Merhaba arkadaşlar,
Bugün kendime bir KVK garantili K 750İ aldım. Eşim yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyor ve onun telefonunda foto çekimi sırasında BÜYÜK BOYUTLU resim çekildiğinde dahi 4x zoom çalışıyor.
Benimkinde ise yaklaşık olarak 2 saattir denememe rağmen ve 3 kez format atmama rağmen BÜYÜK BOYUTLU çekimde "Büyük resim boyutu seçildiğinde yaklaştırma yapılamaz" uyarısı çıkarak zooma izin vermiyor. ORTA BOYUTLU resim çeminde 2,5x zoom; küçük boyutlu resim çekiminde ise 4x zooma izin veriliyor.
Telefon KVK garantili olmasa iyice kuşkulanacaktım. Sorun yazılımda mı sizce, yoksa telefonmu bozuk ben anlayamadım.
Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Not: Her iki telefonda da 1GB hafıza kartı var olup, fotolar hafıza kartına kaydedilmektedir.
arkadaşım büyük resim boyutu seçtiğinde yaklaştırma yapılamaz dediği doğru bence telefonunda bişe yok...ancak düşük kalitede zoom yapabilirsiniz...bilginizee
ultramemo
24-08-2006, 17:49
bende de k750 var en yüksek resim kalietsi ve resim boyunu ful yaptığımda 4x zoom oluyo
bendede 1 aylık k750 var buyuk resim boyutunda yakınlastırma yapmıyor. ilginc bir durum. yine video seyrederken joystick ile ileri sarıyo diyolar filmi .. bunuda denedim yok olmuyor. nedir bu tutarsızlık peki???
turkfatih
20-09-2006, 09:10
selamlar resim boyutu buyuk oldugunda zoom yapilabilir kim demis yapilamaz diye benim k 750 i zoom yapiyor suan benim k 750i yi bugun servise gonderecegim bi istanbul havasi alip gelsin sonra satip bir ust modelini alacagim benim ses acma kapatma dugmesi ve play pause dugmesi basmayip joystik sag ve yukari da islev gormuyor zaman zaman duzeliyor ancak daha sonra tekrar ayni sorun beliriyor saygilar...
profundus
20-09-2006, 11:02
Arkadaşlar ne kadar doğrudur bilmiyorum ancak ilk çıkan, eski k750 lerin esas orjinal makine olduğu daha sonraki versiyonların ise tabiri caizse sonradan yapma olduğundan bahsediliyor...:smiles35: Yani telefon aynı falan ama özellikleri arasında bu zoom meselesi, ileri sarma meselesi gibi bazı konular yeni k750 lerde yok isteyen etrafındakilere bi sorsun araştırsın...:( Benim de telefonum yeni daha 2 hafta kadar falan oldu ama durum bu maalesef...:badprv:
dj_mic-check10
20-09-2006, 19:55
bence sizin eşinizin tel k750 sizinki ise k750i çünkü bendede k750 i var zoom şekli aynı sizinki gibi saygılar.....
Benimde 5 aylık 750İ Telefonumda büyük boyutlu resim çekerken,full zoom yapılabiliyor.Aldığımdan beri bu şekidle kullanıyorum. Bilginize arkadaşlar.
Saygılar,Sevgiler.
serdar1980
27-09-2006, 00:51
Arkadaşlar ilk olarak k750i de zoom kullanmak istiyorsanız normal çekim boyutunu tercih edin derim
Video sarımı yapıyor diyenler yanlış biliyor sadece müziklerde ileri sarımı mevcut
birde telefonumuzun 8x zoom özelliği vardır
bu konuya baska forumlarda da denk geldim arkadaslar. iddia uzere bazı k 750 lerde buyuk resim boyutundada zoom yapılabiliyor ve video sarılabiliyor diyenler var. aslı esası nedir ogrenemedim gercekten..
duygumuslum
10-06-2007, 20:13
zzomda yapıyor herşey yapıyor
çok iyi ve kaliteli bir telefon
ama bir yerde hata yaoıyorsundur
yetkili servise götür