Grafik Görünüm : şok gelişme adsl 24 MBİT

amgalpi
21-09-2007, 21:55
turbonet adlı internet sağlıcısı 1 mbit i 39 ytl ve statik ip bedava 6 mbit 99 lira 24mbit 299 lira kaynak:http://www.turbo.net.tr

DJ BURAK
21-09-2007, 21:57
anasayfadaki kız çok tatlı duruyor.

zbahadir
21-09-2007, 22:10
turbonet adlı internet sağlıcısı 1 mbit i 39 ytl ve statik ip bedava 6 mbit 99 lira 24mbit 299 lira kaynak:http://www.turbo.net.tr

Ondan sonra da bağlan bağlanabilirsen.
Çok ucuz olduğuna temkinli yaklaşmakta fayda vardır. :smiles10:

DJ BURAK
21-09-2007, 22:12
kotasız yok mu?

amgalpi
21-09-2007, 22:14
http://www.turbo.net.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=54 bir bakın ben gözlerime inanamıyorum :)

06BOZKURTUM
21-09-2007, 22:36
siteye mail attım Ankara/Keçiören ilçesinde yaptırımlarının bulunmadığını söylediler üzüldüm sanırım firma bazı plot bölgelerde hizmet veriyor..bu konuyu birde sizler araştırırmısınız..

amgalpi
21-09-2007, 22:52
http://www.turbo.net.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=56

bir bakmanızı istiyorum

06BOZKURTUM
21-09-2007, 23:12
mail hesabıma gelen mesaj aşağıdadir...bilgilerinize..

İyi Günler;

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

TurboNet Şubat 2007 tarihi itibariyle Marmara Bölgesi için almış olduğu alt yapı işletmeciliği ruhsatı kapsamında bireysel müşterilere hizmet vermek üzere kendi kablo altyapısını kurarak ADSL2+ hizmeti vermeye başlamıştır. Şu an için sadece İstanbul’da belli pilot yerlerde kurulan bu altyapı, Türk Telekom’dan bağımsız olarak TurboNet’in kendi altyapısıdır.

Şu an için sadece Marmara Bölgesinde Altyapı İşletmeciliği Hizmetleri için yetkilendirme ruhsatı aldığımızdan belirtmiş olduğunuz adreste hizmet veremiyoruz.

Saygılarımızla

DJ BURAK
21-09-2007, 23:16
Adana için kaç sene bekleriz kim bilir?

ejder_
21-09-2007, 23:29
Bende yazdım gönderdim bakalım bulunduğum yerde varmı.
Ama ben hala açıkçası tam anlmış değilim bu olayı.
Bildiğim telekom adsl konusunda tekel.

pro_man
21-09-2007, 23:32
arkadaslar bu firma istanbul anadolu yakasinda hizmet vermektedir. defalarca aramama ragmen servis veremeyeceklerini belirttiler avrupa yakasina. daha sonra usenmedik adreslerini ogrendik. firmanin arka sokagina servis verip veremediklerini sordugumuzda ise aldigimiz cevap trajikomikti. henuz oraya bile servis veremiyorlardi. anlayacaginiz o firma henuz lisans islemlerini halletmis olup geri kalan hicbir hizmete baslamamis bir sirkettir. ne zaman hizmet vermeye baslayacagida ayri bi muallaktir. o yuzden Turkiye Telekominikasyon A.S. ye devam :) :)

tuncay yıldırım
21-09-2007, 23:33
Telekomunkini kullanmaz, zaten kaldırmaz, çoğu yerde bakın bakalım 4 mbite çıkınca hat düşmeleri aşırı fazlalaştı, telekomun bu alt yapısı 4 mbiti zor kaldırıyor, 24 zaten göremeyiz :)

ejder_
21-09-2007, 23:50
arkadaslar bu firma istanbul anadolu yakasinda hizmet vermektedir. defalarca aramama ragmen servis veremeyeceklerini belirttiler avrupa yakasina. daha sonra usenmedik adreslerini ogrendik. firmanin arka sokagina servis verip veremediklerini sordugumuzda ise aldigimiz cevap trajikomikti. henuz oraya bile servis veremiyorlardi. anlayacaginiz o firma henuz lisans islemlerini halletmis olup geri kalan hicbir hizmete baslamamis bir sirkettir. ne zaman hizmet vermeye baslayacagida ayri bi muallaktir. o yuzden Turkiye Telekominikasyon A.S. ye devam :) :)

Bilgilendirme için teşekkürler dostum.

Başka bahara artık

mayvaz
21-09-2007, 23:54
kablosuz dur bu

harun
21-09-2007, 23:59

aynen olay budur.bende çok araştırdım sonuç şu: kendi binaları dışında hiçbiryere adsl veremiyorlar.sadece bina şirketi şuan.ne zaman başlar artık Allah kerim.

falcon2004
22-09-2007, 00:06

dostum ..tespit güzel..:ok:

ejder_
22-09-2007, 00:12

dostum ..tespit güzel..:ok:

Ozaman şu an için bu olay balonsa konuyu anasayfadaki bayan üzerinde genişletebiliriz :hongiye:

onurserdar
22-09-2007, 00:29
kendi altyapıları 24 mbit desteklese ne olacak ki, internet omurgası ttnet in elinde iken...

pro_man
22-09-2007, 02:02
omurgalari kendinin yaa. binanin uzerinde bi canak var amerikayi izlersin recievera baglasan. ama ona gore motor bulmak baya kasar gibi:smilies39:

06BOZKURTUM
22-09-2007, 13:26
burada trajikomik bir hadise olarak görülebilir ilk bakışta ama daha hizmete girmemiş ve fiyatlar açıklanmış bu dahada vahim....verilmeyen hizmetin karşılığı nasıl alınacak burada bir yanlışlık olmalı mutlaka diye düşünüyorum....bana gelen mailde marmara da belirli pilot bölgelerde hizmet verilmekte olduğu belirtiliyordu...eğer öyle bir durum yoksa bu şahıslar kamuyu aldatarak bir suç işlemekteler...saygılar.

amgalpi
22-09-2007, 13:58
herhalde yakın zamanda hizmete girerde ttnet ten kurtuluruz.

onurserdar
25-09-2007, 14:42
herhalde yakın zamanda hizmete girerde ttnet ten kurtuluruz.

omurga ttnetin elinde, servis sağlayıcın değişse ne olur ki...

