Arkadaşlar Ankara'da yeni ADSL aboneliği açtıracağım.
Film indirme,download falan yapılmayacak.
Akşama kadar okuldayım zaten.Akşamları ve hafta sonları gazete,sözlük,mail vs.bakılacak bir de bazen MSN den görüntülü iletişim kurulacak.Notebook kullanarak bağlanacağım.
SORULARIM:
1) Kotalımı alayım?İşim bitince modemi kapatacağım.Bu kullanımlar için kotayı aşar mıyım?:smiles7:
2) 24 ay Airties kablosuz modem kampanyalı abone olayım diyorum.Gerekirse sınırsıza dönebilir miyim?
3) Tlf. ev sahibi adına.Aboneliğimi kendi adıma alabilir miyim? :smiles7:
4) 24 ay içinde ev değiştirirsem ADSL aboneliğimi yeni adresime aktarabilir miyim? :smiles7:
5) 24 ay kablosuz modem dışında başka bir kampanya var mı?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. :)
emesenli
23-09-2007, 04:10
Kotalı al sana sınırsız gereksiz kardeş
1) Kotalımı alayım?İşim bitince modemi kapatacağım.Bu kullanımlar için kotayı aşar mıyım?[Kotalı al sana sınırsız gereksiz kardeş
2) 24 ay Airties kablosuz modem kampanyalı abone olayım diyorum.Gerekirse sınırsıza dönebilir miyim?Modem li al bence modeme para verme ama iki ay sanırım bedava adsl de alabilirsin ikisinden biri
3) Tlf. ev sahibi adına.Aboneliğimi kendi adıma alabilir miyim?ev sahibinin açtırması lazım hat onun adına
4) 24 ay içinde ev değiştirirsem ADSL aboneliğimi yeni adresime aktarabilir miyim? evet kesinlikle transfer edebilirsin
5) 24 ay kablosuz modem dışında başka bir kampanya var mı? iki ay bedava kampanyası var ayrıntılı bilgi ttnet.net.tr
saygılar
paradox_
23-09-2007, 11:03
1) Kotalımı alayım?İşim bitince modemi kapatacağım.Bu kullanımlar için kotayı aşar mıyım?
kotalı al
2) 24 ay Airties kablosuz modem kampanyalı abone olayım diyorum.Gerekirse sınırsıza dönebilir miyim?
dönebilirsin..
3) Tlf. ev sahibi adına.Aboneliğimi kendi adıma alabilir miyim?
kendi adına alamazsın olası işlemlerde ev sahibini araman gerekir hattı kakapptır kendi adına hat al..
4) 24 ay içinde ev değiştirirsem ADSL aboneliğimi yeni adresime aktarabilir miyim?
evet
smileadsl bakabilirsin 4 gb kotalı 19.90 uygun fiyat..
gelisimiletisim
23-09-2007, 23:40
Arkadaşlar Ankara'da yeni ADSL aboneliği açtıracağım.
Film indirme,download falan yapılmayacak.
Akşama kadar okuldayım zaten.Akşamları ve hafta sonları gazete,sözlük,mail vs.bakılacak bir de bazen MSN den görüntülü iletişim kurulacak.Notebook kullanarak bağlanacağım.
SORULARIM:
1) Kotalımı alayım?İşim bitince modemi kapatacağım.Bu kullanımlar için kotayı aşar mıyım?:smiles7:
3) Tlf. ev sahibi adına.Aboneliğimi kendi adıma alabilir miyim? :smiles7:
4) 24 ay içinde ev değiştirirsem ADSL aboneliğimi yeni adresime aktarabilir miyim? :smiles7:
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. :)
12 ay taahhutle abone olabileceğin saglayıcılarda var ve kablosuz modem bedava+ ilk 3 ay 24,90 ve ev sahibinin değil kendi adına abone olabilirsin+++12 ay dolmadan tasınırsan hattını transfer edebilirsin
kolay gelsin
Cevap için sağol gelisimiletisim.
D-Smarta baktım bu özelliklerde bir kampanya yok.
12 aylık bedava kablosuz modem + 3 ay 24.90 olanağını hangi şirket sağlıyor?
Tabi bir de güvenilir mi?
gelisimiletisim
27-09-2007, 11:11
Cevap için sağol gelisimiletisim.
D-Smarta baktım bu özelliklerde bir kampanya yok.
12 aylık bedava kablosuz modem + 3 ay 24.90 olanağını hangi şirket sağlıyor?
Tabi bir de güvenilir mi?
superonline sağlıyor
guvenilirmi soruna turk telekom internet işinde yok iken dial-up ile internet hizmeti vermeye başlayan bir firmadır ve internet sektorunde 11 yıllık gecmişi bulunmaktadır......
abonelik size kalmıştır
saygılar