aslantv
03-09-2006, 21:00
:crashs: :crashs: sürekli beni rahatsız eden bir numara var onu sınırlamak istiyorum yani beni aradığında meşkul görsün telefonum k700i yardım ederseniz sevinirim...:crashs: :crashs: :crashs: :smiles20: :smiles20:
|
Grafik Görünüm : gelen 1 numarayı otomatik meşkule geçirmek aslantv 03-09-2006, 21:00 :crashs: :crashs: sürekli beni rahatsız eden bir numara var onu sınırlamak istiyorum yani beni aradığında meşkul görsün telefonum k700i yardım ederseniz sevinirim...:crashs: :crashs: :crashs: :smiles20: :smiles20: batmanlı 04-09-2006, 02:16 :crashs: :crashs: sürekli beni rahatsız eden bir numara var onu sınırlamak istiyorum yani beni aradığında meşkul görsün telefonum k700i yardım ederseniz sevinirim...:crashs: :crashs: :crashs: :smiles20: :smiles20: Malesef Bunun İçin Tüm Gelen Aramaları Sürekli Meşkule Çevirebilirsiniz Arkadaşım Symbian Serisinde Program İle Çözümü Var Black List Programı Ama Cihazınıza Uygun Değil aslantv 04-09-2006, 11:03 ok teşşekürler Bulent Tekcan 04-09-2006, 11:39 Aslında bu mantıksızlığı halen sürdürüyor firmalar.Yasaklamak istediğini yazacaksın olup bitecek,ama hala tersi oluyor.Yasaklamak istemediklerini listeye alma saçmalığı var.Anlamsız.... Umarım bu sorunu tü firmalar çözerler. Sevgiler SAKLICA 04-09-2006, 18:38 K700i de istediginizi yapabilirsiniz :) MENU Ayarlar ÇAGRILAR Çagrıları düzenle çağrı kabülü Sadece listeden (bu listeye telefon defterinizdekileri ekleyin.) mesgul tonuna atacaklarınızı listeye eklemeyin :) yok : kimsecikler size ulasamaz kafanızı dinlersiniz. :) KOLAY GELSİN ayhank 11-09-2006, 11:08 :crashs: :crashs: sürekli beni rahatsız eden bir numara var onu sınırlamak istiyorum yani beni aradığında meşkul görsün telefonum k700i yardım ederseniz sevinirim...:crashs: :crashs: :crashs: :smiles20: :smiles20: Arkadasım bir cözüm daha var ama biraz senin gayretinle yerse tabi.. telini mesgulse aktar ayarla ve aktarılacak numaraya 0532 000 00 00 gibi bi r numara gir. eger aradıgında hızlı davranır ve telini mesgule dusurursen aradugunuz numara kullanılmamaktadır mesajı ile karsılasacaktır. birkackez tekrarladıgında emin ol bir daha rahatsız etmez seni yardımcı olursam sevinirim saygılar emu 11-09-2006, 13:57 Malesef Bunun İçin Tüm Gelen Aramaları Sürekli Meşkule Çevirebilirsiniz Arkadaşım Symbian Serisinde Program İle Çözümü Var Black List Programı Ama Cihazınıza Uygun Değil dostum p800 için ihtiyacım var. nerden bulabilirim ? batmanlı 12-09-2006, 04:25 dostum p800 için ihtiyacım var. nerden bulabilirim ? http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=185822 emu 12-09-2006, 09:22 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=185822 teşekkürler fakat malasef onlar bende çalışmıyor. batmanlı 13-09-2006, 00:50 teşekkürler fakat malasef onlar bende çalışmıyor. Üzgünüm Alternativ Yok Bu Konuda aydinbez 18-11-2006, 13:57 :crashs: :crashs: sürekli beni rahatsız eden bir numara var onu sınırlamak istiyorum yani beni aradığında meşkul görsün telefonum k700i yardım ederseniz sevinirim...:crashs: :crashs: :crashs: :smiles20: :smiles20: Hala bu sorun varsa eğer; yapacağın işlem şu olacak. Not: Bu işlem T630 modelinde yapılmıştır; ancak her iki telefon aynı işletim sistemi üzerinde çalıştığından K700i'de de başarılı olacaktır. Önce rehbere girip, kaydı yönet seçeneği altında bir grup oluşturmalısınız. Tabii bu grup rehbere kayıtlı olan tüm numaraları içerirken sizi rahatsız eden numarayı içermemeli. Bu hazırladığınız gruba isim verdikten sonra profiller bölümünden seçtiğiniz profili düzenleyin. Düzenleme sekmesinde ise arama kabul etme şeçeneği altında, sadece listeden seçimini yapın ve profili seçin. Artık istenmeyen numaralar otomatik olarak meşgule düşecektir. |