Grafik Görünüm : Türk telekom değil öger telekom

bankacı
18-09-2007, 12:34
Telekoma türklük sıfatını kullanma yetkisi verildiği için bir türk olarak bundan utanıyorum. Rezalet ötesi bir hizmeti turbo veya hızlı internet olarak tanıtan, gayri ahlaki olan bu reklamın neşriyatını yapan medya kuruluşlarını kınıyorum. Türk telekomun özelleştirme idaresi vasıtasıyla yatırım yapma şerhi konulmadan, altyapı kullanımı konusunda inisiyatifi tamamıyla özelleşen(tekelleşen) öger telekoma bırakan zihniyetide aynı şekilde kınıyorum... Türkiye bu hizmete layık değildir!

Türk telekom öger telekomla birlikte anılamaz!

ferdinec
18-09-2007, 12:39
bu düzen daha neleri verecek bu neki daha hala millet sağduylu davrandı demezlermi çıdırtır adamı sag duyluk ülkeyi birilere peşkeş çekmekse böyle sagduyuluk olmaz olsun

rucows
18-09-2007, 13:47
1024 Kullanıyorum. ; sabah hariç , öğleden geceye kadar 20-50 KB arası. Şuan tek parti bişey çekiyorum 17KB ile iniyor . Sözde 1024 ama hala 256K hızında.(ondan bile yavaş). 1024K ya geçtiğime sevinemedim.

Birde sadece 256K ile 512K ları hızlandıracağına , gitti 2048 leri bile 4Mbit yaptı, neyine güvenerek? Al ,netin hali ortada. Yaw böle hizmete ne desek az, ben artık söylecek laf bulamıyorum.

gelisimiletisim
18-09-2007, 14:06
Telekoma türklük sıfatını kullanma yetkisi verildiği için bir türk olarak bundan utanıyorum. Rezalet ötesi bir hizmeti turbo veya hızlı internet olarak tanıtan, gayri ahlaki olan bu reklamın neşriyatını yapan medya kuruluşlarını kınıyorum. Türk telekomun özelleştirme idaresi vasıtasıyla yatırım yapma şerhi konulmadan, altyapı kullanımı konusunda inisiyatifi tamamıyla özelleşen(tekelleşen) öger telekoma bırakan zihniyetide aynı şekilde kınıyorum... Türkiye bu hizmete layık değildir!

Türk telekom öger telekomla birlikte anılamaz!

kimsenin aklına girmeyen ve hala turk telekom olarak adlandırılan bu öger telekom hatırlatmanı saygıyla alkıslıyorum:smiles34::smiles34::smiles34:

xdenonxdenon
18-09-2007, 14:13
olan biten karşısında mecbur bırakıldığımız için elimizden bişey gelmemesi beni çıldırtıyor buda ........ larının tekel olmasından kaynaklanıyor sadece meeee meeeee meeeee