Grafik Görünüm : fena kazıklandık!!

efe_private
24-09-2007, 20:31
arkadaşlar 4 gb kotalı adsl kullanıcısı idim vede her zaman kotayı 1 yada 2 gb aşıyordum bende tarife değişikliği yapıp kotayı 6 gb a yükselttim tarih 03/08/2007 iki gün sonra adsl müşteri hizmetlerine sordum 6 gb kotalıya geçtiğimi söyledi. bende rahat rahat 6 gb ı doldurdum.20/09/2007 tarihinde gelen adsl faturasını görünce çıldırdım 62.30 ytl. müşteri hizmetlerine felan sordum saçma sapan gerekçeler gösterdiler. bu adamları şikayet edecek bir yer yok mu?? bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

uyduhospital
24-09-2007, 20:50
adsl hesap kesimi aysonları yapılmakta..
maalesef sizde ayın 3 de değişiklik yapmışsınız.
yeni abonelik gelecek ayda aktif oluyor..
öyle oluncadaaa maalesef sizin başınıza gelen oluyor..
kanunen bişey yapamıyosunuz bu durumda..
onlar haklılar yani..

tuncay yıldırım
24-09-2007, 20:59
Suç telekomun değilki?

ayın 3 ünde değiştirmişsiniz ayın 25 indeki faturanız eski tarife üzerinden değerlendirilir, bir sonraki ay yeni tarifeden ödersiniz,

ahmetcosar58
24-09-2007, 21:01
Ay sonu başı diye birsey yok telefonla okey aldınızmı modemin elektrik fişini çıkarıp tekrar elektrik fişini taktınızmı yeni tarife geçerli olur hayırlı olsun :ok::banana::pepper:

karakartal6XX
25-09-2007, 05:53
Selamlar aynı olay benimde başıma geldi Ağustosun 8. de sınırsıza geçtim o ay bana 53 ytl bir fatura geldi
ve bunu normal karşıladım çünkü temmuz ayında kotayı nerdeyse 4 gb aşmıştım ve eylül faturasını gördüğümde şaşırdım kaldım 98 ytl bağlı bulunduğum telekoma gittim hesaplara baktılar her şey normal
dediler ama ben genede itirazımı sürdürdüm ne zamanki görevli arkadaş bana adsl parası peşin alınıyor değince
ben Ağustos ayında sınırsıza geçmiştim ama o ayda kotalı üzerinden ödeme yapmıştım 98 ytl nin 30 ytl si geçen ayının farkıymış efe arkadaş sanırım senin olayındada aynı durum geçerli saygılar

ardases
25-09-2007, 14:18
Selamlar aynı olay benimde başıma geldi Ağustosun 8. de sınırsıza geçtim o ay bana 53 ytl bir fatura geldi
ve bunu normal karşıladım çünkü temmuz ayında kotayı nerdeyse 4 gb aşmıştım ve eylül faturasını gördüğümde şaşırdım kaldım 98 ytl bağlı bulunduğum telekoma gittim hesaplara baktılar her şey normal
dediler ama ben genede itirazımı sürdürdüm ne zamanki görevli arkadaş bana adsl parası peşin alınıyor değince
ben Ağustos ayında sınırsıza geçmiştim ama o ayda kotalı üzerinden ödeme yapmıştım 98 ytl nin 30 ytl si geçen ayının farkıymış efe arkadaş sanırım senin olayındada aynı durum geçerli saygılar

Allah razı olsun senden arkadaşım bendede aynı sorun var , iki gündür bana telekomdan bu olayı açıklayamadılar.Sadece herşey normal olduğunu soylüyorlar .Banada 71 ytl geldi bu durumda 49 ytl eylül ayın oluyor kalan rakamda ağustos ayın farkı.Boşu boşuna sınır olduk desene.Çok teşekkürler.

karakartal6XX
26-09-2007, 04:38
Allah razı olsun senden arkadaşım bendede aynı sorun var , iki gündür bana telekomdan bu olayı açıklayamadılar.Sadece herşey normal olduğunu soylüyorlar .Banada 71 ytl geldi bu durumda 49 ytl eylül ayın oluyor kalan rakamda ağustos ayın farkı.Boşu boşuna sınır olduk desene.Çok teşekkürler.

Rica ederim ne demek cümlemizden Allah razı olsun saygılar

leventk1975
26-09-2007, 23:27
adsl ücretini peşin alıyorlar ama geçen sene o yüzden ay sonu kapatmaya gittim yine de 29 ytl aldılar.Peşin aldıklarını söyledim ama derdimi anlatamadım

uyduhospital
26-09-2007, 23:31
sadece aklıma şu şarkı geliyor
elalarını elalarınııı allah versin ****larını..

beytullah10
26-09-2007, 23:48
şimdi arkadaşlar ben de 2 hafta önce 4gb olan tarifemi sınırsız yaptırdım.telefonla telekomu aradığımda sınırsız kullanıcısın dediler.ben de dedim 2 hafta önce başvuruyu yapmıştım ne zaman sınırsız kullanmaya başlayabilirm?bana şuanda sınırsız kullanıcısın gözüküyo tarife değişikliğine dair herhangi bi durum belirtilmiyo sayfanızda şimdiden sınırsız kullanabilirsiniz...ben napmalıyım sizce... ben pek güvenmiyorum bunlara bi dahaki ayda mı başlasam sınırsız kullanmaya......

yilank
29-09-2007, 21:34
Ben de sırf bu yüzden sınırlıya geçmiyorum. İlk 1 - 2 ay fazla kullanım farkı vereceğime sınırsız devam diyorum kendi kendime ):

erdalduneray
03-10-2007, 21:44
zoom adsl usb series 1013 model 5510 drivers arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. teşşekkürler.

erdalduneray
03-10-2007, 21:45
email atarsanız sevinirim erdalduneray@hotmail.com.

izon9
04-10-2007, 01:05
Ay sonu başı diye birsey yok telefonla okey aldınızmı modemin elektrik fişini çıkarıp tekrar elektrik fişini taktınızmı yeni tarife geçerli olur hayırlı olsun :ok::banana::pepper:

ay sonu diye bişe yolmaz tabiki ne zman tarife değiştirisen o an başlar sen mahkemeye ver faturanı ödeme ki ben öyle yaptım benim başımad aböyle bişey geldi gittim tt ye hatalrını anladıalr hemen değiştirdiler faturayı özürde diledirler