Grafik Görünüm : Hosting ve Domain Problemi

kaccamak
29-09-2007, 15:37
ADSL ile ilgili yaşadığım problem ve bu problemle ilgili Telekom'un verdiği cevabı sizle palaşmak istedim.
Cevapları çok komik yaaa. Normalde bütün yurtdışı sayfalarına girebiliyorum ama her ne hikmetse sadece kendi hostuma ait domainleri açmıyor. Bunu da yurtdışı çıkış problemi deyip geçiştiriyorlar.. Bakalım ikinci bir mail atmıştım. ne cevap vericekler büyük bir merakla bekliyorum.

************************************************** **
Yazdığım e-mail
Merhaba XXXX Bey,

Amerika üzerinde bir hostingim var. www.xxxxxx.com
Bunun üzerinde de yaklaşık 30 adet domainim var.
Bunlardan bazıları;
xxxx.com (Hosting sağladığım domain)
xxxx.com.tr
xxxx.com
xxxx.com

Bu ve diğer bütün domainlerime ADSL üzerinde ulaşırken sıkıntı yaşıyorum. Belirttiğim tüm domainlere bir proxy sitesi üzerinden veya TurkcellConnect Card ile rahatlıkla ulaşabiliyorum. ADSL üzerinden de 1 gün ulaşabiliyorsam 3 gün ulaşamıyorum. ADSL üzerinden ping attığımda da detaylar geliyor ama her ne hikmetse sayfa açılmıyor. Daha önce arkadaşlarınız DNS leri girdirdi ama problem hala devam ediyor.
Bunla ilgili yardımınız rica ediyorum

************************************************** **

Gelen cevap

Sayın XXXX,

Şirketimize göndermiş olduğunuz 27.09.2007 tarihli E-mail mesajınız incelenmiştir.

Yurtdışı çıkışlarımızda yaşanan yoğunluk sebebiyle zaman zaman sözkonusu domeinlere ulaşmada problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle belli saatlerde yoğunluğun artması sebebiyle birtakım problemler yaşamaktayız.Kısa süre içerisinde yurtdışı çıkışlarında iyileştirmeler yapılacak ve sorununuz çözümlenecektir.

Saygılarımızla

İSTANBUL ANADOLU YAKASI İL TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ
PAZARLAMA MÜDÜRLÜĞÜ
HALKLA İLİŞKİLER UZMANLIĞI