öle 3-5-10 m çanaklarla da olsa idi bu işler, elalem okyanuslara kablo döşeyeceğim diye parçalamazdı kendini..

yurt dışı çıkışları rezalet, çok bilmiş yöneticiler bir kalemde kullanıcı hızlarını bir kaç kat arttırıyorlar, marifet kullanıcı hızlarını arttırmak olsa idi şu anda 100mbit bağlantıları biz de kullanıyor olurduk :D :D :D

pro_man
25-09-2007, 21:18
uydu vasitasi ile hizmet veren rapidshare isimli alman firmasinin internet omurgasinin ulkemizin internet omurgasindan yaklasik 2 kat daha fazla bant genisligi kullandigini hatirlatirim. demek ki is canakla da oluyo. :)

cefriohm
25-09-2007, 23:07
Bence bunlar hayal değil..teknoloji çok hızlı gelişiyor..Daha 3 sene once dialup bağlanıyorduk..

pro_man
25-09-2007, 23:24
eger devam ederlerse 3 sene sonra rapid firmasinin nerede olacagini hayal edemiyorum ben. Turk Telekomu edebilirim isterseniz:smiles27:

gbox-im
26-09-2007, 20:18
hemen hemen her konuda avrupa standartlarını yakalamıs olmamıza ragmen verdigi internet hizmetiyle turktelekom turkiyenin yuz karasıdır !
bir firma cıkıpta daha ucuz fiyatlarla daha hızlı internet sunuyorsa onu sonuna kadar desteklerim aradıgınızda alt yapı yok calısmalarımız suruyor diyorlar peki ttnet yapıyor ? altyapı calısmasından bahseden bir ttnet calısanı duydunuz mu ?
ttnetten o kadar cok kufur ediyorum ki ; gunun birinde aynı hizmeti veren baska bir kurum olsun iki ayrı alt yapıdan bahsediyorum kesinlikle tercihim o kurum olacak
tekel = kazık demek hatırlayın cep telefonu servis saglayıcısı sadece turkcell in oldugu gunleri ve odediginiz faturaları bir gun gelecek internettede cep telefonunda yasadıgımız refahı yasayacagız
bugunlerde elektrik hattını yeraltına tasıyorlar etrafa direkler koymuslar 380 000 volt elektrik var dikkat diye ulkemde sakar cok hani biri hatları karıstırsada elektrigi telefona versede sıfırdan bir altyapı yapmak zorunda kalsa ne guzel olur diye icimden gecmiyor degil

yilank
29-09-2007, 22:40
Evet katılıyorum ancak. Daha uygulamaya % 10 geçmişken site açıp milleti (ben de dahilm :D) heveslendirmenin ne anlamı var ki...

interlude
30-09-2007, 02:37
aynen olay budur.bende çok araştırdım sonuç şu: kendi binaları dışında hiçbiryere adsl veremiyorlar.sadece bina şirketi şuan.ne zaman başlar artık Allah kerim.

Şöyle bir fikir geldi aklıma:
Hepberaber bu adamların hzimet verdiği binaya taşınalım.:hong: Böylece yüksek hızda internetimiz olur ve telekomdan kurtulmuş oluruz :puah:

antencitato
30-09-2007, 13:23
:smiles31::smiles31::hhh::hhh::smiles10::smiles10:

Şöyle bir fikir geldi aklıma:
Hepberaber bu adamların hzimet verdiği binaya taşınalım.:hong: Böylece yüksek hızda internetimiz olur ve telekomdan kurtulmuş oluruz :puah:

ixir44
30-09-2007, 13:48

ewet size katılıyorum kız çok tatlı
:smiles10::puah::puah::puah::ok:

danger35
30-09-2007, 13:54
daha doğru düzgün 1mb bile adsl hizmeti veremiyen bir firmadan 24 mb rüya bile daha gerçekçi bence :)
önce şunu bi tam otortamadıkı adamlar abone sayısı arttıkça netin hızı yerlere düştü nerdeyse yazık bunlara verdiğimiz paralara yazık...

koach
30-09-2007, 22:52
:smiles25::smiles25::smiles25::smiles25:anasayfada ki kız çok tatlı duruyor.

bencede:smiles25::smiles25:

danger35
30-09-2007, 23:00
:smiles25::smiles25::smiles25::smiles25:

bencede:smiles25::smiles25:

bence soldaki oturan sarışın daha tatlı:)

izon9
04-10-2007, 02:01
ama dikkatimizi çeekn şey artık bir hareket olduğudur yani demekki yakında devasa hızlarda bağlantı kuracağız hadi hayırlısı bekleyip göreceğiz bende bi askere gidip geleyim bari 5 ay :D

fikrethoca
04-10-2007, 02:10
şimdilik ortada bişe yok daha bekleyecegiz :(