cemceminay34
26-09-2006, 00:07
arkadaslar benım telefonum sony w800 i 3 kere servise gitti kapanma sorunu yuzunden ve telefonun degişimini istedim inceleyip degişim e karar vericeklermiş ama sadece telefonun içinin degişecegini soyledıler bu dogru mudur komple telefonun degişmesı gerekmezmı ??
batmanlı
26-09-2006, 00:12
arkadaslar benım telefonum sony w800 i 3 kere servise gitti kapanma sorunu yuzunden ve telefonun degişimini istedim inceleyip degişim e karar vericeklermiş ama sadece telefonun içinin degişecegini soyledıler bu dogru mudur komple telefonun degısmesı gerekmezmı ??
Kapak Hariç Herşeyi Değişir Arkadaşım Bazı Arızalarda Kasa Hariç Herşey Değişir Ama Komple Asla Değişmez
cemceminay34
26-09-2006, 00:14
cevabın için teşekkurler arkadasım
cemceminay34
29-09-2006, 04:10
başka bilgisi olan varmı arkadaslar
kameraman_günay
06-10-2006, 16:11
valla bencede benim başımada geldi kapak vb.eşyaları kalıyor telin ici değişiyor
bende w800 kullanıyorum.benim başıma gelmedi fakat bir arkadaşımın nokia 6310i si 4.kere servise gittiğinde, geri eskisinden sadece pili ve yeni makine geldi. aksilik ya o gelen makinede garip arızalar yüzünden 3 kere servise gitti ve 4. dü de yine aynisi tekrarlanip yeni makine gönderdiler.
06BOZKURTUM
12-10-2006, 13:33
ama bu uygulama mantıksızlık.....garanti kapsamında onarılamıyacak bir sorun oluyorsa neden o cihazın tamaımını alıp, tamamiyle yeni sıfır kasaya uyumlu cihaz verilmiyorki anlamıyorum....
turkfatih
12-10-2006, 15:30
haklisin arkadasim bencede komple sifir telefonu vermeleri gerek bende bu pazartesi gunu telefonum 3. sefer gonderdim servise ve degisim istedim telefonuda gecen hafta persembe gunu aldim aldigim zaman gayet guzel calisiyordu tam eve gitmek icin servise bindim ve bir baktim eski rahatsizliklari devam ediyor vakit kaybeymeden bu hafta pazartesi gunu servise verdim gelince telefonu hemen satip yeni bir telefon alacagim k 790 i almayi dusunuyorum 820 lira ya dusmus saygilar...
Merhaba sony ericsson ve nokialarda anakart değişimi yoktur aksesuarlar hariç (şarj adp, kulaklık, mmc vs.) telefon komple değiştirilir. (binlerce değiştirdim) samsung, siemens, motorola, lg gibi markalar yanlızca anakart değişimi yaparlar. bugün yarın gelir yeni telefonunuz :scooter:
mutlu günler
turkfatih
25-10-2006, 13:55
selamlar benim 3 kez servise gitti sorununu gayet ayrintili bir sekilde yazmistim ama ne fayda belirtilen ariza bulunamadi yazip geri gonderdiler aslinda deneme maksatli 1-2 gun kullansalar arizayi tespit edebilirlerdi ama bu sekilde yaz yazip geri gonderdiler bende yeterince faydalanamiyordum telefonumdan bu yuzden telefonumu sattim ve yerine k 790 i aldim sorunumu kendimce halletmis oldum saygilar...