Egemen81
08-10-2007, 22:31
merhaba
4 gb kotali kullaniyorum 1 -2 aydir kotami asmisim sinirsiza gecmek istiyorum telefonla tarife degisikligini nasil yapabilirim 1024 sinirsiza gecmek istiyorum yarindan itibaren gecebilir miyim yani bu ayin faturasi 49 ytl gelsin istiyorum yoksa gelecek aydan itibaren mi gecerli olur tarife degisikligi? birde sinirsiza gecip 2-3 ay sonra tekrar 4 gb kotaliya gecebilir miyim ? tesekkurler.
Bende aynı dertten muzdaripim..Benimde aklımda aynı sorular var..
Şimdi bugün Ayın 8'i bugün.. Biz bugün başvurursak bu adamlar bizden hem ayın 8'ine kadar olan
kullanımı, hemde sınırsıza geçtiğimiz için artı olarak Ekim ayı için 49 YTL daha mı ödeyeceğiz acaba??
Eğer böyle olursa 49 YTL + 8 günlük kullanım parası ödemiş oluruz...
Acaba bu böylemi olur ??Sakata gelmeyelim??
Umarım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır..
İyi Geceler Herkese...
Ay içiindeki geçişlerde, kıstal hesap yapılarak, kulanılan kadar limitli ve kalan gün kadar da limitsiz ücreti alırlar.
emesenli
09-10-2007, 15:46
sanırım telefonla geciş olmuyor . imza istiyorlar benim bildiğim kadarıyla...
bulunduğunuz yerde - telefonunuzun bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğüne gidip "ADSL" Bölümüne Yazılı dilekçe veriyorsunuz, hemen aynı gün değişikliği yapıyorlar...
tabii hat sizin üstünüze olması lazım...yada elinizde vekaletname olması lazım...
sanırım telefonla geciş olmuyor . imza istiyorlar benim bildiğim kadarıyla...
Ben telefon ile görüştüm.. Eğer zaten abone iseniz yardımcı olacaklarını söylediler..
Benim korkum faturalar zaten 1 ay geriden geliyor.. Başıma bir de 9 gün + 49 ytl gelme ihtimali bu insanı ürkütüyordu.. Eh inşallah böyle olmaz..Yoksa çok kötü olur ya..
Düşünsenize 1.5 gb kullanmışız + 49 Ytl = 65 ytl oluyor..
Ben bundan korktuğum için en azından bilenlere danışmak istedim... Çok ama çok sağolun..
Kotalı ile olmuyor inanın.. Hız arttığı için ne olduğunu bile anlamadan kota bitiyor...
Tekrar Teşekkürler Arkadaşlar...:ok::jump::wave:
bende sınırsıza geçtim faturada öyle 49 + kulanılan kota ücreti gelmedi ayın 10 falandı o ayın faturası sadece 49 ytl geldi
Egemen81
09-10-2007, 22:27
Ben telefon ile görüştüm.. Eğer zaten abone iseniz yardımcı olacaklarını söylediler..
Benim korkum faturalar zaten 1 ay geriden geliyor.. Başıma bir de 9 gün + 49 ytl gelme ihtimali bu insanı ürkütüyordu.. Eh inşallah böyle olmaz..Yoksa çok kötü olur ya..
Düşünsenize 1.5 gb kullanmışız + 49 Ytl = 65 ytl oluyor..
Ben bundan korktuğum için en azından bilenlere danışmak istedim... Çok ama çok sağolun..
Kotalı ile olmuyor inanın.. Hız arttığı için ne olduğunu bile anlamadan kota bitiyor...
Tekrar Teşekkürler Arkadaşlar...:ok::jump::wave:
bende de 2 gb olmus daha bugun ayin 8 i. eskiden 4 gb zar zor dolduruyorduk simdi ne oldu boyle anlamadim . eger 49 ytl direkt fatura gelecekse bende yarin sinirsiza gecmeyi dusunuyorum. yarin detaylari yazarim. saygılar.
albatman
10-10-2007, 10:19
bende geçen ay sınırsıza geçiş yaptım faturam 81 ytl geldi,bunun sebebi değişikliği yapana kadar kotayı aşmış olmam,eğer kotayı aşmamış olsaydınız 49 ytl gelirdi dediler,tt neti aradım ve sordum durum bu yani
Bana artık geçiş yaptığımı söylediler.. Fakat bunu nasıl anlarız acaba??:smiles20:
Hala tırsıyorum..Bunu kontrol edemeyiz sanırım.. Çünki 4gb 1024/256 Sınırsızda aynı..:smiles20:
Bunun kendi kendimize bir kontrolü var mı acaba?? Birde kota baktığımız yer sınırsıza geçince yine
yükselirmi???
Ne haldeyiz yaaa? Sınırsızın evlere 15-20 Ytl olması gerekir..:ok:
Hatta duruma göre dünya standartlarının çok üstünde para ödüyoruz zaten..:badprv:
50 Ytl az mı ya??Yılda 600 YTl insan 1 hafta tatil yapar bununla..:smiles34:
turkfatih
10-10-2007, 19:17
selamlar ben eylude 1024 sinirsiza gectim ve ay sonu 49 lira odedim ve ay sonu kotama baktigimda 10 gb indirmisim ve bu fiyat eski tarifemden degerlendirilmemisti gecen ayda 70 gb indirmisim 49 lira odedim bu cok guzel sinirliyken kendi kendine kotam yukseliyordu suanda indirdiklerimi goruyorum ve sapma olmuyor boyut konusunda daha adaletli saygilar...