Grafik Görünüm : mr 1.4 problemi

kaannnnn
23-01-2004, 13:36
slm benim next ye 7500 dapcı plus receıver ve mr 1.4 modülüm var.ama 2 defadır aynı problemle karşılaştım.normal seyrederken aniden ekranda modül takıldı resetleniyor diye devamlı yazıyor ve artık devamlı modülü resetliyor ve şifreleri çözmüyor modülü aldığım firmadan değiştirdim ama ikinci modülde bi müddet sonra aynı oldu onuda değiştirmek üzere gönderdim firma bana asıl problemimin nextle ilgili olduğunu saldığım modülün nextte çalışmadığını ama başka receıverde çaliştığını söylediler ama ben 2 modülüde 1 ay kadar sorunsuz kullandıktan sonra böyle oldu.keyleride elle girdim ve nagra emu kapalıydı ve receıverimin yazılımınıda yeni versiyon(501)idi.ben şimdi yine mr modül alıcam ama aynı problemle karşılaşmamak için ne yapabilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

mach1
23-01-2004, 15:05
Belli zamanlarda bazen saatte bir resetleniyor yazar ve sonra gene açar bende aylardır kullanıyorum ama modul bozulma veya açmama olayı yok bende.

kaannnnn
23-01-2004, 17:12
benim cihazdada arasıra modül takıldı resetleniyor diyor ve düzeliyordu ama daha sonra iki modülümdede takılmış teyp gibi bu yazıyı yazdı ve bidaha düzelmedi devamlı aynı yazıyı yazıp durdu ve ben problemin ne olduğunu çözemedim

mach1
23-01-2004, 17:49
Kanal üzerinde açıkken cihaz takarsan ilk takışta daha iyi olur çözmediği zamanda eğer olursa gene aynı şekilde takmak lazım alta modul içinde iken açmamak daha iyi..

fankurt
24-01-2004, 02:33
ayni sorunu bende yasadim...elektrik fisini sokup tekrar tatim ve duzeldi...kolay gelsin.

frantic
24-01-2004, 12:04
ara sıra bendede olur..modul takıldı resetlenıyor dıye ama kısa sure sonra duzelır..bunu bır cok makına yapar...ama zararı yok..sılınme falan olmaz zararı yoktur

kaannnnn
24-01-2004, 12:33
arkadaşlar ilgilerinize çok teşekkür ederim yine mr modül alıcam umarım bidaha aynı problemle karşılaşmam

cemcagman
02-12-2004, 16:23
arkadaşlar mr 1140 ile hangi kanalları izleyebilirim modüle attım ama bildik kanalları seyredemiyorum acaba yanlışmı attım cas 2 ile yazıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim