Slm.Arkadaşlar yıllardır üzerinde uğraştığımız proje olan dil çeviri programı olan Mütercim2004 nihayet çıkarmayı başardık.Tabiki ingilizce metinlerin türkçeye çevrilmesi olayı insanların düşündüğü kadar basit birşey değil.Binlerce satır code bloklarıyla desteklenen ve zaman içinde internet üzerinden güncellemelerin verileceği yazılımı xxxxmevlanabilgisayarxxxx adresinden ulaşabilirsiniz.Programın son kullanıcı satış fiyatı 35 milyon gibi makul bir rakamdır.Burada amaç sadece para kazanmak değil türk milletine ve türkçe dil desteğine hizmettir.Çünkü biz bu sıkıntıyı çok yaşadık dil bilmeden yabancı sitelerde dolaşmak zor.Ve birçok yazılım ve sistem çok fazla türkçeyi desteklemiyor.Ve bu yazılımda kullanılan bileşenler dünya standartlarında olup özel olarak en ince ayrıntısına kadar özenle türkçeleştirilmiştir.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür edrim.
muzaffercesmeci
07-08-2004, 13:13
ilk önce programın 15 günlük (sınırlı kullanım ) demosunu vereceksiniz ki iyi mi kötü mü olduğunu görerek alalım degil mi ?
Mevlana ,arkadas cok hakli gunumuzde onune gelen cevri programi cikariyor.Bir coguda basarisiz.Ingilizcesini da rahat anliyoruz...
Mevlana, eger tunkadan daha basri oldugunu garintii edersen koy sepete..
Evet kardeş bu konuda haklısın.Çalışmalarımız hızla devam ediyor.Gerekli web demosu ve program demosu inşallah olacak....Pek yakında...Ama şunu söyleyebilirim ki piyasadaki mevcut programlardan bir adım önde olduğunu söyleyebilirim her bakımdan.
tunkaya sayenizde ilk defa baktım ama çok iyi değil.Çünkü bizim programda babylonun güzel özelliği olan herhangibir kelimeyi secip kopyala deyince kelimeyi çeviriyor.Aynı şekilde specle okuyor.Ve dev veri tabanı o kalın REDHOUSE sözlüğü tek tek girildi.Yani dostum alıp ve görmek lazım.
ottomanmurat
07-08-2004, 14:19
Mevlana Kardeşim Hadi hayırlısı Olsun Tam istediğgimiz Gibi Çeviri Yapabiliyorsa 35 Mılyon Vermeye Hazırım bu gibi programlar Herkese Lazım ProÇeviri yi kullandım ama pek memun kalmadım malese arada çok anlamsız kelimeler ekliyor
Mevlana, "tunka metin ceviri"...
Arkadaşlar 0258 265 76 04 telefondan bize ulaşabilirsiniz.
agamemet
07-08-2004, 15:13
arkadaşım demo olarak deneyip karar verme şansı olursa çok iyi olur.saygılar.....
hayırlı olsun kardeş.büyüklüğü ne kadar(kac mb)...online alabilirmiyim.128k baglantı ile.
biloban kardeş mütercim2004 cd ile satılıyor şu an.Satın aldığınızda adresinize kargoyla gönderiliyor.Ki böyle bir yazılım için 35.000.0000 tl inanın komik bir rakam biz bunu çok iyi biliyoruz.Ondan daha basit programları 200-300 $ satıyoruz.Buradaki amaç gerçekten türk halkına ve türk dilini kullanan insanların internette rahat birşekilde çevirisini yaparak okuduğunu anlamasına yardımcı olmaktır.Tabiki ingilizceyi biraz bilmek lazım.
Teknik özellikleri:82.000 kelime ingilizce-Türkçe, Deyimler sözlüğü
25.000 Fizik, 7.000 Tıp, 1.600 Ticari terimler sözlüğü, 57.000 Kelime Osmanlıca, 6.000 kelime Almanca, 6.000 kelime Fransızca, 6.000 kelime Almanca, 6.000 kelime italyanca
Cümle liste çeviri ve yazıcıdan çıktı alabilme, Cümle etkileşimli çeviri, cümle otomatik çeviri
İnternette yada başka programda tek tuşla çeviri, ingilizce metinleri ingilizce telefuz
Çevirteç arabirimiyle anlık kelime çeviri hızlı ve pratik code 129 mahiyetinde
@mevlana,
Biliyorsunuz Forum Kuralları gereği ticari mesajlar yasak. Hernekadar iyi niyetli bir çalışma olsada kurallar herkes için geçerlidir. Demo versiyonunu çıkarınca faydalı linklere yazarız. O zamana kadar konu kapatılmıştır..