Grafik Görünüm : REALITY CAM den bir ilk !!!
misfortune 26-10-2004, 16:48 MODUL PİYASASINDA BİR İLK REALITY CAM UYDU ARACALIGI ILE GUNCELLENIYOR..
RESMI ACIKLAMA :
1. Lutfen cihazinizi asagidaki transpondere ayarlayiniz (ÖrneĞin, DPTV):
Uydu: Hotbird @ 13 East
Frekans: 12.092 Ghz Horizontal
Symbol Rate: 27,500
FEC: 3/4
2. CI esas menuye geliniz.
3. Download otomatik olarak baslayacak 6-10 dakika surecek,
4. Download tamamlandiginda lutfen "OmniKrypt" esas menusune giderek guncellemenin basari ile gerceklestigini kontrol ediniz. OmniKrypt esas menusunde "Welcome V1.0.1" ibaresini gormelisiniz..
Bu versiyondaki yenilikler :
* CAS uyumlulugu ayarlandi..
* DPTV guncellemesi icin gerekli ozellikler..
Hadi bakalım paracıklardan bir bölümünüde bu cama kaptıracağız gibi..
Çeviri için salih15e teşekkürler..
sevgiler..
Ben buna sadece OHAAAA derim.
Saygılar...
eyvallah hocam...satmak icin herseyi yapiyorlar..rekabet buyuk..
ne kadar fiati bilen var mi acaba?
evet rekabet neleri yaptırıyor insanlara heheheheh...
OLAY BUDİR :) sevgili foreverferrari tam 12 den vurdun turnayı ..ilk lt cam sahiplerinden ..
nevzat03 26-10-2004, 17:00 realty cam guncellenmesı guzelde arkadaslar ,bız bu modulu satın alınca ne izleyebıleceğiz tesekkurler..
Esprisi ne tam olarak anlayamadım,yani artısı...Saygılar.
caglarkavak 26-10-2004, 20:38 Ben buna sadece OHAAAA derim.
Saygılar...:smiles10: :smiles10: :smiles10:
troıa senin bu üslup beni bir gün gülmekten öldürecek çok açık sözlüsün:smiles10:
dundar19 26-10-2004, 20:57 uydudan modül güncellemesi daha önce viaccess red camlardada yapılıyordu hotbird uydusu SCT kanalı üzerinden 12092 H 27500 de
REALITY CAM bunu ilk kez yapan firma degil sonda olmaz herhalde hayırlı olsun
daha birkac gün önce bu modüle matrix le aynı denmişti acaba matrix modüllerede bu yazılımlar yüklenecekmi yüklenecekse nasıl yapılacak bu konuda fikri bilgisi olan varmı
irc-police 26-10-2004, 21:16 pamuk eller cebe modülü satmak için hertürlü mücadeleyi veriyorlar bu modülün karşısında diyer modüllerin boş durcanı sanmıyorum elbette onlardada gelişmeler olcak rekabet kızışacak ve buarada realitycam ilk çıktında dpntv deki filimler yenilenceyi bahsediliyordu yaklaşık 15-20 den itibaren yeni filimler vermeye başladı dpntv saygılar..........
sinan123 27-10-2004, 11:05 reality cam in başka avantajı ne olacak yani sadece DPTV için mi çıktı?
foreverferrari 27-10-2004, 11:14 arkadaşlar ben size açıklama yapayım.Ben Reality Cam i 70 Eur a aldım italyadan.
DPTV ok.Ancak henüz uydu üzerinden update fırsatım olmadı.Nasıl yapılacağınıda bilmiyorum.Bu arada bazen via2 yi açıyor ama bazen açmıyor.
Ayrıca bu modülün bilgilerini şu adresten bulabilirsiniz.Pahalı bir yerdir.(109 Pound)Siz sadece okuyun bilgi edinin Almayı başka yerlerden düşünün....
http://www.pulsat.com/satellite/site/details.php?product_id=52
Herşey Forum için...
Hevalcano 27-10-2004, 11:44 eee ıste rekabet her seyı yaptırıyormus yanı:puah:
yukselsum 28-10-2004, 17:10 arkadaslar . bu cam i tam olarak açıklayacak var mı? özellikleri nin ne oldugunu. daha fazla bilgi..
digigreat 28-10-2004, 19:52 nedir bu cam tam olarak açıklıyıcak biri yokmu neleri çözer....
serkanguzel 29-10-2004, 13:32 @foreverferrari,
Çok kıymetliymiş şu LT meselesi!.. ama neyse bunu sen açıklama, yakında kokusu çıkar..
Sende, .....................
