Grafik Görünüm : CeBIT BİLİŞİM GÜNLERİNE ÖZEL SuperADSL KAMPANYASI 14,90 ytl

gelisimiletisim
01-10-2007, 12:16
02 Ekim-07 Ekim tarihleri arasında düzenlenen CeBİT 2007 Bilişim Fuarı süresince mevcut kampanyalara ek olarak SuperADSL’de (superonline) şok bir kampanya hazırladık.

“CeBiT Süresince SuperADSL abonesi olun 6 ay boyunca 29 YTL yerine ayda 14,99 YTL ödeyin”

Kampanyanın Koşulları:

• Kampanya geçerlilik süresi 01 Ekim 2007 - 10 Ekim 2007.

• Kampanya sadece 1 Mb 4 GB limitli SuperADSL fiyat tarifesinde geçerli olacaktır.

• 14,99 YTL aylık fiyat ilk 6 ay süresince geçerli olacaktır.

• CeBİT Kampanyasından yararlanan abonelerimiz eğer ödemelerini kredi kartı ile gerçekleştirirler ise Kredi Kartlı ile 2 YTL indirim kampanyasından da yararlanacaklardır.

• Kampanya kapsamında 24 ay ADSL abonelik taahhüdü verilmesi gereklidir. 24 aydan önce aboneliğin iptal edilmesi durumunda indirim bedeli aboneye faturalandırılacaktır.

• Aktivasyon ücreti olan 29 YTL bir sefere mahsus olarak aboneliğin başlangıcında alınır.

gelisimiletisim
03-10-2007, 10:55
73 kişi bakmışta bi yorum alamamışız işaret galiba kampanyalara artık

antencitato
03-10-2007, 11:49
hocam bunlar daha önce de vardı.bir çok net sağlayıcı firma böyle kampanyalar yaptı.hatırlıyorum.kimsenin yorum yazmaması normal herkes alıştı böyle konulara :)

epsodi
03-10-2007, 12:07
saçma bir kampanya kotalı kanpanyamı olur yaw rezillik resmen

processus
03-10-2007, 19:32
24 ay garanti etmek olmasa iyiymiş aslında.bende superonline adsl kullanıyorum 59ytl vermiştik aktivasyon için o zaman.2 sene sonra kullanıcı açısından seçenek fazlalığı olacağından tahhütlü her aboneliğe karşıyım

prince1907
03-10-2007, 20:01
kota olmasaydı iyi olurdu...

izon9
04-10-2007, 00:53
yav bunalr milleti aptal mı snaıyor allah allah küfredecem kendimi zor tutuyorum adamlar ilk 6 ay 14.99 a net veriyor sonrada diyorki ama 24 ay garanti vereceksin diyor yani tam anlamıyla kek avalama başka bişey değil birde bu kazığın adı kampanya oluyor ya gülüyorum sadece

gelisimiletisim
04-10-2007, 10:11
hocam bunlar daha önce de vardı.bir çok net sağlayıcı firma böyle kampanyalar yaptı.hatırlıyorum.kimsenin yorum yazmaması normal herkes alıştı böyle konulara :)

saçma bir kampanya kotalı kanpanyamı olur yaw rezillik resmen

24 ay garanti etmek olmasa iyiymiş aslında.bende superonline adsl kullanıyorum 59ytl vermiştik aktivasyon için o zaman.2 sene sonra kullanıcı açısından seçenek fazlalığı olacağından tahhütlü her aboneliğe karşıyım

kota olmasaydı iyi olurdu...

yav bunalr milleti aptal mı snaıyor allah allah küfredecem kendimi zor tutuyorum adamlar ilk 6 ay 14.99 a net veriyor sonrada diyorki ama 24 ay garanti vereceksin diyor yani tam anlamıyla kek avalama başka bişey değil birde bu kazığın adı kampanya oluyor ya gülüyorum sadece

evet arkadaşlar kota olmasaydı ve 24 ay yerine 12 ay taahhudu olsaydı cok rağbet görürdü kanısındayım.....

yorumlarınız ilgili yere ulaştırılıyor .....

tesekkurler.......:ok::ok::ok::ok: