kardeşim cok cok tşk ederim göndermiş olduğun firmware sayesinde cihaz hayata döndü calışıyor.
2 Haftadır aramadığım site yüklemediğim firmware kalmamıştı alet calışmıyordu bir türlü
İşin gücün rast gelsin
lunatic35 26-06-2009, 14:26 ekranda birşey yazmıyor
bordda Yxx_024_V1.2
2008/10/28
yazıyor
ahmet dostum bi yardımcı olursan sevinirim
Al kardeş Senin Cihazınızın Aynısı firmware VE dump aynısıdır resim yanıltmasın .Eğer yükleme yapmassa bilinki başka yazılım yüklemeye calıştıgınızdan dolayı flaş tıkanmıştır kendini korumaya cekmiştir....
:ok::ok:http://rapidshare.com/files/248633741/MP_4___304_NCE_GICIK.rar.html:ok::ok:
selam,ahmet kardeş yazılımı attım kabul etti fakat cihaz aynı yine,acaba yazılımmı farklı ciplerin birinde samsung 637 diğerinde atj2091h yazıyor.
Ona bakşa firmware yüklemeye çalışmışındır.Ondan dolayı flaş korumaya cekmiştir kendini Akşma bakayaım CİN sitelerine göndereyim sana şimdilik istersen ugrasma fazla işmeciyi götürebilirsin
SAYGILARIMLA
lunatic35 27-06-2009, 05:04 AHMET DOSTUM Bİ YARDIMCI OLABİLİRSEN SEVİNECEĞİM
ÖZELLİKLERİNİ YAZDIM AMA BİR CEVAP VERMEDİN
ŞU MP4 Ü NASIL CANLANDIRABİLİRİM
Yxx_024_V1.2 board
2008/10/28 board
AHMET DOSTUM Bİ YARDIMCI OLABİLİRSEN SEVİNECEĞİM
ÖZELLİKLERİNİ YAZDIM AMA BİR CEVAP VERMEDİN
ŞU MP4 Ü NASIL CANLANDIRABİLİRİM
Yxx_024_V1.2 board
2008/10/28 board
Şimdi bu tür cihazlar cok sistem arıza veriyor yani çökme fazla olmuyor senin birde görmüyormuş zaten kullanılan işlemci adii bir işlemci yani yazılımdan olduguna kesinmisin ben yoksa yazılım gönderiririm sana ama olmassa ugrasma boşa diye benim tecrubeme göre sistem ( İŞLEMCİ ) arızalıdır o cihazın cok degiştim cünki senin model kameralı büyük ekranlardan şarj adaptörü ayrı takılıyor üstünde 2 lamba var biri kırmızı biri yeşi eğer izmirde ugrasan varsa bu işlerle izmirde sistem degiştir büyük bir ihtimal olacaktir aksilik işlemcini üstüne herhangi bir sogutucu görevi görecek bir demir-metal de koymuyorlar buda ısınmadan dolayı bozulmaya sebeb oluyor ve bozuluyor..........
lunatic35 28-06-2009, 01:34 dostum işlemciye reset atıyorum o zaman görüyor bilgisayar fajkat adfu driverini tanımıyor usb device diyor her driveri yükledim sadece ıcatch kamera driveri uydu. yani sadece yazılım ve driver adfu kabul etmiyor driveri varsa gönderirsen çok sevinirim e mailim oy_bedirhan@hotmail.com
şimdiden çok teşekkürler
lunatic35 28-06-2009, 12:33 üstad tamamdır program device diye görüyor yolladığın adfu okeydir birde firmware yi yollayabilirsen çok makbule geçecek. kolay gele. ilgine ve desteğine çok teşekkürler :smiles34:
Tek bulabilecegin servisi diger tamircilerde zor
ilginiz için teşekkürler.
serviste 40tl fiyat istiyorlar. gider yenisini alırım. belkide almam.
iyi akşamlar.
alperayvali 08-07-2009, 15:45 sahte sony mp4 var elimde
işlemcisi ACU7515
bord no: QY-136H-V1.1
elimde sağlam olan aynı cihazdan dump.bın dosyasını aldım ama diğer cihaza atamadım.
S1CLONE programı da işe yaramadı
mp3player upgrade tool ile sağlamdan firmware aldım gene olmadı.
Ekranda kum saati çıkıp kalıyor. Bilgisayara bağladığımda ADFU olarak görüyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Program veya firmware.
Şimdiden teşekkürler
sahte sony mp4 var elimde
işlemcisi ACU7515
bord no: QY-136H-V1.1
elimde sağlam olan aynı cihazdan dump.bın dosyasını aldım ama diğer cihaza atamadım.
