Grafik Görünüm : Telekom'un yeni tarifesi cep yakacak

harun
23-09-2007, 13:14
http://img.mynet.com/ha2/telefon.jpg

Telekom'un yeni tarifesi cep yakacak
ANKARA (ANKA) - Türk Telekom'un yeni tarifesi için de Danıştay 13. Daire'de dava açan Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği'nin (TELKODER) Başkanı Yusuf Ata Arıak, “Türk Telekom'un yeni tarifesi bir önceki ile aynı. Bu tarife ile de vatandaşın cebinden yaklaşık 900 milyon YTL çıkacak” dedi.

Türk Telekom'un daha önceki tarifesini Danıştay'da açtığı dava ile iptal ettiren ve yeni tarife için de dava açan TELKODER Başkanı Arıak, ANKA'ya açıklamalarda bulundu. Arıak, Türk Telekom'un rekabetin olduğu uluslararası konuşmalarda büyük indirim yaparak rakiplerine zarar vermesine rağmen rekabetin olmadığı şehir içi görüşmelerde yıkıcı zamlar yaptığına işaret etti. Daha önceki tarifenin Danıştay tarafından durdurulduğunu anımsatan Arıak, yeni tarifenin de bir önceki ile aynı olduğunu vurguladı. Arıak, “Telekom, sadece şehiriçi görüşmelerin zam miktarını düşürdü. Kontör süresinde değişikliğe giderek gizli zam yaptı” dedi.

“DAVADAN UMUTLUYUZ”

Yeni tarife ile vatandaşın cebinden ilave yaklaşık 900 milyon YTL çıkacağına dikkat çeken Arıkan, Türk Telekom'un yeni tarifesi için Danıştay 13. Dairesi'ne açtıkları davanın lehde sonuçlanacağı konusunda umutlu olduklarını kaydetti.

DANIŞTAY'A AÇILAN İKİNCİ DAVA

TELKODER, Türk Telekom'un Mart 2007'de yürürlüğe giren tarifesinin iptal edilmesi için 29 Ocak 2007 tarihinde Danıştay'da dava açmıştı. Danıştay, TELKODER'in başvurusunu haklı bularak 28 Mayıs 2007 tarihli kararı ile bu tarifenin yürütmesini durdurmuştu. Türk Telekom, bunun üzerine yeni bir tarife hazırlayarak Telekomünikasyon Kurumu'nun onayına sunmuş ve Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylanan tarife, 21 Temmuz 2007 tarihinde yürürlüğe girmişti.

belontis
23-09-2007, 13:19
telekoma biri dur desin artık.zamlar belimizi büktü.yuh olsun telekomu satanlara

burme
23-09-2007, 15:20
5 ytl konuşma 18 ytl fatura bıktım ama adsl için açık tutuyorum

recepdonen
23-09-2007, 16:23
Zaten hep biz yanıyoruz

bsimsek1984
23-09-2007, 16:26
kim dur diyecek bunlara yaaa:S

daha ne kadar illetin sırtına binecek bunlar?

Puna
23-09-2007, 16:36
yuh yani..işte telekom özelleşirse olacağı buydu..:warn:

safirkan
23-09-2007, 18:28
Altın yumurtlayan tavuğu bedavaya verdiler. Şimdi de milleti kazıklatıyorlar...

engunaydin
23-09-2007, 18:39
http://img.mynet.com/ha2/telefon.jpg

Danıştay, TELKODER'in başvurusunu haklı bularak 28 Mayıs 2007 tarihli kararı ile bu tarifenin yürütmesini durdurmuştu. Türk Telekom, bunun üzerine yeni bir tarife hazırlayarak Telekomünikasyon Kurumu'nun onayına sunmuş ve Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylanan tarife, 21 Temmuz 2007 tarihinde yürürlüğe girmişti.

28 Mayısda duruyor, yani En erken Haziran başında yeni tarife için başvuruyorlar Telekomunikasyon kurumuna ve 1,5 ay gibi bir sürede Telekomunikasyon kurumu onaylıyor yeni tarifeyi...

2 aydır kablotv-internet yeni tarifelerini onaylamayan Telekomunikasyon kurumu Öger söz konusu oldu mu yani birilerinin arap kankaları söz konusu oldu mu onaylar ekspres oluyor ama yine bir kamu kurumu olan Türksat AŞ'nin tarife onayı 2 ay oldu hala ses yok.

Telekomunikasyton kurumu Öger çıkarlarına hizmet ediyor açıkça... Yazık, ayıp, günah...

devamsiz
23-09-2007, 19:02
Ben bu yüzden ADSL abonesi olmuyorum.

devamsiz
23-09-2007, 19:06
Hadi biriniz çıkın kablplu ses iletişimi konusunda hizmet vermeye kalkın bakayım. Nasıl ananızdan emdiğinizi burnunuzdan fitil fitil getiriyorlar. Esas suç serbest rekabet koşulları oluşmadan Telekomu peşkeş çeken Amerika çocuklarında.

discovery
24-09-2007, 06:54
Anlamadığım iş dönüp dolaşıp siyasete varıyor. Bir konuda siyasetten uzak olsun lütfen! Yeter artık! Seçimler geldi geçti... Hadi seçimden önce herkes tuttuğunu savunuyordu e seçimde vardı anlaşılıyordu yani ama artık geçti....Siyasilerin yaptıkalrı hatalar elbette konuşulacak ama her işin ucunuda getirip a partisine b partisine dayamak insana pes dedirtiyor....Siyaset yapmak isteyen lütfen ilgili kısıma yassın burası ADSL bölümü Özelleştirmeleri eleştirme yeri değil! Bu arada içinizde peşin peşin beni bir yerlere yamayanalr olacaktır varsın olsun!............

ferdinec
24-09-2007, 13:38
Anlamadığım iş dönüp dolaşıp siyasete varıyor. Bir konuda siyasetten uzak olsun lütfen! Yeter artık! Seçimler geldi geçti... Hadi seçimden önce herkes tuttuğunu savunuyordu e seçimde vardı anlaşılıyordu yani ama artık geçti....Siyasilerin yaptıkalrı hatalar elbette konuşulacak ama her işin ucunuda getirip a partisine b partisine dayamak insana pes dedirtiyor....Siyaset yapmak isteyen lütfen ilgili kısıma yassın burası ADSL bölümü Özelleştirmeleri eleştirme yeri değil! Bu arada içinizde peşin peşin beni bir yerlere yamayanalr olacaktır varsın olsun!............

başlık telokomun yeni tarifesi cep yakacak hep yaıkıyordu zaten bunu siyasete bağlamayacksında nereye bağlayacaksın neyin sonucu bu oldu siz bize bunu siyset yapmıyor özelleştirme yapmıyor ise kimler yapıyorsa söyleyin onu eleştirelim yoksa benmi yapıyorum bu soygunu ...

yilank
29-09-2007, 22:48
Arkadaşlar hepimiz münafık ız, nasrettin hocanın fil davası gibi durum. Hepimiz küfür ediyoruz ama kö..k gibi de kullanıyoruz adsl i :D... hepiniz esip gürlüyorsunuz ama ; yarın birileri çıkıp ta; protesto edelim ve tüm ev kullanıcıları adsl hesabını kapatsın dese hiç birinizin gıkı çıkmaz. bırakın bu işleri. klasik milletiz işte hem küfür ediyoruz hemde en çok küfür ettiğimiz şeyi kullanıyoruz :D