Grafik Görünüm : Hiremco X1 ve X2 en son biss yazılımı uyduda v19
nextadam 17-09-2008, 22:53 Hiremco X1 ve X2 Fener maçı en son şifreleri girilmiş (star değiştirdi yine) yazılımı uyduda v19. Hemen indirin.
Adamlar yine şifre değiştirdiler. Dün NTV, bugün ise TV8 şifresine geçtiler. Elle bile girildiği zaman star açtı.
Uyduya ise ikinci yarı başlamadan yetiştirdik.
Dalga geçiyor Star. Sırf D-s.... satışları artsın diye.
babauyducu 17-09-2008, 22:58 [QUOTE=nextadam;5280375]Hiremco X1 ve X2 Fener maçı yazılımı uyduda v19. Hemen indirin
teşekkürler sayın nextadam yine özveride bulunan siz oldunuz
nextadam 17-09-2008, 23:00 İmzamdaki siteme baksaydınız oraya çözümü, yazılımı bile vermiştim önceden. Bu forum epey devre dışı kaldı.
nextadam 17-09-2008, 23:06 Şiddetli yağmurda Drejo gitti uyduya attı. Adam kaç kere kaza tehlikesi atlatmış.
babauyducu 17-09-2008, 23:13 İmzamdaki siteme baksaydınız oraya çözümü, yazılımı bile vermiştim önceden. Bu forum epey devre dışı kaldı.
forum kapandığı için ne adınızı nede imzanızı görme imkanımız olmadı forum açılır açılmazda hemen görüp yükledim.
nextadam 17-09-2008, 23:17 forum kapandığı için ne adınızı nede imzanızı görme imkanımız olmadı forum açılır açılmazda hemen görüp yükledim.
Favoriler içine alırsanız daha güzel olmaz mı siteyi...
isbektas 17-09-2008, 23:21 Elinize Sağlık.
Teşekkürler....
sayın derjo bis icin teşekür ederim
boraugur 17-09-2008, 23:31 Teşekkürler DREJO
sayın nextadam en son drejo ustamın biss'i hallettim dediği yazılımı yüklemiştim hani ntv ile aynı idi starın k.e.y i o yazılımda elle bu tv8 in k.e.y ini girdim yani bu akşam aktif olan k.e.y i tahmini olarak elle girdim ama nedense makine görüp o k.e.y i açmadı starı neden acaba bu biss halledilse iyi olucak sunny 1030 ağustos yazılımı yüklü hiç elimi sürmedim k.e.y girmeye açtı seoul den iyi değil tabi 4mb flaş var en basitinden.
diyeceğim sinek küçük ama miğde bulandırıyor.
iyi çalışmalar herçeye rahmen emeğinize sağlık hakkınızı helal ediniz.
nextadam 17-09-2008, 23:35 sayın nextadam en son drejo ustamın biss'i hallettim dediği yazılımı yüklemiştim hani ntv ile aynı idi starın k.e.y i o yazılımda elle bu tv8 in k.e.y ini girdim yani bu akşam aktif olan k.e.y i tahmini olarak elle girdim ama nedense makine görüp o k.e.y i açmadı starı neden acaba bu biss halledilse iyi olucak sunny 1030 ağustos yazılımı yüklü hiç elimi sürmedim k.e.y girmeye açtı seoul den iyi değil tabi 4mb flaş var en basitinden.
diyeceğim sinek küçük ama miğde bulandırıyor.
iyi çalışmalar herçeye rahmen emeğinize sağlık hakkınızı helal ediniz.
Biss yazılımı çalışıyor. Adamlar bugün yine tam maç başladığında şifre değiştirdi. Dünkü maçta NTV, bugünkü maçta TV8 veya ATV'nin şifresini kullandılar. Elle de girilse açılıyordu. İkinci yarının başında uyduya verildi yeni şifre girilmiş olarak. (Bu benim cihazımdan yazılım okundu ve ordan usb'ye alınarak verildi)
Bizim yapabileceğimiz birşey yok. Şifre girmeyi öğrenmeniz lazım bu star yüzünden. Çözümleri hemen yazıyoruz zaten.
