elbruz
06-10-2006, 19:13
k 750i de deki demo(tanıtım)videosunu tel sahipleri izlemiştir heralde çok süper tam ekran bi vidoe...sorunum bizim çektimiz videoların tam ekran olmayışı bi çözümü var mı?:help1:
|
Grafik Görünüm : yardımlarınızı bekliyorum? k 750i elbruz 06-10-2006, 19:13 k 750i de deki demo(tanıtım)videosunu tel sahipleri izlemiştir heralde çok süper tam ekran bi vidoe...sorunum bizim çektimiz videoların tam ekran olmayışı bi çözümü var mı?:help1: kyn79 06-10-2006, 22:00 tanıtım videosunu seyrettiğiniz gibi çektiğiniz videolarıda tam ekran seyredebilirsiniz. yalnız dosya yöneticisinin içinden videolarım'a girip seyretmek istediğinizde olmuyor. tam ekran video seyretmek için ana ekranda joystik yukarı tuşuna basıp media player'a girin tüm videoları seçin sonra seyretmek istediğiniz videoyu seçin videoyu seyrederken seçim tuşuna basın. orada tam ekran seçeneği vardır. bu şekilde tam ekran seyredebilirsiniz. umarım yardımcı olabilmişimdir. elbruz 07-10-2006, 10:51 kardeşim teli 4 gün oldu alalı ve canımı sıkan tek özellik oydu kaç gündür arıyorum çözzümünü girmedim sayfa kalmamıştı....çok teşekürler duygumuslum 10-06-2007, 20:04 zamanla öğreniliyor işde hemen yapamazsın bendede aynı sorun yaşand ı yardım eden kardeşe saolsun |