S1CLONE programı da işe yaramadı
mp3player upgrade tool ile sağlamdan firmware aldım gene olmadı.
Ekranda kum saati çıkıp kalıyor. Bilgisayara bağladığımda ADFU olarak görüyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Program veya firmware.
Şimdiden teşekkürler
Şimdi belki cihaz aynı olabilir ama içindeki yazılım farklı olabilir ona baktınmı .Sistem entegreside arızalı olabilir..
KAYSERİ de ikamet ediyorsnz herhalde eger servisimize getirirseniz bakma sansım olabilir cihaza
SAYGILARIMLA
alperayvali 08-07-2009, 16:43 Şimdi belki cihaz aynı olabilir ama içindeki yazılım farklı olabilir ona baktınmı .Sistem entegreside arızalı olabilir..
KAYSERİ de ikamet ediyorsnz herhalde eger servisimize getirirseniz bakma sansım olabilir cihaza
SAYGILARIMLA
sana nasıl ulaşabilirim ?
bana mail adresimden yazabilirsin
alper@ayvali.net
alperayvali@msn.com
Bower Marka Mp4 Var Elimde SİSTEM DOSYALARINI SİLDİM CALISMADI CİHAZ NERDEN BULURUM DOSYALARINI
Bower Marka Mp4 Var Elimde SİSTEM DOSYALARINI SİLDİM CALISMADI CİHAZ NERDEN BULURUM DOSYALARINI
şİMDİ MP4 sistem dosyası silinen cihaz olarak ilk kez duyuyorm sistem dosyaları görükmezki nasıl bir arıza verdi cihaz sadece menü resimleir felan mı yok yoksa hiçmi çalışmıyor
şİMDİ MP4 sistem dosyası silinen cihaz olarak ilk kez duyuyorm sistem dosyaları görükmezki nasıl bir arıza verdi cihaz sadece menü resimleir felan mı yok yoksa hiçmi çalışmıyor
Cihazda insert usb line to use usbdisk press any k e y y to restart! aynen bu yazıyor ve kalıyor ekranda ...
Şimdi foto veya model belirtme gibi şansınız varmı. Cünki bower marka yazılım buldum sizin için ama model lleri veya fotoları önemli
NOT:Birde kendi cd si varmı bazı cd lerin içinde kendi yazılımalrı oluyor. veya cd içine baktınızda apps dosyası varmı...
SAYGIALRIMLA
Cd felan yok elimde Ama Foto Verebilirim
http://img.donanimhaber.com/image.aspx/upfiles/387027/495913BBD8974E999BC7864A59472C77.jpg
biri bu: http://www.s1mp3.org/files/manufacturer_firmwares/wilsoncoltd-s1mp3player-3.5.37.7z
biride bu : http://www.s1mp3.org/files/manufacturer_firmwares/MP3-918K-V30-HKX-FULL.BIN.7z
hangi programile yazılımı atcağız ustam
Bununla => http://www.s1mp3.org/files/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v4.00.7z
SAYGILARIMLA
toprak_oncu 13-07-2009, 15:42 slm arkadaşlar. ya gecenlerde benm baba da cakma bi sony almıs ve suan kullanılmıyor. sanırsam firmware gitti. hiç bi şekilde acılmıyo ekran. bende içine baktım ve buyuk siyah olanın ustunde
ATJ2137N I2039BB 532
küçük olanın ustunde ise
SEC KOREA 907
KM41654030CT-F10
UKA258BB
yazıyodu. acaba buna uygun firmware varmı elinizde. lütfennnnn yardımmmmm...
slm arkadaşlar. ya gecenlerde benm baba da cakma bi sony almıs ve suan kullanılmıyor. sanırsam firmware gitti. hiç bi şekilde acılmıyo ekran. bende içine baktım ve buyuk siyah olanın ustunde
ATJ2137N I2039BB 532
küçük olanın ustunde ise
SEC KOREA 907
KM41654030CT-F10
UKA258BB
yazıyodu. acaba buna uygun firmware varmı elinizde. lütfennnnn yardımmmmm...
Bu yazdıklarınız sadece sistem entegersi ile flaş memory entegresidir yazılım bu şekilde imkansız resim veya board içindeki versiyon numarası lazım
ATJ2137N = SİSTEM ENTEGRESİ
SEC KOREA 907 RADİO ENTEGRESİ
KM41654030CT-F10 MEMORY ENTEGRSİ
BUNLARLA FİRMWARE BULUNAMAZ..... ÇOK ZOR
SAYGILARIMLA
toprak_oncu 14-07-2009, 01:15 h t t p : //img1.loadtr.com/k-417739-isimsiz.jpg
arkadasım resim ekledim fakat "board içindeki versiyon numarası" demişsin onu nasıl bulucam. şimdiden tesekkurler ilgi ve alakan için...
