Grafik Görünüm : Bilgisyar Açılınca ve Nette Sayfa Açınca Adsl Kopuyor.Neden Olabilir ?

ruzgarm
22-09-2007, 10:46
Arkadaşlar merhaba benim makimada bir sorun oluştu sinir bozucu bir durum nasıl çözebilirim

Bilgisayarı açtığım anda ve internette sayfalar açtığımda adsl internet kopuyor modem Airties marka yanında Hub var başka bir makina ve Dreambox bağlı ama onlarda sorun olmuyor sadece kendi bilgisyarımı ilk açtığım anda bile Adsl modemden ışık sönüyor netten kopuyor sonra tekrar kendiliğinden bağlanıyor ve nette sayfalar açmaya başladığım anda yine gidiyor tekrar geliyor bazen uzun bir süre gitmiyor ama kendi kendine arada bir gelip gidiyor tekrar çok sinir bozucu ne bir şey yükleyebiliyorum nede nette gezebiliyorum anlam veremedim sorun nerden kaynaklanır diye dreambox 24 saat bağlı sorun yok başka bir bilgisayar bağlı onda sorun olmuyor ama benim makinamda sorun oluyor aynı modem aynı hub kullanıyoruz anlam veremedim ve canımı çok sıkıyor lütfen bu konuda bilgi ve yardım bekliyorum saygılar,

ruzgarm
22-09-2007, 17:17
Güncel sorun malesef devam ediyor

uzmantv
22-09-2007, 17:25
arkadaşlar bu sorunu güncel yazılımı atarak çözebilirsiniz

ruzgarm
22-09-2007, 17:42
arkadaşlar bu sorunu güncel yazılımı atarak çözebilirsiniz

neyin yazılımını modemden mi bahsediyorsun arkadaşım modemin güncel yazılımını atsam düzelirmi

melih35m
22-09-2007, 18:18
sistem geri yüklemeyi denedinizmi pc nin düzgün çalıştığı bir tarihi seçin benimde modemde sorun oluşmuştu bu şekilde düzeldi bence bir deneyin

ruzgarm
23-09-2007, 13:41
Arkadaşlar bu konuda bilgi ve yardım yapacak kimse yokmu

erhan3000
26-09-2007, 20:46
Benzer sorun bede de vardı.Win98 de oluyordu.Bendeki muhtemelen ram sorunuydu zamanında çok uğraştım sormadığım bilgisayarcı kalmamıştı ... Sorunu neden sonra aştık...donanım ivmesini düşürdük(bir kademe). Masaüstü sağ tık ,özellikler ,görünüm, gelişmiş ayarlar donanım ivmesi. diye hatırlıyorum .Bilmiyorum sizinkiyle aynı sorun mu?Selamlar

dinazor
27-09-2007, 00:58
Arkadaşlar, burada anlatılan sorun ciddi. Birisi yardım edebilir mi acaba? Ben de 1024'den 2048'e geçtim, internet bağlantısı bir kesiliyor bir geliyor. Daha önce hiç böyle sorunlarım yoktu. Şimdi kafam karıştı. Sorun bende mi yoksa telekomun hatlarında mı bir türlü çözemiyorum. Bir bilen yok mu?

Saygılar.

pro_man
27-09-2007, 00:59
modeminizi resetleyip tekrar kurun. var ise yeni firmware yukleyin. devam ediyorsa baska cozumlere bakalim..

Fidelio-Micros
27-09-2007, 01:20
Telefon kablonu komple değiştir. Bina girişinden ADSL modemine kadar. Sorun %100 çözülecektir.

pro_man
27-09-2007, 01:53
kablo dediniz aklima geldi. eger hattiniza bagli bir paralel baglanti 2. bir telefon varsa splitter ile ayirdiktan sonra baglayin cihazlarinizi. yanlis baglanti internette kopmalara ve hat uzerinde cizirtiya sebep oluyor.