Grafik Görünüm : acil yardım

dinex
16-09-2007, 02:12
--++_____________________________

marjinalhakan
16-09-2007, 02:22
arkadaşlar komşum ile ortak onun modeminin portundan gelen kablo ile masaüstü bilgisayarımda internet kullanıyorum.laptop aldım komşumdan gelen bu kablo ile evimde aynı anda hem masaüstümde internet (şu an olduğu gibi) hemde laptopum için evde wireless internet yapabilirmiyim.kime sorsam değişik birşey söylüyor.öyle olmaz böyle olur diyor kafam karıştı.en basit yolu nedir.

Komşunuzun Kullandığı Adsl nin Kendileri Kullanmaları Gerekmektedir. Çoklu Kullanımı Amaçlayan bir Kullanım Biçimi Hakkında Yardım İstiyorsunuz Malesef...

Herkes Kendi Hattı Üzerinden İnternet Erişimini Sağlamakla Mükelleftir.Yasal Olmayan Kullanım Biçimlerini Sergilerseniz,Bu Durum Size Malesef Yasal İşlemler Başlatılması Gibi Bir Durum Doğurabilir..

Bir Başkasının İnternet Hattı Üzerinden Bir Başkasının Faydalanması İnternet Erişim Sağlayıcılarının Sözleşmelerinde de Yasak olduğu Gibi,Forumumuzda Bu Yönde Bilgilendirme Yapmamız da Malesef Kurallarımıza Aykırı Olabileceğini Unutmayınız...

Saygılar....

pro_man
16-09-2007, 04:42
usrobotics 5463 (http://www.usr.com/support/5463/5463-tu-ug/index.html) model bir router ile gelen tekli baglantinizi 4ader ethernet ve 1 wi-fi olarak paylasabilirsiniz donanimsal olarak. sanirim ihtiyacinizi gorecektir.