Grafik Görünüm : Oyunları Multiplayer Oynamak Kota Götürür mü?

necayip
25-09-2007, 00:47
Merhaba arkadaşlar oyunları multiplayer oynamak kotadan götürür mü?Eğer götürürse ne kadar?İlginize şimdiden teşekürler...

SAKLICA
25-09-2007, 01:25
İyi geceler.

Oyunları kendi agınızda (arkadaslarınızla vs)oynuyarsanız goturmez .İnternet üzerinden baskaları ile oynuyorsanız kotanız kullanılacaktır.(uzak bilgisayarlara baglandıgı için).

Süre vermek zor olabilir kotanızı oynamadan once kontrol edin birde oynadıktan sonra baglı kaldıgınız sure icerisinde harcamıs oldugunuz kotayı gorebilirsiniz.

KOLAY GELSİN

poyrazati
25-09-2007, 01:31
kota gider, ben quake3 ü sürekli multiplayerde oynuyorum 4 gb kotamı nedeyse sırf bu oyun yüzünden dolduruyorum ,yaklaşık günde yarım saat falan oynuyorum,kotalı kullanıcısın anlaşılan dikkat etmeni tavsiye ederim,saygılar...

seyhsamil06
25-09-2007, 04:08
gitmezmi be kardeş en iyisi sınırsıza geçmek online oyun oynuyosan.

necayip
26-09-2007, 21:37
ilginize teşekürler arkadaşlar

gacvokem
27-09-2007, 16:34
kota gider, ben quake3 ü sürekli multiplayerde oynuyorum 4 gb kotamı nedeyse sırf bu oyun yüzünden dolduruyorum ,yaklaşık günde yarım saat falan oynuyorum,kotalı kullanıcısın anlaşılan dikkat etmeni tavsiye ederim,saygılar...

dostum bır ay boyunca değil gunde yarım saat tum gunguake3 oynasan yaklaşık 1.75 gb harcarsın cunku bunu bende oynuyorum sen bu şekiklde nasıl dolduruyon anlamadım makınanı ıyı bır tarat senın makınanda kota yıyıcı bıseler olabılır dıkatıne