Grafik Görünüm : sunny için share ne zaman?

inanpolat
09-08-2006, 13:40
arkadaslar bu share olayı başlayalı yeni yazılım çıkmıyor.(gerçek anlamda yeni).....share yazılıomlarıyla ilgili sunnyde bir çaılşma var mı?selamlar

huzyin
09-08-2006, 13:43
paylaşım şu anki sunny cihazlarda mümkün gözükmüyor.sharing yazılımla falan olacak iş değil.yeni modeller çıkarırlar ve özellik olarak card sharing eklerler.olur.biter.olan yine bize olur.

inanpolat
09-08-2006, 13:57
paylaşım şu anki sunny cihazlarda mümkün gözükmüyor.sharing yazılımla falan olacak iş değil.yeni modeller çıkarırlar ve özellik olarak card sharing eklerler.olur.biter.olan yine bize olur.umarım yanılırsın....yoksa çok kişi madur olur.ne zamandır düzgün bir yazılım çıkmadı....share de olmazsa işin gücün yoksa iki dakikada bir şifre gir.....

temasan53
09-08-2006, 14:26
Card Sharing sistemi Com port ile olur gözüküyor. Yen bir yazılım ve de Bilgisayardan internete bağlantı ile Sharing yapmak mümkün gözüküyor ve bu konuda YuMaTu firmasının çalışmaları var diye duyum aldım. Bir firma yapınca hepsi yapar. Neticede Parası ödenerek izlenecek bir sistem bu....

sıngı
09-08-2006, 14:51
arkadaşlar şuna kısaca yeni bir cihaz şart olacak diye bilirmiyiz.

ersoy erbaş
09-08-2006, 15:47
arkadaşım şart değil farz oldu bende sunny 1030 sky cihazı vardı. bu cihazı sırf yazılım çıkmıyor veya geç çıkıyor diye değiştirdim şimdi starbox its 5400 aldım adsl bağlantısını uyduya takıyorsun cihazın kendi serverleri var bu serverlere cihaz kendi otomatik olarak bağlanıyor. inanılmayacak güzel paketler ve burada ismini veremeyeceğim süpriz kanallar çıkıyor hemde ücretsiz...
ne yazıkki sunny devri bitti...
saygılar...

temasan53
09-08-2006, 16:01
arkadaşım şart değil farz oldu bende sunny 1030 sky cihazı vardı. bu cihazı sırf yazılım çıkmıyor veya geç çıkıyor diye değiştirdim şimdi starbox its 5400 aldım adsl bağlantısını uyduya takıyorsun cihazın kendi serverleri var bu serverlere cihaz kendi otomatik olarak bağlanıyor. inanılmayacak güzel paketler ve burada ismini veremeyeceğim süpriz kanallar çıkıyor hemde ücretsiz...
ne yazıkki sunny devri bitti...
saygılar...
Yumatu MX Reader cihaz Card Sharing sistemi ile çalışır. Ve bunun için yıllık 40 Dolar ödenir..Siz şu ismini veremiyeceğiniz ücretsiz kanalların ismini versenizde biz de birşeyler öğrensek sayenizde......

ersoy erbaş
09-08-2006, 21:19
Yumatu MX Reader cihaz Card Sharing sistemi ile çalışır. Ve bunun için yıllık 40 Dolar ödenir..Siz şu ismini veremiyeceğiniz ücretsiz kanalların ismini versenizde biz de birşeyler öğrensek sayenizde......
bu cihaz yumatu gibi çalışmıyor yumatuda hem bilgisayar açık olacak bir proğram var bu proğram bilgisayara kurulacak ayrıca bu proğramda çalışır durumda olacak daha sonra rs232 kablosu ile uyduya bağlanılıp share yapılaca starboxta farklı adls modemden direk cihaza bağlantı yapıyorsunuz ve cihaz servere bağlanıyor. yumatunun ücretli share uygulaması starbox için yok. tek kuruş para ödemiyorsunuz şöyle düşünürseniz size hak veririm bu destek sürekli devam edecek mi? veya sürekli böyle ücretsiz mi olacak? bu konuda garanti veremem. ayrıca burası sunny bölümü fazla starbox ayrıntısına girmek istemiyorum izlenebilen bazı kanalların isimlerini forum kuralları çerçevesinde veremiyorum ama siz starbox yetkili satıcısına internetten ulaşabilir ve bu ayrıntıları alabilirsiniz bu konuları fazla dillendirmek istemiyorum...
saygılarımla...

isayuksel
09-08-2006, 21:36
paylaşım şu anki sunny cihazlarda mümkün gözükmüyor.sharing yazılımla falan olacak iş değil.yeni modeller çıkarırlar ve özellik olarak card sharing eklerler.olur.biter.olan yine bize olur.

