Arkadaslar bugun M.O.D. yeni penta yaziliminin yolda oldugunu ima etti...
bu yeni yazilimla titanium kullanarak hispasat kanallarinin auto yapilabilecegi soyleniyor...piyasa yine kizisacak galiba..olan bizlere olacak yine...pahali bir hobi haline geldi artik bu is.
Bakalım bakalım. Bu iş dediğiniz gibi biraz para gerektiriyor. Hız vb olaylar nasıl olacak.
looksharp
29-01-2004, 16:00
madem tıtanium karta dosya yüklenecek
bunun penta yazılımı ile alakası nedir_?
benim bildiğim penta yazılım modüle yüklenir
yoksa Titanium diye modül mü çıktı :) :) :)
Arkadaşın kastettiği hani magic modulde hiçbir kartla digital+ açmıyorya ne rom10 ne fun kart nede titanium bu tip kartlarla açsın diye komutları geçirebilen kaldırabilen bir penta versiyonu çıkması lazım demiş M.O.D
misfortune
29-01-2004, 17:22
bence olacak yapılacak şeylere gerek yok çıktığında/yapıldığında yazmak daha doğru olur..şimdi milleti beklemeye sevketmek çok yanlış...
alibeyamca
29-01-2004, 20:33
şu anda matrix zaten kartsız açıyor hispayı millet birde titanyum karta paramı verecek artısı ne var yeni yazılımın anlamadım.........
stone_heart
30-01-2004, 02:20
hem fiyat olarak MR modül almak daha avantajlı sayılır bence siz ne dersiniz?
titanum kart hem pahalı bırde bır zaman sonra gıttımı boşta kalır..su an yersiz cıksın o zaman
M.O.D mm icin D+ acan dosyayi yaptigini ve calistigini soyledi...testler olimlu olursa en kisa surede dosyayi satdudeze koyacagini yazdi....hadi hayirlisi.
Hadi bakalım bekliyoruz..
bekleyen dervis,sabrindan gebermis...oyle olduk valla.
M.O.D kimdir, yoksa Master Of Destruction mı?
4 gozle bekler olduk valla... hispasatsiz bir Tv ne zormus meger :)
içinde macig gömülü hyundai 1000cxı receiver ım var. versiyon yükseltmek için bana yol gösterirseniz sevinirim ,hyundainin kendi sitesinde bulamadım diğerleride dovnload edilemiyor.