Grafik Görünüm : K750i Kapandı, açılmıyor!

ulashcan
09-10-2006, 20:21
Arkadaşlar lütfen yardım!...

Bugün telefonumu kapatıp sim kartını çıkardım, diğer kartı taktım ancak ekrana 1 - 2 saniyeliğine beyaz görüntü geldi ve kapandı. Defalarca denememe rağmen aynı sorunla karşılaştım. Pili yerinden takıp çıkarttığımda 1 kereye mahsus olmak üzere aynı beyaz görüntü gelip gidiyor ve bir daha hiç tepki vermiyor. 1 - 2 saat şarjda beklettim, şarj ışığı yanmadı. Usb'den bilgisayara bağladım herhangi birşey olmadı.

İnternette okuduğum kadarıyla birkaç kişinin başına aynı olay gelmiş. Ancak çözümü konusunda detaylı bilgi bulamadım. Servise götürülmesi gerektiği yolunda yazılar okudum. Cihazı Doğubank'tan almıştım, nereye götürebilirim? Ya da ben halledebilir miyim?

Telefonu nasıl düzeltebileceğim konusunda bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

batmanlı
10-10-2006, 01:08
Siz Hiç Kurcalamayın Ve Doğubanka Değil Teknik Servise Götürün Arkadaşım

ulashcan
10-10-2006, 16:01
Bugün Kvk servisine götürdüm, sanırım 20 YTL civarı bir ücrete yapacaklar. Sabah Doğubank'ı aradım orada da 20 YTL dediler.

Servis daha garantili geldi bana da,

Teşekkürler

ulashcan
12-10-2006, 21:22
Telefonumu Kvk servise götürmüştüm. Ertesi gün teslim almak için gittim ve telefonu onaramadıklarını, iade edeceklerini söylediler. Sebebini sorduğumda "yetkisiz yazılım" yüklediğim için müdahale etmiyoruz dediler. Ne yapabilirim dediğimde her hangi bir öneride bulunmadılar ve sadece "telefonunuza lisanssız yazılım yüklemeyin" dediler.

İnternetten bir takım oyunlar ve temalar indirip yüklemiştim. Ancak sonradan aklıma geldi, en son KVK İngilizce-Türkçe sözlük yüklemiştim. Ve yüklemeden 3 - 5 gün sonra ilk defa telefonumu kapatıktan sonra açılmadı. Ben kilitlenmeyi buna bağladım, tabii başka bir sebep de olabilir ama servis bunu bana anlatmadığı için şimdilik muamma.

Aklınızda olsun internetten uygulama yüklerken dikkatli olun.

Şu an telefonun durumunu soracak olursanız başka bir şekilde hallettim ve kullanabiliyorum. Ancak bir daha internetten yazılım yüklemeyeceğim.

duygumuslum
10-06-2007, 19:55
her şeyyi ne var ne yok yüklersen olacagi budur :S
arkadaşım birazdaha dikkat et derim gene yükle ama dikkat et

nani
02-09-2007, 01:10
ulashcan kardeşim aynı problemi yaşıyorum ve telefon hafızasındaki fotografların kaybolmasını istemiyorum. problemi nasıl hallettiğin konusunda bilgi verirsen sevinirim. selamlar

nani
04-09-2007, 00:16
hadi arkadaşlar, bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun. telefonun içindekiler kaybolmadan telefonu açmam lazım

nani
07-09-2007, 01:05
arkadaşlar! bilen birisi varsa yardım istiyorum. kimseden ses gelmiyor. telefonum halen kilitli açılmadı. forumdan birileri yardımcı olacak diye bekliyorum. telefonun içindekiler kaybolmadan telefonu açmam lazım. yardım !!!