Yani anlayacağınız Star dalga geçiyor... D-s... satışları artsın diye...
Yazılımda sorun yok yani.
Bu heriflere inat ben bu kadar uğraştım yazılım için. En azından ikinci yarıya uyduya yetişti yazılım
evet nextadam dalga geçiyor olabilir ama kullandığı k.e.y ler belli başlı sabit k.e.y ler bunlar için bir oto biss olayı olamazmı yada emuda biss bölümünde bir düzenleme sunny nin emusunda k.e.y ler index numarasına göre sıralanıyor kanala özel olarak kanal isminin altında sırf o kanala ait olarak yazılı değil ordaki uygun k.e.y lerden biri uyuyor muhakkak ve ondan açıyor.
x1 de *** elle girmeyi biliyorum ustam ama 1.1 yazılımı yüklü makinamda tv8 in k.e.y i ni girdim elle star a ama açmadı tps gibi beklemek mi gerekiyordu bilmem. ancak uydudan güncelleyince açıldı sizin içinde bir uğraş ayrı bir zahmet sürekli uyduya güncel yazılım atmak.
nextadam 17-09-2008, 23:47 evet nextadam dalga geçiyor olabilir ama kullandığı k.e.y ler belli başlı sabit k.e.y ler bunlar için bir oto biss olayı olamazmı yada emuda biss bölümünde bir düzenleme sunny nin emusunda k.e.y ler index numarasına göre sıralanıyor kanala özel olarak kanal isminin altında sırf o kanala ait olarak yazılı değil ordaki uygun k.e.y lerden biri uyuyor muhakkak ve ondan açıyor.
x1 de *** elle girmeyi biliyorum ustam ama 1.1 yazılımı yüklü makinamda tv8 in k.e.y i ni girdim elle star a ama açmadı tps gibi beklemek mi gerekiyordu bilmem. ancak uydudan güncelleyince açıldı sizin içinde bir uğraş ayrı bir zahmet sürekli uyduya güncel yazılım atmak.
Yanlış star'a girmiş olabilirsiniz. Ben girdim saniyesinde açtı.
Auto biss yapılabilir belki. Yazılımın daha da geliştirilmesi lazım. Her cihazın yapısı farklı.
Ama adamlar bundan sonraki maçta değişik bir şifreye girerse ne olacak?
nextadam 17-09-2008, 23:50 Seyredilebilecek bir maç değildi malesef. Ben dedim galatasaraylı olarak... :)
hiç kullanılmamış k.e.y kullanırlarsa aydın doğanın kulaklarını çınlatırız artık yapacağımız tek şey o olurr
nextadam 18-09-2008, 00:03 Drejo, tatilini bölüp geldi. Geceli gündüzlü çalışıp sesi düzeltti, biss'i düzeltti.
Star dalga geçtiği için yapacak birşey yok. Maç sırasında algılayıp size çözüm üretmeye çalıştık.
Yazılımda en ufak birşeyi düzeltmenin bile ne kadar kapsamlı ciddi bir iş olduğunu hayal bile edemezsiniz.
Hadi bu da olsun, şu da hemen düzelsin, bunu açsın vs vs sürekli istek. Ama bunun için ne kadar emek harcandığını bilmiyorsunuz. Sizler için yapılan çalışmaların altına 5 tane teşekkür geliyorsa, 15 tane olumsuz mesaj ve yeni istek geliyor. Yazılım kolay iş değil. 5 dakikada Beşiktaş olmuyor.
Yapılan emeğe saygı gösterip, mantıklıca isteklerde bulursanız herşey daha iyi bir ortamda devam eder.
Ben uzun süredir sizlere yardım ediyorum. Tv bile izlemiyorum artık sadece ayarlara bakıyorum :)
Ama bu kadar emeğe rağmen hep yanlış karşılaştırmala, hesap sormalar...
Arkasında neler olduğunu bilmeden sallamak kolay oluyor.
