Grafik Görünüm : : Matrix Loader Dağıtımı !!! Önemli Duyuru !!!

Bulent Tekcan
23-01-2004, 02:51
BU TİCARİ BİR İLAN VEYA DUYURU DEĞİLDİR,TİCARİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ OKUMAYINIZ !

Herkese Merhaba

Biliyorsunuz daha önce dundar hoca bir ilki yapıp MR Loader 'ı kendi çabaları ile yapmıştı.Ancak ben Forum Admin'i olarak devre şemasına izin vermemiştim.Ancak artık bu devre public oldu,allahtan bizden çıkmadı.Neyse herkese hayırlı olsun.

dundar hoca henüz bunları yapmadı,çünki kargo azizliği bazı terslikler yarattı.Ancak ben verdiğim sözün arkasında durarak şanslı arkadaşları bayramdan önce sevindirmek istedim.Keza dundar hoca'nın hazırlıkları bitince ayrıca bu konuyuda açıklayacağıyz.

Bu konuda destek aldığımız Mimsat Elektronik'e sonsuz teşekkürler,duyarlı davranışları için sevgiler...

Gelelim Şartlara......

1- Aşağıda yazacağım isimler zaten listedeler ! (ESKİ FORUMDAN AKTARILANLARDA EKLENDİ)
2- Bu dağıtım 20 Adet MR Programmer İçindir !
3- 20 adedin üstündekiler için daha sonra sizlere bilgi verilecek,biz TurkeyForum'daki siz üyeler için bazı özel planlar yapmaktayız.Ancak bu konuda herzaman katılımcı olanların şansları daha yüksek olacaktır.Yani üye ol ve avantajdan yararlan olmayacak maalesef.
4- Bu dağıtım için Milli Piyango'dan izin alınmamıştır,çünki 20 adetlik bu özel dağıtım BEDAVA'dır :D: :D: :D:
5- Kimseye ayrıcalık tanınmamıştır ! Sadece ilk seçim için 10 kişilik yer ayrılmıştır.
6- Aynı ilden 2 kişiye yollanmayacaktır !
7- Bu ürünü alıp aynı ilden ihtiyacı olanlara ücretsiz yükleme yaparsanız ve bunun haberi bize gelirse daha sonrakilerde şansınız olacaktır.

8- Bu topic normalde kilitli kalacaktır ! Ancak sadece 15 dakika açık kalacaktır.
Bu süre zarfında mesaj yazanlar lütfen gerçekten ihtiyaçları varsa yazsınlar.Seçim yapıldığında tamamen kapanacaktır.

Ve özellikle aman hocam,bende isterim vs değil.Sadece girenler oldukları ili yazacaklar ! Diğer formattaki mesajlar dikkate alınmayacak !

9- Bana veya MOD arkadaşlara bu konu ile ilgili kesinlikle PM veya mail yollamayın ! Bu tip mesajlara cevap verilmeyecek ve listede varsa bu kişi çıkarılacaktır !

10- Aşağıdaki arkadaşların Adres bilgilerini göndermemesi durumunda veya yeni olan bu foruma üye olmamaları halinde,boşta kalanlar tekrar dağıtıma açılacaklardır.

Son olarak benim elimde olan listedeki arkadaşlar....

1- show
2- cihangir
3- cirak
4- ademmut
5- memoli55
6- ben_zafer
7- lee
8- troia
9- tahraci
10- mustafaba

Diğer arkadaşlar yukarıya eklenecektir.....

Sevgiler

Not: Buna benzer belki bedava değil ancak promosyonel şekilde olan duyuruları zaman içinde yapacağız.Bu konuda çalışmalarımız devam etmekte.

Ayrıca lütfen 9. maddeye özellikle dikkat edin,ve ayrıca konu ile alakalı topic açmayın !!!

Ayrıca ben bilgi verdiğim zaman lütfen MAIL ile adres bilgilerinizi yollayın !

misfortune
27-01-2004, 13:49
ben söylemiştim 5 dk olsun diye ama kimse görmedi gören arkadaşlarda zaten listede olanlardı...sadece yazmanız gereken şu
bulunduğunuz il hangisi ise onu yazın

Örnek:
KONYA

Neyse şimdilik kapatıyoruz ilerki gün/saatlerde tekrar açılacaktır...
saygılar

Bulent Tekcan
27-01-2004, 22:52
Kalan 10 tanenin dağıtımı için topic 15 dakika açık kalacaktır !!! Unutmayın her yazana verilecek diye bir karar yok ! Sadece yazanlar arasından seçim yapılacak !!! Adres te aynı il bize gelirse gene seçim yapılacak.

Sevgiler

yer6
27-01-2004, 22:57
ankara

compuman
27-01-2004, 22:59
BAlıkesir..

rainman
27-01-2004, 23:03
İstanbul

kisacikr
27-01-2004, 23:14
Eskişehir

Bulent Tekcan
29-01-2004, 00:15
Topic 15 dakika süre ile açılmıştır...

Lütfen ilk mesajı okuyarak mesaj yazın !!

Not: İlk mesajımda almaya hak kazanan arkadaşlar lütfen aşağıdaki şekilde bana mail yollayın... PM Değil !!!

Forumdaki Kullanıcı Adınız !!!

Ad -Soyad
Adres
Posta Kodu
Sabit Telefon No'su (Bunu kargo istiyor)

Mail'i admin@turkeyforum.com (admin@turkeyforum.com) adresine yollayın

Chute
29-01-2004, 00:22
Bolu, Hocam teyzemin oğlu Arabistanda hacı. Yani şu bizim bildiğimiz hacı oda ister. Olabilirmi?

Bulent Tekcan
29-01-2004, 00:25
MOD lar kampanyadan yaralanamıyor yaw.... :)

Cahit/İZMİR***
29-01-2004, 00:35
İzmir..

AYBERK
30-01-2004, 00:27
konya

Bulent Tekcan
09-02-2004, 16:17
Arkadaşlar

İlk mesajımda Yeşil Renkte olan arkadaşlara Yurt İçi Kargo veya Aras Kargo İle ürünler yollanmıştır !!!

Sevgiler

Bulent Tekcan
18-02-2004, 17:03
Merhaba

Arkadaşlar aşağıdaki listede olan arkadaşlar 8. mesajda yazıldığı şekilde !!! bana bilgilerini yollasınlar PM ile değil !!! Lütfen iyi okuyun yukarıdaki yazıları !!!

yer06
compuman
kisacikr
Cahit/İZMİR
AYBERK

Sevgiler

Bulent Tekcan
27-02-2004, 14:24
14 no'lu (bir üstteki) mesajımda yazılan 5 arkadaşımızada MR Loader'ları Yurt İçi Kargo ile yollanmıştır.

Sevgiler