Bununla => http://www.s1mp3.org/files/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v4.00.7z
SAYGILARIMLA
Verdiğin linklerden ilgiliprogramları alıp hazırladım yalnız yukleme yapamadım aygıta bağlanırken Device not Datected diye uyarı verıyor :crashs:
h t t p : //img1.loadtr.com/k-417739-isimsiz.jpg
arkadasım resim ekledim fakat "board içindeki versiyon numarası" demişsin onu nasıl bulucam. şimdiden tesekkurler ilgi ve alakan için...
kapagını acmanız gereklidir
toprak_oncu 15-07-2009, 12:43 kapagını acmanız gereklidir
h t t p://w w w.loadtr.com/418252-ekran_tarafindan_goruntu.htm
h t t p://w w w.loadtr.com/418253-pil_tarafindan_goruntu.htm
arkadasım buyur umarım işine yarar bu goruntuler bunlarda yaramassa zaten makineyi çöpe atıcam...
emeğine sağlık arkadasım...
hocam hani link yok nerede?
toprak_oncu 17-07-2009, 00:18 hocam linkler orada ama mesaj sayım az oldugu için direk olarak veremiyorum linkleri. www aralarında bosluk bırakarak yazdım dikkat ettiysen w w w gibi...
crazyby14 17-07-2009, 02:51 arkadaşlar bana kawai fx-84 serisinin firmware ı lazım...Chip numarası ATJ2097h yada ATJ2087h FBAHMET özellikle yardımlarını bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...
Verdiğin linklerden ilgiliprogramları alıp hazırladım yalnız yukleme yapamadım aygıta bağlanırken Device not Datected diye uyarı verıyor :crashs:
Cevap varmı ustam
toprak_oncu 22-07-2009, 12:48 w w w.loadtr.com/418252-ekran_tarafindan_goruntu.htm
w w w.loadtr.com/418253-pil_tarafindan_goruntu.htm
arkadasım buyur umarım işine yarar bu goruntuler bunlarda yaramassa zaten makineyi çöpe atıcam...
emeğine sağlık arkadasım...
arkadaslar lutfen yardım edin ahmet arkadasım ozellikle senin yardımlarını bekliyorum...
arkadaslar lutfen yardım edin ahmet arkadasım ozellikle senin yardımlarını bekliyorum...
Kardeşim öncelikle mesajına cevap veremedim kusura bakma senin cihaz de VGA kamera var bu tür cihazlar bizde MP5 olarak adlandırılır ve USB ile bir firmware yükleme şansı yoktur ve cihazınızın yazılım degil %99 ihtimal RAM ARIZALIDIR rem ise RESİMDE vermiş oldugunz CARD SLOTUNUN yanında entegre eger bu cihazın hrdasından yani ekran veya başka yeri bozuk oluupta ram saglam olan bir cihazdan degerlendirilebilir ama evdeki tekniki şartlarınız nasıldır bilemiyorum
arkadaşlar bana kawai fx-84 serisinin firmware ı lazım...Chip numarası ATJ2097h yada ATJ2087h FBAHMET özellikle yardımlarını bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...
Şimdi kardeş 3 çesit fx 84 yazılımı var
1. 2 GB
2. YENİ MODEL
3.ESKİ MODEL forma ekledim içinde yükleme programı yazılımı datasheep şema yani anlıycan hepsi var ona göre yükle işin rast gelsin kolay gelsin
öncelikle ProdTool4_22 programı kur sonra cihazı bagla ve son olarakta yazılımı yükle
NOT BURAYI UNUTMA ::: proğramını kurunuz başlattan tüm proğramlara gelip proğramını açınız proğram menüsündeki import firmware iconunu seçiniz replace firmware file menüsünden dosya seçme ıconunu tıklayın ve aynı dosya içinde bulunan dosyasını seçiniz dosyayı seçtikten sonra replace iconuna tıklayınız daha sonra download ıconuna tıklayarak yüklemeyi bitirin total connect 1 dedikten sonra cihazı cıkarıp tekrar takın not eğer current passet yazısı kırmızı olursa yükleme yapılamamış demektir
:badprv:link aşagıda:badprv:
:smiles34: http://rapidshare.com/files/266738506/FX84.zip.html :smiles34:
http://img.donanimhaber.com/upfiles/428919/87FC896F90B949F2ACE63CCC4D8158C5.jpg
arkadaşlar bu ürünün çip numaraları üründen ürüne değişir mi yoksa hepsi aynımıdır versiyon bilgilerinde
lg mp3 player zc112 cm70048 2007/11/22 act_v9.1.52 yazıyor içinde ilk aldığımda converter ve firmware vardı ben anlamadım sildim onları firmware i nedir acaba bu cihazın cm70048'a göre aratınca farklı bilgiler zc112'ye göre aratınca farklı dosyalar çıkıyor acaba doğrusu hangisidir arkadaşlar
http://img.donanimhaber.com/upfiles/428919/87FC896F90B949F2ACE63CCC4D8158C5.jpg
arkadaşlar bu ürünün çip numaraları üründen ürüne değişir mi yoksa hepsi aynımıdır versiyon bilgilerinde
lg mp3 player zc112 cm70048 2007/11/22 act_v9.1.52 yazıyor içinde ilk aldığımda converter ve firmware vardı ben anlamadım sildim onları firmware i nedir acaba bu cihazın cm70048'a göre aratınca farklı bilgiler zc112'ye göre aratınca farklı dosyalar çıkıyor acaba doğrusu hangisidir arkadaşlar
firmware cihazın kendi yazılımıdır yani programıdır.eger on sildiyseniz ileride cihazınızın sistem veya yazılım cöktügünde o firmware ile yüklüyorsnz
gokhanmuzik 28-08-2009, 20:36 Abicim böyle bir konu açtığınız için çok teşekkür ederim öncelikle.