Düşünün adam bugün o yağmurda canını tehlikeye atarak size maçı seyrettirmek için firmaya gidip uyduya attı.
sitem bana mı nextadam hakkını helal et dedim zaten ilk mesajımda sinek küçük miğde bulandırıyoda dedim sonuçta makinada güzel dedim.
başsınız vücudumuzda siz ne derseniz ona göre hareket ediyoz.
ben drejo gibi destek veren birini daha görmedim allah karşılığını mutlaka verir.
makina bir seviyeye kadar gelip orda kalsa gerisini biz hallederiz softcam vs.. gibi şeylerle.
nextadam 18-09-2008, 00:16 sitem bana mı nextadam hakkını helal et dedim zaten ilk mesajımda sinek küçük miğde bulandırıyoda dedim sonuçta makinada güzel dedim.
başsınız vücudumuzda siz ne derseniz ona göre hareket ediyoz.
ben drejo gibi destek veren birini daha görmedim allah karşılığını mutlaka verir.
makina bir seviyeye kadar gelip orda kalsa gerisini biz hallederiz softcam vs.. gibi şeylerle.
Sinek büyük. Sineğin kim olduğu belli. Bu şifreleri değiştirip insanları 300 ytl'lik cihaz almaya zorlayanlar.
Arkadaşlar ,sevgili DREJO gecenin bir vaktinde İstanbulu seller götürürken Kartalda ki evinden kalkıp taa Şile yolundaki fabrikaya geldi arabasıyla ve sizler maçı seyredin diye yeni ve basit *** leri uyduya verdi yazılım olarak. Bu fedakarlığı kimse yapmaz. Allah korusun araba kullanmak o yollarda , o selde kolay değil.
Ellrin dert görmesin oğlum . Bu destek varken bu cihazlar ölmez.
Sevgi ve selamlar.
hocam ellerinize sağlık walla sayenizde maçın 2.yarısını izledik allah sizden razı olsun saygılarımla.....
walla bu iş de emeği geçenler adamın hasları gerçekten tekrar allah razı olsun...
willerdem 18-09-2008, 00:27 Böyle insanların yaptığı makinalar alınır, helal olsun
emeğe saygı
Şans bizdeki de ilk yarının sonuna doğru Elektrikler kesildi. Maç bitti geldi, ne maç, ne *** ne yazılım oh be dünya varmış.
babauyducu 18-09-2008, 00:29 Favoriler içine alırsanız daha güzel olmaz mı siteyi...
ekledim sayın nextadam tekrar teşekkürler.
merhabalar..
bende gt500 var uzun zamandır güncelleme yok sanrım, uydudan güncelleme aratıyorum yeni yazılım bulunamadı diyor, bu arada macıda izleyemedim :((
merak ettiğim benim uydudamı bir sorun var yoksa gt500 ler için güncelleme durdumu?
teşekkürler
ozkan1980_20 18-09-2008, 00:37 merhaba ben daha önce öbür günceleyen cihazı kukllanıyordum 1 hata oldu x2 aldım bir haftada gördüğüm desteği 1 yılda alamadım çok memnunum isterse hiç şifre açmsın seoul drejo nun desteği ile yaptığı çalışmalarla benim gözümde bir numara oldu teşekkürler drejo çalışmalarında başarılar
emeğe saygısızlığın odak noktası haline geldim birden savcıda hakimde avukatta siz oldunuz astınız kıydınız bana resmen durun abiler kardeşler napıyonuz.
başkaları için fedakarlık yapanı allah görür
nextadam 18-09-2008, 00:42 merhabalar..
bende gt500 var uzun zamandır güncelleme yok sanrım, uydudan güncelleme aratıyorum yeni yazılım bulunamadı diyor, bu arada macıda izleyemedim :((
merak ettiğim benim uydudamı bir sorun var yoksa gt500 ler için güncelleme durdumu?
teşekkürler
Forumda yazılım duyuruları sürekli yapılıyor takip edin. Turksat %70'in üzerinde sinyaliniz varsa alırsınız yazılımı.
Arada fişten çekip takın.
Arada exit8088 yapın kumandadan...
GT-5000 benim kayınpederde var. Çatır çatır açtı.....
hakan601 18-09-2008, 00:43 Elleriniz dert görmesin sayenizde ikinci yarıyı seyrettik.Bu arada benim zaten favoriler(sık kullanılanlarda) site ekli idi ama ginede açmadı siteyi.Tekrar teşekkürler,emekleriniz ve herşey için...
nextadam 18-09-2008, 00:46 Elleriniz dert görmesin sayenizde ikinci yarıyı seyrettik.Bu arada benim zaten favoriler(sık kullanılanlarda) site ekli idi ama ginede açmadı siteyi.Tekrar teşekkürler,emekleriniz ve herşey için...
Birkaç kez deneyin. Bazen yurtdışı bağlantılarında sorun oluyor. Ben sürekli ulaştım ve çözümleri yazdım sitemde. Bir sonraki maçta yine izleyin.
bu arada bi faydası yok ama sölemenin ans tv şifresiz vermiş maçıı şimdi bir yerde okudumm..
hakan601 18-09-2008, 00:53 Birkaç kez deneyin. Bazen yurtdışı bağlantılarında sorun oluyor. Ben sürekli ulaştım ve çözümleri yazdım sitemde. Bir sonraki maçta yine izleyin.
Size tekrar teşekkür ediyorum.O kadar hızlısınızki,Sanki msn de yazışıyoruz.:smiles10:Sizdeki bu ilgi ve alaka inanın takdiri hakediyor.Şu sitede gördüğüm hiç bir soruyu cevapsız bırakmıyor,anında cevaplıyorsunuz.Allah öncelikle sizden,by drejo'dan ve diğerlerinden razı olsun.Sağlıcakla kalın.
raindrop01 18-09-2008, 00:59 hocam ellerinize saglık takipteyiz
bu arada az once güncelleme yapayım dedim v0.13 çıktı herhalde geçici bir durumdur kolay gelsin üstadlar
fisekgibi 18-09-2008, 01:16 merhaba sevgili nextadam, şu anda cihaza iyice alışayım diye menüleri kurcalarken nba tv nin keylerinin biss keyleri altında kayıtlı oldugunu gördüm ama nba tv yi göstermiyor cihaz... hiremco x2 model cihazım... kayıtlı keye göre neden göztermedigi hakkında bir bilginiz varsa ve bizide bilgilendirirseniz sevinirim... sonsuz teşekkürler...
likable15 18-09-2008, 08:51 ya hellal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.bu kadar özverili insanların olduğunu bilmek insanı sevindiriyor.akşam maçı drejo üstadın biss yazılımın indirdim ve başka bir şey yapmadan izledim(izlemez olaydım)neyse tekrar ALLAH razı olsun ya bir şey söyleyebilirmiyim bu kadar yoğunlukta.ya şu ses barı olayı ne zaman düzelebilir sesi açmak kapamak eziyete dönüşüyor.iyiki seoul almışım.üstadlara selam olsun...:smiles34:
nextadam 18-09-2008, 09:09 hocam ellerinize saglık takipteyiz
bu arada az once güncelleme yapayım dedim v0.13 çıktı herhalde geçici bir durumdur kolay gelsin üstadlar
Geçici bir durum yok, uyduda güncelleme varsa yapacaksınız....
nextadam 18-09-2008, 09:11 merhaba sevgili nextadam, şu anda cihaza iyice alışayım diye menüleri kurcalarken nba tv nin keylerinin biss keyleri altında kayıtlı oldugunu gördüm ama nba tv yi göstermiyor cihaz... hiremco x2 model cihazım... kayıtlı keye göre neden göztermedigi hakkında bir bilginiz varsa ve bizide bilgilendirirseniz sevinirim... sonsuz teşekkürler...
Orada isminin yazması açacağı anlamına gelmez. Eskiden NBA tv açılırdı. Sonra şifreyi vermediler.
