timewalker
02-09-2006, 03:18
Arkadaşlar P990 modelinin Türkiyede ne zaman satışa sunulacağı konusunda bilgisi olan varmı?
Saygılar
Saygılar
|
Grafik Görünüm : P990 timewalker 02-09-2006, 03:18 Arkadaşlar P990 modelinin Türkiyede ne zaman satışa sunulacağı konusunda bilgisi olan varmı? Saygılar hiparkkos78 05-09-2006, 14:41 www.estore.com.tr alışveriş sitesi ön sipariş alıyor..1600 ytl..telefon ne nasıl olurmuş bu cihaza bakmak lazım timewalker 11-09-2006, 17:19 Bilgi için teşekkürler darkmalt1 14-09-2006, 01:09 arkadaşlar, dün eskişehir'deki kvk bayiinden sipariş verdim. peşin 1,530ytl. bugün kargoyla gelmiş, gidip mağazadan aldım. gerçekten süper bir alet. daha hala kurcalaya kurcalaya bitiremedim. kasım 2005'ten bu yana bu telefonu bekliyordum. alacak olan tüm arkadaşlara tavsiye ederim. gözü kapalı alınacak bir cihaz. ayrıca, boyutları da kimseyi ürkütmesin. ele alınca çok güzel duruyor. Bulent Tekcan 14-09-2006, 02:04 P910i kullanıcısıyım ve P990'ın testlerini yaptığımda hayal kırıklığına uğradım ve almadım. En basit 3 neden... 1- O canım telefonda GPRS var ama EDGE yok. 2- Klavye kapağa monte edilmiş P910 gibi tam ekran açılamıyor. 3- WiFi maalesef B sınıfı. Bu 3 neden almamama etken oldu,keza bu tip PDA tarzı telefonları yıllardır kullanırım,hatta yetmez bazı özellikleri. Ancak elbette alacak arkadaşlara hayırlı olsun derim. Sevgiler Neophyte 14-09-2006, 02:38 Hocam cahilliğimi bağışla ama bu EDGE nedir? batmanlı 14-09-2006, 03:08 EDGE nedir ? Küresel Evrim İçin Gelişmiş Veri Oranları (EDGE), veri bağlantılarını aynı multislot sınıfı içersinde üç kat daha hızlı hale getiriyor. GPRS gibi, bağlı kaldığınız süre için değil aktardığınız veri için para ödüyorsunuz. EDGE, radyo dalgası üzerinden (GSM şebekesi üzerinde) veri “paketleri” gönderen Genel Paket Radyo Servisine dayanır. Paket anahtarlaması, yap boz bulmaca gibi çalışır: veriniz birçok parçaya bölünür; sonra şebeke üzerinden gönderilir ve diğer uçta tekrar birleştirilir. GPRS, bu yap boz bulmacaları gönderme yollarından sadece biridir. EDGE, mobil cihazınızdan gerçekleştirdiğiniz internet bağlantınızı GPRS’in sağladığı hızın üç kat fazlasına kadar çıkarabilmektedir. Bu hizmetten yararlanabilmeniz için EDGE desteği içeren bir telefona sahip olmanız gerekmektedir. Bir Çeşit Modem Diyebiliriz Neophyte 14-09-2006, 04:43 Bir Çeşit Modem Diyebiliriz Okudum. Sayın Tekcan bu özellikte ısrar etmekte haksız değilmiş. Teşekkürler açıklama için. |