Bugün Kawai fx-01 model bir mp3 çalar aldım. Nasıl açacağım bunu? Pil yuvası var pille mi çalışacak? Birde usbye taktığımda bilgisayarım herhangi bir tepki vermiyor donanım bulundu gibi vs.
Şimdiden teşekkürler.
FX-01 ler firmware arızaıs vermiyor %10 ihtimal firmware bozuluyor içini açabilirsen küçük düz tornavida ile acabilirsin resimdeki gibi
http://img207.imageshack.us/img207/3324/pushup.jpg (http://img207.imageshack.us/i/pushup.jpg/)http://img207.imageshack.us/img207/pushup.jpg/1/w393.png (http://g.imageshack.us/img207/pushup.jpg/1/)
http://img190.imageshack.us/img190/9761/hardwarelayer2.jpg (http://img190.imageshack.us/i/hardwarelayer2.jpg/)http://img190.imageshack.us/img190/hardwarelayer2.jpg/1/w700.png (http://g.imageshack.us/img190/hardwarelayer2.jpg/1/)
Sonra resimdeki gösterdigim ( J ) harfi altındaki parcayı degişmen gerekir ( KRİSTAL 27000MHZ VEYA 16000 MHZ DİR ) metal renkte küçük bir parcadır calışmaması ve bilgisayar görmemesi bu parcadan yapar servisime gelen bu cihazlardan 100 tane geliyorsa 95 tanesinin bu parcasını degiştim...
SAYGILARIMLA AHMET GÖZKONAN...... BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOGALIR.
gokhanmuzik 28-08-2009, 22:29 Abi ben bunu bugün aldım ama. Neden bozulsun ki? Açsam bile ne yapabilirim?
Abi ben bunu bugün aldım ama. Neden bozulsun ki? Açsam bile ne yapabilirim?
kusura bakma cogunlkla arızalı cihazlariçin mesaj yazıyorlar arızalı diye düşündüm 1.2 voltlk alkaline pil kullanın pil akma yapmaz cünki ayriyetten hayırlı olsun ...
gokhanmuzik 28-08-2009, 22:37 Tamam abi pil taktım nasıl açıcam peki play düğmesi var altında mode düğmesi var.
PLAY dügmesini basılı tut acılıcaktır mode ise sarkı dinlerken degiştirmeye yarar zaten kullana kullanan ögrenirsin
gokhanmuzik 28-08-2009, 23:07 valla abi pilde taktım bastım basılı tuttum ama açılmadı.:(
valla abi pilde taktım bastım basılı tuttum ama açılmadı.:(
o zaman arıza var demektir...garantili ise servise götür
azizgiray 01-09-2009, 18:56 ekran geliyor ama kum saatinde takılıyor bilgisayar taktığımda ise adfu Device olarak görüyor
arkadaşlar yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum 8gb çin malı ipod bu cihaz ve üzerindeki tüm numaralar şöyle :
Erkanın yanında:CM50011ACT6-01AL 2006\10\27
büyük kartta:hynix kor HY27UF081G2M TPCB 624A M8SAH6872
Küçük Kartta:ATJ2051H F4D45BB 1A4
ekran geliyor ama kum saatinde takılıyor bilgisayar taktığımda ise adfu Device olarak görüyor
arkadaşlar yaklaşık 2 gündür uğraşıyorum 8gb çin malı ipod bu cihaz ve üzerindeki tüm numaralar şöyle :
Erkanın yanında:CM50011ACT6-01AL 2006\10\27
büyük kartta:hynix kor HY27UF081G2M TPCB 624A M8SAH6872
Küçük Kartta:ATJ2051H F4D45BB 1A4
Öncelikle cihazınız büyük bir ihtimalle virüs ten dolayı arıza yapmış formda ve bu kony takip eden bütün arkadaşlara sesleniyorm bilgisaraınıza ESETNOD 32 kullanıyorsanız cihazınızı mp3 mp4 v.s ilerde bozar cünki mp4 düüzün sistem dosyalarını virüs olarak görüp silmekte ve b tür arızalar meydana gelmektedir şimdi cihazı adfu olarak göstermeyi başarabilmeissin hynix kor HY27UF081G2M olan flaş entegresi nmarası ATJ2051H olan da işemcisidir siz lazım olan numara CM50011ACT6-01AL 2006/10/27 VERSİYON NUMARASIDIR.bu dosyaysı bir aratın web te eger bulrsanız S1MP3.COM DA yükleme programı mevcuttur.