Card Sharing sistemi Com port ile olur gözüküyor. Yen bir yazılım ve de Bilgisayardan internete bağlantı ile Sharing yapmak mümkün gözüküyor ve bu konuda YuMaTu firmasının çalışmaları var diye duyum aldım. Bir firma yapınca hepsi yapar. Neticede Parası ödenerek izlenecek bir sistem bu....

arkadaşlar şuna kısaca yeni bir cihaz şart olacak diye bilirmiyiz.

Arkadaşlar bu konuda başka bir yede yazdığım mesajı da buraya alıntı yaptım.
comporttan sharing mümkündür. ama bunu firmalar desteklemek istermi acaba yoksa yeni cihazlarımı satmak isteyecektir. İşte bütün mesele burada
Güzel söylüyorsunuz yumatu bunu yaptı, demekki bu her marka için yapılabilecek bir şey, ama (next firmasını kastederek söylemiyorum genel anlamda söylüyorum) firmalr yeni ürün satmak mı isteyecek yoksa eski cihazlarına da bu imkanı vermek mi isteyecek. Kanaatimce yeni cihazlarını satmak için bu tür bir olay girmeyeceklerdir. Girmek isteselerdi şimdiye kadar yaparlardı diye düşünüyorum. Ha birde şunu hatırlatayım yapılacak olan şey sadece yazılımdır, diğer parçayı zaten alşmak zorundayız.
Çok önemli bir açıklama daha yapmak istiyorum ,. Bu sharing olayı nı ne kadar biliyorsunuz bilemem ama inanın çok da baş ağrıtacağa benziyor.

snopyy
09-08-2006, 21:38
Şunu söylemek istiyorum sharing sistemi gelirse ayrım yapılmadan gelecek tüm cihazlara sunny'nin..

sıngı
10-08-2006, 11:43
arkadaşlar benim anlamadığım bu çalışmalara neden enson sunny ve kaon başlıyor share olayı bugüne kadar yapılan en kapsamlı çalışma ve bu süreçte kaon ve sunny gurubu yine müşteri kaybedecek şayet yeni bir cihaz çıkarsa ve onda share olur mevcutlara gelmezse alacağım cihaz kesinlikle sunny veya kaon olmayacak daha hiçbir olaya öncülük yaptıklarını ğörmedik kaon gurubunun yalnız cihaza sağlamlık ve kullanış açısından diyecek birşey yok

huzyin
10-08-2006, 12:53
com port tan yapılan sharing e sharing demen ben...

isayuksel
10-08-2006, 14:45
arkadaslar bu share olayı başlayalı yeni yazılım çıkmıyor.(gerçek anlamda yeni).....share yazılıomlarıyla ilgili sunnyde bir çaılşma var mı?selamlar

İlk mesajınızla son mesajınız çelişiyor.
Bence sunny ve kaon un donanımsal olarak hala sharing olayına geçmemesini tüm cihazları için aynı uygulamayı yapmak istemesine ve hala çok fazla sorunları olan bu sistemin sıkıntılarının biraz azalmasına ve bu sistemin oturmaya başlamasını beklemekten kaynaklanıyor ve bu tutumunu da takdir ediyorum

temasan53
10-08-2006, 14:53
Com porttan ADSL ile ****** ,Receviere yüklenirken (Ücretli olarak) siz uydudan görüntü sinyali alacaksınız ve Sharing havuzunda olan kanallar gelecek. Adsl ile görüntü sinyalleri gelmeyecekki zaten sadece şifreler gelecek.......

isayuksel
10-08-2006, 15:35
Kaon bölümünden alıntıdır:
1.arkadaşlar kaonlarda cart paylaşımı için çalışmalar sürüyor ve kanaatimce piyasada kalmak istiyora mutlakada olacaktır konun içeriğini tam bilmeden yeni makina alın veya 10 yıla kadar anca gelir gibi laflar sarf etmeniz bence yanlış
2.birde elitin yeni çıkacak ürünü var finest tahminen 1 aya kadarda piyasada olacak yeni ürünü bunlarda cart paylaşımı olduğu gibi aynı zamandada aynı bina içerisinde kablosuz kendi özel aboneliklerinide paylaşabilecekler bilgim şimdilik bu kadar ama araştırıp buraya tekrar açıklama yapacağım saygılar

excalance
10-08-2006, 18:28
bekleyin siz bence gelmez gelse bile 5 yada 6 ay sonra gelir en iyisi siz baska uydu alın

isayuksel
10-08-2006, 18:35
bekleyin siz bence gelmez gelse bile 5 yada 6 ay sonra gelir en iyisi siz baska uydu alın

Başka uydu başka uydu nereye kadar?, her sistem değişikliğinde uydu alacak kadar zengin mi bu millet, yazık değilmidir verilen paralara, sizin paranız çok olabilir ama aldığınız her uydu için yabancı ülkelere paramız gidiyor. Evlerimizde de bir sürü uydu alıcısı bir kenara atılıyor.