Grafik Görünüm : ZyXEL modemin artık lambaları yanmıyor!!!

dayi_BALKES
16-09-2007, 18:46
arkdaşlar bağlantımda düşmeler vardı sonra hepsini düzeltirim diye baştan ayar yaptım 1 gün sonra tekrar düşmeler olmaya başladı canımı sıktı bir arkadaşta internetten verim alamıyordu driver inı güncellemişti oda dene demişti son olarak denedim siteden indirdim eskisini kaydettim sonrakini yüklim derken herşey maf oldu lambaların hiç biri adam gibi yanmıyor sadece usb ile 10/100 lambları tam yanıyor diğerleri ise hiç yanmıyor.

yardımlarınızı bekliyorum . :crashs::crashs::help1:

pro_man
17-09-2007, 02:40
hattiniz tamamen kapali durumda demektir. adsl ve veri isiklarinin yanmasi gerekir internete girmis olmaniz icin. telekomu arayip sorununuzu bildirin..

dayi_BALKES
17-09-2007, 15:30
sağolun aradım sordum bilgisayarınıza bağlı modeme ulaşamadım dedi öyle birşeyler dedi power da yanmıyor diyince bizim yapabilcemiz bir şey yok dediler. iyi günler dediler kapattılar adam gibi sorunsuz bağlantı vermiyorlar sonrada benim gibi insanlar değişik yollar ararken üç kuruş çeblerindeki parayı da modeme vermek zorunda bırakılıyoruz. yeni modem alacam artık gidecem çarşıya soracam soracam ama herkesin markası farklı araştırıyorum şimdi herkes iyi malzemesi denk gelen memnun yapacakk birşeyde kalmıyor gözünü kapıcan alacan bir adsl modemi iyi çıkarsa artık ne mutlu.

ilginizden dolayı teşekkürler.

pro_man
18-09-2007, 01:41
power isiginizda yanmiyor ise modeminizde problem oldugu kesin. aldiginiz yere goturup servise gondermelerini isteyin. eger garanti kapsami disinda tutarlarsa yeni bir modem almaniz gerekecektir. sayfgilar..