SAYGILARIMLA
azizgiray 01-09-2009, 23:11 bunu benim tamirciye götürmedne yapma ihtimalim var mı ? Eğer yapamıyacaksam boşuna uğraşmıyayım
bunu benim tamirciye götürmedne yapma ihtimalim var mı ? Eğer yapamıyacaksam boşuna uğraşmıyayım
götürsen iyi olur ama ne kadar anlayabilirler yapabilen bu işlerle ugrasan yer bulman gerekir yoksa programsal bir problem kapagı acılıp ugrasılacak birsey degil
azizgiray 02-09-2009, 12:48 ok saol abi ama şu programa denk gelirsen buraya koyarmısın muhtamelen bunu düzcede yapcak kimse yok
selam arkadaslar öncelikle iyi forumlar benim sorunum sony ns 12 çakma mp3 player'la.Mp3 player açılmıyor bir kaç kere pili çıkartım takınca da ekrana ışık geliyor ama başka bir görüntü gelmiyor ve açılmıyor takılı kalıyor ne yapmam gerek bilgisayara takınca tanımıyorda nasıl yapabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar ...
samsung chip 843
selam arkadaslar öncelikle iyi forumlar benim sorunum sony ns 12 çakma mp3 player'la.Mp3 player açılmıyor bir kaç kere pili çıkartım takınca da ekrana ışık geliyor ama başka bir görüntü gelmiyor ve açılmıyor takılı kalıyor ne yapmam gerek bilgisayara takınca tanımıyorda nasıl yapabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar ...
samsung chip 843
YUKARDAKİ #213 (http://www.turkeyforum.com/satforum/showpost.php?p=6237309&postcount=213) nolu mesajı takip et resimdekileri yap uygula soruun düzelme ihtimali vardır eger sonuuç aynı ise firmare bozuktur ve bu cihazların firmare yüklemesi amatörler için cok zorduur.
SAYGILARIMLA AHMET GÖZKONAN:ok:
Slm arkadaşlar formu kontrol ettimde cogu kullanıcıların ADFU TANITMA zorlugu gördüm alın size full hepsini tanıyan adfuu dosyası belki birilerine lazım oluur
:badprv:
adfu.rar (http://depo.mynet.com/web2/showFile.php?did=33656)
HOcam Merhabalar ben hemen hemen her yontemi denedim..Ama hala ilacimi Bulamadim Chip in bacaklarini cımbızla birbirine vurdura vurdura daha kıvılcım atmaya basladi..Ama adfu olayı olmadi.... BEn mp3/mp4 playerime yeni Fw attim ve Player acildiginda ekran MAVİ oluyor bilgisayar playeri duzgun goruyo Sadece ekran mavi 20 ye yakin frimware denedim ama hala ayni.....Yardimci olabilecek varsa cok ii olur ..Cihaz bilgilerini yaziyorum.....
Chip: ATJ2091M FC237DB CCR
Kit Üzerinde : BKS25018-V1
marka: sahte SONY 1GB
ilk Fw si 9.1.51 idi 9.1.52 ye upgrade ettigimde mavi ekran sorunu cikti..
elinde 9.1.51 fw olan varsa paylassin lutfen..
Altta Playerin resminide Bİrakiyorum Elinde aynısı olan arkadas bana kendi Fw sini yedekleyip GOnderebilirse cok ii Olur Şimdiden Tşkrler
http://img196.imageshack.us/img196/9066/resim002mq.th.jpg (http://img196.imageshack.us/i/resim002mq.jpg/)
http://img186.imageshack.us/img186/6561/resim004r.th.jpg (http://img186.imageshack.us/i/resim004r.jpg/)
şimdiden Tşkrler...