LT yi ayrı programlamı cozuyorr.. turkıyede nereden buluruz..
bıde LT yı anladıkta DPTV ne onu anlamadımm
digigreat 29-10-2004, 16:35 ya birşeyler yazıyorsunuz ama daha doğru dürüst bir açıklama yapan yok bu sacmalık ya başka bişey değil....
arkadsım forum kuralları geregı daha acık konusulamıyor.. LT demek
her hafta cumartesı yada pazar aksamı cafeye gıdıpte 2 saatlı yayın ıcın 4 MILYON TL. verdıgım kanal demek..
tuncaibo 29-10-2004, 16:47 REALITY CAM
Özellikleri
Features
- CAS compatible with Conax, CryptoWorks, Irdeto 1+2, Seca 1+2, Viaccess 1+2.
- OmniKrypt embedded CA System
- DPTV embedded 1 year subscription
- Plug and Play functionality
- Designed to worldwide standards for DVB.
- Professional use for Multiprogram descrambling.
- Proven technology
- Supports satellite reception
- Secured firmware update via satellite download (OTA)
misfortune 29-10-2004, 16:47 DPTV = dont panic
sevgiler
askimgurlek 29-10-2004, 16:55 lt yi daha geniş açıklarmısınız arkadaşlar lütfen
serkanguzel 29-10-2004, 16:57 @polat27 kardeş,
Ben LT'nin ne olduğunu daha başından beri çok iyi biliyorum. Fakat Reality Cam ile LT olmaz, iddiayı yazan resmen saçmalıyor!
Saygılar.
misfortune 29-10-2004, 17:03 arkadaşlar konuyu kapatmadan şu lt meselesini kapatın..Öyle bişi olacağını bende sanmıyorum..varsada forum kuralları gereği burda onu tartışmayınız..
sevgiler
arkadaşlar ben size açıklama yapayım.Ben Reality Cam i 70 Eur a aldım italyadan.
DPTV ok.Ancak henüz uydu üzerinden update fırsatım olmadı.Nasıl yapılacağınıda bilmiyorum.Bu arada bazen via2 yi açıyor ama bazen açmıyor.Ha esas baba olayı başka ama forum kuralları gereği zor açıklamam.Ben bu mödülü alırken extradan birde üzerine yazılım attılar.LT okey bende şu an:) yaba daba duuu.
Ayrıca bu modülün bilgilerini şu adresten bulabilirsiniz.Pahalı bir yerdir.(109 Pound)Siz sadece okuyun bilgi edinin Almayı başka yerlerden düşünün....
http://www.pulsat.com/satellite/site/details.php?product_id=52
Herşey Forum için...
forum kuralları gereği zor diyorsun ama maşallah forum kurallarını delmiş geçmişsin..
böyle yaparak milletin kafasını karıştırma..sana 70 euro ya L**Tv yimi verecekler..içine korsan abo kart koyarsan tabiki okey olur..başka hiçbir yolla izlenemez..
son olarak isterse 6 dolar lık fun cartla açılsın..forum kuralları gereği bu forumu bağlamıyor..bu forumda kimse program ****,*****,*****,serial,yerli platform **** hakkında bilgi alamaz,veremez..yani emeğe saygısızlık edemez..turkeyforumun en sevdiğim yanıdır bu..sende bu kuralları kafana kazısan iyi olur..yoksa kazıttırırlar..
sevgiler..
digigreat 29-10-2004, 17:26 ha böyle teacher hocam ağzına sağlı ne bu ya.... kaç gündür farklı cam falan ne bu ya....
trabzon61 29-10-2004, 17:47 selam
hala lt nin ne olduğunu kimse söylemiyor..
forum kuralları gereği zor diyorsun ama maşallah forum kurallarını delmiş geçmişsin..
böyle yaparak milletin kafasını karıştırma..sana 70 euro ya L**Tv yimi verecekler..içine korsan abo kart koyarsan tabiki okey olur..başka hiçbir yolla izlenemez..
son olarak isterse 6 dolar lık fun cartla açılsın..forum kuralları gereği bu forumu bağlamıyor..bu forumda kimse program ****,*****,*****,serial,yerli platform **** hakkında bilgi alamaz,veremez..yani emeğe saygısızlık edemez..turkeyforumun en sevdiğim yanıdır bu..sende bu kuralları kafana kazısan iyi olur..yoksa kazıttırırlar..
sevgiler..
reality cam digiturk kartini desteklemez...... icine korsan kart falan koysan ne yazar? calismaz....
bu arada uyelere tehditkar bir sekilde konusma..... bu da forum kurallari tarafindan yasaklanmistir....
lt = lig tv arkadaslar......
herseyi yaziyor maasalah arakdaslar bi tek bunu yazmaya korkuyorlar..... sanki telafuz edilince birsey olacak.....
serkanguzel 29-10-2004, 19:13 @misfortune hocam,
Konuyu irdelediğim için kendi adıma özür diliyorum. Amacım bazı sorumsuzların, insanların kafasını karıştırıp, forumu meşgul etmesine engel olmaktı!..