Cihaza açsın açmasın tüm biss seçenekleri girildi. Ama oraya bakıp aldanmayın.
sehir merkezinde yaşayanlar için sorun degildi karasal yayından izledik ,belde köylerde yani karasal yayınların olmadığı yerlerde maalesef izlenememiştir.tesadüf baktım azeri kanal veriyordu ikinci yarıyı bende oradan izledim .
buradan turkey forum sitesini kınıyorum .ister banlayın ister banlamayın bizim zor durumumuzda tam bilgi almamız gereken konuda yok b..s vermek yasak bilmem ne !biz bilmiyormuyuz sanki neyin ne oldugunu ,millet bilgi alamadıktan sonra ,tam foruma ihtiyacı oldugu sırada siteyi kapattırsanız benim sizinle işim olmaz ...siteye bağlanamadım....buradan seoul ekibine sesleniyorum kendi forum sitenizde yogunlaşın...
sonuçta ; yani anlaşılan oki d-s.... için bizimle dalga geçiyorlar,öyle olmasa b..ss i açıklarlardı. emin olun bir sonraki maçta değişik bir şifre kullanacaklar.bu nedenle drejo ustanın yada seoul ekibinin kendini riske atmasına gerek yok ,v18 i denedikten sonra açmadıgını görünce ben daha bakmadım bile ...
genede ikinci yarıyı seyrettirmeleri büyük başarı kendilerini buradan tebrik ediyorum...
süpersin nextadam yine yetiştin imdatımıza ikinci yarıyıda olsa izlettin bize.
Yürekten teşekkürler..Sizin gibi ustalar varken bu seuol ve kullanıcıların sırtı yere gelmez.
Almayın şu d-smartı herif havadan vurgunculuk yapmaya çalışıyor. i
nsanları mahkum ediyor aklısıra.
dün maçın 60. dakikasında şifreyi açabildim zaten o dakikaya kadar sürekli uydudan güncelleme yaptım en az 60 kere en sonunda oldu tesekürler bizim gibi maç hastalarına bu yapılırmı bu star tv ne yapmaya çalışıyor anliyamadim saol nektadam bütün arkadaşlara sitemdeki herkeze seoul markayı tavsiye ediyorum bundan sonra
bende dün 2yarıyı acabildim starın keyini girdim ama acmaadı sonra bütün biss keyeleri silip bi starı bıraktı snra acıldı nabalım artık :)
foreverferrari 18-09-2008, 11:48 gerçekten çok teşekkürler.Ancak versiyo 19 u attığınız belirttiniz uyduya.
Merihvideo da (sitede) is ver 17 var ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba..
x1 için..
bide dün cihaz cok tıkanıyodu 17 versiyonlu yazılımda kumandada gec algılıyodu biss keyleri silince düzeldi eve giidnce 19 versiyonu deniecm bakalım nasıl
nextadam 18-09-2008, 11:53 gerçekten çok teşekkürler.Ancak versiyo 19 u attığınız belirttiniz uyduya.
Merihvideo da (sitede) is ver 17 var ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba..
x1 için..
Uyduya hemen atılmaya çalışılıyor. Web sitesinde daha sonra güncelleştiriliyor. Siz uydu güncelleme yapın yeter...
@dorado,
İsteğiniz yerine getirilmiştir.
Drejo nun mutlaka çözeceğini bildiğim için bir hevesle tv karşısında maç için hazırlanmışken şifreyle karşılaştım ve dedim: "Doğan yine yaptı yapacağını"
Çatı antenim olmadığı için cep telefonumdan izlemek zorunda kaldım ilk yarıyı. Ama ikinci yarıyı mutlaka izleyebileceğimi biliyordum ve beni yanıltmadınız.
Teşekkürler Seoul, teşekkürler Drejo.
Birde yenseydik tam süper olacaktı.
yusufgok 18-09-2008, 13:05 ben akşam kaçırdım. güncelleme işe yaramadı. bu akşam yenisini deneyecem.
nextadam 18-09-2008, 13:22 ben akşam kaçırdım. güncelleme işe yaramadı. bu akşam yenisini deneyecem.
Yeni şifreli yazılım uyduya maçın 2. yarısının başında yollandı. Uydu güncelleme yapanlar izledi...
izmirhigh 18-09-2008, 15:11 Galatasaray maçı için ne düşünüyorsunuz? ;)
Fta olur diye düşünüyorum :smiles31: :smiles31: :smiles31:
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=459656
|