HOcam Merhabalar ben hemen hemen her yontemi denedim..Ama hala ilacimi Bulamadim Chip in bacaklarini cımbızla birbirine vurdura vurdura daha kıvılcım atmaya basladi..Ama adfu olayı olmadi.... BEn mp3/mp4 playerime yeni Fw attim ve Player acildiginda ekran MAVİ oluyor bilgisayar playeri duzgun goruyo Sadece ekran mavi 20 ye yakin frimware denedim ama hala ayni.....Yardimci olabilecek varsa cok ii olur ..Cihaz bilgilerini yaziyorum.....
Chip: ATJ2091M FC237DB CCR
Kit Üzerinde : BKS25018-V1
marka: sahte SONY 1GB
ilk Fw si 9.1.51 idi 9.1.52 ye upgrade ettigimde mavi ekran sorunu cikti..
elinde 9.1.51 fw olan varsa paylassin lutfen..
Altta Playerin resminide Bİrakiyorum Elinde aynısı olan arkadas bana kendi Fw sini yedekleyip GOnderebilirse cok ii Olur Şimdiden Tşkrler
http://img196.imageshack.us/img196/9066/resim002mq.th.jpg (http://img196.imageshack.us/i/resim002mq.jpg/)
http://img186.imageshack.us/img186/6561/resim004r.th.jpg (http://img186.imageshack.us/i/resim004r.jpg/)
şimdiden Tşkrler...
İşte cogu kullanıcımız sizin gibi böyle bilgilendirse biz teknikerleri işimiz ve cözücemiz problem daha kolay oluyor..
:badprv:BUYUR kardeş lin aşagıda burda 9.1.51 var :badprv:
http://www.s1fw.com/plus/search.php?keyword=BKS25018-V1
COk sagolasin İlgilendigin icin ama :-s Orda listedeki 1. Fw yi indirdim attim olmadi sanirim diger 3 Fw inse olacaka ama Onlarda download olmio sorun var onlardada ne yazikki :(:(:( Bi turlu inmedi onlar ..İLgilendigin icin cok tesekkurler :( O fw yi hemen hemen butun sitelerde aradim ama nafile bulamadim :(
BKS25018-V1
diye biraz daha arasanız buulabilirsiniz sabır istiyor
mustimin 19-09-2009, 00:30 ARKADAŞLAR YENİ "16GB IPOD TOUCH STİLİ DOKUNMATİK mp3 mp4 PLAYER " ALDIM.YENİ ALDIĞIMDA FİLM(AVİ) VE MÜZİK(MP3) VE RESİM DOSYALARINI AÇIYORDUM.AMA ŞİMDİ BİLGİSAYARDAN BU DOSYALARI MP4 KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİRİNİ AÇMIYOR.DOSYA YOK DİYOR.BİR DE DİKKATİMİ ÇEKEN BİR OLAYDA MP4 KOPYALADIĞIM BU SAĞLAM DOSYALARI BİLGİSAYARIN MASAÜSTÜNE KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİR PROG. TARAFINDAN DA ÇALIŞMIYOR.BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR.MP4 İLE İLGİLİ BİLGİLERİSE ŞÖYLE;
versiyon software:tv568 mlc v3.0.4.0 hardware:tv1f568_v2.0
ANYKA AK 3631LQ14402 FS05F9 ,
hynix H27UAG8T2MTR BC……………………925H M1WJ8299H ,
SAMSUNG 208 K4S281632C-TC1L UQK640CB KOREA
BİR DE BU MP4 Firmware YAZILIMINI NERDEN BULABİLİRİM.CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN
TEŞEKKÜRLER.
ARKADAŞLAR YENİ "16GB IPOD TOUCH STİLİ DOKUNMATİK mp3 mp4 PLAYER " ALDIM.YENİ ALDIĞIMDA FİLM(AVİ) VE MÜZİK(MP3) VE RESİM DOSYALARINI AÇIYORDUM.AMA ŞİMDİ BİLGİSAYARDAN BU DOSYALARI MP4 KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİRİNİ AÇMIYOR.DOSYA YOK DİYOR.BİR DE DİKKATİMİ ÇEKEN BİR OLAYDA MP4 KOPYALADIĞIM BU SAĞLAM DOSYALARI BİLGİSAYARIN MASAÜSTÜNE KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİR PROG. TARAFINDAN DA ÇALIŞMIYOR.BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR.MP4 İLE İLGİLİ BİLGİLERİSE ŞÖYLE;
BİR DE BU MP4 Firmware YAZILIMINI NERDEN BULABİLİRİM.CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN
TEŞEKKÜRLER.
