Grafik Görünüm : Vestel LCD Tv Panel Üreticisi Nasıl Öğrenilir.

nickneyime
06-01-2007, 17:39
.

Yeni aldığım Vestel 32750 LCD Televizyona doğru renk ayarlarını yapabilmek için İnternette bayağı bir dolaştım ancak tatminkar bir bilgiye ulaşamadım. Görüştüğüm vestel müşteri hizmetleri panelin üreticisini kesinlikle söyleyemiyeceklerini belirtti. Panel üreticisini kesin olarak nasıl öğrenebilirim. Ortalıkta sürekli olarak Vestel'in LG panelleri kullandığına dair geyikler, şehir efsaneleri dolaşmakta. Bunlar acaba ne kadar gerçek. Benim Servis menüsü marifeti ile öğrendiğim bilgi bu televizyonda LG panel kullanılmadığı şeklinde. Ancak Televizyonun garantisini bozmadan panel üreticisini kesin olarak nasıl öğrenebilirim.?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

golqe
06-01-2007, 17:49
Arkadaşım ortalıkta dolaşanlar geyikte değil şehir efsaneside değil genelde LG panel kullanır panelin arkasında eğer açıklık varsa ordan bakabilirsin yada kendin açacaksın ama LG dir panel. Çünkü vestel yurt dışı satışlarında kullandığı SEG tv lerde dahi LG kullanmakta.

nickneyime
06-01-2007, 17:55
Arkadaşım ortalıkta dolaşanlar geyikte değil şehir efsaneside değil genelde LG panel kullanır panelin arkasında eğer açıklık varsa ordan bakabilirsin yada kendin açacaksın ama LG dir panel. Çünkü vestel yurt dışı satışlarında kullandığı SEG tv lerde dahi LG kullanmakta.

Gölge,

sende ifadende genelikle demişsin, yani kesinlikle her TV de LG panel kullanılmıyor. Benim kast ettiğimde bu idi LG kullandığına dair yaygın bir kanı var ama hepsi LG değil. Paneli açma fikrin içinde teşekkürler.

40ayak
06-01-2007, 18:02
hepsindende kullanıyor samsung-lg-chime-

myanmaz
06-01-2007, 20:53
abimler vestel milleniumların içindeki birkaç parçayı üretiyor. fabrikaya sık sık gidiyorlar. o da sormuş. samsunglardaki panelleri kullandıklarını söylemişler lcdlerde

ckof
06-01-2007, 20:59
İlk panelimin arkasından LG etiketini görebiliyordum birinci yılında ömrünü tamamladı yenisini yolladılar LG olmadığı kesin samsung yada oem nerde en ucuzu bulurlarsa.