Saygılar.
reality cam digiturk kartini desteklemez...... icine korsan kart falan koysan ne yazar? calismaz....
bu arada uyelere tehditkar bir sekilde konusma..... bu da forum kurallari tarafindan yasaklanmistir....
doush
senin elinde reality cam varmı ki bu kadar net konuşuyorsun..
bende yok ama verdiği link den desteklediği sistemi okuma zahmetinde bulundum..ve o yazıya istinaden yazdım..
evet aşağıdaki yazıya ne diyorsun..
sonuçta dt kartını desteklesede desteklemesede yazılan yazı yalan..yok öyle birşey..kaldıki orjinal kartlarda oynamayla bile LT seyredilemiyor..nasıl modülle izlenecek?
New The Reality Conditional Access Module provides access to broadcasts encrypted in the Conax, CryptoWorks, Irdeto, Seca and Viaccess standards it also includes as standard a 12 month subscription to Don't Panic TV plus the added ability to add and/or renew additional ***** channel subscriptions over the air, upon payment of the relevant subscription
Features
CAS compatible with Conax, CryptoWorks, Irdeto 1+2, Seca 1+2, Viaccess 1+2.
OmniKrypt embedded CA System
DPTV embedded 1 year subscription
Plug and Play functionality
Designed to worldwide standards for DVB.
Professional use for Multiprogram descrambling.
Proven technology
Supports satellite reception
Secured firmware update via satellite download (OTA)
bu arada kimseye tehditkar bir yazı yazmadım..yazı açık ve netdir..burda ne mafya ne de başka birşeyiz..sade bir üyeyim..olayı çok güzel herzamanki gibi saptırmışsın..
bir ara sana bu yazıdan sonra aldığım tebrik pm lerini atarım..
tabi olay dt olunca senin can damarına bastığım için böyle yazıyorsun..
hemen karşı tarafa siper olmuşsun..sende forum kurallarını kafana kazı..zaten üyeler uyarı bölümünde sana bir uyarı verilmiş..yani bu konuda sabıkalısın..
yukselsum 30-10-2004, 00:18 REALITY CAM
Özellikleri
Features
- CAS compatible with Conax, CryptoWorks, Irdeto 1+2, Seca 1+2, Viaccess 1+2.
- OmniKrypt embedded CA System
- DPTV embedded 1 year subscription
- Plug and Play functionality
- Designed to worldwide standards for DVB.
- Professional use for Multiprogram descrambling.
- Proven technology
- Supports satellite reception
- Secured firmware update via satellite download (OTA)
arkadas eline sağlık iyi hoşta bunların türk çesi yokmu.? forumda herkes inlizce bilmiyor olabilir. bi zahmet türkçelerini yazsan fena olmaz.
alibeyamca 30-10-2004, 00:23 Daha iki gün önce reality camın bir çöplük olduğunu söyliyenler bugün öve öve bitiremiyor anlamış değilim selamlar sevgiler.........
yukselsum 30-10-2004, 00:23 @teacher
arkadas . forumla ilgili bir sakınca olursa mod arkadaslara bildirirsin onlar geregini yapar. uyarıları gerçekleştirir. kazıtır falan yakışmıyor yani. bir modül çıkmış insanlar merak ediyor. sen yabancı dil biliyorsun . sitesine girip ne olduguna bakıyorsun. ya bilmeyenler. neyapacak. ingilizce kursuna mı gidelim bu yastan sonra. arkadas açıklamıs .dogru yada yanlış. sagolsun açıklama yapan arkadaslara. türkçeye cevirip yayınlayanlara. bilgi saklamak degil burdaki amaç. bilgi paylaşmaktır. sanıyorum..
@TEACHER
Dt yle alakali degil dostum.....
uslubun hic hosuma gitmedi ve hala daha da gitmiyor....
eski yazilarin boyle degildi....
administrator gibi konusuyorsun.......
reality cam hicbir CW dosyayi desteklemez.. bunu bilmem icin bu cama sahip olmam gerekmez.. senin o okudugun yazi milleti kandirmaya yonelik sende hemen atlamissin ustune....
neyi kafama kaziyip kaziyamacagimi bana sen soyleyemezsin.... yazilarina dikkat et. ben kimseye emir verici nitelikte kaba yazilar yazmam.. kendine ceki duzen ver..
once hangi cam de ne calisir ne calismaz ogren de sonra konus... herkesin okuma yazmasi var, herkes bu kurallari kabul edipte foruma giriyor.. sen bunlarin bekcisi mi kesildin ?