cihazın ne güzel çalışıyor İLERDE AH AH KEŞKE UUGRASMASAYDIM FİRMWARE İLE dememek için hiç karıştırma
BKS25018-V1
diye biraz daha arasanız buulabilirsiniz sabır istiyor
Hocam Burda bUldum sadece Bu siteye Uye olamadim Parali uyelik istio herhalde ..sizde bi bakarsaniz sevinirim Yeni FW cikmis sadece bu sitede var
http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=70882&uid=184320
dumlumustafa 21-09-2009, 23:15 kardes nu parça ve ekran değişince içindeki içindeki veriler silinir mi? ben piranha quinn 2gb mp3 player kullanıyorum bilgisayara takınca disk biçimlensin mi diyor evet desem de demesemde biçimlendirmiyor, önceden açılıyordu şimi o da yok açılmıyor, o zamanlar açılırken kulaliği tam sokunca reset atıyordu..
yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese..............:
dumlumustafa 21-09-2009, 23:17 ahmet gözkonan #213 de ki parça ve arka aydınlatmalı 128x32 dot-matrix lcd ekrandan bahsediyorum
prof_1991 29-09-2009, 00:58 ya arkadaşlar bendede böyle bi sorun var cw-x mp.870 bir mp5player aldım. gayet iyi özellikleri vardı ama bi gün açtığımda mavi bir ekran ve yabancı dilde yazılar vardı sanırım format istiyodu bende devam ettim ancak bidaha cihaz açılmadı sürekkli açılış durumunda. elinde bu cihazdan olan veya bilen varsa yardım etsin lütfen şimdiden tşkler.:confused:
sanal_4242 29-09-2009, 03:29 CW-X mp-710 modelinde bir mp4üm war 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum.. bugün açtığım sadece kum saati çıktı we öylece kaldı yukardaki play tuşuna 10 saniye basılı tutma yöntemini falan denedim ama olmadı yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum hiçbir şekilde açılmıyor pc ye bağlıyorum yazılım yüklenemedi diyor ne yapmam lazım?? şimdiden teşekkür ederim
ya arkadaşlar bendede böyle bi sorun var cw-x mp.870 bir mp5player aldım. gayet iyi özellikleri vardı ama bi gün açtığımda mavi bir ekran ve yabancı dilde yazılar vardı sanırım format istiyodu bende devam ettim ancak bidaha cihaz açılmadı sürekkli açılış durumunda. elinde bu cihazdan olan veya bilen varsa yardım etsin lütfen şimdiden tşkler.:confused:
MAİNBORDA üzerinde sofware numarası gerekli
CW-X mp-710 modelinde bir mp4üm war 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum.. bugün açtığım sadece kum saati çıktı we öylece kaldı yukardaki play tuşuna 10 saniye basılı tutma yöntemini falan denedim ama olmadı yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum hiçbir şekilde açılmıyor pc ye bağlıyorum yazılım yüklenemedi diyor ne yapmam lazım?? şimdiden teşekkür ederim
ya arkadaşlar bendede böyle bi sorun var cw-x mp.870 bir mp5player aldım. gayet iyi özellikleri vardı ama bi gün açtığımda mavi bir ekran ve yabancı dilde yazılar vardı sanırım format istiyodu bende devam ettim ancak bidaha cihaz açılmadı sürekkli açılış durumunda. elinde bu cihazdan olan veya bilen varsa yardım etsin lütfen şimdiden tşkler.:confused:
ikinizinde firmaware çökmüş mainboard numaraları lazım
Arkadaşlar bende yardım istiyorum yaklaşık 1 aydır firmware dosyasını arıyorum ve birtürlü bulamadım. Eğer Biliyorsanız bir bilginiz varsa lütfen yardım edin.
Model :
Sony s-21 MP3 (Çin Malı)
Çip: ATJ2091H
ÖZelliği : 2GB Hafıza 7 Farklı renk ekran ışığı
Bilgim bukadar. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar bende yardım istiyorum yaklaşık 1 aydır firmware dosyasını arıyorum ve birtürlü bulamadım. Eğer Biliyorsanız bir bilginiz varsa lütfen yardım edin.
