Grafik Görünüm : k750 için yardımcı olmanızı rica ederim

azeri
22-09-2006, 14:39
arkadaşlar hepsiburada com adresinden k750 aldım.yanlış yapmak istemiyorum.buradakı bayilerde onlardan almadığım için bir bilgi de vermediler.şimdi sorularıma geçeyim
1.ilk şarj en fazla ne kadar olmalı.hani nokialarda diyorlardı ki en az 15
16 saat şarj olmalıdır .ilk kurulumda
2.telefon paketinin içinde flaş belleye benzer.üstünde "memeory stick duo adaptör"denilen ŞEY NEDİR.ONU TELEFONUN SOL TARAFINDA AŞAĞIDA "MEMORY STİCK DUO yazılan yere mi takacağız?
KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN.

Editör
22-09-2006, 16:05
Birinci sorunuzun cevabını bilmiyorum ama ikince sorunuzun cevabı,sizinde tahmin ettiğiniz gibi o memory karrtı onu telefonun solundaki yere takacaksınız.

Ben ilk aldığım zaman bir gün şarz etmiştim telefonu.K750İ yi.

Saygılar,Sevgiler.

haSAGO
23-09-2006, 17:57
bırıncı sorunun cevabı sarz suresı farketmez ıkıncı soru ataptor dıye yazan alet kart okuyucuya takılır telefona takılmaz o alet kartının ıcındekılerını okumaya yarar

batmanlı
24-09-2006, 00:50
bırıncı sorunun cevabı sarz suresı farketmez ıkıncı soru ataptor dıye yazan alet kart okuyucuya takılır telefona takılmaz o alet kartının ıcındekılerını okumaya yarar

Batarya Tamamen Boşaldıktan Sonra 8 Saat Süre İle Şarj Edilir Ve Ayrıca Tamamen Bitmeden Tekrar Şarja Takılması Bataryaya Zarar Verir Ve Her Şarj Süresi 8 Saattir Ve Ne Fazla Olmalıdır Nede Eksik Olmalıdır

serdar1980
26-09-2006, 23:43
Kardeş ilk şarz süren ayrlardan telefon durumuna bak %100 diyorsa tamamdır
memory dick i takıcağın yer özel olarak belirli zaten tak oraya gerisini telefonun halleder inan süper bir telefon almış oldun keyfini sür kardeş

ugurrkocc
27-09-2006, 09:15
arkadaşlar hepsiburada com adresinden k750 aldım.yanlış yapmak istemiyorum.buradakı bayilerde onlardan almadığım için bir bilgi de vermediler.şimdi sorularıma geçeyim
1.ilk şarj en fazla ne kadar olmalı.hani nokialarda diyorlardı ki en az 15
16 saat şarj olmalıdır .ilk kurulumda
2.telefon paketinin içinde flaş belleye benzer.üstünde "memeory stick duo adaptör"denilen ŞEY NEDİR.ONU TELEFONUN SOL TARAFINDA AŞAĞIDA "MEMORY STİCK DUO yazılan yere mi takacağız?
KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN.
evet bende k750i kullanıcısıyım şazj 3defa 8ila 10 saat arası yeterli sarj ederken bataryan tamamen boş olmasına dikkat et aksi halde bataryana zarar verir memory stick adaptörü ise kart yükleyicilere takabilmen için yani senin işine yaramaz kart okuyucun varsa o başka mükemmel bir telefon gülegüle kullan

ayhank
27-09-2006, 09:25
Batarya Tamamen Boşaldıktan Sonra 8 Saat Süre İle Şarj Edilir Ve Ayrıca Tamamen Bitmeden Tekrar Şarja Takılması Bataryaya Zarar Verir Ve Her Şarj Süresi 8 Saattir Ve Ne Fazla Olmalıdır Nede Eksik Olmalıdır

arkadasım ilk sarj veya her zaman sarj isleminin sonlanması yeterlidir sony ericsson telefonlarda .ve yine bu tellere ozel hızlı sarj ozelligi vardır ki buda yarım saat kadardır. sekiz saate falan gerek yok arkadasım sarj islemi sonlansun yeterli.

batmanlı
27-09-2006, 18:49
arkadasım ilk sarj veya her zaman sarj isleminin sonlanması yeterlidir sony ericsson telefonlarda .ve yine bu tellere ozel hızlı sarj ozelligi vardır ki buda yarım saat kadardır. sekiz saate falan gerek yok arkadasım sarj islemi sonlansun yeterli.

Bütün Yeni Modellerde Nokia O Bu Şu Fark Eden Bir Şey Yok Yarım Saatte Ekran Çubuğu Sabitlenir Ama Bu Tamamen Dolduğu Anlamı Taşımaz Siz Önce Bilgilenin Ondan Sonra Doğru Olduğunu İrdeleyin Siz Yarım Saat Doldurup Şarjdan Çekin Hep Böyle Yapın Arkadaşım

duygumuslum
10-06-2007, 19:11
arkadaşım hızlı şarz kulanırsan ya 3 yada 4 saatte full dolur
ama normal şarzda 8 9 saat oluyor

bide evet orlar usb ve kulaklık giriş yerleri