Grafik Görünüm : Sunny 7010-DCI'da kanal ve uydu ayarlarımı kaydedemiyorum...

Papirus
10-08-2006, 01:37
. Arkadaslar,
. 2.El olarak aldıgım 7010-DCI'de söyle bir anormallik yasıyorum.7010'da Turksat ve Hotbird'te kanalları buluyor ve ayarlıyorum.Ok tusu ile kayıt altına da alıyorum.Recevier'ı kapatmadan kulllandıgım ve kapatmadıgım sürece hiçbir problem yok.Fakat Stand By yaptıktan sonra cihazı actıgımda ayarladığım kanallar ve uydular silinmiş oluyor.Hersey sıfırlanmıs duruma dönüyor.Ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım.Tek çözüm herseyi silbastan yapmak.Ama o şekildeyken bile kapatma esnasında Stand By yapınca sıfıra sıfır elde var sıfır.
. Ya ben bu isi bilmiyorum ya da cihazda bir bozukluk var.Bundan önce Next 8000 Plus kullandım ilk olarak ama onda bile acemi iken böyle bir sorun yasamadım.Cihaz bozuk olabilir mi? Eger öyleyse geri vermek en mantıklısı olacak herhalde.Tabii ki verebilirsek.
. Her acısımda satın aldıgımdaki ayarlı ve farklı olarak buldugu 5 kanal görüyorum recevier'da ama benim ayarladıklarımla alakası yok.Ne yaparsam yapayım ayarladıgım kanallları kayıt altına alamıyorum.Yardımlarınız için tesekkürler.Saygılar...

şeref
10-08-2006, 12:19
buradan http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=217361 cihazın hw sine uygun yazılımı yükle cihazı resetle tekrar tarat düzelmesse flash arızalıdır kolay gelsin.

Papirus
11-08-2006, 00:13
. Kral Seref Arkadasım,
. Yorumundan ötürü tesekkür ediyorum.Fakat hafızaya almama problemi ile ilgili farklı bir yorum geldi bugün bir arkadastan.Cihazını resetle bir de ondan sonra bak bakalım cihaza diye.Bende öncelikle cihaza bir reset attım ve ardından mevcut uydulara göre tarama yaptım kanalları.Tüm kanallar bulununca da kaydedip çıktım menüden.
. Ve deneme anlamında cihazı tekrar kapatıp açtıgımda herseyin normale döndüğünü gördüm.Hafızaya aldıgım uydular ve kanallar gitmemişti.
. Dolayısıyla cihaza bir Reset atmayla hafızaya almama problemi tamamıyle çözüldü.Öglenden bu yana da defalarca kapatıp açmama rağmen hiçbir problem yok şimdilik.Umarımda olmaz.Bilginize.
. Tekrar tesekkürler.

Papirus

mehmet1903_bjk
11-08-2006, 11:07
slm arkadas makınaya reset cekıp tekrar dene duzelmesı gerekır ok kolay gelsın