GEREKLI BILGILER
|____________________________________________
|
|S-21 SONY MP3 PLAYER (ÇİN MALIDIR)
|2GB HAFIZA 7 RENKTE EKRAN IŞIĞI MAVİ RENKTE
|
|ATJ2091H
|FC005FA CC3
|
|SAMSUNG 652
|K9G8G08U0M
|PCB0
|CSK411PB
|
|SPT
|SP3767HN
|06KSA
|___________________________________________
-EĞER BULABİLRSENİZ OKADAR SEVİNİRİM Kİ MİNNETTAR KALIRIM.:wave::wave::jump::jump::smiles28::smiles2 8::bigeyes::bigeyes:
sanal_4242 02-10-2009, 22:00 ikinizinde firmaware çökmüş mainboard numaraları lazım
o numarayı içini açmadan öğrenemezmiyiz
leronamso 04-10-2009, 22:41 ARKADAŞLAR YENİ "16GB IPOD TOUCH STİLİ DOKUNMATİK mp3 mp4 PLAYER " ALDIM.YENİ ALDIĞIMDA FİLM(AVİ) VE MÜZİK(MP3) VE RESİM DOSYALARINI AÇIYORDUM.AMA ŞİMDİ BİLGİSAYARDAN BU DOSYALARI MP4 KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİRİNİ AÇMIYOR.DOSYA YOK DİYOR.BİR DE DİKKATİMİ ÇEKEN BİR OLAYDA MP4 KOPYALADIĞIM BU SAĞLAM DOSYALARI BİLGİSAYARIN MASAÜSTÜNE KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİR PROG. TARAFINDAN DA ÇALIŞMIYOR.BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR.MP4 İLE İLGİLİ BİLGİLERİSE ŞÖYLE;
TEŞEKKÜRLER.
ARKADAŞLAR YENİ "16GB IPOD TOUCH STİLİ DOKUNMATİK mp3 mp4 PLAYER " ALDIM.YENİ ALDIĞIMDA FİLM(AVİ) VE MÜZİK(MP3) VE RESİM DOSYALARINI AÇIYORDUM.AMA ŞİMDİ BİLGİSAYARDAN BU DOSYALARI MP4 KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİRİNİ AÇMIYOR.DOSYA YOK DİYOR.BİR DE DİKKATİMİ ÇEKEN BİR OLAYDA MP4 KOPYALADIĞIM BU SAĞLAM DOSYALARI BİLGİSAYARIN MASAÜSTÜNE KOPYALADIĞIMDA HİÇ BİR PROG. TARAFINDAN DA ÇALIŞMIYOR.BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR.MP4 İLE İLGİLİ BİLGİLERİSE ŞÖYLE;
TEŞEKKÜRLER.
öncelikle probleminize biraz geç cevap verdigim için kusura bakmayın video convertör programında sorun olmasın birde cihaz içinde dosya olması gerekir mesela video ise cihaz içine ya movies yada video yada videos diye dosya acıp actıgın dosya içine at bakalım birde ögle dene
o numarayı içini açmadan öğrenemezmiyiz
cok zor cünki piyasada birbirine benzeyen cok cihaz var herseyi aynı menü aynı tip aynı ama gelgelelimki firmware degişik
GEREKLI BILGILER
|
|
|ATJ2091H
|FC005FA CC3
|
|SAMSUNG 652
|K9G8G08U0M
|PCB0
|CSK411PB
|
|SPT
|SP3767HN
|06KSA
-EĞER BULABİLRSENİZ OKADAR SEVİNİRİM Kİ MİNNETTAR KALIRIM.:wave::wave::jump::jump::smiles28::smiles2 8::bigeyes::bigeyes:
cihazın bu verdigim MESAJ NUMARALI LİNKTEKİNDENMİ? olandanmı bir baksana:ok: #213 (http://www.turkeyforum.com/satforum/showpost.php?p=6237309&postcount=213):ok: eger buu tip ise hiç ugrasma VEDE problem nedir cihazda STARTİNG yazıp kalıyorsa ona care yok
SAYGILARIMLA
GEREKLI BILGILER
|
|
|ATJ2091H
|FC005FA CC3
|
|SAMSUNG 652
|K9G8G08U0M
|PCB0
|CSK411PB
|
|SPT
|SP3767HN
|06KSA
Ben Yanlışlıkla içindeki firmware yazılımını sildim. Mp3 Playerimi Güncellemek istedim. Şu anda içi bomboş hiç açılmıyor. ne starting ne başkabişey.:jump::jump::jump::jump::jump::jump::ju mp:.
Yardımlarınızın devamını beklerim.
leronamso 09-10-2009, 17:29 öncelikle probleminize biraz geç cevap verdigim için kusura bakmayın video convertör programında sorun olmasın birde cihaz içinde dosya olması gerekir mesela video ise cihaz içine ya movies yada video yada videos diye dosya acıp actıgın dosya içine at bakalım birde ögle dene
ilk olarak cwap werdiğiniz için çok tşk ediyorum ama sorunu çözemedim converter programında bi sorun yok zaten internetten de bir çok converter programı indirip onları denedim ama sonuca ulaşamadım ve içine atacağım müzükleri,videoları vb. şeyleri zaten usb den audio,video gibi dosyalara atıyorum ama mp4 ne ses ne video nede ebook dosyalarını açamıyo:( yardımınız için tşkkürler
|