Grafik Görünüm : ustalar s 770i yardımı ALLAH RIZASI İÇİN

mesutfener
21-09-2006, 21:52
USTALA SELAMÜN ALEYKÜM BEN Bİ SONY ERİCSON S700İ KULLANICISIYIM JAVA OYUN İNDİRDİM bloetooth YÜKLENnİYOR ama telefon dosyayı tanı mıyor oyunu kuramıyorum BAZI FORUMLARDAKİ YOLLARI DENEDİM OLMADI BlueSoleil EN SON VERSİYONUNU BİLE YUKLEDİM DAHA ONCEDEN BİR OYUNU GÖNDERİRKEN TELEFON DA HEMEN OYUNU KUR GİBİ Bİ İFADE ÇIKIYORDU VE OYUNU YUKLEMİŞTİM ŞİMDİ OLMUYOR OYUNU ZİPTEN BİLE CIKARDIM OLMADI YARDIM LÜTFEN SAYGILAR

Editör
21-09-2006, 22:46
Telefonunuzu kullanmadım ama eğer bluetoot varsa onunla deneyin,bu sayede çok çabuk yükleniyor yükleyeceğiniz program.

Saygılar,Sevgiler.

mesutfener
21-09-2006, 22:50
Ustam Zaten Bluetooth Tan Yukleyemedim Yukledim Oyunu Kuramadim Forumlardakİ HİÇbİr YÖnt Em İŞe Yaramadi normalde oyunu telefona attıgımda kukullan gibi bişey cıkardı sonra oyunu kurup oynardım allah razı olsun cevapladıgın için

mesutfener
21-09-2006, 22:53
Kardesİm Benim Windows Winxp Sp2 Ondan Olabİlİr Dedİler Dorumu

mesutfener
21-09-2006, 22:56
EDİTÖR KARDESIM BANA bi ulasabilirmisin eger msn in varsa

Editör
21-09-2006, 23:01
Dediğim gibi,telefonunuzu kullanmadım hiç ve nasıl olacağı konusundada bilgi sahibi değilim. ama ben bütün programları bluetoot ile atıyorum ve hiç bir problem çıkatmadı bana. siz atacağınız oyunu zipten çıkartın ve copy- paste yapıp telefona atın bu şekişlde olacağına eminim.

Ayrıca MSNden yardım yapamıyorum,MSN kullanacak vaktim olmadığı için bir türlü öğrenemedim şu MSN OLayını. :)

Saygılar,Sevgiler.

mesutfener
21-09-2006, 23:25
saol tesekkurler tum arkadaslara yadım cağrısında bulunuyorum yardım lutfen saolun