m.tansel
30-08-2004, 18:00
ustalar-arkadaşalar
çok cahilim kusura bakmayın.yt 800 cı makinem ve joker cam modül üm var
bir takım kanalları açıyorum ama daha fazla imkanım var mı bilmiyorum
fullx ler açılıyor-multıvizyonlar ve ab sat lar açılıyor
playboy-xdream-dont panik playboy-prıvate blue anımal planet bunları nasıl açarım
emu yazılımı atsam işe yarar mı- emu nun zararı var mı
bi yardım teşekkürler-ustalarıma saygılar.
ha bide yükleme cihazını nereden bulurum.
dostum öncelikle elindeki modul ile izlenebilicek kanalları izliyorsun emuylada hemen hemen aynı kanalları izlersin
diğer yazdıgın playboy-x dream- private blue su anlık sadece üyelik ile izlenebilir..
sanırım onlarında fyatları 100euro civarında bu asagıda olabilir yukarıda bilemiycem..
saygılar..
yükleme cihazı derken cihazın için ilgilli rs232 kablosu lazım ama yazılım atman için yalnız modülünün kartı için yükleme kartları var mesela ben promim kullanıyorum 40 dolar civarında olması gerekiyor bunuda sayfanın en basına bakarsan betasat uydunun adresinde geniş bir şekilde yer alır
saygılar....
followmen
30-08-2004, 20:53
Yeni yazılım ile yazdıkların içinde sadece playboy ve animal planetin bulunduğu polsat paketini izlersin...
SAYGILAR...
followmen
30-08-2004, 21:00
Bu arada polsat paketinde ufak bir sorun var ama yinede açılıyor...Bunada yakın zamanda çare bulurlar.istersen bekle ve gelişmeleri takip et animal planet ve playboy izlemen büyük olasılıkla mümkün olur...
SAYGILAR...
m.tansel
01-09-2004, 18:06
Yeni yazılım ile yazdıkların içinde sadece playboy ve animal planetin bulunduğu polsat paketini izlersin...
SAYGILAR...ustacım yani emu mu yüklicem yoksa makinenin yazılımı mı değişecek.
makine yt 8500 cı
özele atarsan sevinirim
m.tansel@mynet.com
M.tansel Şu saatlerde polsattaki sorunun çözüldüğü yeni yazılım var onu at makinana.Buradan http://www.turkeyforum.com/satforum/attachment.php?attachmentid=3775