(bu arada kimseden yana siper olmadim, senin yazdigin uslub kotu)
Bulent Tekcan 30-10-2004, 00:32 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=34248
Yazıları çevirirken yerinizde olsam bizim gibi yapar ve tavsiye niteliğinde yazı yazmazdım,bakın 7. nolu mesajda bu modül için çöplük demişsiniz.Ama burada bu özellikten dolayı neredeyse göğe çıkartıyorsunuz.
En azından eski mesajlarda ne yazmışsınız bakıp yazsanız okuyanlarlar ikilemde kalmazlar.
Ayrıca misfortune sizin çeviriyi aynen almış ama hatalı bir çeviri.Nedenide dundar hocanın 11.mesajında yazdığı üzere olan RED CAM'dir.Keza uydu üzerinden güncelenen modüller için güvenlidir diyemem,her an herşey yapılabiliyor.
Saygılar
Bulent Tekcan 30-10-2004, 00:36 Ayrıca şu mahalle arası gibi sataşmaları bırakın ! Konuya devam edilecekse OK ancak böyle gidecekse gerekeni zaten yaparız.
boyle kaba nitelikli konusmalar uyeler arasinda olunca , mecburen kendimi ilgili yaziyi yazan kisiyi uyarmakta hissetim...
`kafana kazi yoksa kazitirlar` ne demek yaw? mafya formundamiyiz yoksa uydu forumunda mi ?
Bulent Tekcan 30-10-2004, 01:23 Biz mafya değiliz valla :) Ama mafya olan varsada şahsım tarafından özellikle gereken yapılır.Herkes uyarı alır yada almaz,ancak cezasını çektiyse tekrar bundan dolayı yargılanamaz !
Bu konuda herkes birbirine yazdığı yazılara kurduğu cümlelere dikkat etsin,neticede sizler belki edit edersiniz yazıları,ama benim bir huyum varki laf ağızdan çıkınca geri dönüşüm yoktur.
Bu ve önceki yazım geneldir...kişiye özel değil.Üzerine alınanda alınır.
Lütfen konu başlıkla alakalı gitsin.
Saygılar
birinin ojn.kartlarda oynamayla bile açılmayan cw (c5 li) LT nin yazılımla açıldığını söylüyor..yani yalan söylüyor sen kalkıp benim üslübumu eleştiyorsun..burda duyanlar diğer forumda doğrumu diye oraya buraya soruyorlar..en sevmediğim şey..burada ego tatmini için insanları kandırmak için yazı görürsem yine yazarım..şunu unutma o üslübla yazımdan dolayı editle yoksa atarım bile deseler editlemem..bu benim yaşam tarzımdır..kaldı ki yazdığım yazıyı post etmeden önce en az iki defa okurum..post ettikden sonrada 2 defa okurum..o yüzden yazdığım yazıların sonuna kadar arkasındayım..
sana gelince orda burda okuduğun yazıları yazmak iş değil..zaten hepsi bir bir fake çıkıyor..conax zor dedin ondan önce haftada bir giden conax o yazıdan sonra 3 aydır halen gitmedi..seca2 halen kırıldı yazıyorsun (**** söz konusu değil.) v.s.v.s. yabancı kelimeleri yazarak insanlara birşey kanıtlamaya çalışma kendin gibi ol!!!
halen takmışsın reality de cw desteği yok..birde bilmek için modül olmasına gerek yok diyorsun..napıyorsun netdeki resimine bakarak hangi sistemimi desteklediğinimi anlıyorsun..resmen sallıyorsun..konunun özüne bakarsan dediğinle benim anlatmak istediğim zıt şeyler..destek ister olsun ister olmasın..sözde yazılımla açılıyormuş..
son olarak http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=17332 şurda en altta sevgili keremsen ' in sana yazdığı atasözle bu konuyu kendi adıma kapatıyorum..
Bulent Tekcan 30-10-2004, 05:07 Yazık oldu konuya !!!
Neticede ben uyardıktan sonra geri dönüşüm yoktur,bu bir prensip meselesi ve kimse içinde bozmam.
Sn.TeAcHeR bu size ilk uyarım ! Bir daha asla konu başlığında devam etsin dediğim konulara yorum yapmayın ! Bu konuda yorumunuz varsa PM ile yada mail il halledin.
Neticede benim yazdıklarım konu ile alakalı değil ama böyle şeyler yüzünden onlarca sayfayı kapattığımda olur,bu da onlardan biri oldu.
Konu Kapanmıştır
|