arkadaşlar pc ye format attıktan sonra yumatu makinalara yükleme yapamıyoruz sunny kanal editöründen de kanalları almıyor sadece kup 216 dosyaları ile yükleme yapıyor kablo bağlanntıları doğru başka pc ye indirilip yükleme yapıyor acaba ayarlarında bir hata mı oldu formattan sonra kafayı sıyırmak üzereyiz lütfen yardımlarınızı bekliyorum
tşk....
serkançakır
22-10-2004, 13:06
yukleme programını kaldır yenıden kur yanıden ındır dosyaları pc ye format atınca dosyalar bozulmustur
kolay gelsın
arkadaşım dosyaları yeniden yükledik netten sunnyn olayı halloldu sadece yumatu kaldı sorun yumatuda yükleme yapacağın dosyasyı seçmiyor bunu nasıl hallederiz
capkinkedi
22-10-2004, 13:44
arkadaşım dosyaları yeniden yükledik netten sunnyn olayı halloldu sadece yumatu kaldı sorun yumatuda yükleme yapacağın dosyasyı seçmiyor bunu nasıl hallederiz
Akradaşım bende bilgisayardan yumatu'ya polsat'ları yükleme yapamadım. Bilen arkadaşlar RS232 kablon hatalıdır dediler 1 saat sonra yeni kablo gelecek yine deniyecem. Peki sen sunny'e yüklediğin kablo ile mi yumatu'ya yükleme yapmaya çalışışorsun başka kablo ile mi ?
Selam oceral sende oluşan hatanın kablodan kaynaklandığını sanmıyorum.Snırım pc den ve ya pc de ki yazılımlardan kaynaklanan bir durum.Yazılımları tekrar indir ve hem loader ı hem yazılımı masa üstüne aç ki yol uzamasın loader ve dosya birbirini kolay görebilsin.Bu şekilde bir dene olmazsa bilgisayardan anlayan bir arkadaştan yardım alman lazım.
Saygılar.
dediklerini bi yapayım sonucu tekrar yazarım tşk....:)