command_74
03-07-2008, 23:03
aynı durum bendede var arkadaş nasıl düzelltiğini söylermisin telefon açılmıyor

zabit_ersin
04-07-2008, 20:26
Arkadaşlar Sonyericsson telefonlarda genelde bu tür ekran problemleri oluşuyor. Genelde diyorum çünkü kardeşimde W550i var, garantisinin bitmesine 2 ay kala tlf.ekranı aynı şekilde beyaz kaldı kilitlendi. Garantili olduğundan dolayı değişimi yapıldı. 1 hafta sonra yine aynı hatayı verdi, servis tekrar değişimini yaptı. Eşimde W300i var. 20 gün önce beyaz ekran gelmeye başladı ve komple gitti. Garantili olduğundan servise götürdüm ekranın flexy kablosunu değiştirdiler problem çözüldü. Sizlere tavsiyem herzaman garantili ürünler kullanın. Ben Sonyericsson'un stilini ve özellikle pil performansını beğendiğim için vazgeçemiyorum ve sevdiklerime tavsiye ediyorum... Gülü seven dikenine katlanır elbet.. (Bende de W800i var)

sev
04-07-2008, 20:51
bende de aynı sorun var .........k 750 i ...servis birşey yapamadı ....satın alınan yere teslim edildi..beklemedeyim...bakalım sonuç ne olacak ...

command_74
05-07-2008, 01:44
ya bu ilk baştaki arkadaş nasıl yaptı hiçbir bilgilendirme yapmıyor buralarda teknik serviside yok sony ericsonun müşteri hizmetlerine mail attım onlarda teknik servisi önerdi bakalım data kablosunu aldım eğer güncellemeye yanıt verirse güncelleme yaptıracağım belki düzelir düzelirse yazarım ama büyük ihtimal yüklediğim prgramlardan veya hafıza kartının içinde setup diye bir dosya var silmeye kalktığımda tel kapanmıştı netten yaptığım araştırmaya göre o virüsmüş o zaman kartı biçimlendirsem olmazdı belki ama bakalım güncelleme kabul etcek mi telefon ne olacak sonuç yazarım......

command_74
07-07-2008, 17:26
slm arkadaşlar ben sorunu hallettim dediğim gibi bugün kablo aldım usb kablosu telefona Update Service programıyla güncelleme yapmaya çalıştım 3-4 kez telefon kabloyu tanıyıp iptal etti 5.de telefon kabul etti ve tel güncelmiş sonra açtığımda telefon açıldı inşallah yardımım dokunur aklınıza takılan birşey olursa sorun.......

camoka
07-08-2008, 11:58
arkadaşlar sony telefonlarda ekran arızaları indirdiğiniz uygulama yada oyundan yada lisanssız programlardan olmaz ben buzamana kadar telefonuma bir dünya program ve oyun yükledim hepsinide internetten indirdim dilleri ise yabancı kimirusçakimi almanca kimi ingilizce ve bunulada kalmayıp teleofn hafızasını dolduran kadar uygulama yükleidm düşünün 150 yi geçti ama telefonda tık yok yani sorun ana yazılımından kaynaklanıyor hiç bişey yapamıyorsanı sony ericcson güncelleme programını indirip telefonunuzu seçtikten sonra telefonunuzu güncelleyin mutlaka açılacaktır.hiç tepki vermeyen telefon bile bu şekilde açılıyor ama dediğim gibi telefonun yazlımsal bir hatası olursa bu işlem yapılır donanımsal hatalarda telefon servise verilmelidir.

katliam
07-08-2008, 14:27
herkes kendi sorunu çözülene kadar çırpınıyor, kendi problemi çözülen kişi nasıl çözdüğünü dahi anlatmadan ben hallettim hadi size iyi günler deyip gidiyor. Command_74 açıklama yaptığın için teşekkürler, benim şuan öyle bir sorunum yok fakat o tip bir sorunla karşılarşırsak senin söylediğin şekilde düzeltmeye çalışırız, çünkü "ben yaptım ama söylemiyorum" gibi bir mantıkla bu işler çözülmüyor.