Arkadaşlar bir çoğumuz gibi bende 750'ciyim... ve severek ve beğenerek kullandığımız telefonun bir özelliğini sizinle paylaşmak istedim. ekte verdiğim resimdede görüldüğü gibi 0 tuşunun altında yazan Quick Share yazısı kullanıma bağlı olarak silinmeye yüz tutmuştu... ve bende bu yazıyı komple kazıyıp o alanı temizledim. resimdede görüldüğü gibi alt taraftan resmen ayna gibi metal bir yüzey çıktı. şimdi elimde telefonlu ayna oldu :) ve bu şekilde kullanmaya devam ediyorum telefonu..:smiles17:
Sizinde 750 niz varsa,,bu özelliği sizde kullanabilirsiniz arkadaşlar. :)
Saygılar,Sevgiler.
http://img172.imageshack.us/img172/8968/img0038fv1.th.jpg (http://img172.imageshack.us/my.php?image=img0038fv1.jpg)
tam benim telefondada o yazı kalkmıştı biraz yapıştırdım ama tam olmadı en iyisi tüm kaldırıp silmek bende öyle yapayım.güzel fikir teşekkür ederim.
antivirus
12-10-2006, 21:03
Ne varki bunda ? Demokrasiyle ne ilgisi var ki?
Bu bir imalat yöntemi. Üsteki de elektrostatik boya ?
kahramanbey
12-10-2006, 21:28
Helal valla siyaset serbest olmuş galiba...:smiles10:
süper icat! tebrikler... :))
Selam,
Hepinizin bildiğiniz gibi arkadaşlar, ne 750İ'yi nede bu alttaki parlak tabakayı ben icat etmedim,sadece telefonun bir özelliğini paylaşmak amaçlı açtım bu thread'i.Birazda ortamı şenlendirmek ve bişeyde olsa paylaşabilmektir amaç her zamAN olduğu gibi.
Yapıcı eleştiriyi her zaman açık olmuşumdur ve olacağımdır. Ama yapıcı olmayan ve kasıtlı yazılan mesajlar için aynı şeyleri söylemiyeceğim.Yukarıda yapıcı eleştirilerini yazan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.
Saygılar,Sevgiler.
editor kardeşim seninki de bir fikir, kırılmanı istemem doğrusu, üzdüysem özür dilerim, kendine iyi bak...
bende k700 var onda daha dandik yapıskanlı bir etiket var Quick Share diye o etiket zamanla yerinden oynama basladı sonunda söktüm komple ama biraz garip duruyor:smiles17:
albatman
21-10-2006, 18:56
bende de k750i var yazı silinmeye başlarsa bende öyle yapabilirim